homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-19

#343 2014-04-30 21:00:36

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

wave

cristinica frumusica iubitica  par  puss

rona  puss ma rog pt puii tai sa fie bine! rugaciune

eu nu va mai pot urmari asa des,dar va doresc numai bine si bebi sanatosi! wave

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#344 2014-04-30 21:04:01

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Kuky si mie imi place f tare numele si la fel si mie mai mult Sebastian.
Rona, votez pt Arthur, Razvan si Irina, in special Irina big_smile
Mie mai imi placeau pt fetita: Andreea, Lorena, Iulia, Sabina, Delia, iar pt baietel, am zis ca daca DD ne mai ajuta o data si vom avea baietel, ceea ce-mi doresc din tot sufletul, ii vom pune numele Alexandru.

Soni puss cu drag!

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-04-30 21:05:59)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#345 2014-04-30 21:08:29

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Rona, Blue multumesc ! Si mie imi place foarte mult Sebastian  hjarta
Dintre numele de baietei amintite de Rona eu as vota cu Razvan, pentru ca acesta era si o alta optiune de a mea  big_smile

#346 2014-04-30 21:14:46

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Soni, multumim! Sunt cu gandul la tine si ne rugam si noi sa fii burtica in curand! puss

Kuky,  Razvan Sebastian suna superb. Si rimeaza.  Poate il convingi pe sot. smile
Nici Matei nu e urat, dar sunt foarte multi Matei printre picii de azi.

Blue, si mie imi place Iulia...dar sotul nu e incantat.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#347 2014-04-30 21:22:00

kuky
Sr. member

Rona cred ca as avea mult de lucru sa-l pot convinge deoarece dorinta lui a fost ca cel de-al doilea nume al baietelului sa fie numele pe care il poarta el insusi  lol iar in cazul asta chiar nu imi doresc sa il dezamagesc  hjarta

Publicitate

loading...

#348 2014-04-30 21:25:33

Bluemoon
Hero member

Aaaa si mie imi place cum suna Razvan Sebastian. E mai aparte si sunt nume puternice, cu rezonanta. Hai ca l-am bagat si pe al meu si ii place si lui cum suna lol
Nici sotului meu nu-i place Iulia, dar la el e alta poveste, cu o exa pe care o uraste si pe care o chema asa lol

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-04-30 21:25:59)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#349 2014-04-30 21:26:35

rona_persefona
Sr. member

In cazul asta, Kukisor, ai dreptate!  :X Un baiat are tata, nu?  :chicot:

Fetelor, sunt la capitolul comanda de carti. Vreau sa iau mama si copilul, dar pendulez intre cea scrisa de Elisabeth Fenwick si cea scrisa de Waterston. Pe cea a lui Capraru o am in varianta online.Care e mai buna??

Gata, am comandat asa:
Mama si copilul. Manual de ingrijirea copilului de la conceptie pana la varsta de 3 ani (editia 2012)
Primele 365 de zile din viata unui copil   
Secretele imblanzitoarei de bebelusi. Cum sa iti linistesti bebelusul si sa comunici cu el 

Din pacate, carti despre gemeni nu exista. Cred ca o sa scriu eu una.. :chicot:

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-04-30 21:37:20)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#350 2014-04-30 21:39:55

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Fetelor, ce mult ati mai scris chicot
Blue, sa vezi bataita ce.ti dau ca m.ai speriat, am crezut ca ai patit ceva.  kram  felicitari pt 30+, mai ai putiiiiin big_smile
Rona, scumpa mea, ma rog pt tine si pentru mititeii tai sa fie bine, sa va protejeze DD si sa va apere de tot ce.i rau. Ai mare grija de tine, stai in pat, nu te forta nu nimic! O sa fie bine, trebuie! puss  spuneai de culoarea sangelui nisipiu, sunt resturi din sangele ce a curs, doamne ajuta sa fi fost doar asta singura sperietura si de acum nimic sa nu ne mai intample puss si felicitari pt 14+
Kuky, frumos numele Razvan Sebastian,  dar si combinatia aleasa de voi Sebastian Matei big_smile  chiar daca Matei e un nume comun, acesta a fost numele meu de suflet pana am ajuns sa.l port la randul meu si nu aveam cum sa il numim pe bebe asa.

Noi maine primim patutul de bebe, sunt asa nerabdatoare big_smile merg sa.mi postez burtica de 16+

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#351 2014-04-30 21:43:10

rona_persefona
Sr. member

Lil, multumesc mult, draga mea! kram  Deja luati patutul? Bravo, sa-l folosesaca bebe mic cu multa bucurie!Ce patut ati ales?

Fete, ma retrag la citit! Noapte buna! puss

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-04-30 21:57:48)

#352 2014-04-30 21:57:31

kuky
Sr. member

Rona asa este "un baiat are tata" si e tare mandru  big_smile mie nu imi displace numele Matei ba din contra, dar doar pentru ca sotul meu il poarta probabil nu m-as fi gandit sa-l pun si copilului meu, dar acum daca asta isi doreste si fiind al doilea nume ( cel mai probabil nimeni nu ii va spune asa, putini sunt cei care isi folosesc al doilea prenume ) asa va ramane.

Si eu am cartea Mama si copilul de sotii Capraru pana la adolescenta  smile

Lil ce rapida esti  smile  applause

#353 2014-04-30 22:02:33

Bluemoon
Hero member

kuky, daca asa isi doreste tati, e mai bine asa. E frumos sa existe un junior, imi place ideea big_smile

Rona puss noapte buna!

Lil kram felicitari pt 16+, te apropii de jumatea drumului deja. Ehe, o sa ai patut deja, bravo! De care este? Si noi avem patut, al nostru e de lemn.

#354 2014-04-30 22:06:39

Lil' Star
Sr. member

Rona, il primim de la proprietara blocului in care locuim.Este nou nout, copilasul lor a dormit cu ei la inceput iar apoi sub nicio forma nu a mai vrut in el. Este cumparat de la mothercare, are si saltea, care e de asemenea noua si nedespachetata. La culoare este crem,  are 2 nivele, una in care bebe sta mai sus cand e micut si apoi cand va mai creste se lasa la un nivel mai jos. Abia astept sa il avem in casa  big_smile  nu ca ar fi primul lucru pt bebe, caci am mai cumparat pt el 3 outfit.uri si o gentuta pentru nou nascuti cu produse de ingrijire de la mustela, toate recomandate in primele 6 luni de viata ale lui bebe. Urmatorul lucru pe lista e perdeluta pt bebe big_smile  mi.a mai spus cineva ca ma grabesc si ca nu e bine sa le iau de acum dar nu ma pot abtine, mereu m.am organizat din timp, simt ca nu pot lasa pe final toate detaliile. Sa nu mai spun ca ne.am hotarat si la carucior, dupa indelungi cautari l.am gasit lol

Multumesc frumos Blue, e de necrezut, sunt aproape de jumatate!  puss
Kuky, multu, ce pot spune, sunt mai nerabdatoare de fel lol App, cum te mai simti, te mai doare stomacelul?
Rona puss  mamica si minunile din burtica, noapte buna sa aveti puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-04-30 22:15:51)

#355 2014-04-30 22:16:29

Bluemoon
Hero member

Lil, stai linistita, eu am cumparat lucrusoare pt bebe, chiar inainte de a ramane gravida. M-am enervat ca nu vine si la mine si am zis ca asa il conving sa vina mai repede chicot Am avut patutul inainte de a ramane si i-am luat o lenjerie cu winnie si am aranjat-o in patut si cand a venit al meu acasa, a ramas masca, a zis ca asta inseamna ca vine bebe, ca e totul perfect...si a venit bebe hjarta chiar in acea luna big_smile

#356 2014-04-30 22:26:22

Lil' Star
Sr. member

Vai Blue, s.a intamplat exact in luna cand ai adus patutul hjarta ce poate fi mai frumos de atat?
E un singur lucru de care imi pare rau acum in sarcina...acela ca timpul trece extrem de repede. Cand incercam pt bebe, era un chin fiecare zi de asteptare in speranta ca voi vedea un test pozitiv de ovulatie.. iar acum sunt aproape de jumatatea drumului, cand a trecut totul asa repede?  Parca ieri am vazut testul de sarcina pozitiv al9leacer

#357 2014-04-30 22:27:25

kuky
Sr. member

Lil foarte bine faci ca te organizezi din timp, asa nu intri in agitatia  shopping pe ultima suta de metri. eu de ex. inca nu am luat carucior pentru ca nu m-am hotarat la unul, mi-am facut capul patrat studiindu-le si nu am ales nimic, iar acum imi sta oarecum pe cap sa rezolv si asta cat mai repede.
Stomacelul si-a mai revenit, se pare ca nu m-am inselat si medicamentele au fost de vina. cum am terminat cu ele a inceput sa imi fie mai bine.
Blue ce frumos  hjarta
Nopate buna Rona  kram

Ultima oara a fost editat de kuky (2014-04-30 22:28:02)

#358 2014-04-30 22:51:11

Lil' Star
Sr. member

Kuky, nu.ti face griji, sunt sigura ca veti termina curand, poate parea mult acum dar sa le terminati pe toate in 2 3 zile big_smile  eu m.am decis asupra acestui carucior. Este peg perego book si il vom achizitiona fara landou, partea sport se lasa complet la 180 de grade si bebe va sta complet intins la orizontala. Plus ca eu voi naste si in octombrie si nu vom mai avea nevoie de landou in dec, ian, feb.. e si asa destul de svump caruciorul iar landoul nu mi se pare o necesitate.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/91872_2014-04-30-22-46-16-401530549.jpeg

Ma bucur ca te simti mai bine, s.a dus si urata de IU puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-04-30 22:52:41)

#359 2014-04-30 23:02:28

Bluemoon
Hero member

Nici noi nu am luat caruciorul, ne-am hotarat la care, dar punem banii pt el acum, ca e scumpicel big_smile
Lil, si eu iti zic, ca e mai bine sa nu lasi cumparaturile pe ultima suta de metri. Vei avea hainute de spalat/calcat, nu vei stii ce sa iei mai intai, vor trebui multi bani dati o data, asa daca le iei pe rand, nu va fi greu, nici nu vei simti, iar la final te vei relaxa asteptand pe bebe, fara griji.
Mie nu-mi pare rau ca trece timpul repede..ma bucur ca fiecare zi trecuta, inseamna o zi mai aproape de a-mi tine copilul in brate. Poate la mine a fost si asteptarea prea mare si teama ca se va intampla ceva. Vreau sa am certitudinea minunii mele si sa scap de teama prin care am trecut, gandindu-ma ca nu voi avea niciodata copilul meu.

#360 2014-04-30 23:08:34

Lil' Star
Sr. member

Exact asa gandesc si eu, nu vreau sa ma aglomerez la final.  big_smile  si eu ma bucur enorm de fiecare zi, dar din cz muncii si a stresului uneori nu am timp sa ma bucur asa cum mi.as dori si de asta am zis ca.mi pare rau ca trece timpul repede. Mi.ar placea sa ii pot vb mai mult lui bebe, sa ii pun muzicuta in fiecare zi, sa ne odihnim amandoi mai mult... dar de cate ori imi este greu ma uit pe pozele cu el si parca orice grija dispare. Cred ca nimic nu se va compara cu momentul cand il voi tine in brate, ca va fi al meu copilas drag si atat de mult iubit hjarta

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-04-30 23:09:42)

#361 2014-04-30 23:09:08

kuky
Sr. member

Dap Lil....sper sa rezolv curand si treaba asta.
Foarte frumos caruciorul, mi-ar placea si mie ceva asemanator doar ca eu trebuie sa iau tot tacamul, aici e impotriva legii sa nu detii landou atunci cand il duci pe bb acasa. daca nu ai trebuie sa inchiriezi.

Asa ceva mi-a atras si mie atentia

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/65738_pic5.jpg

S-a dus Lil, sper sa nici nu mai vina  puss maine o sa duc proba din nou

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.