|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93-126#2376 2014-02-03 19:41:52
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93eu am luat in doua luni dupa ce am oprit anticonceptionalele ca-mi era deraglata rau de tot menstra. dar nu-mi aduc aminte cum, atunci nu aveam tinta bebe. oricum imi aduc aminte ca mie personal mi-au dat niste bufeuri groaznice, ma patam toata pe fata si piept si o stare de vrut sa bat pe toti...o sa fie bine daca reusesti sa nu te mai stresezi, sa nu mai monitorizezi atata. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2377 2014-02-03 19:59:32
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Am venit de la doctor fetelor. Ne-au dat niste vitamine care contin si acid folic si supozitoare pt crampe, a zis ca isi fac mai repede efectul decat no spa. Beta a iesit 251 ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #2378 2014-02-03 20:00:24
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93ionela eu am luat duphaston 5 luni.in privinta lui parerile dr sunt impartite unii zic ca inhiba ovulatie daca e luat inainte de ovulatie altii zic din contra ca nu o inhiba .eu din proprie experienta nu as putea spune daca mi a inhibat o sau nu pt ca atunci nu stiam lucrul acesta pt ca pe prospect scrie ca nu o inhiba.da si mie mi a dat efecte secundare greata,ingrasare si somnolenta dar am inteles ca nu toate femeile care iau duphaston au aceleasi efecte secundare.deci fetelor am avut un week end de cosmar cu un nenorocit de test barza care sambata seara mi a indicat dupa 3 min dupa ce l am facut o lniuta vaga mai mult o umbra si duminica care mi a spulberat sperantele cu un test sure check cat se poate de negativ si mai apoi o durere imensa ca au venit rusii.lynda,gabi felicitari!rozy Ultima oara a fost editat de caty30 (2014-02-03 20:06:06) After all,tomorow is another day!! Offline #2379 2014-02-03 20:09:28
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Ionela, cam cat de lungi sunt ciclurile tale?DAca ai un ciclu de maxim 35 de zile e ok, si chiar si asa nu iti recomand sa iei hormoni. Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-02-03 20:15:34) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2380 2014-02-03 20:18:35
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rozi, imi vine csnd la 40 de zile, cand la 18, cand la 32, cateodata la 28. de luat eu am de gand sa fac cum imi spune dr. vreau sa am incredere in ea si in ce face. Offline Publicitateloading...
#2381 2014-02-03 20:22:32
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Succes Ionela, sa fie bine la toata lumea. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2382 2014-02-03 20:28:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93rozi eu nu ti am mai spuus de frica sa nu ma consideri idioata dar odata cand am fost la mohamad pt monitorizare mi a zis ca sa prestez in ziua respectiva ca urma sa ovulez eu avand test de ovulatie pozitiv de 5 zile.asta ca asta as mai putea sa cred ca testele nu s sfinte oricum dar cand mi a facut monitorizarea a zis ca e f bine ca vede spermatozoizii in asteptare ceea ce el nu putea vede asta in veci cred eu nu? After all,tomorow is another day!! Offline #2383 2014-02-03 20:31:27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rozi, imi pare rau ca ai trecut prin atatea probleme. Vroiam doar sa zic ca progesteronul e luat de ff multe gravide si corpul gravidei produce f mult progesteron oricum. Eu luam doza maxima pana in trim 2. Faza e ca pe prospect scrie ca e contraindicat in tumori, deci probabil daac ai pe undeva o tumora mica, ea e posibil sa creasca, sub incidenta progesteronului. Si eu am o tumora osoasa si am luat chiar daca o am, pt ca sa sustin sarcina. Sper ca nu s-a marit, o sa aflu dupa ce nasc cand voi putea face RMN de bazin. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #2384 2014-02-03 20:39:39
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Caty , el a vazut la ecograf cum asteptau spermatozoizii? imposibil. Poate ti-a zis asa, stiind ca ai avut contact ca ei stau si asteapta. Dar de vazut...nici gand. Offline #2385 2014-02-03 20:51:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93 asta-i tare de tot " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2386 2014-02-03 21:15:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Si-l intreb daca are spermograma buna, ca am nevoie Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2387 2014-02-03 21:26:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93 " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2388 2014-02-03 21:27:58
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93de acord cu tine Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2389 2014-02-03 21:37:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93rozi eu una as ezita sa ma mai duc la el de acum incolo mai ales ca banii sunt putini si ne abtinem de la multe ca sa ne putem duce.eu de cand i a iesit spermograma proasta sotului de asta vara nici nu m am mai dus la nici un dr.eu una nu inteleg ce dr spune ca vede spermatozoizi in uter,eu atunci de bucurie ca ovulez nici nu prea am stat sa ma gandesc doar cand am ajuns acasa m am gandit mai bine :arg.asta e una la mana dar faza cu spermograma care mi a zis s o fac la dr vasile si a iesit ok iar la buc a fost teratospermie a fost cireasa de pe tort. After all,tomorow is another day!! Offline #2390 2014-02-03 22:00:06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Da caty si unde puii mei sa ma duc?Cel putin asta stie sa se uite pe ecograful ala si stie unde-i ovarul ca restul...nu stiu care-i ovarul drept si care-i stang. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2391 2014-02-03 22:35:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93da rozi ai dreptate ca nu avem la cine sa ne ducem.asta ce l putin cand l am intrebat dimensiunea endometrului a stiut sa mi zica si mi a raspuns prompt :12 mm.da spermograma o va repeta in mai cand il voi trimite la dr voinea la buc.el abia atunci are concediu si pana atunci vrem sa mai strangem bani ca acum suntem pe zero..eu in braila am mai auzit ca ar fi buna dr calin ana dar nu stiu sigur asa si de mohamad se aude ca ar bun.....dr calin alina scuze Ultima oara a fost editat de caty30 (2014-02-03 22:40:59) After all,tomorow is another day!! Offline #2392 2014-02-03 22:41:27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93caty, mai intind si eu antene si vedem, poate mergem impreuna " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2393 2014-02-03 23:55:47
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93rozi mult succes luni.eu sincer imi mai pierd speranta dar parca cineva de sus ma ajuta sa o recapat repede.sper sa fie totul bine!!!! After all,tomorow is another day!! Offline #2394 2014-02-04 09:06:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93neata Ultima oara a fost editat de ionela (2014-02-04 09:08:53) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|