Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 31-133
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 31
Rose multumesc pt răspuns.
Nu stiam de banane. Ai,mei,mananca multe banane.
Smart.are dreptate Rose cu,supa de,pui. Fa i o o,supa,de pui e muult mai,gustoasa. Si cu,laptele fără lactoza,iti,zic eu ca stiu de la Anastasia,cand a avut Rotavirus si,enterocolita,deodată,ca au voie sigur. Pt ca practic e fără lactoza. Si BIFIDO BABY e bun probiotic. Stiu din spital si după eu asta i am dat. O,sa si revina intr o săptăm?nă. Si Jarro Dophilus e bun ca probiotic.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Fete, mie mi-a zis doc azi sa-i dau carne de pui fiarta, dar supa s anu-i fac in zeama in care a fiert carnea, ci supa de legume separat. Acum depinde si ce carne de pui ai, Smart, eu am avut un cocos de tara si si-a lasat multa grasime, am aruncat pielea si o apa si abia apoi am facut supa, dar ei nu i-am dat din asta. Doar un pic de carnita fiarta. Ii facusem doar de legume si nu i-a placut. Daca e ok in noaptea asta, poate ii dau din asta de pui maine.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Kateu asa e ai dreptate. Am,uitat..mie mi,a,dat,plan de,regim,din,spital, pilaf cu legume, supa,de morcovi , nu mai,stiu exact...si,lapte fără lactoza timp,de 2 săptăm?ni. A,mea,după atunci, manca de rupea. Era,?nfometată după laptele si,perfuziile din spital.
Katey, La Multi Ani pentru Naty! E deja,vineri
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-06-20 00:25:22)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- Katey
- Addicted member
Multumesc, Like!
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Smart, ma consider experta la cate enterocolite a avut, si cu internare..deci Cartof sub nicio forma..carne doar facuta la gratar...fara supa de carne ci doar de zarzavat...de fapt fara supa pana la normalizarea scaunului! Chiar mi-au dat foaie frumos scrisa la externare cu regimul indicat di era subliniat fara supa in care a fiert carnea! Pilaf, mult.pilaf...facut cu morcov.. Morcov fiert, mar copt, paine prajita, stixuri daca cere rontzaieli.. Apoi daca se normalizeaza scaumul poti face o supa/ciorba din zarzavat..dar radacinoase in principal..fara cartofi and shit Eu una i-am dat si branza proaspata de vaci..primea si in spital..dinaia dulce adica, buna..insa la cate stiu despre lactatele de vaca acum nu m-as mai atinge de ele cu un copil bolnav de stomacel, fie el si fara alergie ca al meu.. Cum crezi..deci daca cere branza..aia dulce cica e ok.
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2014-06-20 02:33:52)
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Smart lapte fara lactoza e voie, numa sa ii placa lui ca e ciudat la gust. Sr da si in spital. Nu fierbi carnea in supa (cum a zis si janis) - cred ca noi 2 suntem fruntase la enterocolite aici- din pacate. Sticks uri, paine prajita... fara cartof deloc, fara cascaval, ficat. Eu ii mai faceam Paste fierte (sa nu contina ou) cu telrmea rasa. O sa mai dureze ceva. Noi aveam regim inca o sapt de la externare (si plecam cu scaun normal de acolo). Si pp ca ai plecat cu tratament nu? Adica probiotice &co. Si ceai de menta da i. Cat poate bea, in loc de apa.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata deno, eram sigura ca e fetita, nu stiu de ce am si vrut sa-ti spun zilele trecute cand spuneai ca te simti bine sarcina asta dar am uitat
smart, multa sanatate pentru pici nu mai stiu ce am citit
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Katey
- Addicted member
Neata!
Si noua ne-a zis de branza dulce, numai sa le placa lor...
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
neata
Multumesc mult pentru sfaturi
Scaunul e aproape de normal, dar tot are mucus si face de 2-3 ori pe zi. El a mancat pana acum numai carne de pui de tara, dar sunt nevoita sa-i dau d-asta cumparat acum, pentru ca nu mai am. Sper ca duminica sa cumpar. Acum el ia acc pt tuse, claritine si probiotice o sapt. I-am dat eubiotic pt ca am inceput cu ele. Si de 2 ori hidrasec, dar nu mai am si nici nu mai gasesc pe aici. I-am dat supa in care a fiert carnea, n-am stiut. Azi ii fac separat. El e satul saracul de fierturi, deschide frigiderul si ar lua tot ce e pe acolo. Cu oul m0a innebunit. Si e jale cand merg cu el la magazin, plange dupa toate. Nici n-am cu cine sa-l las 10 min sa ma duc singura sa nu mai pofteasca la toate. deci branza dulce e aia facuta cu calciu lactic din lapte? Adica nu-mi e foarte clar i-am facut acum paste cu lapte fara lactoza, nu le vrea deloc
la multi ani, Nati!
Ultima oara a fost editat de smart lady (2014-06-20 08:54:19)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Nu e smart..e cumparata branza dulce...nu iti suna denumirea?
6 ani de dragoste
- smart lady
- Addicted member
Adica... urda? Eu mananc numai d-aia telemea, lapte nu beau, deci am totusi o scuza
- cmin
- Addicted member
pranza proaspata smart... da de aia facuta cu lamaie daca te-i mai ok asa .. sau cumpara branzica lacteea, sau covalact .. scrie pe ea
- Katey
- Addicted member
- cmin
- Addicted member
deci nu ou, oricum ar fi gatit ca este ff greu..
katey lui naty ...
- Katey
- Addicted member
Cmin
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor...
smart, imi pare rau ca nu am deschis calc aseara, iti dadeam copy/paste dupa foaia ce mi-a dat-o mie asta vara o pediatra cand am venit de la mare, prima si singura data cand a facut ana enterocolita (sper sa nu mai avem de-a face), oricum din ce citesc la voi, noi clar am avut o forma usoara, fara varsaturi, doar scaune moi si stare proasta...din ce retin eu, parca da, nu era supa de pui, ci de legume...o caut diseara si o pun aici, ca sa aiba toata lumea.
branza dulce de vaci, gasesti pe tot, eu una i-as lua una bio, in aia varsata clar nu am incredere, in cealalta la cutiuta vezi sa nu nimeresti una cu smanatana, ca nu e ok....ii poti face si tu in casa...iei lapte cu 1.5% eventual, pui la fiert cand da in clocot adaugi zeama de lamaie, opresti focul, mai lasi putin si strecori...eventual ii poti adauga si un praf de sare.
geo, da sunt copii, si vb de copii strict din grupul nostru, as putea invita si colegii de gradi, dar nu ne cunoastem asa bine cu parintii, si oricum la gradi ii duc tort sapt viitoare, caci ea de la 1 iulie nu va mai merge la gradi...vreau sa se bucure de vacanta, de somnul de dimineata (sapt asta a fost jale cu trezitul, ii e din ce in ce mai greu, seara nu o mai pot culca pana in 9, ci 9.30spre 10).Cu casa am mai avansat super putin, se chinuie sotul in week-end(de fapt doar sambata) singur, in iarna asta ma pus la o camera si la baie termopan, mai avem o gramada in rest, dar chiar nu avem bani, a mai despartit camerele , offf sper ca in vara asta sa mai avansam, adica sa*l mai ajut si eu seara dupa program...e fff greu, abia supravietuim noi cu traiul zilnic, dar sa mai bagam si in casa, acum vrem si ziua anei , vrem si o plecare la mare (noroc ca aici avem cazarea asigurata, doar mancarea, drumul si distractiile anei).
deno, ma bucur mult pt voi, d-zeu te-a rasplatit pt tot efortul indurat, raul prin care ai trecut.
katey, la multi ani nataliei sa creasca mare si sanatoasa ,fericita si implinita alaturi de voi.
9 ani de copilarie ....
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- smart lady
- Addicted member
multumesc de lamuriri, iau lapte de 1.5 si-i fac.
Cmin, dar al tau facea de mai multe ori pe zi sau o singura data? Pe mine ma ingrijoreaza ca tot face de mai multe ori, desi el inainte facea o singura data. Vad ca mucus nu mai are decat f putin
Adina, multam anticipat pt regim. Alexandru n-a varsat . De fapt o singura data a facut-o la cateva secunde dupa ce i-am dat debridat, cu forta din pacate. El facea diaree cu sange si de-asta am mers la spital
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|