homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-18

#324 2014-04-30 19:04:57

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

rona imi imaginez ce sperietura ati tras dar bine ca sunteti toti 3 bine.
hey cris, kuky, deno

#325 2014-04-30 19:07:32

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Rona imi pare rau pt ce ai patit. dar stai cumintica la pat si va fi bine! conteaza foarte mult si starea de spirit acum,gandeste pozitiv,ia tratamentul si ai sa vezi ca vei reusi!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#326 2014-04-30 19:07:59

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Of Roni draga  supa  imi imaginezi prin ce clipe ai trecut dar e bine! .. hai ca o sa fie bine  par ! .. cumintica citesti de alaptare , iei notite, si vezi ca ti-am trimis si un email ... Te imbratisez puternic  kram  si fug la bucatarie ca mi se ard parjoalele (chiftelele ) .. chicot  sau cum ii zic la al meu : chiftelultele iar el mereu zice : sa faci chiftele mari  nu mici .. dar asa alint eu de obicei mancarea  lol .
Va pup dulcee

Deno par
Sonicu meu  hjarta  puss

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#327 2014-04-30 19:13:07

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Anna, Oana par  puss multumesc! Ma bucur acvoi sunteti bine!

Cristinel, acum dau da citesc mailul! Oooooo, chiftelute! drool  Pai si sotul meu tot parjoale mari vrea- ca-i moldovean. Mie imi palc alea mici mici si perfect rorunde! Sa le savurati cu drag.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#328 2014-04-30 19:20:42

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Rona imi pare rau de sperietura si sper din tot sufletul sa nu mai ai parte de experiente neplacute          rugaciune Va pup si va imbratisez cu drag  puss   

hi Anna  puss

Publicitate

loading...

#329 2014-04-30 19:25:16

rona_persefona
Sr. member

Kukysor, multumim mult!  par Vai cat de putin mai ai pana la nastere...
V-ati decis ce nume o sa-i puneti la baietel scump?

Cristine, citit mail si rapuns!

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-04-30 19:30:40)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#330 2014-04-30 19:31:24

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Rony, faptul ca inca versi e semn bun, e semn de bunastare a minunilor. Oricum, stiu stresul cu contractarea stomacului. In sarcina cu Yannick ma constipasem groaznic pentru ca (iertati detaliile) mi-era frica si sa ma screm pe buda lol
Of.. Va fi bine, neaparat, nu are cum fi altfel.
Eu da, tot la fel, dar nici nu am ce sa ma astept degraba la minuni ca am doar 9+
Pe Yannick il mai alaptez da.. Nu stiu cum sa fac sa incheiem, dupa tragedia cu suzeta, nu mai am curaj sa ii iau ceva brusc..
I-am luat suzeta de 2 luni si inca nu si-a revenit dupa ea. Dar cum peste tot scrie ca in maxim 2 sapt uita orice obicei... Uite ca el nu a uitat sad

Cris puss

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-04-30 19:39:33)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#331 2014-04-30 19:39:06

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Buna fete!

Rona puss doamne fereste ce sperietura cred ca ai tras sad bine ca la eco nu s-a vazut nimic in neregula si bebelusii sunt ok hjarta sigur va fi bine de acum!!

Deno cand citesc cat de rau te simti...off si eu ma vait de o mica varsatura acolo...

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#332 2014-04-30 19:42:55

denorah00
Insomniac member

Scarlet eu stiu ca si varsatura aia mica acolo te cam rapune din picioare, e ceva greu, dureros si odios sa vomiti, ca e o data ca e de 15 ori pe zi. Macar de ne-am reveni dupa varsatura dar e mai rau.
Va simt durerea fiecaruia care vomitati mai mult sau mai putin. Voi sa n-o simtit pe-a mea tongue

#333 2014-04-30 19:46:58

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Multumesc fetelor. Cate un :kuss: pt fiecare!
Rona sad ce rau imi pare ca a trebuit sa treci prin sperietura asta. Va fi bine, vei vedea. Si eu am trecut prin asa ceva si stiu ce a fost in sufletul tau. Si eu iau chiar si acum, acelasi tratament ca si tine, in doze mai mici acum si uite ca incet ma apropii de termen, asa va fi si la tine. Oana are dreptate, conteaza mult si starea de spirit, trebuie sa fii cat mai relaxata, ca si stresul influenteaza negativ. Ia o carte de bebelusi si citeste, eu am terminat 2 carti pana acum si mi-au ocupat timpul cu folos, pe langa ca mai uitam de probleme, am si invatat o gramada, iar acum ma simt destul de pregatita sa imi primesc fetita iubita. Te imbratisez cu drag si ma rog sa iti fie bine de acum inainte puss

Oana,e o idee buna cu gentuta. Eu ma mai gandeam la un troleras mic, dar parca e prea aiurea. Nu cred ca isi baga cineva nasul la noi, ca sunt rezerve si stau singura. La noi am vazut ca iti cam dau de toate, inclusiv camasute sterile in ziua nasterii si dupa, nu ne lasa cu cele aduse de acasa decat de a doua, a 3a zi. Pe de-o parte ma uimeste si pe mine lol ca la cealalta maternitate de stat din oras, iti cer sa vii pana si cu seringile de acasa lol

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#334 2014-04-30 20:01:41

rona_persefona
Sr. member

Deno, sa stii ca m-am gandit si eu ca sangerarea poate fi si din cauza constipatiei. La mine s-a accentuat anemia si de cateva zile am trecut la administrarea de fier. Acum nu stiu, bebelusii sunt unul la parter si altul la etaj, cel pozitionat mai jos are si placenta inserata mai jos, ma gandesc ca poate fi de acolo sangerarea.

Scarlet,  par multumesc pentru gandurile bune! Pupici pentru tine si fetita dragutza!

Blue,  kram m-am speriat ingrozitor. A cazut cerul pe mine cand am vazut sange, nici nu mai puteam sa gandesc normal, pur si simplu nu ma puteam controla sa nu mai plang...Off, sper sa nu mai experimentez asta...
  E buna ideea cu cartile. Am citit deja o carticica de bebe, initial am zis ca citesc la fiecare saptamana..dar am trisat de mai multe ori pe zi si cartea s-a terminat. O sa mai comand cateva de pe net.
    Ma gandeam sa-mi comand si niste jeansii de gravidute, nu stiu unde sa caut. In afara de GAP, Asos, voi ce situri mai stiti?

#335 2014-04-30 20:04:21

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

rona_persefona a scris:

Kukysor, multumim mult!  par Vai cat de putin mai ai pana la nastere...
V-ati decis ce nume o sa-i puneti la baietel scump?

Rona  puss asa e, nu a mai ramas mult pana ce ne vom intregi familia  smile a zburat timpul si nu stiu cand.....

In privinta numelui.....eu as fi decis demult, dar cum nu sunt numai eu  forgetit oricum probabil se va numi Sebastian Matei, spun probabil pentru ca ar mai fi o varianta sa il vedem si apoi sa hotaram pentru ca au mai ramas vreo doua nume in balanta  wink

#336 2014-04-30 20:07:46

denorah00
Insomniac member

O fi posibil si asta rona. Oricum, nu te mai gandi, va fi bine
Voi v-ati gandit la nume?

#337 2014-04-30 20:12:13

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Rona par imi pare asa rau ca a trebuit sa treci prin asta, eu m-am panicat cand am vazut secretia putin murdara pt ca m-am zgariat cu lama la defrisat, dar sangerare sad dar ai incredere ca va fi bine! Micutii tai vor sta cumintei si pe mai departe! par

Acum sa am scuzati, dar am ramas cu gandul la scremut lol nu ca as fi constipata sau ceva asemanator, dar vroaim sa va intreb daca si voua vi se intampla sa simtiti o presiune jos cand stati pe toaleta - scuzeeee! - dar eu si la treaba mica simt presiune si nu mai zic ca imi e si frica sa imi fac nevoile grater

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#338 2014-04-30 20:15:31

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Doamne Iulia ce mult  semanam lol Asa simt si eu si ma gandeam sa-i zic doctorului sa-mi faca un control pe capra sa vada daca e bebe sus si colul inchis...dar daca zici ca i tu simti, inseamna ca e ok...

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#339 2014-04-30 20:21:15

Bluemoon
Hero member

Rona, iti pot recomanda: secretele imblanzitoarei de bebelusi scrisa de Tracy Hogg, mie mi s-a parut ff buna carticica si la fel imi place ghidul primului an din viata copilului - Clinica Mayo. Pe cea de-a doua am luat-o de pe librarie.net la jumatate de pret, ca asa este vreo 60 de lei. Acum citeam limbajul secret al bebelusilor si e la fel de interesanta, dar pe primul loc dupa mine, tot prima pe care am scris-o este. Poate te ajuta sa te orientezi. Cat despre ce ai simtit stiu ce spui si eu am ajuns la fel la dr, plangand in hohote, nici dupa ce mi-a spus ca e bine, nu ma puteam abtine. Incepuse saracu' dr sa rada de mine la final, ca-i gonesc pacientele de la usa si abia atunci am reusit sa scot si eu din gura: ce va mai trebuie, nu sunt eu de ajuns? rotfl Crede-ma ca te inteleg si stiu sigur ca veti fii bine toti 3.
Ai grija cu Asos, sa nu alegi varianta prin posta, ca nu primesti coletul. Eu am facut comanda la o rochita si nici in ziua de azi nu a venit, am reusit sa-mi recuperez banutii si am primit si un discount pe viitor de 10%, dar eu voiam rochita... big_smile

Ptiu Iulia, cred ca si eu simt, dar nu sunt sigura, nu am analizat asta, eu analizam daca mai am burta tare cand ma asezam pe wc rotfl2 Acum m-ai facut sa ma gandesc si la asta lol Eu zic ca este normal.
Pe mine ieri ma manca o intrebare si cum am facut eu, ca doar mie mi se poate intampla, cand am intrat la dr si ma intreaba ce mai fac, singurul lucru care mi-a putut iesi pe gura a fost ca ma doare intre picioare rotfl2 De 2 sapt cand ma trezesc dimineata, am o asa durere, de parca as fi dormit cracanata toata noaptea lol dar mi-a zis ca e normal, din cauza hormonului relaxina, care actioneaza asupra articulatiilor, pregatind organismul pt nastere.

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-04-30 20:28:46)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#340 2014-04-30 20:32:45

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Scarlett, Blue lol ma gandeam eu ca nu-s singura! Eu am avut control pe capra sambata, adica nu prea a fost control ci doar recoltare de secretie, dar chiar si asa a folosit valvele deci ceva trebuia sa sesizeze daca era in neregula..zic si eu!
Poate e doar in capul meu dar ceva e diferit si ma gandeam ca poate e normal, dar cred ca ma documentez mai mult

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#341 2014-04-30 20:38:07

Bluemoon
Hero member

Iulia, e normal, eu de o saptamana simt asa si daca stau mai mult in picioare, parca ar impinge bebe, dar mi-a zis ca e in regula, ca a crescut si copilul si e normal sa simt asa. Se vedea colul daca era in neregula, nu te lasa asa.
Eu ma bucur ca nu am avut parte de valve de cand am ramas gravida. Si asa ma deranjeaza cand verifica, colul.

#342 2014-04-30 20:50:43

rona_persefona
Sr. member

Kuky, imi place foarte mult Sebastian Matei! hjarta  Mai ales, Sebastian!

Deno, noi inca nu am ales pentru ca nu stim ce sex au bebeii. Oricum, unul se va numi Ioan/ Ioana, celalalt Stelian/ Stela. Sunt sfintii care ii vegheaza pe bebelusi inca dinainte de a se divide, inca dinainte de a fi o gramajoara de celule si la care eu ma rog mereu.
  Vom pune mai mult ca sigur cate doua nume. Imi mai plac Arthur, Robert, Razvan, Ana, Irina, etc.

Am visat intr-o noaptae ac sora-mea nascuse inca o fetita si-i pusese numele Gloria Istoria! rotfl2

Iulia, si eu patesc asa. Uneori simt presiune in zona peri-anala si cand stau in picioare...

Blue, multumesc mult pt recomandari. Acum o sa le comand si eu.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-04-30 20:54:11)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.