homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-92

#1730 2013-11-06 21:35:41

deya
Sr. member
De la: Brasov
Inregistrat: 2011-07-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27

pass, multumesc. si ai tai sunt 2 minuni.
noi suntem bine, ne chinuim cu dintii. urmeaza sa ii sparga caninii si este groaznic de matait, daca ar putea sa stea doar in sufletul meu ar fi perfect.

8.10.2012 — Eduard Cristian  hjarta
16.02.2014 - Alexandru Valentin hjarta

#1731 2013-11-06 21:42:02

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Deno , ma bucur ca esti bine. Nu voiam sa zici exact cine, voiam sa zic mai degraba "ce". Nu pune la suflet, oricum. Bine ca ai iesit din spital si fii mai atenta bcu tine insati de acum incolo.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1732 2013-11-06 21:49:08

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Sunt atenta rose... Dar nefiind obisnuita cu clima de aici, cred ca asta este problema.
Si s-au suprapus 3 boli diferite, meningita virala, amigdalita pultacee si stomatita aftoasa.
Groaznic, n-am mai patit asa ceva niciodata.
N-are treaba cu acest topic, dar na. nu am pus deloc la suflet, ma lasa rece astfel de persoane si parerile lor, dar nu voiam sa fiu subiectul cuiva de barfa. Dar asta oricum n-am cum sa controlez, cineva mereu va vorbi aiurea, asa ca am hotarat sa revin.
Am inceput chiar sa cred ca am atras energie negativa de m-am pricopsit cu 3 boli deodata rotfl2 eu care nu cred in de-astea forgetit

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1733 2013-11-06 22:18:42

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

deno, naspa, dar ce-ti pasa tie de vorbe? chiar te afecteaza?  neutral
sanatate multa, ai grija de tine!

fetelor, multumesc frumos pt recomandari  puss  , ma apuc sa le caut pe net. big_smile seara oricat de obosita sunt, nu imi vine sa ma bag la culcare ci prefer sa mai pierd vremea, sa ma relaxez la un film, serial, in liniste, fara matzaiala si gurite de copii  lol

rose, nu am documentatie in acest sens ca sa iti dau link, poate katami sau janis, dar stiu ca am tot citit si eu despre asta in anii de alaptat.

am citit si eu din nou in urma, chiar cred ca J nu a vrut sa supere pe nimeni si cel mai probabil se gandea ca o mama laptareasa e mai greu de inlocuit fiind cu biberonul "la purtator".
nici mie nu imi place propaganda alaptare care se face pe net, nici intalnirile pro-alaptare, nici marsul pro-alaptare, grupuri de femei care se intalnesc in locuri publice si alapteaza la comun  cesafac  , mi se pare urat, vor sa transmita un mesaj inteleg insa nu-mi place acest gen de manifestatii. Dar, in jurul meu de mai mare propaganda anti-alaptare dau, priviri carcotase cand alaptez afara pe banca ( desi sunt f discreta, nu imi etalez nimic etc), vorbe aiurea "INCA ii dai sa suga??"   

va pup, noapte buna!

#1734 2013-11-06 22:37:59

denorah00
Insomniac member

Pass, nu vreau sa devin o tinta a rautatii unora, doar ca-i freaca pe ei grija de viata mea.

Publicitate

loading...

#1735 2013-11-06 22:41:41

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Deno
stii cumva termenul in engl pt meningita virala?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1736 2013-11-06 22:43:49

denorah00
Insomniac member

Flower, viral meningitis? Cred..

#1737 2013-11-06 23:24:27

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Flow, viral meningitis sau aseptic meningitis.

Cred ca eu ar fi cazul sa iau o pauza de la voi, pt. ca e deja a doua oara cand starnesc discutii. Daca nu ma mancau degetele, postul lui Janis trecea neobservat. sad
Asa ca, Janis, daca citesti, imi pare rau! sad

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1738 2013-11-06 23:35:32

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Eu nu am zis nimic si nici nu o sa zic nimic despre ce se discuta aici, dar, Kate, nu ai starnit discutii. Ar fi pacat sa pleci supa puss

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1739 2013-11-06 23:36:01

denorah00
Insomniac member

Kate, tu pe mine m-ai intors de multe ori inapoi, a venit si randul meu.
Nu tu ai starnit discutiile, pentru ca fetele cu pareri contrare s-au legat de postul ei initial. sti ca ne esti dragala toate puss

#1740 2013-11-06 23:44:55

Rose
Hero member

Kate, fii serioasa! Cum sa pleci???
Mai fetelor, ne certaram azi de numa', pe diverse teme, TV, alaptare...Dar toata lumea stie ca dupa   box  impacarea e mai dulce. Eu va propun o partida generalizata de make-up  patfierbinte

www.pisicamov.ro

#1741 2013-11-07 01:49:12

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Multumesc Deno si Kate.

Fetele ce-ati patit? Cum sa pleci, Kate?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1742 2013-11-07 04:55:48

Rose
Hero member

Deno, tu nu ai 3 boli diferite, ci un singur virus ai avut, care te-a pus la pamant si ti-a provocat cele 3 manifestari. Sa stii ca si eu am fost racita- si eu racesc f rar, de regula, si a debutat cu niste afte fff nasoale, ceea ce mie nu mi s-a mai intamplat. Eu am crezut ca nu are legatura , dar acum, ca ai zis tu, poate este un virus foarte rau care circula

www.pisicamov.ro

#1743 2013-11-07 06:46:04

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata

Merg sa imi fac niste analize de sange ca iar cred ca sunt anemica rau sad

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1744 2013-11-07 08:41:34

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata  puss  kram

Am citit ieri, nu vroiam sa scriu dar nu ma pot abtine.

O mama ESTE MAMA, indiferent cum a dat nastere acelui copil, indiferent de modul de alimentare (san sau lapte praf). Sa ne bucuram si sa multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi. Cand iti vezi copilul mic si neajutorat in spital, hranit cu perfuzii sau prin sonda tot ce vrei e sa il iei in brate si sa il hranesti oricum. Dragostea noastra conteaza, nu modul de hranire. Maria a fost crescuta cu lapte praf si? E mare, frumoasa si sanatoasa! Matei a crescut foarte bine cu lapte praf.
M-am saturat sa aud ca cele care nu alapteaza sunt mai putin mame sau cele care au nascut prin cezariana sunt mai prejos.

Fiecare decide cum isi creste copilul, fiecare mama decide pentru copilul ei.
La fel cum eu le respect pe cele care alapteaza, care stau non stop cu copilul la san, la fel am pretentia sa fiu si eu respectata si nu aratat cu degetul. Importanta e sanatatea lor. Asta e tot ce conteaza fetelor!

Ultima oara a fost editat de Andreed (2013-11-07 10:26:40)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1745 2013-11-07 08:51:40

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

Kate misca-ti "fundul" la cafea sm

Deno, cat de mult ma bucur ca ai scris si ca sunteti mai bine kram m-am gandit mult la voi.

Am citit in urma...  cred ca e important sa ne simtim "BINE" si sa fim noi impacate cu deciziile pe care le luam. Ce zic altii ar trebui sa nu ne atinga.

Fiecare face ce si cum crede ca e mai bine pentru el si familia lui si cred ca nimeni nu are dreptul sa se bage acolo. Cand ceri un sfat, o parere e altceva, dar pina la urma EU decid ce fac cu corpul meu, cu viata mea, iar pentru copilul meu decid eu si tatal lui. Mie mi se pare simplu... nu va de ce m-ar afecta ce zic restul. Nu-mi pasa cine/cum ma judeca.  Pe mine ma amuza "binevoitoarele" care isi dau cu parerea neintrebate sau imi impun ce sa fac cu copilul meu. Zic bine si ma duc mai departe. Eu le trag, eu le duc...

Fiecare trebuie sa faca "cum simte" ca e mai bine pentru ea/el si familia lui. Sa fie impacat cu deciziile pe care le ia si cu care trebuie sa traiasca... si cu televizorul si cu alaptatul si cu antibioticele si cu mancatul de "junk" si cu mersul la servici timpuriu etc.

Ceri un sfat, il primesti, iei ce vrei din el si faci cu crezi TU ca e de cuviinta. Mie mi se pare simplu, si nu vad de ce ne-am supara.

Ultima oara a fost editat de timean86 (2013-11-07 09:34:24)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1746 2013-11-07 09:58:54

denorah00
Insomniac member

Neata!

Rose, e posibil, la asta nu m-am gandit... Desi suspectam ca toate pot avea o oarecare legatura. Dar aftele sunt sigura sigura ca sunt de la atata ospamox ce-am luat, fara nistatina sau stamicin ca nu am avut aici sad
Ma asteptam la ele dar nu asa agresiv.

Of timi, si eu ma gandesc zilnic la voi, abia astept sa ne vedem hjarta

Andreea, ai mare dreptate... In spital cand ii dadeam lp lui yannick pentru ca nu iesea nimic din sani, cand il vedeam ca trage si mananca eram in al noualea cer, voiam doar sa-l vad ca mananca si face caca si pisu si e sanatos. Cred ca a ramas semn chiar la topicul meu cand am zis ca i-as da si ciocolata numai sa-l vad ca mananca si ia in greutate.
Like cand nu a mancat fetita, a fost la fel de disperata ca si noi cand ne plangeam ca nu sug copiii. Aici s-ar face diferenta... Dar nu e nevoie, ca nu e nicio diferenta intre noi ca mame din ce spune fiecare.

#1747 2013-11-07 10:42:52

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neatza fetelor...

oau ce discutii, ca de obicei, de fapt imi era dor de o disputa lol ..glumesc normal...
janis , sper ca nu te-ai suparat si nu mai intri acum...ca nu are rost
kate,idem si pt tine.

eu, asa ca idee, sunt o mama care a alaptat si dat si lp, deci una de mijloc big_smile , dar ce mai conteaza cand dimineata copilul meu , in timp ce il imbracam ma lua in brate si imi zicea,, te iubesc , mamica,,  hjarta hjartahjarta ...

discutie de aseara cu ana...ca sa explic, noi in fiecare seara citim povesti (acum clubul lui mickey mouse) si oricate as citi,dupa ce stingem lumina, vrea povestea cu Zumzarel (desene de la disney), inventata intr-un fel de mine dupa desene, dar va zic fara cea mai mica exagerare, cred ca am spus-o de peste 100 ori, daca nu chiar 200-ori(in fiecare seara, de peste 1 an de zile si in week-end si la sotul de pranz)...si uneori sunt obosita, si chiar nu mai am fosrta sa i-o spun si o scurtez mult de tot...iar aseara imi zice ,
Ana :mamica, nu mai esti lenesa?
eu: pai de ce mama, cand am fost lenesa?
Ana : pai nu mi-ai spus povestea repede asa :,, zumzarel si melinutza se duc la culcare si asteapta un pupic de la mama lor,,
eu am ramas masca , cum a pus ea lucrurile la punct, si am incercat sa-mi promit mie sa ii mai zic niciodata povestea pe scurtatura.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2013-11-07 10:44:48)

9 ani de copilarie ....

#1748 2013-11-07 11:00:47

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Intrasem sa intreb ceva, dar din ce am spicuit... ma abtin

Janis, serios asta crezi tu, ca-i mama adevarata numai aia ce alapteaza?Ca daca da, ma dezamagesti cumplit. De s-ar reduce maternitatea numai la asta... . E cu mult mai mama o tiganca ce-si alapteaza copilul pana la 3-4 ani si apoil il snopeste in bataie ca la cersit n-a adunat suficienti bani, decat una care-i da lp din diverse motive? ehe, ce usor e sa arunci vorbe negandite!!!
Si n-am inteles niciodata, pt ce alaptezi tu? Pt copilul tau, sau ca astepti laude si premii mereu? Ca serios, asta inteleg eu mereu din posturile tale pro alaptare! Sper sa nu te superi, mie una imi esti draga, dar ar trebui sa-ti canalizezi tupeul ala pe chestii constructive, nu pe jigniri aiurea.
Stii ca povesteai la un moment dat ca ai discutii cu sotul tocmai pt faptul ca arunci tuturor fara sa gandesti vorbe grele. Cred ca-i cazul sa-ti revizuiesti olecuta atitudinea asta de superioritate smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.