|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-25#457 2014-03-12 16:19:10
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Multumesc Alexandra. stiu ca e de la suparare si stress... dupa revelion finuta a venit la mine si , desigur, sarcina ei era subiectul no 1, in special ritmul cardiac al bblului. la un moment dat am rugat-o sa o lase mai usor cu asta- sa vb despre altele....eu in oct nu am auzit deloc bataile inimii printului meu - ca simteam ca e baietel Offline #458 2014-03-12 16:19:48
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia si finuta mea tre sa nasca in aprilie si ma confrunt cu aceeasi situatie..ma bucur enorm pentru ea , dar vai de sufletul meu care ma intreaba mereu bebelusul meu unde e?Dar, cu un ochi ma bucur cu altul plang si merg ianinte..ce sa fac?Pupicei:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #459 2014-03-12 16:27:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94fetelor, stiu exact cum e sa fie cineva in preajma ta gravida , iar tu sa simti ca nu mai poti. V-am spus la mine e sora mea gravida in 4 luni si jum si mereu cand mergeam la ai mei numai de asta de vorbea, despre ce a vazut la ecograf, ce a auzit, cum s-a miscat si alte chestii. Simteam ca nu mai pot si poate si asta ma stresa f tare pt ca vroiam bebe repede pt ca eram putin invidioasa. Ma bucuram cu un ochi pt ea si cu unul plangeam pt mine. Stiu sigur ca exista o solutie pt toate, e grea asteptarea asta, dar nu avem ce face. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #460 2014-03-12 16:46:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94off, fetelor, mi se pare ca gravidutele ma urmaresc acum o colega de serviciu- atentie- progesteron 0 - a doua luna cu duphaston a ramas gravida- si i-am zis ca e gravida si ea zicea ca sunt nebuna; drept dovada avea luni hcg aproape 700, miercuri- azi- 1600 cred. deci creste:0 inca o burtica fericita! Offline #461 2014-03-12 16:54:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Si eu am aceeasi senzatie sau poate sunt eu mai atenta cand se vorbeste de cineva ca e gravida. Inainte trecea pe langa mine o informatie de genul asta, ziceam sa fie sanatoasa si gata. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#462 2014-03-12 17:08:12
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Si eu eram la fel, Eleny. dar neimplinirea asta a noastra e singurul ecou in urechi si suflet Offline #463 2014-03-12 18:25:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, eu nu cred ca pe mine doar daca am rabdare ma poate ajuta. Eu cred ca macar acum, in ceasul al...mult trecut de al doisprezecelea, trebuie sa fac tot ce se poate. La mine problemele sunt prea grave ca fie chestiune de timp sa se rezolve, dimpotriva. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #464 2014-03-12 20:20:27
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94da rozi eu vad tot ce scrieti va citesc din umbra pt ca deocamdata nu am noutati.acealeasi lucruri ,sunt in preajma ovulatiei si tot exersam din 2 in 2 zile:)) oricum si lunile trecute tot asa am facut dar fara folos.cateodata imi pierd nadejdea si am presimtirea ca nu voi avea niciodata copilul meu,sper sa nu se adevereasca presimtirea.si in jurul meu toate raman gravide zici ca i un facut mai ales fete care pana acum nu doreau copil si faceau avort.asta e viata. pup fetele si felicitari alexandrei.rozi iesim de ce nu? After all,tomorow is another day!! Offline #465 2014-03-12 21:53:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94eeee caty.....lasa.le ,nu te mai gandi .....asa e ,dar va fi bine si pentru noi. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #466 2014-03-12 22:19:36
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetele ce mai faceti? Noi am papat si acum suntem in regula pe azi... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #467 2014-03-13 08:22:42
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata dragele mele. Am pregatit pentru toate. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #468 2014-03-13 08:58:11
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata Offline #469 2014-03-13 09:24:04
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata viitoare burtici! “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #470 2014-03-13 09:28:46
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata fetelor!!!!! Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #471 2014-03-13 09:58:27
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94"neata, dragele mele! azi e soare- si trebuie sa fim pline de speranta!! Offline #472 2014-03-13 12:04:19
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Off fetelor, mi se rupe inima va psuneam ieri despre colega mea care a 2 a luna de progesteron a ramas gravida . Fetelor, hcg ul creste, dar nu se vede ecografic nimic - 3 medici au zis ca e ectopica, ca la hcg de 1400 tre' sa se vada in uter. sunt atat de trista pentru ea! Offline #473 2014-03-13 12:46:23
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna, fete "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #474 2014-03-13 13:06:08
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, fetelor, eu nu vreau sa va intristez si pe voi! cum spuneai si tu, eu am fost acolo, in situatia ca sarcina sa nu functioneze- e dramatic! Offline #475 2014-03-13 15:13:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94dupa ce eram trista m-a mai intristat odata si ce ati scris mai sus Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|