homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-16

#286 2014-04-29 20:33:46

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Lil,mersic de intrebare,eu ma simt bine in ultima vreme,ma mir si eu,am inceput sa dorm bine noptile,cretulina e activa,imi este tot mai greu cu imbracatul si miscatul prin casa,maine am programare la dr sa vedem cum evoluam.abia astept. pina la 19.45 cred ca innebunesc de emotii smile
Kuky ce ma bucur ca sunteti bine. felicitari pt vestile bune!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#287 2014-04-29 20:39:08

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Kuky, asa e, baieteii nostri vor fi fericiti big_smile
Felicitari pt vestile bune, ma bucur ca totul e bine puss nu.ti face griji, bine ca mergi la intalnirea cu moasa si o poti intreba pe ea cum e colul.Cred ca deja ti.e dor de el, eu una as vrea sa stau o vesnicie la eco hjarta
Kuky, asa a facut ieri si micutul nostru, a cascat si apoi a dus manuta la gurita, si eu am ramas asa surprinsa sa vad cat de bine se misca pentru un bebe asa mic. Mi.a spus doctorita: Ti.a placut partea asta,  nu? Iar mie imi batea inima nebuneste de atata fericire data era in sufletul meu. App de placenta, daca e situata mai jos, poate cauza probleme mai tarziu? Si a mea e destul de jos si mai avea si sange, s.a ridicat putin dar mi.a zis ca ar trebui sa se ridice mai mult, iar eu fraiera n.am intrebat ce se poate intampla daca isi va pastra pozitia asta nustiu

App, azi noapte cand m.am trezit sa merg la toaleta, ma durea burtica(probabil tinusem prea mult si nu mi.am dat seama) ..apoi m.am intors in pat si am simtit cum se intarise burtica in pozitia in care statea bebe(era cu capul in jos ieri) si cand am pus mana l.am simtit, toata burtica era moale numai de la buric in jos in partea dreapta era tare... mi.am zis ca sigur el trebuie sa fie si n.am mai putut adormi usor  apoi chicot

Oan, ma bucur ca esti mai bine, bafta maine la dr, cred ca abia astepti sa iti vezi bebelina big_smile sa vii numai cu vesti bune puss bine ca au mai trevut duretile, te poti odihni si tu acum inainte sa vina printesica kram

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-04-29 20:41:43)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#288 2014-04-29 21:34:33

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Lil multumesc puss la ultima eco la 22s placenta mea era jos inserata dar se presupunea ca inca este prematur sa ne facem griji si ca ar trebui odata cu ridicarea uterului sa migreze si ea, asa cum si la tine de altfel mai are vreme sa urce. Complicatii pot aparea atunci cand placenta acopera partial sau total colul uterin iar in astfel de cazuri apare necesitatea cezarienei deoarece bebele nu are pe unde sa iasa, colul fiind acoperit de placenta. Din cate am putut intelege, in cazul in care totusi placenta se incapataneaza sa ramana joasa, trebuie vazut in ce masura acopera colul (marginal, partial sau total) si in functie de asta se vor lua decizii.

Oana multumesc  puss si sa ne aduci si tu vesti bune maine !

#289 2014-04-29 21:54:37

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

fetelor ce frumos vorbiti de eco hjarta de abia astept si eu, desi mai am o gramada de asteptat..si nu mai zic ca va fi si ultima, dar ma multumesc cu miscarile ei..
iulia tot in ceata vezi?
cristina arati f bine.felicitari

#290 2014-04-29 22:34:26

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Hei fetele puss ziua mea a culminat numai cu intamplari aiurea sad am impresia ca am intrat intr-o bucla si nu mai ies! Am trait o sperietura in trafic, cu iub la volan, Doamne cat m-am speriat! grater nu s-a intamplat nimic, dar ce am simtit nu are egal in sperieturile traite pana acum

Apoi la drita de familie aflu ca citez: se pare ca nu mei eram in evidenta ei de ceva ani! WTF??! Eu sunt inscrisa la ea din 1999 si de atunci isi ia bani fara ca macar sa o deranjez, dar nu m-am gandit vreodata ca e cazul sa intreb daca dintr-o eroare de sistem nu mai sunt inscrisa! Si m-a inscris acum din nou! Cu alte cuvinte, daca aveam nevoie de concediu medical, ciu-ciu! Eu cred ca femeia e dusa cu pluta!

Si colac peste pupaza, mi-a facut figuri si masina de spalat grater lol e rasu plansu la mine in perioada asta!

Anna, vad ca au disparut petele de pe ochi. N-am apucat sa o intreb pe drita de fam ca prea eram socata lol in schimb, nush ce alifie din plante mi-a recomandat pt spate. O sa o caut pe la farmacii

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Publicitate

loading...

#291 2014-04-29 22:41:33

Lil' Star
Sr. member

Kuky, multumesc frumos, la asta ma gandeam si eu, ca va acoperi colul si se va decurge la cezariana. Sper sa nu fie cazul si sa se ridice, imi doresc tare mult sa nasc natural, acum daca nu s.o putea, bebe sa fie sanatos, nu conteaza cum vine pe lume.  smile

Ann, te inteleg, eu asa m.am obisnuit cu ecografiile ca mi.ar fi greu acum sa nu.l vad macar o data la luna hjarta nici nu plec bine de acolo ca abia ast sa vina urmatoarea chicot

Off Iulia, ce zi, sa se duce si sa vina maine o alta mai buna puss  odihneste.te ca ai nevoie  puss
Noapte buna fetelor puss

#292 2014-04-29 22:54:15

kuky
Sr. member

Se va ridica Lil, nu-ti face griji, sunt mai rare cazurile cand ramane asa, daca nu vb ta, important este sa decurga totul bine indiferent cum. Ce poti face tu este sa nu te obosesti foarte tare, sa nu ridici greutati, etc.......in rest nu depinde de noi

Iulia imi pare rau ca ai avut asa o zi  puss incearca sa te linistesti si sa te odihnesti  puss

Somn usor fetelor  kram

#293 2014-04-29 22:57:09

emma_arual
Full member
De la: Austria
Inregistrat: 2007-05-06

Buna fetelor,

Vai Iulia, draga mea....ce saptamana ai mai avut si tu par
Sa stii ca si eu o patesc cu ochii...Tot asa, pata de ceata si parca pete si cand conduc. Dar nah, stii ca eu am 3 operatii cu bisturiul pt niste chisturi si una cu laser pt vindecarea miopiei. Si eu astept 10 iunie, ca doar atunci am prins o programare la oftamolog aici.

Dreams, felicitari pentru fetita!

Kuki, felicitari pt eco!

Si scumpa mea mica asa o faza sweet a facut in timpul unui eco....si dus manutele la ochi si apoi si le-a luat, ceva gen " peek-a-boo" hjarta  hjarta  hjarta

Pupici tuturor par

Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014!

#294 2014-04-30 07:23:06

iuliabebe
Hero member

Neatza burtici par aseara am picat lata dupa atata balamuc. Sper si eu ca micile ghinioane sa dispara sau macar sa nu le mai dau eu atata amploare, ca si eu sunt cu nervii intinsi. Am liber de maine pana luni asa ca sper sa ma relaxez

Emma puss la tine e altceva cu ochii, eu nu ma stiu cu probleme si de aceea am asociat cu sarcina sau eventual cu hipertiroidia pt ca este un simptom al acesteia. Dar vad ca au disparut petele, iar soarele daca o sta ascuns si azi o sa imi dau seama daca avea vreo legatura lumina

Sa avem o zi usoara!! par

#295 2014-04-30 07:28:33

oana_isabela
Full member

Neata burtici frumoase! O zi superba sa aveti!

#296 2014-04-30 08:28:40

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete puss
Ema esti deja in trim 3, felicitari!!!
Iulia puss sa vina zile mai bune.
Oana  zi excelenta sa ai!!

Eu fug la dr sa-mi iau CM. Ne citim dupa!

Ultima oara a fost editat de Scarlett A (2014-04-30 08:32:35)

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#297 2014-04-30 08:33:59

Lil' Star
Sr. member

Neata si o zi cat mai buna burtici puss
Eu am inceput ziua prost, de azi noapte ma dor  picioarele de la genunchi in jos si nu m.am putut odihni deloc, asa as avea nevoie de o cafea...  iar acum la birou ma dor si mai tare, le simt umflate si parca pulseaza, simt nevoia sa le intind sau sa le am mai ridicate decat restul corpului supa am citit ca de la  sarcina poate fi dar nu  mult prea devreme? de sapt trecuta am inceput sa le simt greoaie si cu cat stau mai mult pe scaun cu atat ma dor mai tare supa sper sa mai treaca cesafac
Pupici  puss

LE: apa beau 2 l pe zi, uneori si mai mult.

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-04-30 10:09:07)

#298 2014-04-30 10:52:22

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey fetelor
iulia important e ca voi 3 sa fiti bine.si sper sa nu ti se mai intample nimic lol si sa ai parte de zile relaxante.mie heimdall mi-a zis de crema "Arnica" de la plafar ca ar fi buna in sarcina.am si eu, m-am dat de cateva ori

#299 2014-04-30 11:06:54

oana_isabela
Full member

Off Lil imi pare tare rau ca te dor picioarele. In sarcina cred ca nu exista prea devreme sau prea tarziu cand e vorba de simptome,la fiecare este diferit,depinde de organism.
Ar fi bine daca la fiecare ora te-ai ridica si ai merge macar 10 min sau ai sta pur si simplu in picioare,daca nu poti incearca si schimba pozitia picioarelor cat mai des,ridica-le mai sus,sprijina-le de ceva...Gelul cu Arnica de la Plafar l-am folosit si eu cat am lucrat la birou 10 ore pe zi,imi facea sotul masaj in fiecare seara la picioare si tare bine era.
Sper din suflet sa te lase durerea!
A,si in legatura cu cafeaua...eu am renuntat brusc la ea cand am aflat ca sunt gravi si 3 luni am avut mari probleme cu constipatia dupa care am inceput sa lesin,picam pur si simplu si nu mai stiam de mine iar dr. mi-a recomandat sa imi reiau obiceiul cu cafeluta de dimineata ca nu imi dauneaza cu nimic.intradevar nu mai beau o cana ci o cescuta dar tare bine imi este.

Si totusi de Bluemoon nu stie nimeni nimic? nu o aveti nici macar pe Fb?

Ultima oara a fost editat de oana_isabela (2014-04-30 11:13:52)

#300 2014-04-30 11:15:47

iuliabebe
Hero member

anna smile da, si mie mi-a zis drita de fam de arnica si am zis ca o sa o incerc. mai zicea de nu stiu ce alt produs mai scump, tot din plante care pe langa arnica mai contine si alte plante.. dar inca nu am apucat sa merg la farmacie

Lil puss te inteleg perfect, asa patesc eu cu spatele, va ca la picioare deocamdata sunt ok, nu se umfla decat ff putin spre seara si de durut chiar daca m-ar durea sunt prea focusata pe durerea de spate ca sa mai simt alta lol
citeam undeva ca trebuie evitata pozitia "picior peste picior" in cazul sederii indelungate la birou, si cum zice si oana, mai alternezi mici plimbari.. nici mie nu prea imi iese, dar uneori incep si ma plimb prin birou de nebuna lol

#301 2014-04-30 11:53:54

Lil' Star
Sr. member

Oana, Iulia, multumesc pt sfaturi puss o sa incerc sa ma ridic din ora in ora si la pranz sa ies la o plimbare macar 30 de minute. Picior peste picior nu stau deloc, mi se pare o pozitie incomoda chicot poate fac rost si de un mini scaunel sa imi mai sprijin putin picioarele cand si cand.
Iulia, sper sa iti mai treaca si tie durerea de spate, incearca lotiunea de la farmacie si poate vei avea rezultate puss
Oana, legat de cafeluta sa stii ca.mi lipseste mai ales ca am probleme cu constipatia. In ultima vreme m.am simtit si ametita si poate cateva gurite de cafea ar ajuta. Am fost la dr si uite ca n.am intrebat, fraiera de mine, mereu ma trezesc ca am intrebari dupa ce plec de acolo.

Sper ca Blue sa fie bine, imi fac griji ca poate a patit ceva cesafac

#302 2014-04-30 11:59:37

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Fetelor si eu imi fac griji de blue. A zis cumva ca pleaca de 1 mai, mai repede pe undeva? Cum sa dam de ea oare?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#303 2014-04-30 12:08:34

iuliabebe
Hero member

Lil, eu am inlcouit cafeaua de dimineata cu o cana cu lapte cald si face minuni la digestie smile si eu am probleme cu tranzitul si chiar imi faceam griji pentru ca la mine inainte de cafea a fost tigarea / am fumat fara cafea, apoi am renuntat la fumat si m-am apucat de cafea tocmai pentru tranzit si de cand sunt insarcinata beau lapticul cald si vad ca ajuta chiar f bine

#304 2014-04-30 12:22:36

kuky
Sr. member

Burtici  puss

Si eu inainte de sarcina beam o cafea dimineata cu lapte, dar dupa ce a venit bebe efectiv nu mai puteam sa beau si daca as fi vrut, si la fel ca Iulia am inlocuit-o pentru o vreme cu lapte cald si imi era la fel de bine. Spun pentru o vreme, pentru ca pe la 20s mi s-a facut un dor de cafea si atunci cand facea sotul si simteam mirosul furam mereu cate 2-3 guri de la el, dupa care am revenit incet la o cafeluta cu lapte mica in fiecare dimineata si nu cred sa faca vreun rau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.