Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-91
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27
Fetele, vis-a-vis osanit, dacă vrea cineva granule din Austria pot eu să vă iau, doar că vă va costa prețul flaconului+ transportul (din Ro de la mine prin poștă)...Dacă vrea cineva anunțați-mă p?nă prin 15 că eu ?n 19 plec ?n Ro și aș putea să cumpăr/comand c?teva flacoane și să vi le trimit.
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
este foarte ok să ?ncurajăm alaptarea haideţi să ne ajutăm reciproc, să ne ?nvăţăm unele pe altele din experienţă fiecăreia dar ?n procesul asta de ajutorare nu-şi au locul ironiile, jignirile şi aerele astea de superioritate total nepotrivite contextului. pentru nu fac dec?t să determine mămica aflată intr-o situaţie dificilă să nu mai ceară ajutor de teamă să nu fie blamata şi condamnată şi atunci nu am făcut nimic dec?t s-o aruncam şi mai mult ?n depresie vorba dulce mult aduce diplomaţia nu este din păcate o caracteristică a rom?nilor
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Bubu ,ai punctat exact ce trebuie
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Maje, pai si dupa 6 luni se face si diversificarea, nu putem spori aportul de fier prin alte alimente decat lm?
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
flow, iti dau dreptate! pe de o parte imi zic ca nu il voi intarca veci pe B., pe de alta parte imi amintesc chipul oripilat al lui S cand avea 1 an si 10 luni si i-am spus ca poate sa suga si el de la mami daca vrea... s-a scarbit, se uita la mine speriat.. nu stiu, dupa o varsta nu cred ca mai e f.. natural,... adica, nu d-aia avem dinti si masele, pana mea, sa mancam??? chestii, si nu lapte?
eu ziceam doar ca eu nu cunosc mamici care sa VREA f mult sa alapteze si chiar sa incerce sa faca ORICE in sensul asta. atat ziceam. nu despre cat de bune si grozave sunt mamele care alapteaza si cat de rele si egoiste cele care nu. tot ce cunosc sunt fete care fie n-au vrut ca .. n-au vrut ele ( cum zice rux), fie nu stiu si nu -s bine documentate despre cat de benefic este laptele matern, fie sunt suficient de proaste incat sa creada ca alaptarea e de domeniul bunicii si "de ce ii dai sa suga, tu, cand sunt atatea firme de lapte praf acum?? mamele si bunicile dadeau san ca nu era accesibil laptele praf". da, asa mi-a zis o duduie ieri cand il alaptam pe B in parc.
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Fetelor care e faza cu anemia? De ce e atat de grav??? Sara are de la 6 sapt fierul mic, apoi i-a scazut si hemoglobina, deci anemie. Ii dau supliment de fier dar de ce e asa de grav???
Iar eu nu mai zic ce valori aveam la ultimele analize la fier si hemoglobima...de mica am avut anemie..
- passenger
- Addicted member
deya, il vad pe cel mic la avatarul tau, e o minune de baiat! nu l-am mai vazut de cand avea o luna cred. un scump! sa mai pui poze cu el. ce mai faceti voi?
mai sus m-am exprimat ca o cizma, sunt obosita rau asa ca scuzati. ziceam ca nu cunosc o femeie care si-a dorit mult de tot sa alapteze, sa incerce sa faca tot posibilul si totusi sa nu reuseasca. se poate, stiinta, medicina zice ca se poate, restul e vrajeala.
Ultima oara a fost editat de passenger (2013-11-06 20:19:07)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Am zis ca nu mai intru, ca am inceput sa fiu cam des subiectul de barfa al unora, dar putin ma atinge cat de sf pare viata mea in ochii altora, cat de nebuna si exagerata par eu doar pentru ca am anumite probleme/posibilitati/avantaje/dezavantaje care nu sunt in conformitate cu norma lor dar nu inteleg de ce sunt atat de urmarita, doar de dragul barfei?!? Hai sictir
Am simtit nevoia sa o apar oarecum pe janis. Aparare e mult spus, ca nu are ea nevoie de purtator de cuvant, se descurca singura, dar eu am inteles altceva din mesajul ei, ceea ce cred cu siguranta ca a vrut sa spuna si nu ce ati luat voi atat de personal incat a iesit asa o discutie urata Sunt sigura ca a vrut sa spuna doar ca un copil alaptat nu poate fi lipsit niciodata de mama lui(si asta nu este neaparat ceva bun, pe pielea mea) pe cand unul pe lp poate fi lasat cu oricine ca nu riposteaza asa de grav. Na, in functie de ordinea evenimentelor din viata fiecaruia dintre voi, ati sarit, mai mult sau mai putin indreptatite, dar stiu sigur ca nu s-a referit la mame bune vs mame rele.
Alaptatul sau mai bine zis expunerea si exclamarea alaptatului oriunde si oricand a devenit un trend de prost gust, fala si bataie cu pumnul in piept, in detrimentul a ceea ce ar trebui sa exprime - o mare iubire. Desigur, nu de catre toata lumea. O prietena care nu a reusit sa alapteze mult, intr-o zi cu copilul intr-o mana si cu biberonul in cealalta, mi-a zis cu lacrimi in ochi ca "si eu il hranesc cu la fel de multa dragoste ca si tine" ce sa-i mai zici? Desi nu i-am spus nimic si singura a adus vorba, eu, pentru simplul fapt ca ma aflam in fata ei si eu puteam sa alaptez(nu alaptam atunci, dar sunt una care poate) o faceam pe ea sa sufere si sa se simta inferioara, ceea ce denota clar ca suferea dupa alaptat.
Am prietena care a alaptat 7 sapt, are copilul acum 5 ani si nu a primit o palmuta macar in toata viata lui, mama lui ii zice intr-una hai la mine in brate sa am si eu bebelus, te iubesc mult, etc, de zeci de ori cand ne intersectam, cred ca in intimitate sunt si mai dragastosi Am matusa care si-a alaptat fetele foarte mult si sunt amandoua batute si vai de capul lor.
Janis are un anumit ton, chiar si eu m-am suparat o data pentru cum mi s-a adresat, dar intentiile ei sunt cele mai bune, stiu sigur.
Ah, asta fara sa fim prietene sau ceva, chiar nu ne conversam, ca sa nu fie interpretabil.
Viata mea, desprinsa din povesti
- passenger
- Addicted member
ce mai faci deno? esti in spital?
fetelor, ce seriale mai urmariti voi? eu in afara de Dr House care e la tv nu mai am nimic, Modern Family de comedie dar apare doar o data pe sapt.
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Mie mi-e sila maxim de acest subiect. A fi mama inseamna mult, dar mult mai mult decat a alapta. Iar faza ca ar fi mai apropiati de mama copiii alaptati e o mare prostie. Am pe cineva din familie care a alaptat , citez: "ca doar nu o sa dau banii pe lp" - halal motivatie...si n-am ce zice, dar numai legat de ea nu e copilul ala...ca o deranjeaza orice face, simpla lui prezenta cred ca o deranjeaza, nu stie cum sa il lase mai mult pe la bunici...ca ce bine e fara copil, te mai duci si tu la un film, la o sala...dar e mama perfecta daca a alaptat, nu?
Si culmea e ca da, cei mai multi copii cu anemie sunt cei alaptati. In rest, toti racesc la fel cand ajung la gradinita, indiferent cum au fost hraniti...mi se pare ca faza cu alaptarea a ajuns o chestie de lauda pt unele mame: vai, alaptez, nu mai e nimeni ca mine, ce mama extraordinara sunt. Exact de asta mi-e sila de subiect.
LE Deno, toata stima pt postul tau si pt ca esti obiectiva/realista. Si la fel, toata stima pt mamicile care alapteaza dar nu le blameaza/judeca sau le privesc "altfel" pe cele care nu fac asta. Tine si de educatie pana la urma..
Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-11-06 21:10:32)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
passenger a scris:ce mai faci deno? esti in spital?
fetelor, ce seriale mai urmariti voi? eu in afara de Dr House care e la tv nu mai am nimic, Modern Family de comedie dar apare doar o data pe sapt.
Pasuc daca ai sansa sa gasesti pe net: The orange is black il recomand! Superb! Modern Family si sotul insista sa ma uit la ceva The house of cards (parca asa se numeste) dar nu am timp. Ma mai uit la documentare despre mancaruri.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Janis a stiut perfect ce spune, cum a facut-o de fiecare data cand s-a vorbit despre alaptare. Sfaturile si experientele altor mamici sunt intotdeauna bine venite dar totul are o limita si se pare ca se trece peste acea limita cand vine vorba de alaptare. Si cu asta inchei, imi iau gustul amar cu care am ramas si ma bag in pat langa ai mei copii minunati
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
passenger: suits, scandal, white collar the big bang theory
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Mie alaptatul mi s-a parut mai simplu decat lp, mult mai simplu decat mixt, si infinit mai simplu decat mixt+muls. Doamne, ma trezeam si motzaiam cu copilul la tzatza vreo ora, ce n-as fi dat sa ma intorc inapoi la somn, dar nu, eu trebuia sa ii dau biberonul, sa ma mulg, sa spal pompa... Chestia cu 1% femei care nu pot alapta este un mit. Poate cineva sa dea un link catre un studiu sau articol ( serios) in a cest sens? Sunt copii alaptati aproape exclusiv, care sunt lasati fara probleme " la mama", cu biberonul de lm sau lp, pt ca mamrele lor "au o nunta". Al meu nu ar lua biberonul de la nimeni, in ruptul capului.Si oricum nu l-as lasa eu. Mai ales pentru "o nunta". Sunt oare o mama mai usor de inlocuit, sau mai greu, fata de una care alpteaza? Deno, cine te-a suparat? Ai disparut asa brusc! Cum te simti?
Totusi , eu nu cred ca anemia e o problema in cazul celor alaptati. Alpatatul este, totusi, normalul, daca cei mai multi copii alaptati au fierul mic, probabil ca ala e normalul.
Ultima oara a fost editat de Rose (2013-11-06 21:32:05)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Maje, sunt unii care care depasesc anumite limite morale cu barfa asta. Dar ce sa faci, gura lumii n-o astupa numa' pamantu' si trebuie sa accept acest lucru. Asa ca sa le fie de bine. Cica eu as minti. S chiar de-ar fi adevarat, ce freaca pe altii grija, plictisiti de viata, mda.
Mi-a fost dor de voi mamici
Pass, am iesit din spital, pe semnatura ca il tineam si pe y cu mine, ca nu a stat cu tac'su si era pacat de el sa-l tin intre atatea boli cand el era perfect sanatos. Nu ma simt inca bine, dar e ok.
Rose, chiar e fara importanta, am specificat doar ca sa ma justific pentru absenta.
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2013-11-06 21:34:26)
Viata mea, desprinsa din povesti
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|