Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-48
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39
Bai, nu ti-am zis ca e amara ce tot insisti La tine iulia, e altceva. Tu acum nu simti de fapt nevoia de prezenta mamei, cat necazul cu tatal tau. Si.. Intreb si eu. Cu tatal tau nu poate sta altcineva cateva zile? Sau chiar sa vina amandoi sa stea cu tine, asa e si supravegheat, si sta si cu tine mama. Unde incape unul incap si doi, zic si eu..
Le: iulia, crede-ma ca nimic nu iti scapa! Ba mai mul, vezi probleme acolo unde nu sunt. Orice basina trage ala micu te vei criza ca vaiiiii ce are.
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-11 15:18:13)
Viata mea, desprinsa din povesti
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
Cu siguranta vad necazul si ma vad si pe mine afundata in acelasi necaz cumva imi imaginam ca venirea pe lume a 2 nepoti, nu unul, il va scoate la lumina, dar se pare ca nu. Sper sa ma insel si sa fie doar tratamentul puternic pe care il ia, dar tot nu e bine, nu comunica..altcineva nu are cine sa stea cu el, probabil ca daca ma voi panica vor veni amandoi, n-or sa aiba incotro..sau cand va trebui sa lucrez la fel, vor trebui sa faca cumva..pe iub o sa ma bazez maxim 2 saptamani Vorbind cu voi parca nu mai vad totul asa negru cum ziceam sunt o rasfatata iar scenariul din capul meu nu se mai potriveste cu realitatea..nu ii mai simt alaturi cum eram obisnuita
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Hello burtici,
Nu mai am deloc timp de forum, abia mai reusesc sa citesc ultimele pagini..
Iulia, sa stii ca ff mare dreptate are Deno, nu are cu ce sa te ajute mama ta in privinta copilului, pai ce sa faca, sa linisteasca copilul in locul tau? Eu una as innebuni ca atunci cand copilul meu e agitat, sa il ia altcineva in brate...pai rolul meu care mai e? eu pt ce sunt mama?
Eu nici nu am vrut sa aud sa vina cineva la mine dupa ce nasc, am vrut sa fiu doar eu, sotul si fata noastra, si a fost minunat asa... pt ca astfel s-a implicat si sotul ff mult, si e f apropiat de fata, poate daca era vreo bunica la noi nu se mai implica el atat si cred ca ar fi fost o mare pierdere si pt el si pt fata. Plus ca eu nu cred ca mamele noastre stiu mai bine ca noi cum sa creasca un copil, personal cred ca sunt muult mai bine informata si decat mama si decat soacra. Pe vremea lor se cresteau cu totul altfel copiii, si au mai trecut si vreo 30 de ani de cand au avut ele bebe..
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
deno amara, neamara o faci pachet si mi-o trimiti cris
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Nu pot loth ca s-a stricat, a facut mucegai
Asa cum zici cris, acum ne dam exemplu una pe alta ( ) dar eu am simtit pe pielea mea cum e sa iei in brate un nou-nascut care nu e al tau, si nascusem doar de 1 an. A nascut cumnata mea si am mers la spital, mi-a zis sa-l iau in brate daca doresc, pai n-am stiut cum sa il pun, cum sa-l apuc, ii atarna ba o manuta, ba capul, cand a scancit prima oara l-am dat repede la mamica lui ca nu stiam ce sa ii fac. Cand l-am luat pe yannick in brate prima oara, a fost atat de natural, l-am tinut perfect cu incredere, foarte stapana pe mine. Ca sa nu zic ca l-am spalat la chiuveta cand m-am vazut cu el singura in salon ca nu mi-a placut cum mi l-au spalat, avea parul sifonat
Viata mea, desprinsa din povesti
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Buna seara fetelor, Am citit in zig zag, ca nu am timp.
Oana, faci cum simti, insa...cand incercam sa aleg la randu-mi cum sa nasc, am citit multe studii. Daca e sa mergi pe ceza, sunt mai multe beneficii sa astepti sa mergi la cald. Nu de urgenta, ci la cald. Adica s-a rupt apa, sau incep contractii, pac cezariana.
Overall, desi iti poate suna ciudat, cele mai multe beneficii, pentru mama si bebe, sunt la nasterea naturala. Sunt multe argumente, dar nu am timp sa le scriu.
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna seara!
oana, daca tie ti-e frica de natural, nu ai incredere ca ar decurge bine o astfel de nastere in cazul tau, atunci fa impacata cezariana. nu pleca urechea la cei din jur si nu afce alegerea de dragul lor; tu nasti, nu ei. eu sunt adepta naturalului, insa doar pt cine are curaj si ambitie pt asta. frica, stresul sunt exact factorii cheie pt o nastere dureroasa, cu col care nu se dilata ori contractii ineficiente. ce te mai pot sfatui, e sa te documentezi bine, bine in privinta ambelor metode. poate iti schimbi optiunea ori daca nu, te ajuta mult sa fii informata.
s-a discutat si despre ajutorul mamei imediat dupa nastere. pt mine ar fi fost mana cereasca. nu sa stea mama cu copilul, ci sa gateasca, sa spele vase, sa dea o mana de ajutor cu una, alta, astfel incat parintii sa se poata ocupa numai de bebelus. si eu si sotul am fost foarte prinsi de bebe in primele saptamani, nu reuseam sa gatim, mancam o data pe zi si si atunci prostii din comert . imaginati-va ca cel putin vreo 2 saptamani nu va mai exista vreo diferenta intre noapte si zi. veti fi frante de oboseala si in orele de somn ale lui bebe tot ce veti vrea va fi sa va intindeti si voi putin, nu veti avea energie de gatit, spalat vase si alte treburi casnice. la fel si sotii vostri. lauzele mai sunt si epuizate fizic de nastere ori au diverse dureri... eu votez pt ajutorul parintilor, chiar daca vor incerca sa-si bage nasul in cresterea copilului. se pot pune niste limite, cu vorba buna sau mai putin buna, daca nu pricep altfel.
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Si mie mi-a prins bine ajutorul mamei, tot pt gospodarie, aveam ciorbita calda in fiecare zi si mancare adusa la bot, eu doar ma asezam la masa cu bebe mufat la san. Nu am ridicat un bat cat a fost mama la mine. Plus ca eram si dupa operatie si maica-mea era pe post de "adu-mi aia, adu-mi ailalta".
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Hello eu n am mai intrat, cu botezul si altele, si fratele aici Mai eu m am dus cacata pe mine, rau tare frica oribila de naturala, dar multumesc lui dumnezeu, m a ajutat sa nasx narural, el era rau si am putut fi langa el, nu mi-o iertam daca puteam alege ceza, si pt capriciul meu nu puteam ajuta copilul Apropo, mi a venit problemele si acu cred ca ovulez, am egg mare, zici xa sunt insarcinata, e normal? Secretie ca zici ca e dop n am facut prostii cu terminare Acu se implineste un an, peste cateva zile l am conceput pe Eric, oh!! NU mi vine sa cred ca il am langa mine Voi sunteti bine?? Toate? Ca sa nu mai zic ca ma doare pe jos de moooor, secretia pareca fi de ovulatie, se intinde bine... Vai ce mi vine sa fac prostii si alt bebe!
Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-05-12 04:05:30)
- iuliabebe
- Hero member
Hei fetele Cred ca s-a inteles gresit, nu ma refeream la ajutorul mamei in 'a creste' copilul, sau a-l linisti in locul meu, presupun ca macar de atata lucru as fi si eu in stare, sau a face ceva in locul meu exceptand ceva mancare! Oricum nu ar putea face asta in doar cateva zile cat ar sta in preajma mea. Iar mama nici nu e genul care sa se dea cu parerea, stie f bine ca altele sunt vremurile. Dar prezenta ei o vedeam ca pe un suport moral, pur si simplu pt ca este mama.
- Scarlett A
- Sr. member
- De la: cu ai mei
- Inregistrat: 2012-06-06
Am trei gratii! Multumesc, Doamne!
- iuliabebe
- Hero member
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Buna dimineata fetelor !! Cee mai faceti? Sarcini usoare si numai vesti bune sa citim de la voi !!
- Lothraine
- Insomniac member
neata
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- oana_isabela
- Full member
- De la: targoviste
- Inregistrat: 2013-09-24
Neata fetelor. va multumesc din suflet pt cuvintele de incurajare,pt sfaturile bune,stiu ca imi sunteti alaturi si aveti dreptate in tot ce a-ti scris. sunt foarte constienta ca nasterea naturala este cea mai buna optiune pt bb si pt mama dar eu am placenta pietrificata partial de la 35 sapt,atunci am facut ultima eco, imi este foarte teama sa o las pe ea sa vina cand s-o simti pregatita,daca v-a suferi din cauza placentei,in caz ca v-a mai dura ceva timp pina voi naste? daca se pietrifica de tot placenta ,ea nu mai creste si noi nu ne dam seama? ca sa o monitorizam corect ar mai trebui sa facem eco,cat mai dese si sincer am facut cam multe,nu as mai vrea..... si acelasi lucru ,cu cezariana la cald,sa stau sa astept contractiile si sa merg atunci direct la operatie...eu daca stau numai la pat,ea o sa tot stea in burtica. vreau sa stabilim cezariana sa o scoatem inainte sa apuce sa sufere in vreun fel.eu doar la ea ma gandesc. eu as rabda oricat,as incerca orice pt ea. ma tot gandesc sa incerc sa fac secs, sa fac miscare multa prin casa poate imi declansez singura,o ajut sa vina...nici nu stiu ce sa fac sincer...sper ca miercuri dr sa ma ajute sa ma hotarasc. va pupacesc si va multumesc din nou. ma scuzati ca va stresez,dar chiar nu stiu cum sa fac mai bine. in legatura cu mama si ajutorul mamei: eu o am pe mama alaturi de la inceputul sarcinei,mi-a gatit si facut curat si v-a ramane alaturi de mine in continuare tot pt acelasi lucru,pt a avea grija de mine, de bb am sa ma ocup doar eu si sotul dar totusi sfaturile unui batran sunt pretioase,orice a-ti zice,totusi ele ne-au crescut si uite ca am ajuns mari. pt mine orice sfat conteaza.
Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela
- Lothraine
- Insomniac member
oana tu trebuie sa fii impacata si doar tu si medicul tau puteti hotari cum e mai bn sa nasti. noi nu suntem in pielea ta, putem cel mult sa ne spunem parerea. cat despre ajutor, eu sunt f independenta de felul meu si nu suport sa mi se dea sfaturi pe care nu le cer, dar stiu sa intreb cand nu ma descurc...asta in orice, cred ca depinde de fiecare cum este
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
hey fetele, sper ca sunteti bine scarlet in iunie?dar cat are concediu? a mea vine in august
- iuliabebe
- Hero member
m-a lovit o paranoia azi-noapte nu prea am dormit si am simtit-o pe bebelusa cam putin, iar cand am simtit-o a tot sughitat.. si acum vad ca iar sughite.. stiu ca nu e motiv de ingrijorare, dar cand se numeste ca sughite prea des tot nu e? adica vad ca tine ceva, vreo cateva minute.. e normal o data pe zi?
- kuky
- Sr. member
- Inregistrat: 2012-07-03
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|