|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93-150#2832 2014-02-19 20:55:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93As vrea ca din nefericirea mea, ceilalti, care nu se confrunta cu probleme ce nu au rezolvare, sa invete sa aprecieze ceea ce au, sa se bucure de orice moment si de orice lucru, cat de neinsemnat ar fi el, in viata, si sa nu se mai cramponeze de mici neajunsuri sau nemultumiri. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #2833 2014-02-19 21:12:33
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93fetelor, m-a mancat undeva si mi-am cumparat teste de ovulatie. am inceput astazi testarea in ziua 13 ca asa scria pe teste ca se incepe la ciclu de 30 zile. negativ total, inca palida si liniuta de test. incep sa-mi fac griji ca nu ovulez mai nou. secretia egg a aparut de doua zile, plus disconfort in burta. e drept ca eu urinez mult la maxim 30 minute, desi n-am infectie, zice doc ca pe baza nervoasa. oi avea eu nervi si stres, dar vreau macar sa stiu daca ovulez. mai bine nu-mi cumparam teste, un stres in plus. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2834 2014-02-19 21:17:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristinicaaaa, felicitari si aici!!! Ma bucur nespus, sa iti dea Dumnezeu o sarcina perfecta, recompensa pt lupta pe care ai dus-o, asa cum mi-a dat si mie. Abia astept sa vad daca ai unul sau 2 pui, dar oricum ar fi, important e ca vei fi mamicaaaaa !!!!!! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #2835 2014-02-19 21:20:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just, stai linistita si fa testul dupa ce n-ai baut vreo doua ore lichide , da tu stii asta:) Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-02-19 21:29:43) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2836 2014-02-19 21:23:07
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93pai eu pot sa nu beau nimic si tot merg muuuuuult si f des la wc. cred ca renunt la testare ca e un stres in plus. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#2837 2014-02-19 21:25:15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Eleny . Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-02-19 21:27:36) 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2838 2014-02-19 21:33:55
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just incearca si tu cu urina de dimi " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2839 2014-02-19 21:34:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina, nu mai fac teste asta e clar, era o curiozitate a mea ca n-am facut niciodata. cum am ramas o data sper sa raman si a doua oara. cand repet papan ar trebui sa fiu in preajma ovulatiei, o sa rog doc sa-mi faca o eco. incep sa iau ac folic, sa ma relaxez si cand se intoarce consortul sa incercam. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-02-19 21:35:21) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2840 2014-02-19 21:38:27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93atunci hai sa ovulam ieri amandoua odata " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2841 2014-02-19 21:43:59
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rozi, nu mai fac nimic ca o sa-mi pierd si bruma de optimism. cumva va fi Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2842 2014-02-20 10:44:32
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina, ce-mi vad ochisorii esti mami! Felicitari din suflet si sa ai o sarcina usoara, fara probleme! sa auzim numai de bine si te asteptam la burtici Offline #2843 2014-02-20 11:00:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Neata fete dragi si viitoare burtici cu lipici 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2844 2014-02-20 11:02:42
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina asteptam beta babana! Offline #2845 2014-02-20 12:03:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina astept si eu beta cu tine Am trei gratii! Multumesc, Doamne! Offline #2846 2014-02-20 12:32:56
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina, bafta la beta!! pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #2847 2014-02-20 12:54:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93 Offline #2848 2014-02-20 13:13:51
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Danutza, multumesc de informatie. La mine e si problema ca endometrul e f subtire, practic e atrofiat si nu s-a ingrosat deloc in urma tratamentului. Nu exista vascularizare in zona uterului si de aceea endometrul e asa subtire si nu am ciclu. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #2849 2014-02-20 13:34:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Azi noapte am plans aproape toata noaptea, iar acum mi-au iesti ochii uitandu-ma cum sa fac si ce sa iau sa ingros endometrul asta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #2850 2014-02-20 13:40:03
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Asta s-a intamplat acum multi ani. Ea a umblat pe la multi doctori si tratamentele au durat muulttt timp pentru ca nu era in tara de multi ani dar tot lua naturistele recomandate homeopat (care parca era din vestul tarii). Tine cont ca ea nu a avut ciclu de la inceput. O sa o intreb pe mama poate stie ca de vara-mea nu mai stiu multe. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|