homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-41

#761 2013-10-22 14:23:16

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27

multumesc frumos, mamici.

Eu am masina de vase dar nu o mai folosesc demult. Nu pot sa pun oalele mari in ea ca nu se spala bine, vasele tot trebuie clatite in prealabil ca sa nu infunzi masina...am lasat-o balta si le spal la mana (si eu am obiceiul ca si pt o simpla masa sa folosesc tona de farfurii si oale:(

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#762 2013-10-22 14:31:41

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Rose eu am masina de spalat vase si spun un mare DA, m-a scapat de munca de o ora zilnic. Plus ca le spala la temperatura mare, se spala super bine vasele si le si usuca, le scot uscate, stralucind. Si la noi se aduna tare multe, farfurii, pahare, oale, cani, linguri, furculite, etc.
Ca sa nu mai zic daca ai musafiri cate vase se murdaresc...de multe ori pana pleaca ei vasele sunt deja si spalate.

Ochisori, cred ca oricare e bun, ca tot aia face...eu am Beurer, e minunat.

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-10-22 14:40:55)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#763 2013-10-22 14:49:53

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

nu se compara personajele de la noi cu cele de la disneyland, va zic , ca le-am vazut pe ambele.
da , e o mica nebunie, caci e de stat la cozi, peste tot pe unde vrei sa intri, si iti trebuie cred ca minim 2 zile sa vezi tot, dar nu o duc sa se dea in cine stie ce trenulet, etc, sunt pt toate varstele...nu mai vorbesc de defilatul carelor de la sfarsitul zilei, o adevarata feerie...si cred ca la 4-5 ani va ramane cu amintiri.
e adevarat ca nu imi permit, si clar trebuie facut un efort urias pt aceasta excursie, dar un copil am pe care il divinizez (ca oricare de altfel big_smile) si m-as bucura de bucuria ei .

9 ani de copilarie ....

#764 2013-10-22 14:50:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

sar in apararea Indesit lol avem masina de spalat si frigider de cand lumea big_smile e drept ca masina de spalat a suferit o reparatie intre timp. dar la cat de veche este si cat am muncit-o...
nici eu nu simt lipsa masinii de spalat vase. am musafiri de 2 ori pe an rotfl dar posibil sa fie genul de lucru pe care abia dupa ce il ai iti dai seama ca a fost naspa fara smile

Bubu, ce bine smile

#765 2013-10-22 15:03:18

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

be_happy a scris:

Rose, roafde nervos cam tot ce prinde, mai ales jucariile dintr-un material usor moale (ratuste de ale de pus in apa)..musca cu gingiile (orice prinde de la mine: pe gat incearca, mana, deget, strange gingiile tare pe sfarc, isi roade suzeta, inele de dentitie. Dar nervoas asa, se vede ca o ajuta sa muste.

Despre viermi, nu stiu...am fost cam inconstienta...nu i-am spalat jucariile picate pe jos in casa de fiecare data..cine stie.

Cum stati cu iritatia? La noi s-a extins pe piept, sub barbie s-a uscat, iar pe piept o mananca rau. Se scarpina mai ales noaptea.

Ochisori n-are rost sa te simti vinovata.

L.E:diverisifcarea mergea f bine dar opresc pana vad ce-i cu iritatia asta.

Happy e de la dintisori. eXACT ASA e si la noi de vreo 2 luni dar de o luna nu mai mananca decat putin. nu sunt viermisori asa face d ela dinti bang   ca eu m am saturat cu dintii astia.. si eu ii dau inele de dentitie dar se enerveaza, numai daca ii fac eu masaj ii place dar noi ave deja 2...   Sa i treaca iritatia cat mai repede! si ea de la dinti a facut eritem..tot de la dintii

Rose ce mult lapte papa.

Mamici par  ia sa vad ce ati scris..si cu masina , care i scorul?   smile  Indesit spuneti..a , nu e buna chicot   Gorenje am avut pana acum dar e de vreo 15 ani..super masina. sa vedem.
Masina de spalat vasele nu avem, dar ma gandesc sa luam ca se strang la vase nu foarte multe dar oricum de ce sa mi se usuce mie mainile atat de rau de la apa asta infecta.

Deci noi la dinti am avut asa ca simptome pana acum: eritem la fundulet care a tinut 2 saptamani si credeam ca nu mai scapa..cu Sudocrem i a trecut, am incercat si cu Bepanthen si nu a mers. si  caca apos, agitatie, planset, dar noaptea doarme bine. i am dat si Ca dar nu stiu daca a ajutat o.  are toata gingia si sus si jos inflamata sad  saracii cred ca i doare tare, cum sa manance cand ii doare.. si le provoaca si lipsa de mancare..

Garga chicot   deci voi aveti Indesit si e ok..

Cum sa i incep eu diversificarea iar cand ea mananca asa de haotic? i le fac degeaba..le arunc mai mult. astept pana la 6 luni sa vad daca se mai domoleste.

Ochisori, asa ati fost si voi cu greva foamei. pff. sanante si voua!

Bubu bravo pentru suzeta.

Cmin , La Multi Ani!

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-10-22 15:20:59)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

Publicitate

loading...

#766 2013-10-22 15:48:08

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Mc Like....noi si de duminica seara suntem iar cu greva...nu asa ca la 5 luni...dar tot nu papa bine. Fructele le.a papat azi...a ras bolul. Legume ca de obicei...vreo 50 ml....si lapte f putin.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#767 2013-10-22 15:59:42

LikeIt
Sr. member

Ochi, de la dintisori sad

#768 2013-10-22 16:13:31

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

like  puss

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#769 2013-10-22 16:31:57

ochii_mei
Sr. member

Like asa am zis si eu....dar i.au ieait din sept primii dinti. Stomatologul mi.a zis ca urmataorii pe la un an. Gingii umflate.nu....doar la un canin si ala sigur nu.i iese acum.

#770 2013-10-22 17:32:57

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Rose, eu nu am uscator. Am fost la un salon si aveau unul, de acolo stiu ca face caldura.

Deno, i.am luat si noi copilului leagan ca al vostru. Imi zici te rog cum l.ai prins? Poate ma insel ca e ca al vostru, insa partea de sezut e la fel. Are cumva 2 chingi in sapatul sforii?

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#771 2013-10-22 17:37:12

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Maje cand vine sotul raspund pe facebook.

Eu n-am nici masina de spalat vase nici uscaytor...nici spatiu de ele.
Sotul spala vasele...si inainte sa se nasca Sara tot el se ocupa de asta cand nu era la serviciu.

Like nu stiu ce sa zic. Nu la fundulet e iritata Sara ci pe barbie si piept.

Abia maine avem programare la pediatra, vad atunci ce-mi zice

#772 2013-10-22 17:51:24

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Mamici puss

Sa nu radeti dar eu nu stiu despre ce uscator vorbiti. Daca e vorba de masina de spalat cu uscator , am mai zis am si eu dar folosesc f rar ca usuca rau aerul din camera
Insa masina d spalat vase e ffff utila, noi am avut inainte una bosch mica si cd ne-am schimbat mobila in buc ne-am luat una mai mare pe care am incorporat-o. Nu tb sa ai multe vase sa speli , eu bag si 2-3 farfurii la program scurt si poate nu va vine sa credeti dar se face economie si la apa, cel putin la noi se cunoaste. Eu nu suport sa am vase in chiuveta, nici un pahar nespalat macar.

Legat d disneyland , fina mea a fost acum vreo luna cu fetitele , una de 8 ani si una de 4 ani jum. Au stat 4 zile, cea mica s-a speriat f tare la un mom dat , bine s-au dat in mai multe chestii din ambele parcuri. Cea mare a fost incantata , normal.
Probabil, are si disneylandul farmecul lui , eu am fost acum 2 ani si nu m-a impresionat cu nimic  chicot

Mamica de 2 pui scumpi

#773 2013-10-22 18:08:14

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Maje, leaganul lui yann are la baza 4 gauri, pe unde sunt trase 4 sfori, unite cate 2, si in capete 2 zale mari de metal.
Tata mi l-a montat de un fel de grinda afara, e prins cu sarme, imprivizatie.

Noi avem acasa masina de spalat vase de 12 seturi, tot asa incorporata. E utila, desi eu nu prea bag, mai mult mami, eu sunt obisnuta sa spal de mana si am o rapiditate f mare. Dar irosesc multa apa, e drept, mi place sa spal sub jet puternic.
Z

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#774 2013-10-22 18:36:20

ochii_mei
Sr. member

Avem inca o mamica...a nascut Ioana azi la 16.00 dupa ce s.a rupt apa azi noapte la 11. Amina are 4.200 kg si 54 cm. Sunt bine fetele.

#775 2013-10-22 19:27:14

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

adinagrig a scris:

nu se compara personajele de la noi cu cele de la disneyland, va zic , ca le-am vazut pe ambele.
da , e o mica nebunie, caci e de stat la cozi, peste tot pe unde vrei sa intri, si iti trebuie cred ca minim 2 zile sa vezi tot, dar nu o duc sa se dea in cine stie ce trenulet, etc, sunt pt toate varstele...nu mai vorbesc de defilatul carelor de la sfarsitul zilei, o adevarata feerie...si cred ca la 4-5 ani va ramane cu amintiri.
e adevarat ca nu imi permit, si clar trebuie facut un efort urias pt aceasta excursie, dar un copil am pe care il divinizez (ca oricare de altfel big_smile) si m-as bucura de bucuria ei .

Pai, Adina diferenta asta intre personaje doar tu o observi, nu si un copil de 3 ani. Pentru ea, daca ii chemi la petrecere niste 'zane' ( animatoare) va fi acelasi lucru, ea nu are perspectiva lucrurilor. Mai ales ca zici ca faci un efort...pai cu banii aia o duci la inot nu stiu cat timp, ii iei trotineta, ii cumperi echipament de ski si ii platesti ore, si cate si mai cate. la 3 ani ea nu realizeaza ca este la Disneyland, in Franta , intr-un parc de nu stiu cate zeci de hectare, intr-o excursie pe care tu ai dat o mie de euro, fata de faptul ca ii vin la gradinite niste 'zane'. Pentru ea la fel de magic este momentul. Iar dorinta asta tu i-ai indus-o, i-ai aratat filmulete, etc., nu este genul de dorinta autentica- pt ca sunt niste dorinte cu adevarat profunde, setate in genele noastre- dorinta copiilor de a avea un animalut, dorinta de a avea jucarii, dorinta fetitelor de a se imbraca in printese, dorinta baieteilor de a avea bicicleta, care acum o suta de ani era dorinta de a avea un calut, fireste. Dorinta de a te intalni cu Micky Mouse nu este o astfel de dorinta profunda, este genul de dorinta "de marketing", care ne este indusa. Si, oricum, imi mentin parerea ca Disneyland-ul este pt adulti, se adreseaza NOSTALGIEI COPILARIEI, nu COPILARIEI.

Desigur, tu poti sa te duci, eu doar am profitat sa imi expun parerile pe tema Disneyland. smile

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#776 2013-10-22 19:31:18

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Pfiuu, abia azi? Don we parca scrisese ca re contractii rare si era dilatata 3 cm.Sa fie intr.un ceasbun! Sa ii traiasca bebelina! majoreta

Deno, 2 pe fiecare parte? Hm, asta are cate 1, ca in rest asa e si asta. improvizeaza sotul ceva tongue

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#777 2013-10-22 20:05:29

ochii_mei
Sr. member

Da maje..abia azi. Avea contractii mici de cateva zile. Azi noapte s.a rupt apa dar nu se dilata. Biine ca sunt bine amandoua..
De Katey stiti ceva? Nici pe facebook nu am mai vazut.o. sper ca sunt bine.

#778 2013-10-22 20:26:03

LikeIt
Sr. member

Ochisori, atunci poate nu e de la dinti.  poate mai au si ei momente, dar oricum copilul stie cel mai bine cand ii ies dintisorii maselutele..de obicei ies pana la un an un an jumate toti.  par

Cmin par

Happy, e de la altceva iritatia Sarei cine stie.. par

Azi Ana a mancat asa  sad  : 120 de dimineata la 8 fara un sfert si 120 la ora 13.. sad . nimic altceva nici macar ceai nu vrea..atat pe ziua de azi si nu vrea inca nici acum.. sunt foarte ingrijorata.   ce spuneti...?

Bine ai venit Amina! majoreta

#779 2013-10-22 20:41:40

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Bai, m-am laudat degeaba! C a auzit, si a zis ca ce, el e mai fraier, sa manance?! Ei bine, nu mai mananca nici el!

Like, e putin...Nu stiu care-i limita inferioara, dar daca ai putea, ar fi bine sa suni doctorita sa iti zica ce sa faci...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.