Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 31-15
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 31
Buna mamici Multumesc frumos de urari Cmin la multi ani fericiti si plini de bucurii
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
cmin a scris:like, smart
noi ne-am inscris la grad azi dar nu am fost deloc impresionata de gradinita. este de stat, au bucatarie, dar nu mi-a placut ca personalul pare comunist, cladirea la fel, in curte sunt leagane si topogane noi dar curtea e plina de iarba crescuta. M-a deranjat ca o fetita a iesit la baie singura (wc-urile sunt chiar la intrrea in gradi si nu au usa) si nu e ok ... si am mai citit si pe net niste chestii de regret ca l-am inscris acolo (cum ca au sticlele de apa pe hol si trb sa mearga singuri acolo sa isi ia) ... sunt 30 intr-o grupa si o singura educatoare/schimb ... mi se pare fff mult ... incerc sa imi conving sotul sa il inscriem la o particulara desi ne depaseste putin bugetl dar macar stiu ca are grija cum trebuie, sunt grupe mai mici, mai multe ingrijitoare ...ma doare capul deja
cmin, unde l-ai dus, in popesti sau in sect 4 ?
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Salutare, fetelor! Eu am inceput serviciul vineri si nu mai am timp de nimic... Happy, depinde de regim, nu exista regim in general, ci regim pt diabet, ficat, alergie, de slabit...Acum, na, depinde cat esti de bolnav si cat de disociat mananci...teoretic nu e nimic in neregula cu sarmalele de curcan. Adica daca pilaf cu carne mananci, poti manca i sarmale, daca mananci disociat, nu sunt bune... Eu scriu ce imi aduc aminte ca am mai citit. Garga, sunt nevoita sa te contrazic: cea mai sigura pozitie, cf studiilor, este cea pe spate. Nu este nici macar discutabila, toti sunt de acord. Pe burta este total contraindicata, desi e cea mai buna pt colici. http://www.healthychildren.org/English/ … -Best.aspx http://www.parents.com/baby/sleep/tips/ … eep-myths/ mai citesc si revin...
Ultima oara a fost editat de Rose (2014-04-23 19:24:54)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Geo , popesti. In s 4 nu mi l primeste
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Am facut inhalatia magica, pas cu pas, dar pentru noi nu e chiar magica. Acum, cand l.am culcat, tot l.am aspirat si era plin..
Eduard intraba din 2 in 2 min de tatal lui "tata" eu:"la serviciu" el:"tata" eu:"la serviciu" si o tinem asa minute intregi A inceput de ieri sa strige la el prin casa, cu voce mai ridcata. Dupa mine inmca nu striga, doar il intreaba pe sot:"mama" el:"la dus" dar de 4-5 ori, si gata.
Kate
Time, Smart, multumesc
Rose, C cu cine sta?
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Maje nici la yannick nu a avut niciun efect. Dar am facut-o de 3 ori si gata, poate trebuia sa insistam mai mult, desi fetele ziceau ca din prima respirau copiii liber.
Viata mea, desprinsa din povesti
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Rose, bine ar fi sa fie pediatrii deacord dar nu-s. mie una, ca mama, nu mi se pare sigura pozitia pe spate. si poate nici confortabila ca pozitie de somn. nu-i problema ca ma contrazici, fiecare face cum crede pana la urma, nu cum spun eu.
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Ochisori, nu ca merge, ci chiar alearga acum prin toata casa La 1 an si o luna eram la stadiul la care sunteti voi acum, si apoi in 2 saptamani si-a dat drumul foarte bine. Acum nu mai sta locului o clipa.
Maje, sa il aspiri des, ca sunt periculosi tare mucii, pot cobora la plamani sau se duc in urechi si da in otita. O sa treaca in cateva zile...insa curata-i nasucul des, sa nu stea cu mucii acolo.
Mamici din Bucuresti stiti care pediatru e mai bun de la Medlife Grivita? Nu mai am abonament la RM, acum am la Medlife, asa ca voi schimba pediatrul.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
janis exista o crema homeopata cica super buna, prietena mea a folosit-o cu succes, ti-o prepara deci nu o gasesti la liber, trebuie sa dai comanda sa zic asa, la noi exista farmacia de la 11 iunie, si inca una in baneasa, dar asta din baneasa nu stiu daca o prepara sigur(au preparate ca eu mai iau de la ei)...daca vrei iti trimit mesaj cu numelle ei... torna-i rivanol, lasi sa se usuce si apoi aplici aloe vera, rupta sa fie seva acolo, bandajezi peste noapte cu tifon nu cu plasturi....la noi a mers traba asta din urma, si iti zic ca a fost urat, se umflase, era alb acolo, adica clar infectie.
cmim, uite de aia ne chinuim noi si ne chinuim (financiar) sa o tin la particular, am gradi in spatele blocului deci nu as avea cum sa ratez locul (zic eu, nu am incercat, apropo ce trebuie sa contina dosarul, poate totusi depun, asa sa vad daca m-ar primi), dar 1. ca nu ajungem in timp util sa o luam, deci clar inca cineva platit, si 2.mancarea si personalul.Nu zic ca aici unde e , e totul perfect, dar clar e mai bine, si aici sunt cam multi, ei zic ca sunt 2 grupe mici, dar in general cum nu vin ii cam tin pe toti cu 2 educatoare e adevarat (cred ca maxim au fost vreo 18 , in rest, 10-12).
am pus la bazar cate ceva, o parte ale mele, altele nu, poate va intereseaza ceva,desi sunt mai mult de bebelusi.
9 ani de copilarie ....
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
Are muci, nu stiu daca sta inseamna raceala, nu prea ma pricep, eu nu racesc cu anii Janis, lui ii curgeau mucii de pe la pranz, m.am hotarat sa o fac spre seara, si nu inainte de somn, pt ca ii ajungeau in gura (scuze de imaginea creata) Ma gandeam ca dupa inhalatie+aspirat o sa fie bine,dar nu am vazut mare diferenta. Imi pare rau sa il aspir asa des,plange rau de tot, dar o sa ii mai fac si maine.
Rivanol sau tinctura de iod poti sa mai pui la degetel.
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Merci adina. O vreau doar daca mi-o iei tu din baneasa ca eu nu ajung nici la 11 iun
Maje e bine ca ii curg...asta spun ca nu e indicata oprirea lor brusca. Tb sa iasa ce e de iesit
Cu betadina ii dau(aia are iod)
Off ce colegi super aveam dincolo si aici.....off nu prea.
6 ani de dragoste
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
Hello Maje a raciT ED?multa sanatate. Si pe r l-a prins ca tot vorbeam atunci:)) Multa sanatate si pupicei tuturor
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
neatza janis rose si eu cred ca cea mai sigura pozitie de somn, cel putin la nou-nascuti, e pe o parte ca in caz ca regurgiteaza sa ii curga laptele din gurita, nu sa se duca inapoi. Observ la Maia ca de cand a implinit 3 luni se schimba pe zi ce trece: a inceput sa gangureasca mai mult si scoate sunete variate, rade cand vb cu ea, se ascunde cand ii faci "Stai stai stai" , chiuie cand e incantata si tipa cand nu ii convine ceva, isi manifesta foarte clar somnul frecandu-se la ochi, ma apuca de par, haine etc, a capatat forta in maini, eu numai ii dau degetele, se agata de ele si o ridic in fund si apoi o las inapoi pe spate, are un plans specific cand vrea san ceva de genul "Nei nei nei" , a devenit mult mai mobila, se taraste pe spate etc
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
creste , creste si ea emilya...
9 ani de copilarie ....
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Janis, imi pare rau... din pacate nu le putem avea pe toate poate dupa ce mai trece timpul...
Rose, spor la treaba.
Maje, sanatate. trebuie aspirat, poate sunt numai muci, poate va face un pic de febra, rosu in gat...
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
neata!!! :kiss
Nici David nu mai vrea sa doarma la pranz, pur si simplu nu vrea am incercat tot ce se putea..asta de 2 saptamani..sta afara de la 9 dimi pana pe la 12 si apoi mananca si se joaca alearga prin casa pana seara...la 19 este frant si pe la 20 il ia somnul. Matei doarme in fiecare zi, si A. la fel , are doar un somn pe zi.. la maxim 8 seara ea doarme pana a doua zi de dim la 8. le place somnul la toti 3. am noroc din punctul asta de vedere.
Maje, sanatate!
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- ochii_mei
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-04-24
Neata si de la noi! Pupici. Katey, si eu si sotul am mers singurei cam pe la 1 an si 4 luni. sper sa mearga si Ariana mea candva. Cris....ce tare, deja alearga si la un si o luna erati ca noi....deci am sperante ca va merge si micuta in curand. Maje, sanatate. Rose, La multi ani! Cu cine sta bebe cat esti la munca?
Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Ochii, e mai bine ca e precauta. Yannick nu a umblat de manute niciodata, nu se ridica in picioare, in ziua cand s-a ridicat pentru prima data, adica la 1an si 2 sapt, a si umblat singur. S-a desprins de canapea si a mers spre mijlocul casei, nu a umblat tinandu-se de mobila nici un minut. Dar a durat cam 3 luni sa isi stabilizeze mersul si a cazut foarte foarte mult. Era tot vanat pe fata, in frunte in obraji pe langa ochi. Cei precauti ca Ariana, nu cad asa de mult. S eram mereu in spatele lui, dar era atat de imprevizibil ca din mainile mele cadea.
Viata mea, desprinsa din povesti
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|