|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93-127#2395 2014-02-04 09:11:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Neata Ionela sa deam Dumnezeu sa fie bebe sanatos in burtica si s FIE luna asta, acum. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2396 2014-02-04 09:12:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93poate daca ma duc la monotorizare din ziua 12 mi-l amana daca vede semne de ovulatie...cine stie. ieri m-am dus vaca si am venit bou, nu m-a dus capul sa intreb daca are treaba cu ovulatia. Offline #2397 2014-02-04 09:31:06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Ionela eu nu m-am ingrasat de la duphaston dar m-am controlat la mancare pentru ca mi-a dat pe langa bufeuri si un apetit de lup, dar nu am bagat apetitul in seama si am mancat controlat, daca cedam impulsului probabil ma ingrasam. si am retinut si apa de la el. dar 10 kg in 10 zile imi par totusi cam exagerat de multe. tu ia exact cum ti-a zis doctorul ca stie ce zice. cu anticonceptionalele stiu ca se prescriu minim 3 luni si a 4-a de incercare bebe pt ca se produc ovulatii multiple atunci si creste sansa de bebe. stiu caz concret asa, dar stiu si alte cazuri care n-au reusit decat cand si-au gestionat stresul. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2398 2014-02-04 09:40:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93just, eu n-am facut deloc pauza dupa anticonceptionale. cum le-am terminat cum am incercat pentru bebe, si n-a ieist nik. deci nu vreau sa mai iau vreodata in viata. Offline #2399 2014-02-04 09:45:36
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93pastila in sine nu ingrasa, cel mult ajuta la retentia de apa pe care pe urma o elimini. nu stiu sa-ti explic exact cum sta treaba cu luatul a 3 luni de anti si pe urma incercat. zicese ca nu-i tot una cu incercatul in prima luna dupa 8 ani de ex. nu am fost atenta la explicatii si daca nu-mi explica logic nu mai ascult teoria. tot ce am inteles f clar este ca stresul ne incurca rau de tot. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#2400 2014-02-04 09:48:15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93asta asa e, cica stresul e definitia infertilitatii. dar eu cred ca sunt putine femei care isi pot gestiona corect sentimentele atunci cand isi doresc bebe. Offline #2401 2014-02-04 09:54:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93bea cata iti trebuie, poate tu nu o sa ai retentie. dupa ce-am nascut am retinut f multa apa si tensiunea cat casa, desi consum peste 2 l de lichid in mod constant nu m-a ajutat, toata o retineam, eram ca un balon. cand am reusit sa-mi gestionez stresul ca sa scada tensiunea am eliminat rapid si apa. noi nu ajutam deloc natura daca ne gandim doar acolo. da, sunt de acord sa facem tot ce este omeneste posibil sa ajutam natura, dar trebuie cumva sa gasim si echilibrul interior sa ne detasam de asta. nu stiu daca m-am exprimat prea clar ca eu sunt om de stiinta exacta, nu le am cu comentariile. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2402 2014-02-04 09:57:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93dar crezi ca eu le am cu , comentariile? am inteles ff bine ce vrei sa spui si sunt total de acird cu tine. Offline #2403 2014-02-04 10:58:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Buna, fetelor! Sunt Liynda numai ca mi-am schimbat contul din cauza unor motive obiective. Doresc sa va spun buna dimineata si sa va informez ca de azi ma numesc Dreams_Factory sa zicem ca e noua mea identitate. Offline #2404 2014-02-04 11:13:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Neata fete 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2405 2014-02-04 11:16:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Buna Cristina, doar vinerea viitoare mi-am gasit un loc. incerc si asta sa vad daca ma ia printre programari. tin pumnii sa mearga totul bine la tine. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2406 2014-02-04 11:21:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Neata fete, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #2407 2014-02-04 11:22:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina, multumeesc! Dar nu am curaj sa ma bucur inca. Abia maine, dupa a doua beta ma voi linisti ca intr-adevar e ok. Si si mai fericita si sigura voi fi dupa eco. Offline #2408 2014-02-04 11:26:04
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just, daaa mi-ai mai zis acum sigur nu voi uita ... multumesc . 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2409 2014-02-04 11:33:43
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristinica, lasa ca si unul e suficient, sa fie puternic si sa se lipeasca de mami si sa creasca mare. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #2410 2014-02-04 11:37:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina, iti tin pumnii sa reusesti, asa cum am reusit si eu. Nu am crezut ca se poate. Nici acum inca nu imi vine sa cred. Nici macar nu am calculat prea mult luna asta. Si totusi...II Iti tin pumnii sa vii cu II peste 2 saptamani. La toate va tin pumnii. Fiecare avem sansa noastra. Offline #2411 2014-02-04 11:47:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Crisulici , da cred mult in sansa asta , dar emotiile si teama te tin in suspans , sper sa fie bine.Doamne ajuta! 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2412 2014-02-04 11:53:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina, o sa fie sansa ta asta, te simt increzatoare. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2413 2014-02-04 12:28:04
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Neata fete dragi....nu stiu c se intampla cu mine chiar nu o ovulez luna asta...ieri aveam un test zic eu pozitiv iar cel care l-am fct azi era defect, nici linia d test nu a aparut...mai am unul sa il fac mai tz...m-am programat si diseara l gineco sa vedem carw e treaba...dak as avea oute sper sa imi fc si mie injectie d spargere...ca sotul pleaca vineri dimi d aksa si as vrea sa se produk minunea de a ovula si sa fie aksa.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|