homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-83

#1559 2013-11-04 21:12:21

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27

La multi ani kate! Sa fii sanatoasa , fericita si iubita!

Mamica de 2 pui scumpi

#1560 2013-11-04 22:36:23

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Multumesc!

Sa va povestesc: al meu sot e schimbul 2 saptamana asta ca sa stea cu Natalia dimineata, desi a fost, saracul, si saptamana trecuta. Eu urma sa merg la ai mei cand vin de la munca pt. ca acolo lasase strumful. L-am sunat pe tata sa vina inaintea mea ca am primit o floare in ghiveci si e grea tare.
Si pe drum imi zice tata ca trebuie sa trecem pe la mine pe-acasa ca la ei nu mai sunt pampersi si a facut Natalia kk.
Cand ajungem nu ma dumiream cum de s-a descuiat usa asa de repede si cand intru, tort pe masa cu lumanari aprinse, flori si G, cu mama si cu Natalia acasa. Asa o surpriza placuta mi-au facut, chiar nu ma asteptam, n-am banuit nimic. smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1561 2013-11-04 22:45:27

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Katey, ce frumos! Chiar ca e o surpriza placuta! (eu personal te invidiez pt florile de ti le aduce mereu sotul big_smile )

Am si eu o intrebare mai pudica, asa rodnar . Stiu ca in timpul actului sexual se elibereaza anumiti hormoni (?) . E posibil ca astia sa dea dureri de cap? De cele mai multe ori, ma i o durere de cap nasoala in timpul chestiei, de nu-mi mai vine sa fac nimic. Nu m-am gandit sa urmaresc daca are vreo legatura cu ovulatia. Spre ex , tocmai ce m-am impiedicat big_smile  si teoretic pe 9=10 ar trebui sa-mi vina. Patiti vreuna la fel?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1562 2013-11-04 22:56:31

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Vai kate suuper!

Nu smart,decat daca stau cu capul in jos rotfl2

6 ani de dragoste  hjarta

#1563 2013-11-04 23:09:41

Katey
Addicted member

Smart, daca ii spun si-o ia in cap. tongue
Dar, da, pot sa zic ca imi aduce destul de des si nu doar la ocazii speciale. smile
Azi am primit si de la tata si de la seful. Si aia in ghiveci, care e o tufanica si pe care a smotocit-o Natalia un picut, asa. chicot

Durerea de cap as zice ca mai degraba are treaba cu ovulatia. Mie, una, imi cam trece orice durere cand ma impiedic, mai ales de cand am nascut.  rodnar

Tocmai am primit mesaj de la o persoana foarte draga, credeam ca a uitat. smile

Strumful nails  7,5 ani

Publicitate

loading...

#1564 2013-11-04 23:25:25

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Kate applause

Smart si eu cred ca e de la ovulatie.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1565 2013-11-04 23:48:16

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Mda, ciudat oricum cu capul asta.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1566 2013-11-05 07:11:04

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1567 2013-11-05 08:29:01

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
smart, pe mine ma doare capul dupa un orgasm prea puternic rotfl
kate, frumoasa surpriza!!!
flow, imi place tare mult ce spui de scoala aia. si la noi in oras e o gradinita catolica si m-ar bate gandul sa il dau acolo, desi eu sunt mai mult atee, decat credincioasa.
astept sa intre like sa ne scrie cum sunt.
eu azi sunt singura la birou, am venit si mai devreme....si mi-e un somn lol aseara iar am avut o noapte cu vreo 2-3 treziri, dar a plans mai putin decat in serile anterioare.
acum R e in perioada povestilor, in fiecare seara cere poveste, iar aseara dupa ce am terminat prima poveste, zice 'atu potete' (alta poveste) incep sa ii mai spun una si ma cam fura somnul, asa ca dupa 2-3 fraze, taceam...si el mamiiii, ochiii (sa deschid ochii), deschideam ochii si iar incepea 'atu potete' rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1568 2013-11-05 09:23:12

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata
poke stai sa vezi peste vreo 2 ani : ana imi cere povesti non stop si citite si spuse: neaparat una din colectia mickey mouse, si mai nou citeste si ea de pe niste carti preferate.

janis, flower, eram sigura ca se inchina la scoala, am intiuit dupa cum a povestit flower, acum de predarea religiei ortodoxe nu stiu ce sa zic, dar intr-o tara preponderent ortodoxa nu vad cum s-ar putea preda alta religie , in primul rand nu sunt suficiente cadre sa predea...in fine nu vreau sa isc discutii smile...am aflat de o gradinita adventista, unde merg si copii ortodoxi, cica nu are de-a face nimic cu religia (desi ma cam indoiesc), doar ca la masa nu le servesc copiilor carne.

9 ani de copilarie ....

#1569 2013-11-05 09:53:51

Katey
Addicted member

Neata!

Strumful nails  7,5 ani

#1570 2013-11-05 10:05:02

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1571 2013-11-05 10:17:05

pokemon
Diamond member

pfaaaai, v-am zis ca azi sunt singura la birou...
am chemat acu' ceva timp pe un nene la o informare privind un divort. evident, dupa ce a primit citatia, m-a sunat si doar nu m-a injurat, in rest...in fel si chip m-a facut. fata care ceruse divortul a scris in documente ca e agresiv, ca are probleme cu alcoolul si ceva legat de droguri spunea ea...
ei bine si a primit nenea de la judecatorie instiintarea si dadu buzna peste mine.
am reusit sa ii explic cu calm despre ce e vorba si l-am trimis la judecatorie sa se instiinteze, dar....m-au luat toate caldurile, mai ales ca omul se vede ca are ceva probleme.
imi bate si acum inima de nu va pot spune....

adina, lol noi suntem cu craciun. vrea cantecele doar cu el, le stie pe dinafara smile dar cred ca o urmam pe Ana, deja vrea sa bea doar din cana cu 'pichi' (mickey) iar pipi si caca doar cu reductorul de wc cu acelasi personaj. altfel nu lol desenele inca nu ii plac, se uita la cateva secvente si revine la craciun lol

sa stii ca am vazut acum ceva timp un reportaj despre scolile si gradinitele de profil din Buc si mi s-au parut foarte faine unele. exact asa spuneau si acolo, ca nu ii obliga pe copii sa respecte anumite ritualuri, dar ca li se povesteste despre ce e vorba, etc, si daca vor sa participe bine, daca nu,nu.
pe mine singurul lucru care m-ar tine sa il duc la o gradi/scoala de alta religie (mult mai diferita, a de ex catolicism-ortodoxism nu sunt total diferite) ar fi sa nu se simta exclus intre ceilalti copii care au religia respectiva si sa nu fie bulversat mai tarziu.
e dificil, eu am mai zis, eu cred in Dumnezeu ca intr-o forta divina, dar ritualurile si obiceiurile impamantenite la noi ma cam lasa rece. nici nu stiu daca as vrea ca R sa ma urmeze in aceasta 'credinta' sau daca as vrea sa fie un ortodox practicant, e buna credinta pana intr-un punct, dar mai departe cred ca poate deveni chiar periculoasa...habar nu am nustiu e atat de delicat

schimband subiectul, am primit asta pe mail http://www.fullbeautyproject.com/ cica e un proiect despre altfel de frumusete...nu zic ca sunt de acord cu modelele astea care ne sunt prezentate prin reviste, insa nici sa promovezi asa ceva nu mi se pare ok...  huh

si aici http://www.boreddaddy.com/photos-stomach-drop/ cate ceva despre curajul unora. si eu cu raul meu de inaltime nu sunt in stare sa ma urc nici pe un scaun ca tremur toata rotfl

Ultima oara a fost editat de pokemon (2013-11-05 10:43:46)

#1572 2013-11-05 11:03:07

Katey
Addicted member

Mda, am vazut primul link. No comment. Ma intorc la contractul la care lucram.

Strumful nails  7,5 ani

#1573 2013-11-05 11:04:23

pokemon
Diamond member

katey rotfl
iartare! adaug acum  ca e doar pt cei cu stomacul tare smile
ar trebui si eu sa mai muncesc ceva, da' mi-e lene si mai am timp pana la 3 sa termin tongue

#1574 2013-11-05 11:36:36

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Rose puss

Mamici par

Suntem bine bine mamici,Ana a avut Rotavirus, dar o forma usoara din fericire pentru ca a avut diarie doar de 3-4 ori in total, ieri i am pus un  supozitor si a facut normal, numai ca ea nu manca, si a stat cu rotavirusul timp de 2- 3 saptamani, nefacand scaun moale deloc si nici nu varsa doar ca nu manca si nu bea apa. apoi a inceput si sa verse si sa aibe si diarie, cand am intrat in panicasi am plecat la Buc.
Ieri dimineata  am iesit din spital , am fost la Grigore Alexandrescu, dupa ce am fost in prima zi in care am ajuns in Bucuresti  la Elias unde ni s a zis ca are diarie acuta cand ea nici macar nu avea scaun moale in fiecare zi. asa ca n am ramas acolo bineinteles , ne am intors acasa la mama si i am facut din nou examen din caca la Grigore Alexandrescu unde dupa o ora , m a sunat de acolo o asistenta de la laborator sau nu stiu, in orice caz am primit telefon si mi a spus de urgenta sa venim la spital, ca are Rotavirus. am facut examenul de copro si tot din caca si in urma cu 2 saptamani si in urma cu 3 saptamani dar la un laborator privat si nu a ieist ca  ar avea nimic in neregula.. am plecat repede la spital, ea manca, dar tot ce manca varsa, dar manca doar cu lingurita mai mult fortat , cu cantat, distras atentia..in fine. 
Acum mananca, se reface doarme mult, ii dau in continuare antibioticul pe care i l au dat la spital prin perfuzie. Vreau sa zic s anu va duceti niciodata la Elias, acolo ma intreb mereu de ce e spitalul gol si la Grigore Alexandrescu e plin, aici e rau ca e foarte plin de copii , nu au locuri, insa ii inghesuie pe copii in camere, e rau din punctul asta de vedere, insa medicii stiu ce fac, si mare noroc am avut si de un medic bun, care a stat de vorba cu mine, cu toate mamicile din salon, ne a explicat ce inseamna acest virus si ce trebuie sa facem, si de asistente instruite si foarte bune. doar ca am stat intr-o camera foate mica cu inca 3 mamici, camera fiinde 2 locuri. insa ce mai conteaza,pentru copil faci totul sa l vezi din nou bine. Ma simt usurata acum cand o stiu ce a avut si n am mai mers la nu stiu cati medici..
In plus a avut si enterocolita si o usoara infectie urinara..toate la pachet. bine ca  am scapat. Scria si in spital ca e foarte contagios Rotavirusul, si daca nu se merge la spital cat mai repede , poate interveni chiar decesul pentru ca e foarte violent si o zi poate sa fie a doua zi poate fi chiar fatala. Aveti mare grija cu copii in aglomeratie, crese, gradinite...Ana a fost rezistenta mi a spus si doctora ca a rezistat atat cu virusul , care poate ramane in organism si timp de o luna. Inainte de a iesi din spital i a mai facut o analiza din scaun si tot il avea pozitiv. deoamdata suntem pe regim, numai lapte HN si fara sa iesim afara deloc timp de 2 saptamani.
David si Matei nu au nimic si doamne ajuta sa fie tot asa...cu toate ca sunt riscuri la copii pana la 3-5 ani sa ia, dar cei mai  sensibili sunt copii de la 6 luni pana intr-un an.

Katey, La Multi Ani!

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-11-05 11:40:04)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1575 2013-11-05 11:36:50

Katey
Addicted member

Iti mai trimit eu de la mine? Ca eu n-am timp pana la 5.  tongue
Dar de munca iti trimit, nu chef, ca de din ala duc si eu lipsa.  rotfl

Like, bine ca ati scapat! Sa se recupereze repede micuta si baietii sa nu ia si ei!

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-11-05 11:39:59)

Strumful nails  7,5 ani

#1576 2013-11-05 11:50:40

pokemon
Diamond member

trimite tongue
like, bine ca sunteti bine si sper sa scapati fara sa ia si baietii puss

am uitat sa va zic, abia astept ziua de maine, are baiatul cel mare concert la chitara si il luam si pe R la noi. se uita R vrajit de fiecare data cand dragos canta, asa ca sper ca ii va placea si acolo.
iar vineri mergem la ziua finutei, deja a inceput sa ii cante prin casa si repeta continuu ca vine ziua lui cori chicot tre' sa vad ce cadou ii iau, ca habar n-am

#1577 2013-11-05 11:54:20

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Neata!
Adina,eu ma refeream nicio religie! Cine vrea sa invete acasa...ni sr baga pe gat chestii cu care nu e toata lumea de acord...de ex sotul.meu vede credinta ca pe un fel de ignoranta,ca nu te duce capul cu stiinta lol eu nu cred asta,dar totusi sa bagi pe gat niste rituri unui copil la scoala nu-i ok..
La scoala se invata altele..credinta e din suflet,il pot duce eu la biserica..ii pot explica

Like micuta sad bine ca ai aflat ce a avut!sa se recupereze repede! Sanatate!

6 ani de dragoste  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.