|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93-152#2870 2014-02-20 19:22:11
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Moon treaba asta cu !--l mi-a trasat niste sechele si ma racoresc si eu cand ii ft pe altii .In sven ma regasesc si imi linistesc instinctele criminale , nu de alta da am un vecin tare aratos si nu vreau sa-l ft " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2871 2014-02-20 19:23:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93)) Rozi Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #2872 2014-02-20 19:25:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Moon nu rade ca te ....calaresc si s-ar putea sa-ti placa.Am "esperienta" vorba bunicii ,Deja la cat sesc fac...mai bine ma angajam in puii mei la videochat " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2873 2014-02-20 20:00:42
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93 ce vorbiti voi aici? Offline #2874 2014-02-20 20:19:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93OOOO dreams..vii si tu la ....discutie?)ce face samburasul?NU te ingrijora, totul este bine.vei vedea, ca am dreptate " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#2875 2014-02-20 20:26:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rozi blue ce nebune sunteti ne.a dat si noua dr liber la dar mi.e frica mie ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #2876 2014-02-20 20:28:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Fetiliiiiii...scuze ca azi nu am aparut,citeam si cand sa scriu ba sunat telefonul de casa,ba sotul pe mobil...apoi am fost iar pe la agentii si pe net cautand munca si nu am mai apucat sa scriu delos....scuze,scuze,scuze... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #2877 2014-02-20 21:00:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93hello fete Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2878 2014-02-20 21:07:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just, e f bine. Maine cred ca imi iau si eu teste. As fi ziua 12, numai bine ma apuc de ele. Offline #2879 2014-02-20 21:10:10
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Ionele eu nu ma pricep, daca imi amintesc corect nu-i obligatoriu sa fie egg, parca am vazut la alte fete si cum descri tu. la mine descriam ca e egg. e un stres ca testele astea, dar am zis ca o luna sa incerc, acum nu saracesc cu 12 lei, ma ajuta cel mult sa incaruntesc tot testand. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2880 2014-02-20 21:17:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just, si eu simt ca m ar stresa testele, dar vreau sa vad ce arata. Simptome am si eu, exact ca la menstra, incepand din ziua 14 si pana imi vine menstruatia. Asta nu mi place dar ce sa fac? Sper macar sa fie de la ovulatie. Si eu luna trecuta tot prin 17, 18 am ovulat. Atunci m a durut burta foarte tare. Eu vreau sa fac teste pt ca nu sunt convinsa de cum sa iau duohastonul. Ori din ziua 16 cum mi a zis medicul ori dupa ovulatie. Acum nu stiu exact cata incredere sa am in teste... Offline #2881 2014-02-20 21:23:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93eu zic sa iei duphastonul exact cum ti-a zis doc, ajuta oricum si la fixarea unei sarcini. , dar poti sa cheltui si tu 12 lei pe 5 teste de ovulatie minut care vin si cu un test de sarcina in cutie. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2882 2014-02-20 21:34:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Pai imi iau maine. Offline #2883 2014-02-20 21:44:30
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just, Ionela la cele minu trebuie sa le cititi in intervalul scris pe prospect , la mine dupa zece minute se pozitiveaza si ma enerveaza da ce sa fac...la mine la minut cand e ovulatie iese intai linia de test apoi cea de control, cand nu e ovulatie iese cea de control apoi cea de test si dupa zece minute testul se pozitiveaza ...durere " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2884 2014-02-20 22:00:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rozi, eu l-am citit in 5 minute, eu n-am nimerit nici de sarcina pozitive fara sa fiu. am facut unul singur minut si asa a fost cum mi-a aratat. fata de ieri cand a fost linia de control singura (si nu a aparat alta nici dupa 24 ore...) astazi a fost o diferenta. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2885 2014-02-20 22:47:38
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Fete dragi 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2886 2014-02-20 22:55:04
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93vai Cristina, esti tare. pe mine cand m-a operat de apendice ma dureau rinichii m-au dus la nefrologie , o data cand am eliminat piatra ma durea apendicele Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2887 2014-02-20 23:00:38
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just ... pai stiam eu ce sunt cu durerile alea .. se lasau pe picior ,dupa mine clar era apendicita Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-02-20 23:03:13) 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2888 2014-02-20 23:17:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina noi doar dupa aprilie incercam, in aprilie nu stiu daca prindem ovulatie, noi suntem momentan in doua tari diferite. eu ma testam sa nu zic ca nu m-am testat niciodata si sa vad clar test pozitiv, ca ovulez, ca functionez corect la anii mei. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|