Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 28-57
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 28
Happy, dar ati facut analize ceva inainte? e rau asa . bine ca ti ai dat seama. Da ea a cazut, numai ca nu a plans, a ras ei i se parea funny, mie nu. noroc cu plapuma groasa de iarna am fost inspirata.
Maje la 9 luni , 9,5 kg. chiar grasut Eduard! :)peste o luna parca vad ca scrii ca o ia in picioruse. te vad alergand dupa el. A. are 8,3 kg la aproape 7 luni. abia astept sa se ridice si A in picioare. eu n am de gand sa o pun deloc nici in premergator nici alte idei din astea..o las pe ea sa hotarasca , ca si cu statul in fudulet am lasat o pe ea sa se ridice. cam greu dar a reusit.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
buna seara fetelor mama, like 8.3 la 7 luni ?!!! de eduard nu ma mir ca e baiat ...sa va zic cat a avut ana la 1 an- 8.6 kg ....
azi am fost si noi la cumparaturi de mos craciun : in cora era oferta la jucarii 30% si in plus eu am mai avut 30% -un voucher primit de la ing (v-am mai zis eu de el)....i-am luat papusa picollina i love you, cu olita, cu bibe, nu stiu cate mii de functii (adica fraze pe care le zice)... si nasicii, papusa Nanuco cu cadita care face baie.....dar sa va povestesc: plecam noi trei ca nu aveam alta posibilitate, intram toti in cora, si la un moment dat sotul iese cu ea la locul de joaca de la mijloc, eu ma duc rapid , insa dureaza ca apropae nu mai era, apoi pana m-am hotarat ce sa-i iau nasicii, plus alte mici cumparaturi, sotul deja ma suna ca intreaba de mine si ca vrea la mine, merg la casa, stau o gramada, si exact cand plateam il vad pe sot in departare cum imi facea semn cu iepurasul de plus al anei pe care il care peste tot, sa plec cat mai repede, am zbughit-o cu carutul la masina , am bagat jucariile in spate si m-am intors, dar era cat pe ce sa ne prinda .
de azi dimineata s-a trezit si cu tuse, si mi-a zis ca o cam doare gatul acum pe seara, se vad ceva inflamate amigdalele cat imi dau eu seama, febra nu a facut pana acum, i-am pus cartofi cu otet la gat, plus ceva homeopat, apropo care e mai ok homegene sau homeovox...+spray cu apa de mare si propolis si cam atat....offf deja trecusera 2 sapt in care nu am avut nimic, dar la cum behaia o fetita de la gradi intr-o seara din grupa ei chiar nu avea cum sa scape .
tot azi am primit mesaj ca ana a castigat la concursul de la baby expo : si copilul meu e un star cu poza asta ( multe dintre voi ati vazut-o ep facebook, dar o pun pt cele care nu au vazut-)....asa ca in week-end mergem la targ, avem un voucher de 150 la Z, + aparitie in revista superbebe din februarie.
tot azi am facut biscutii(reteta de la pass , un pic adaptata), va pun cateva poze, tot asa cu fb ce am scris mai sus ...
pass, da sunt ok, unii mai uscati ca na nu a fost peste tot foaia intinsa ok, o sa incerc sa mai updatez pe ici pe colo, apropo in loc de unt as putea folosi alta grasime?( nu ca am ceva untul chiar il folosesc, dar parca mi s-a parut un miros cam ciudat si de la el cred ca era)...untul de cocos e doar cosmetic sau si comestibil ( nu radeti, da? ) ....am pus si o banana zdrobita, si am folosit sirop de agave in loc de indulcitor, desi ana a mai mancat si cu zahar, ...aaa si faina doar integrala ca de asta am avut.....vai sebi la ora asta nu doarme ? ( ana a dormit la pranz 3 h, si acum s-a culcat la 10 in loc de 9 , dar a adormit imediat, )
ma bag si eu la grey, episodul aparut ieri...ador serialul asta, ma binedipsune la maxim... n-a aparut ieri, sapt viitoare.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2013-12-01 00:01:14)
9 ani de copilarie ....
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
mamici, va pup!
B cel grasan are 11 kg.
am CM dupa 23 luni de absenta. pfff, ce naspa e.
adina, ti=au placut biscuitii? eu maine fac placinta cu mere. super buna, cu foi.
S e langa mine, decupeaza n-are somn. a si dormit bine la amiaza, pana pe la 17,30. Taxu e la bere. B sforaie.
Ultima oara a fost editat de passenger (2013-11-30 23:26:15)
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Inc-o luna si faceai 2 ani.
I-am luat si noi lui N, 2 carti din Lidl, una despre ferma, cu animale & stuff, fara text, doar cu imagini si una cu fereastra cu povesti. I-am mai luat o carte de colorat si culori si cred ca-i vom mai lua si vreo jucarie, ceva.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
da, aproape 2 ani fara. totusi, incepusem sa imi fac griji ca nu apare, am nascut de 1 an si aproape 2 luni, era cazul...
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Eu i am luat niste carti de pe elefant, inclusiv 2 cu pensula magica (se discuta dincolo la topicul de carti despre ea) si va mai primi un pomelo si niste biscuuti sau cioco kinder. Si de mos craciun inca tratam cu mosul.
Va pupam
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata Buna ideea cu pomelo cmin! Eu i l-am luat pe talking tom pt primul mos..dar ala de plastic nu de plus e mult mai ieftin..mi se pare groaznic de scump 150 ron un plus mic..fie el ca si vorbeste..il are vecinasa si se bat pe el..
6 ani de dragoste
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
fetelor, eurespal e pentru tuse seaca?
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
este antiinflamator de cai respiratorii superioare, se paote da la orice tuse.
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
multumesc garga,
eu n-am mai intrat de cateva zile. Dupa ce am acceptat jobul, ma simteam tare vinovata. Ma tot gandeam cum o sa stau eu fara copil 12 ore, si, mai ales, cum sta el fara mine atata timp. Il lasam dormind cand plecam si cand m-as fi intors, il culcam. Ma gandeam ca n-as petrece cu el decat 3 sambete si 4 duminici. Atat. Apoi s-a imbolnavit si el. 4 zile a facut febra, fara niciun alt simptom. Banuiam ca are rosu in gat ca nu mai manca. Apoi, nu stiu cum, m-a sunat o prietena cu care nu mai vorbisem de foarte mult timp, si din vorba in vorba ii spun unde am sa ma angajez si aflu ca si ea lucreaza tot acolo, pe limba germana si ca au un program de lucru infernal, uneori ajunge si la 10 seara acasa. Ca deseori trebuie sa iasa in oras cu partenerii de afaceri. Si asa, fara urma de regret, am renuntat la post. O sa ne descurcam greu, ai nostri ne vor ajuta cu ce pot si ei, si am sa incep iarasi cu cautarile. Asta e! Multumesc mult pentru incurajari si urari, oricum!
Am fost cu Alexandru ieri la medic sa-l verifice la plamani, e ok. Bineinteles ca mi-a zis sa-i dau amoxicilina daca a facut febra 4 zile, dar nu-i voi da. Mi-a dat eurespal pentru tusea asta seaca si o sa-i dau 3 lingurite pe zi. Sper sa-i treaca
Ultima oara a fost editat de smart lady (2013-12-01 10:01:31)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
La mulţi ani pt ziua de azi!
Şi N a fornait toată noaptea şi are ceva muci. A, şi un pic de tuse din g?t. Deja face parte din viaţa noastră.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|