homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-84

#1578 2013-11-05 12:07:21

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27

Eu nu vad utilitatea religiei ca si materie la scoala.  nustiu

Cum e la Carol, da, ok, e scoala catolica, in momentul in care ai ales sa-ti duci copilul acolo, ai acceptat programa cu tot ce cuprinde ea.

Dar cum e la noi nu mi se pare ok. Pe noi ne certa preotul cu care faceam religie ca de ce nu mergem la biserica, (,) ca nu ne-a vazut la Denie / Prohod / Inviere. sad

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1579 2013-11-05 12:13:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mie mi s-ar parea mult mai util, ca in loc de ora de 'religie' sa se faca ceva gen 'istoria religiilor'.
am facut eu prin facultate si era o materie atat de faina hjarta sa li se povestesteasca una-alta despre fiecare religie in parte, sa stie copilul si cine e IIsus si cine e Allah, sa stie si ce-i cu Craciunul si ce-i cu Sabatul...
pana la urma macar i-ar ajuta ca si-ar forma o cultura generala.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1580 2013-11-05 12:18:00

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Pass, Andre, Poke, Janis,Katey , mamici  par

Ei sunt mai mari, au imunitatea mai mare, acum cred ca sunt in afara pericolului, la inceput era periculos.  Da, micuta, ce rezistenta a fost ea. Va zic ca la Elias, doctora care a consultat-o  dadea mesaje , oricum ea se uita si umbla la telefon si asa a consultat-o, foarte sigura ca are diarie acuta..cand am auzit m am enervat ca copilul nu manca ce diarie sa faca daca ea varsa din putinul care l manca...si facea o data pe zi, daca facea moale dar nu diarie si i am zis...doamne , ce incompetenti au in spitalul ala! am mai fost o data , v am zis cu David  cand avea el tot vreo 6 luni si imi fuma doctora in nasul lui, si nu mai vroia sa ma lase sa plec din spital, ca nu au pacienti si isi iau banii din fonduri pe numarul de pacienti!

Pass, zici ca acolo e de groaza la Ploiesti, cred ca aici la Grigore Alex. nu a fost de groaza, doar ca era tot asa o camera mica de 2 matri patrati cu 2 paturi de copii si 2 scaune carele luai de pe hol daca mai prindeai, daca nu dormeai langa patut, sau in patut cu copilul daca eraiu mai micuta si aveai loc. eu am avut loc si am dormit langa Ana. mare nocroc, oricum n am mancat nimic, ca acolo le dau doar pentru copii mancare, o poribila zeama de orez , mucilagiu din ala infect pein care se zareste orezul pe care Ana nici nu l gusta, nu vroia, eu am luat la mine lapte Milumil HN si ii dadeam eu, chiar daca nu era voie, doar nu eram s o las sa urle de foame. eu n am mancat nici ce aveam la mine nici dus nimic, pentru ca nu puteam sa plec de langa patut nici macar cand ea dormea ziua, asa ca asta e, am slabit 2 kg acolo, dar nu asta e problema. nu aveai voie  nici macar sa fierbi niste apa in camera pentru un ceai, dar eu am fiert cu fierbatorul meu am pus  pentru Ana si bea laptele cu placere pe langa mucilagiul ala urat. nu stiu ce mai punea in el dar era amar . ea nici macar o data nu a mancat din ala. si cum sa manance copilul? oricum a avut si perfuzi tot timpul de cand a intrat in spital pana la iesire. buna a fost , a jutat o foarte mult.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-11-05 12:37:23)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1581 2013-11-05 12:46:53

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Vai, Like, ce povestesti de spital. sad

Acum, cat am tot fost Natalia la control, ne-a chemat doc la Judetean, ca era de garda, si am urcat sus, la Pediatrie. Sala de consultatii / tratament era fix langa sala de masa si veneau niste mirosuri de-acolo de iti lasa gura apa. Nu stiu la gust sau aspect cum o fi fost mancarea dar dupa miros parea ok.
Si cand am fost eu internata in sarcina aveau mancare acceptabila. Stiu ca intr-o seara aveau tocanita de cartofi si mirosea asa bine, dar eu tocmai mancasem o caserola de piure cu piept de pui la gratar adus de mama, ar fi fost culmea sa mananc si tocana.  rotfl 

Iar la lauze era o masa in plus, suplimentul, pe la 4 dupa-amiaza. Eu atunci am mancat numai de-acasa si foarte putin ca nu prea imi era foame (am baut in schimb litri de apa si compot fara zahar), dar stiu ca strigau infirmierele pe hol cand era ora de masa...

Poke, dar prin liceu, asa. Mie mi se pare grea istoria religiilor. De fapt nu grea ci complexa. E frumoasa, da, dar e multa. tongue

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-11-05 12:49:16)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1582 2013-11-05 12:47:11

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Au venit 2 domni de la gaze sa faca verificari. Eu cu vasele sa le slap, in cuptor aveam dovleac la copt si trebuia sa ii fac si copilului de mancare.. a trebuit sa opresc tot ca aveam scapari de gaze.. de mai bine de 1h30min sunt aici...

Like,ce bine ca sunteti acasa! Sa se recupereze cat mai repede!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Publicitate

loading...

#1583 2013-11-05 13:01:57

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele. puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1584 2013-11-05 13:15:42

pokemon
Diamond member

like, mi se pare infernal ce povestesti tu acolo! si de conditiile din spitale si de doctori sad
noi avem in gasca aproape in totalitate medici si cunoscandu-i, mi se pare de neacceptat ca un medic sa aiba asa un comportament cum spui. te cred, am auzit multe povesti asemanatoare cu a vostra, dar nu inteleg cum poti sa te porti asa, cand stii ca de cele 10 min de atentie din partea ta poate atarna viata unui om, sau chiar mai mult de atat, a unui copil....
si la noi in spital sunt conditii umane, din ce am trait eu cand am nascut si din ce am mai vazut pe acolo. e departe de confort, dar sunt conditii umane. si mancare e cum zice kate, acceptabila. tot asa, din ce am vazut.
abia acum mi-am dat seama ca la mine la salon, cand am nascut, nu a trecut nimeni sa ma intrebe daca vreau sa mananc rotfl2

maje, bine ca ati descoperit ca erau scapari. doamne fereste, de ce se poate intampla.

kate, nu neaparat in liceu. se poate povesti copiilor la orice varsta, pe intelesul lor, despre diferentele care exista.
dar asta ar insemna un sistem de invatamant pus la punct, mai avem de visat smile

eu mi-am pus la 'gatit' o ciorba insatnt lol

#1585 2013-11-05 13:34:01

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Like, ma bucur ca sunteti bine! Sanatate tuturor kram

Poke la care gradi catalica vrei sa-l duci? Varu-meo, de vreo 14 ani e la o scoala d-asta de alta religie, mama cat e de destept si cuminte! Adica daca ma-sa ii spune ca asta juma de h la calc, pai dupa ce trece timpul asta, singur isi opreste calculatorul. Si multe chestii pe care le face, dar n-am timp sa detaliez acum.

Sa va spun ce mi-a mai dat de strans dupa covor fi-miu azi: mi-a cerut sa faca kk si i-am adus olita in sufragerie pe covor. Am fugit repede la bucatarie ca aveam mancarea pe foc, cred ca am lipsit maxim 10 sec. Scosesem aspiratorul sa strang firimiturile de peste tot. Cand m-am intors in sufragerie, copilul meu cel ascultator si cuminte, se ridicase de pe olita si trasese un carnat pe jos, fix pe dungile albe de pe covor, si considerand carnatul prea lung, a luat stecherul de la aspirator si l0a impartit in bucatele mai mici. Fix asta lipsea de pe covorul meu rosu cu alb din sufragerie: kkt forgetit . Bineinteles ca era tare incantat de ce facuse

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1586 2013-11-05 13:40:10

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

smartuc rotfl

ma tot tin sa va spun o perla scoasa pe gurita lui iannis: era zilele trecute la baie, facea pipi si in timp ce scutura putica spune " ce faci tu cocoselule acolo " ? rotfl sa lesin de ras nu alta lol

mamici puss

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1587 2013-11-05 13:41:00

pokemon
Diamond member

smart, imi dau seama ce nervi ai avut cand ai descoperit minunea, dar eu recunosc ca am ras de m-am prapadit puss
de gradinita sf anton stiu eu https://www.facebook.com/pages/Gradinit … 7241303728
mai auzisem de bine si de cei de la Ethos, de pe Paltinis, dar astia parca erau privati....

#1588 2013-11-05 14:00:22

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Da, Poke, asa e. din cauza asta m am enervat, cum sa stai tu cu telefonul in mana si sa consulti copilul mic, nici macar de un an, si sa stai pe telefon, cand copilul are si febra , este molatic, si mie imi zice ca are diarie acuta cand ea abia are scaun...m am luat de doctora, acolo se stie ca sunt pusi pe pile. eu am mers acolo cu gandul ca stiam ca au pat si pentru copil si pentru mama si si platesti. dar cand am vazut, am plecat.
Asa sta situatia la noi in tara, la Grigore Alexandrescu e bine e curat, e modern numai ca au camerele mici si pun mai multe paturi in camera decat normal.
De exemplu, eram eu si cu inca o fetita de 6 luni si un pic tot cu rotavirus si a mai venit un copilas de aproape un an la 1 noaptea cand noi dormeam, ne am trezit si noi si copii normal, ca au adus inca un patut, acel copilas urla avea febra 40, toata noaptea el a plans, noi n am dormit...insa cel mai grav e ca avea pe langa rotavirus si Adenovirus pe care si noi il puteam lua. ce sa mai zic.. bine ca a doua zi am plecat, am stat doar 3 nopti in spital.

Smart, multumim puss

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-11-05 14:02:17)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1589 2013-11-05 14:15:35

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Hello
Nu imi amintiti de spital ... nii am fost la matei bals, dar medici, asistente infirmiere erau f ok. Noi am avut probleme cu 2 mamici din salon si asta ne-a creat un stres in plus.

Smart lol

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1590 2013-11-05 14:27:12

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Buna mamici,

Like, ma bucur mult ca sunteti bine acum. Vaaiii...cum sa fumeze medicul in nasul copilului?? vai, nu cred ca m-as abtine sa nu ii zic sa stinga tigarea, clar.

Si mie mi-a zis pediatra ca se manifesta foarte violent Rotavirusul, motiv pt care am vaccinat-o si de asta. Am inteles ca si cu vaccin tot poate face boala (uneori, nu intotdeauna) dar chiar daca o face, face o forma mult mai usoara.

Smart, iarta-ma te rog dar am ras de m-am prapadit de isprava baietelului tau rotfl

Eu nu prea mai am timp sa intru la voi pt ca am luat deja bona, vine part-time deocamdata, eu voi incepe serviciul din ianuarie si am zis sa se obisnuiasca fata cu ea. Pare ok femeia dar mie tot imi vine sa plang cand ma gandesc ca ma va inlocui... grater

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1591 2013-11-05 14:54:20

pokemon
Diamond member

cris, nu te va inlocui nimeni! doar te va ajuta! puss

#1592 2013-11-05 15:06:20

cris8
Insomniac member

poke puss multumesc pt incurajare, suna mai bine asa smile

off, cred ca si daca stateam 2 ani, la final tot asa tare ma durea sufletul sa o las cu altcineva... sad dar sper ca o sa ma obisnuiesc...macar prima luna ma duc pe 6 ore la serviciu, si vin repejor acasa..

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-11-05 15:08:30)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1593 2013-11-05 15:10:12

pokemon
Diamond member

cris, toate am vrea sa stam acasa cat mai mult, dar ce sa facem, trebuie sa si muncim sad

#1594 2013-11-05 15:19:58

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

cris, asa e.. e greu oricand dar.. te obisnuiesti. Prima luna e mai grea dar nu cred ca se duce cineva la serviciu de drag, trb sa ai si ce sa-i pui pe masa. asta e, din pacate nu ne permitem, majoritatea dintre noi, sa stam acasa.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1595 2013-11-05 15:24:45

cris8
Insomniac member

poke asa e...eu am zis ca as sta cu ea acasa pana se marita daca nu ar fi nevoie sa muncesc lol Dar zic eu acum, insa sunt sigura ca nu as avea stare nici sa stau acasa cu anii, eu simt nevoia sa fiu implinita si pe plan profesional, macar cat de cat...nu mai e prioritatea mea acum, dar nici nu m-as simti bine sa nu fac nimic, chiar daca ar castiga sotul cat sa nu avem nicio grija, tot as simti nevoia sa fac si eu ceva cu viata mea...macar pt cata scoala am facut...

cmin, cred ca o sa ma obisnuiesc...doar ca acum ma ingrozeste ideea pt ca mi se pare inca foarte mica fata mea...dar asta e, nu pot renunta la job, mai ales ca e un job bun, iar 2 ani nu pot sta, mi s-a spus ca ma asteapta un an, dar nu 2..

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-11-05 15:27:37)

#1596 2013-11-05 15:25:57

pokemon
Diamond member

buuun,revin si eu cu o intrebare care ma toto macina lol
ce cadou sa iau pt o fetita de 4 ani care are cam de toate. ati vazut vreo jucarie ingenioasa?
si ce le luam celor mici de Mosi???

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.