Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-40
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27
Ochisori, musai ia-ti aparat de aerosoli, e o minune si o sa il tot folosesti... Eeei...nici fata mea nu statea la aspirat dar nu am avut incotro, a trebuit sa o aspiram vrand nevrand...sotul o tinea si eu o aspiram. Evident ca urlaa...Apoi a stat si singurica, probabil a vazut si ea ca respira mai bine dupa.. Daca face febra, ii dai antitermice, insa eu nu i-am dat decat de la 38,6, trebuie sa lupte si organismul un pic...insa ii luam temperatura continuu sa vad cat e, sa nu urce prea mult.
Eu in general ii spal jucariile cazute pe jos, dar mai exista si exceptii.. dar ce sa zic ca acum ca merge de-a busilea prin toata casa, linge tot ce prinde, inclusiv covorul..
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
flowerpot a scris:Fetelor sunt salvata. Dupa o saptamana de chin fizic, cu dureri de burta, sani, si mental - nervozitate si teama, dupa plans continuu caci eu nu ma pot impaca, cu ideea unei "masuri drastice", mi-a venit stopul Am invatat lectia: nu mai fac raze in viata mea, nu mai iau antibiotice ce nu sunt bune si in sacina si nu mai beau nici vin negru chiar daca nu mai am tensiune deloc
Ma duc sa va citesc dupa ce fac un pic de ordine caci azi este ziua mea si desi ma sarbatoresc de vineri o sa am si astazi oameni la mine.
e bine flower ca ai scapat. da poate in loc de atatea nu-uri (unele , ca vinul negru nu le inteleg, ca doar nubei pana cazi jos ) mai bine iei un preze e 'eftin & te protejeaza si de dureri de cap . iar daca vrei sa , poti sa intri un pic pe blogul asta .
http://easiea.blogspot.com/
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Are cineva masina de dspalat vase? "Se merita"? Eu mi-am luat uscator- stiti ca am intrebat eu, si pot spune ca "se merita" cu varf si indesat, am scapat de un stres si de o gramada de cheltuieli,
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- ochii_mei
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-04-24
Multumesc mamici pt urarile de sanatate. Fructe vad ca a papat acum aproape 200 ml. Ea e vesela...jucausa.... Da Cris..stiu ca se merita ap de aerosoli. Din nov o sa incep sa lucrez putin de acasa si cu banii ce mi.i dau asta e primul lucru pe care il iau. Voi de care aveti? Ce sa aiba sa fie mai bun?
Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza la amiaza eu nu am masina de spalat vase, dar asa mi-as dori una...nu ca as avea morman de vase, dar ar fi buna, am vb cu niste prieteni care au, si au zis ca sunt super multumiti de ea si chiar erau bucurosi ca au luat-o.
eu masina de spalat am samsung de 4.5kg si sunt multumita de ea, are 5.5ani si e ok si sper sa mai fie si de acum incolo.e adevarat ca inainte de ana nu spalam asa des ca acum, dar na .
flower la multi ani...
eu foarte rar ii spalam jucariile din casa, iar suzeta la inceput i-o spalam, dupa 1 an si mai rar, o luam si pe jos, bine din casa, pe afara i-o clateam cu apa.
sa va zic dorinta fetei mele de ceva timp :,, sa ma ia donald in brate , sa fac poze cu minnie si mickey,plus, capitanul hook,, ...adica mai pe romaneste pt toata lumea : vrea la Disnelaynd ...a tot vazut filmulete pe youtube din parcul de distractii si cand era mai mica dar si acum si cum tot clanul e preferatul ei , numai asta ne spune....avem in plan de dinainte de a se naste o iesire la paris ( in luna de miere eu si sotul meu , am fost la paris si am ajuns si la disneyalnd si atunci mi-am promis sa*mi aduc copilul, caci eu m-am simtit atunci exact ca un copil), avem niste prieteni acolo, deci cu cazarea am fi rezolvati, chiar ne-au intrebat anul asta , cand venim, dar eu zisesem ca undeva pe la 5 ani sa ramane cu ceva amintiri, dar nu cred ca va rezista atata....offf ce bine ar fi daca banii astia s-ar inmulti, ...as duce-o acum si si la 5 ani.
9 ani de copilarie ....
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Eu am masina de spalat vase si zic ca DA se merita. Iar la uscator zic un si mai mare DA. Hainele sunt moi si miros mult, mult mai bine, plus ca nu tot trebuie sa le intinzi, sa le strangi etc.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
hello mamici nici eu nu am masina de spalat vase dar au niste prieteni si sunt mai mult decat incantati de ea masina de rufe avem whirlpool cu incarcare verticala azi-noapte a fost prima noapte cand A a adormit si dormit fara suzeta a adormit mai greu si se vedea ca-i lipseste ceva dar nu au fost probleme
Ultima oara a fost editat de bubutadana (2013-10-22 14:24:57)
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Bravo A
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
hello si de la mine, nu mai stiu daca am zis azi sau nu. ca v-am tot citit, dar in valuri. am avut azi parte de niste clienti care au venit s-au plecat de 3 ori. partea rea e ca pe de-a gratis da' daca se intorc, m-am jurat ca le iau taxa si fina mea are masina de spalat vase, ea zice ca e super, eu nu stiu ce sa cred. mie una imi place sa spal vase si mai mult de juma' de ora-45 de minute nu cred ca spal, in zilele cand gatesc. dezavantajele pe care le vad eu: tot trebuie golite perfect toate vasele si curatate de orice fel de rest, deci practic jumatate din timpul de spalare il pierzi.acum nu ii mai vad utilitatea poate si pt ca nu mai gatesc zilnic, cand era R mic si faceam si pt noi si pt el, plus blendere, etc, parca ar fi meritat. dar acum am de spalat o data la 2-3 zile o cratita sau tigaie, si 3-4 farfurii si cateva pahare. plus un lighenus in care mai tin un fruct, etc.nu mi se par multe. uscator de rufe mi-as lua doar pt ca am mai auzit si eu ca pastreaza un miros mai fain. plus ca la mine e o aventura sa intind rufe, ca razvan mereu mi le da pe jos si tot asa le pun si le da jos de 10 ori. dar pe langa faptul ca nu am bani, n-am nici loc sa il pun deci stau linistita la masina de spalat nu ma bag, ca eu am una din primul razboi mondial da' a fost profesionala la vremea ei, si merge de-i sar fulgii! bubu, bvo pt suzeta! cum ati facut? razvan inca mai intreaba cand e suparat tare de 'dudi' si apoi singur spune bebe..da' are atata compasiune in glas
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Majje, uscatorul tb sa-l folosesti cu geamul deschis, aerul ala nu e tocmai ok, deci nu prea iti foloseste caldura. Sa NU va luati INDESIT nimic! Conditiile de garantie sunt sa se asigure umiditate de maxxim 30%, sunt facute pt Africa, cred... Eu nu as incuraja copilul cu Disneyland-ul. Adica, da, as duce copilul la Paris cand are vreo 13-14 ani, cand este capabil sa inteleaga si sa aprecieze anumite chestii, si l-as duce, fireste, si la Disney. Dar sa duci un copil de 3-4 ani la Disneyland, cand nu poti sa faci nimic, tb sa te preocupi de programul lui, sa doarma la pranz, sa manance ce trebuie, etc, etc. mie mi se pare inutil, deoarece cu diverse mascote se pot intalni si la gradinita, la supermarket, etc. Disneyland-ul este pt adulti, tb sa intelegi sentimentul de feerie, de nostalgie dupa lumea basmului..nici .atractiile de la disney nu sunt pt copii, sunt pt adulti.
Doamne, Poke, 3-4 farfurii? Cum reusiti, oameni buni, pe mine ma aapuca depresia... Pai la micul dejun cate o farfurie de persoana, plus pe ce mai pui o rosie, branza, fundul de tocat pe care mai tai cascavalul, legumele, cestile de ceai, paharele din care mai bei ceva, la pranz 2 farfurii de persoana cu alte vreo doua pe care mai pui una alta, paharele aferente, cina cate o farfurie, plus daca mai pregatesti ceva, chit ca la minimum, ai cratita + fundul, farfuriile ajjutatoare, etc.. O ora pe zi imi ia mie, am socotit- 15 minute dupa fiecare masa...
Ultima oara a fost editat de Rose (2013-10-22 13:53:58)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Si noi mergem la disney la anul. Si o sa-l duc si cand mai creste. Nu conteaza ca nu ramane cu amintiri, raman eu
Si eu zic da si pentru masina de spalat vase si pentru uscator. Foarte practice ambele.
Viata mea, desprinsa din povesti
- pokemon
- Diamond member
si eu zic ca rose, nu as cheltui banii (mai ales daca e ceva ce nu imi permit, ci trebuie sa fac un efort) la Disneyland. La noi sunt mascote la locurile de joaca cu personajele, exact cum a zis Maje, le poti inchiria cu ora. As prefera sa ii iau 2-3 persoanaje la ziua de nastere si cu siguranta s-ar bucura. Si astfel ar intelege, la varsta potrivita si Disneyland-ul...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
a fost destul de usor cu suzeta (si ea tot dudi le zice ) si le-a rupt singura cu dintii (banuiesc ca o deraneaza cele 4 masele care ar trebui sa-i mai iasa), una cate una si i-am spus ca nu mai avem altele (mai am vreo 2 ascunse just in case) si ca nu mai gasim sa cumparam si asta a fost nu i le-am aruncat pe cele rupte, i le las sa-si aduca aminte ca ea le-a rupt, le vede si spune: uite, mami, eu am (r)upt si trece mai departe sper sa mergem pe drumul asta acum trebuie sa evit magazinele o perioada lunga sa nu vada pe-acolo pe rafturi
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- pokemon
- Diamond member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|