homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-88

#1654 2013-10-02 21:57:00

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26

Flow, e o scumpa Carol. smile

Eu am o stare urata. sad Mi se pare ca un an de zile am ingirjit-o pe Natalia si am ferit-o de virusuri si raceli fix degeaba la cate medicamente am bagat in ea intr-o luna de zile. Cat n-a luat de cand s-a nascut.  grater AM sunat-o pe doc in seara asta sa-i zic ca inca face febra si mi-a zis sa o vada iarasi maine, sa-i schimbe antibioticul ca poate s-a complicat viroza. De tusit tuseste mai putin, nasul curge mai putin, ochisorii sunt inca iritati dar nu mai face urdori si nu i se mai lipesc noaptea. Deci simptomele par sa se fi ameliorat, dar in febra tot face. sad
Azi l-a ingirjorat si pe G, ca nu a avrut sa manance de pranz...
Eu tusesc parca din ce in ce mai rau desi de luni iau si eu un pumn de pastile, tusesc de imi vine sa vomit si intre febra Nataliei si tusea mea nu ma odihnesc noaptea mai deloc...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1655 2013-10-02 22:15:35

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Of, Kate puss prin ce treci si tu.. Prea mult timp bolnavioara Natalia si tu o data cu ea.. Credeam ca o sa ii treaca febra o data cu dintele iesit.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1656 2013-10-02 23:25:11

majestik
Addicted member

Rose, ti.am trimis mail.

#1657 2013-10-02 23:36:59

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Fetelor,    sper sa nu mi-o luați ?n nume de rău că nu sunt ?ncă mămică,  dar am fost un fel de parinte pt fratiorul meu,  c?nd el s-a născut,  eu aveam 23 de ani.  ?n legătură cu tranziția la grădiniță,  la el a funcționat foarte bine faptul ca ?nainte de a ?ncepe gradi cu c?teva luni,  mergeam des,  ii arătam clădirea,  ii spuneam ce e și ca acolo va veni el și c?t va sta și ca noi nu vom fi și de ce nu vom fi și c?nd vom veni sa ?l luam. Mergeam cam de 2 ori/săptăm?na.  La el a fost ușoară tranziția,  deși aveam doar 3 ani.  Fara lacrimi și fără teama de abandon. ?nainte sa vadă grădinița,  noțiunea era doar abstracta și nu ?nțelegea pe deplin.

La fel de ușor a reacționat și la primul lui consult de urgenta la ORL,  c?nd i-am spus ?ncă din mașină unde mergem și de ce,  era tot micuț,  ?ncă nu vorbea bine.  Iar la consult,  eu ii spuneam dinainte ce urmează sa i se ?nt?mple,  pt a nu se speria și ?l asiguram ca sunt acolo și ?l țin de mana  (fluturaș la mana care ?nțeapă,  linguriță ?ngat,  etc).

Asta e  ce am observat la el,  tot timpul c?nd ?l pregăteam dinainte,  reacționa mai bine.  C?nd a fost nevoie sa ma mut de la ai mei,  inclusiv de l?ngă el,  tot asa   i-am zis cu mult dinainte și mi se rupea sufletul ca de fiecare data ii explicam și el,  la 4 anișori ma intreba de ce ma mut cu actualul soț și dacă ii iubesc pe am?ndoi,  de ce nu stau cu am?ndoi.  A fost asa dureros sa plec de acasă. sad acum are 8 ani și e la fel de atașat,  din păcate nu stam și foarte departe,  500 km,  ne vedem cam la doua luni.  De fiecare data c?nd pleacă de la noi,  ii tremura barba ?n mașină și se tine sa nu planga ca de acum ii e rușine,  dar la  ?mbrățișarea de final ?ntotdeauna ii curg lacrimile siroi. Acum sunt la ai mei ?n vizita și c?nd vin fără soț,  dorm cu el.  Asa drag ?mi e de el și acum e asa grijuliu sa nu ma lovească somn,  sa  nu ii facă rău lui  bb. Aseară ?mi zicea ca el o sa fie bunic la bb meu,  pt ca mami e bunica.  m-a pufnit  r?sul.

Ce sa mai,  eu vb aici o groaza,  sunt hormonală,  ma emoționez f repede și pl?ng din orice și ma topește asta mic,  ?mi pare rău că sunt departe de el.

Va pup și mulțumesc de linkul cu cartea pe net,  mi-am luat-o și eu.  Scuze pt greșeli,  scriu de pe telefon.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1658 2013-10-02 23:47:36

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Fetelor, carucioarele sport sunt reversibile? Se pot monta si cu fata la mamica? cat de importanta este aceasta particularitate?

am raspuns, Maje

Ultima oara a fost editat de Rose (2013-10-02 23:49:05)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Publicitate

loading...

#1659 2013-10-02 23:54:43

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Ano, micutul de el sad

Rose ft important. Al meu e reversubil, scaunul nu manerul. Cat a fost mic eu l-am tinut numai cu fata la mine, si acum cand e vant tot asa il tin ca sa nu incaseze el vantul fiind cu fata la drum. Sau cand ii dau ceva in mana sa manance, il pun cu fata sa vad daca se ineaca.

Kate, off... Si yannick e tot asa, si subfebril. Eu ce sa mai zic, de 4 saptamani tusesc productiv si magareste. Plus febra si durere crunta de amigdale.
A luat antib 3 zile dar am renuntat de dimineata ca a cam scazut laptele, ma musca yannick de tzatze de-mi dau lacrimile, ma butoneaza la sfarcurinsi zice ceva nervos pe limba lui. Cred ca le cearta ca nu ma au lapte rotfl
S la cat mananca solide.... Nu-mi permit sa pierd laptele.
Asa ca ma rog sa nu inceapa febra mare iar.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1660 2013-10-03 00:23:39

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Anorien m-ai topit! Sarcina usoara si de acum incolo. Foarte bine ai procedat cu fratiorul "bunic". Si eu am facut si fac la fel: pregatesc terenul dinainte.

Katey
chiar trebuie sa ia acele medicamente? Ca de racit o sa iti raceasca mlt timp pana mai creste; in colectivitate se schimba totul...si eu innebunesc din cauza nasului ei infundat dar ce sa fac? Stiu ca ia virusi de acolo. Si la noi este frumos tare afara.
Aflu peste cateva ore daca plec si eu maine cu sotul in California sau nu. Tocmai ce mi-a spus ca l-au trimis iarsai acolo. Munceste de rupe in ultimul timp; ajunge acasa si adoarme instant jumatate de ora sad. Acum sunam la prieteni si intrebam daca ne-o tin pe Carol vreo 3 zile. Ea a zis sa plecam ca se descurca lol

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1661 2013-10-03 02:06:17

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Mamaahh ce tare-i Carol hjarta

Anorien,sarcina usoara. Superb cu fratiorul hjarta

Si eu cred ca am sa dorm cu R..pana la 12 ani rotfl

Rose,pt mine nu-i important.Rares a avut 2in 1,landoul statea cu fata iar sportul era reversibil,insa era mare si l-am vandut.am luat unul sport pe la cateva luni si ala sta doar cu spatele,dar a stat in el cam aproape de 1an mai mult asa,si deja era curios de tot ce misca...dpmdv e imp.sa stea cu fata doar cat e mic,de landou

M-am uitat pana acum la diverse seriale.cu sotul.el s-a culcat la un mom dat.vine si el tarziu acasa,eu m-as harjoni dar mi-e mila de el ca-i obosit...si parca si mie mi-e lene...si uite-asa trece saptamana cu noi nef rotfl2

6 ani de dragoste  hjarta

#1662 2013-10-03 02:38:19

glencora1
Full member
Inregistrat: 2013-02-25

Janis...lol

1z+ de fericire

#1663 2013-10-03 06:42:48

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata.

Kate sad f multi copilasi patesc asa cand intra in colectivitate. Imi pare rau pt Natalia.

Flower ce inteligenta e fetita ta. Zic eu ca se mosteneste lucrul asta.

Anorien, asa e, copilul caruia i se explica foarte bine ce se intampla ar trebui sa fie mai receptiv, sa se adapteze mai usor. Dar una e la 3 ani, alta la 11 lumni-1 an.

Noi treze de la 5, dar macar n-a mai plans peste noapte. Suge in schimb fff des. Probabil ptr ca at cand facea febra am lasat-o f mult la san sa se hidrateze.
Acusica mergem la dr, iar chinuiala. Sper sa fie ultima zi

#1664 2013-10-03 07:57:42

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1665 2013-10-03 08:25:07

majestik
Addicted member

Neata!

Be, bafta la dr!

#1666 2013-10-03 08:26:33

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1667 2013-10-03 09:22:53

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza
flower hjarta   ...carol e de vis...deja trece la citit?????? la aproape 4 ani? mi se pare cam mult totusi, dar na daca ala e sistemul nu ai ce face....iar cu tine eu zic ca e normal pana la urma, la cat ai invatat si cat de putin ai dormit in ultimul timp ,an, eu nu stiu cum de te mai tii pe picioare sincer, eu cred ca eram demult dusa.

si eu dorm cu ana, si mai nou si cu sotul, caci e fratele meu la noi si nu poate dormi in sufragerie smile ...ana doarme inca in patutul de bebe (120*60) care e lipit de patul nostru (e data bara jos, normal, de fapt e scoasa), dar probabil la anul sau in primavara va trebui sa-i luam un pat mai mare....
janis, eu va admir sincer pt harjoneala, noi acum chiar nu avem cum, caci daca dormim cu ana, eu clar nu concep sa ma ...langa ea,  ...sotul e disperat oricum, eu nu simt iarasi nici o nevoie.

9 ani de copilarie ....

#1668 2013-10-03 10:17:16

Katey
Addicted member

Neata!

Flow, acum ia doar Sumetrolim si antitermice, dar daca azi descopera doc ca ii coboara iar spre plamani sau vreo otita de la muci, probabil ca ii va da iar antibiotic.
Iar acum 2 saptamani a luat doua tipuri de antibiotic pt. ca primul n-a avut efect si tot asa coborase spre plamani.  nustiu

Happy, stiu, dar tot mi-e mila de ea si ciuda de pastile. sad

Vai, Janis, voi? O saptamana?! tongue

Strumful nails  7,5 ani

#1669 2013-10-03 10:20:20

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

#1670 2013-10-03 10:31:49

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

offf katey, noi pana la 2 ani nu am avut mai nimic, nu s-a pus problema de vreun antibiotic sau medicament, dar am stat acasa, de la 2 ani au inceput si la noi, da doar odata am ajuns la antibiotic oral si odata nazal(picaturi)...in rest eu bag homeopate in ea, mi se par mult , mult mai ok ca antibioticele, naturiste, si asa incercam sa fentam antibioticele.

9 ani de copilarie ....

#1671 2013-10-03 10:33:07

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1672 2013-10-03 10:45:42

Katey
Addicted member

Stiu, Adina, ca tu o tratezi homeopat.
Dar nu cred ca la noi in oras e vreun medic si ar trebui sa mergem la Buc., ceea ce inseamna timp si bani pentru ceva care nu sunt pe deplin convinsa ca functioneaza.  cesafac

Nu cine zicea zilele trecuta ca medicalul pt. ingirjire copil bolnav se plateste 100%. 85% se plateste, m-am uitat eu azi.

Strumful nails  7,5 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.