|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-24#438 2014-03-12 13:55:53
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetelor, eu nici de serv nu mai am chef. Stau mai toata ziua pe net cautand tot felul de remedii. Plus ca sunt f obosita, n-am dormit prea bine azi noapte. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #439 2014-03-12 14:25:31
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, ai grija cu naturistele, si acelea e bine sa-ti fie recomandate. hai mergi la dr care ti-a fost recomandat de fete, nu mai lua nimic si vezi ce iti spune si d-na. las-o mai moale un pic. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #440 2014-03-12 14:38:50
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, si eu sunt la fel la serviciu...imi dau seama ca sunt total absenta- nici nu aud ce spun colegii- si uneori ii bufneste rasul de mine, ca sunt o ametita, aud selectiv Seara ajung acasa si nu stiu cum sa ma trantesc in pat sa adorm... nici nu stiu cum trece noaptea dimineata e groaza, la fel si orele dupa-amiezei. Offline #441 2014-03-12 14:40:49
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fete, va pup " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #442 2014-03-12 14:44:24
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Mi-a dat pentru o luna wobenzym, carpicon, ginko biloba si laptisor de matca - ultimele - 10 zile. Incerc o luna si cu astea, ca nu-i asa mult. pe urma mai vad ce fac. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#443 2014-03-12 14:57:50
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, e destul de naturist si tratamentul tau- ce vrei sa mai iei? haide, fa-l pe asta sa vedem rezultate Offline #444 2014-03-12 14:59:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Da, e cam naturist. Nu o sa mai iau nimic, incerc cu asta acum, incepusem sa beau ceai de cretisoara si am mai luat vit E si aspirina, dar din astea mai am cateva zile, am luat o luna. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #445 2014-03-12 15:02:31
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94vitamina e si cretisoara, inteleg, dar aspirina? pt ce- care e explicatia? Ultima oara a fost editat de IuliaXn (2014-03-12 15:04:13) Offline #446 2014-03-12 15:04:10
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny trei luni trebuie cu naturistele astea, asa ca timpul oricum trece...nu te lasa de ele " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #447 2014-03-12 15:08:12
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Aspirina stimuleaza circulatia sanguina. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #448 2014-03-12 15:17:08
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, stiu si eu ca stimuleqaza circulatia, dar la tine toata circulatia trebuie sa se concentreze in uter (cred ca e o exprimare barbara, iarta-ma). Cum stii tu ca e mai bine pt tine , draga mea! Offline #449 2014-03-12 15:25:06
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, am citit si eu ca in combinatie cu vit E e buna pentru stimularea CM si cresterea endometrului. Clar ca mie mi-ar tb ceva pt stimularea circulatiei in uter, dar cum sa gasesc ceva care sa se concentreze doar pe uter...ca nu exista, cred. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #450 2014-03-12 15:28:13
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia puterea este in tine de a-ti reveni, din pacate la capitolul asta nu ne poate ajuta nimeni...si eu am zile bune ..zile mai putin bune...spre exemplu ieri am tinut in brate un bebelus de doua luni..era atat de mititica si infasata si statea cumintica in bratele mamei....doamneee ce minunatie..imi venea sa o mananc toata....azi insa m-am intalnit cu o fata care a nascut in dec cand trebuia sa nasc si eu ..era cu bebe in carucior....crede-ma ca nu am putut sa ma uit...am facut cativa pasi si am inceput sa plang...pentru ca si eu azi trebuia sa ma intalnesc in parc cu ea si eu cu carut si bebe...nu cu bratele goale ...dar trebuie sa merg inainte... Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-03-12 15:29:01) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #451 2014-03-12 15:31:13
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetele,am ajuns acasa...prima zi de munca = un dezastru total =o baba nu nebuna,cu dubla personalitate....acum rade si vorbeste cu tine,acum se ia de tine ca de ce stai de vorba...si sotul s-a ingrozit cand i-am povestit... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #452 2014-03-12 15:37:13
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, ne ridicam noi cumva si iesim invingatoare. Daca nu gandim asa, e si mai greu. Inteleg ca tie iti e si mai greu, dar gandeste-te ca poate Dumnezeu iti va da cel mai minunat copil din lume, ca rasplata pentru tot. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #453 2014-03-12 15:45:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94rozi , sunt alaturi de tine si stiu sigur ca Dumnezeu n-a uitat de tine si in curand vei tine un brate copilasul tau. stiu cat e de greu si te inteleg, dar ne gasesti aici pt orice ai nevoie "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #454 2014-03-12 15:51:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Multumesc fete Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-03-12 15:53:28) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #455 2014-03-12 15:59:53
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Am mai scris dar se pare ca nu s-a postat Ultima oara a fost editat de IuliaXn (2014-03-12 16:01:32) Offline #456 2014-03-12 16:10:28
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94iulia stiu ce simti, asta am simtit si eu, iar tocmai acum realizez ca totul era din cauza stresului. ma rog pt voi toate sa vina barza cat mai repejor si sa nu mai fie atata suferinta "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|