homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-47

#875 2014-05-11 00:52:47

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Burtici puss

Oana, tu esti cea care naste, tu trebuie sa fii impacata cu alegerea ta si convinsa ca ai ales ce e mai bine pt. tine si bebe. smile

A plouat? Unde?! lol

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#876 2014-05-11 01:30:39

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Oana puss decizia iti apartine si bineinteles daca medicul zice ca ar iesi repede puiul tau trebuie sa il asculti. E bine ca exista si alternativa cezarienei iar daca nu se poate, nu te dilatezi, ... iti face cezariana.
Aici unde sunt eu te lasa cel putin 12h sa incerci sa nasti natural (asta daca nu apar complicatii intre timp) ... si daca nu fac cezariana.
Felicitari pentru 37+ si Doamne Ajuta! ... o sa fie bine , ai sa vezi par

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#877 2014-05-11 07:45:59

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Buna dimineata burtici  wave
Rona   par multumesc mult!
Iti tin pumnii si tie, am citit ca ai avut si tu peripetii cu crampe si stari de rau, o sa treaca toate. La voi emotia va fi dubla la final big_smile
Cris  par
Loth  par ma bucur ca ai o sarcina usoara si fara complicatii  smile
Oana  par  bafta la analize, sa nu mai ai candida! Si sa iasa toate analizele bune!
Si nastere usoara, indiferent de alegerea facuta.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#878 2014-05-11 09:19:25

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

neata puss

oana puss stai linistita ca corpul tau se pregateste chiar daca nu faci tu nimic. cat despre riscuri...mmm...si cezariana la rece implica destule.dar alegerea e a ta si a medicului tau

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#879 2014-05-11 09:45:21

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Neata fetelor puss
Oana felicitari pt 37+, ai avut sarcina jos de la inceput?
Maddle multu de sfaturi puss tu de ce zici ca ai sarcina cu risc?am vazut ca ai avut maroneli si desprinderi,bebe e jos?? Al meu e jos si am repaos la pat...si iau utrogestan 2 pe zi....tu ce tratament faci?

Ultima oara a fost editat de pisiraluk (2014-05-11 09:48:51)

Publicitate

loading...

#880 2014-05-11 09:58:16

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

neata fete!
oana felicitari! esti la termen! decizia e doar a ta cu nasterea, alegi ce ti se pare tie mai potrivit si mai sigur pt cretulina. trebuie sa te duci fara stres. Te pup si ma rog sa fie totul bine puss
madle, felixitaei pt fetita! mai ai putin pana la trim 3 si va fi totul bine!

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#881 2014-05-11 09:59:12

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Hei fetele puss cat ati scris!!! Am citit in mare, va pup pe toate!

Eu am fost ieri la o petrecere de pici hjarta marea parte a lor verisori, adica 5 frati care au facut fiecare cate 1-2 copii, varste intre 1 an si 12 ani, pe cativa dintre ei i-am prins de bebelusi smile Erau asa frumosi toti! Si se vedea asa de bine diferenta intre cei crescuti in familie numeroasa, inconjurati si de alti oameni in afara de parinti si cei crescuti singuri la parinti, doar cu parintii, pt ca au fost cativa si asa
In plus, a fost si o tipa cu un bebe de 6 luni care face parte din a doua categorie, iar ea fortata de imprejurari il creste singura- sotul, mama si soacra toti plecati la munca in afara. Si are un bebe care sta numai la ea, plange in continuu fara motiv aparent..asa mila mi-a fost de ea pt ca pana a venit un cumnat sa o ia isi puerduse orice rabdare iar bebe plangea cu suspine desi era mancat/schimbat/plimbat sad ee si o intreb si eu cum poate?! Singura cuc! Si imi spune ca ce facea fara banii pe care ii face sotul care e plecat? Eu nu am inteles la ce trebuiesc atatia bani?? Ea alapteaza, deja el a fost plecat toata sarcina ei, a venit cand a nascut, au botezat imediat copilul si iar a plecat dupa bani. Mi se pare ca toti 3 pierd cate ceva si cel mai mult bebelusul

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#882 2014-05-11 10:09:24

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fetili puss puss puss sunt in trimestrul 3 oficial, oleeee!
Sunteti bine, da? Duminica relaxanta tuturor!!

Ultima oara a fost editat de Scarlett A (2014-05-11 10:09:59)

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#883 2014-05-11 10:11:49

Lothraine
Insomniac member

iulia, sigur e greu si au de pierdut insa nu ai de unde stii ce datorii sau ce investitii au pe care poate le-au facut inainte de bebe si acum nu prea mai au cum sa dea inapoi. ei stiu cel mai bn. bv ei ptr alaptat
scarletica puss felicitari ptr trimestrul 3...mai putin si vine bebe.schimbam in aceeasi zi big_smile

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-11 10:14:54)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#884 2014-05-11 10:27:44

iuliabebe
Hero member

Scarlett puss

Loth puss tocmai asta nu inteleg, n-au datorii chiar asa mari, n-au rate la banci, stau in casa parintilor..ce sa mai, eu sunt cu piciorul in groapa pe langa ei forgetit si tot n-as putea singura..dar nah, fiecare le stie pe ale lui, probabil se merita la un moment dat..dar asa de rau imi parea pt ea cand spunea ca se vede depasita de situatie si e aproape de a claca sad
Cred ca mai mult m-am speriat ca eu ma bazam pe mama sa ma ajute, dar cine sa fi stiut ca tata se imbolnaveste dupa ce raman eu gravida..nu stiu ce o sa ma fac sad

#885 2014-05-11 10:33:29

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata wave

madle  puss felicitari pt bebita cu fundite! hjarta sa fie bine in continuare!

cristinica frumusica  par o sa fie bine!stai in patuc si spune-i lu bebe sa fie cuminte acolo in burtica la caldurica,sa se faca mare si voinic al9leacer

stormulache  puss life is life....asta era drumul tau si va fi bine!

rona  puss cu siguranta voi deveni experta in orice pt bebe,nu conteaza niciun efort,niciun sacrificiu.voi face tot ce depinde de mine,absolut tot,fara nicio ezitare,pana la capat...in legatura cu clexane ul,mi-a facut C la inceput sa vad cum se fac,apoi el cum a fost la munca,mi le-am facut singura.si prima am facut-o repede.nu mi-am dat seama.si mi s-a facut ditamai umflatura si ditamai negritura.3 sapt m-a tinut.dar am zis ca pot sa am N astfel de umflaturi,eu fac in continuare.doar ca mi-am dat seama ca nu are rost...

oana nu citii decat ca esti sfatuita sa nasti natural,da tu esti ingrijorata.eu zic sa faci numai ce crezi tu si medicul.nu sunt altii implicati in asta si nu altii au dus bebele in burtica atatea luni.tu esti mama,tu iei decizii.

scarlatel felicitari pt trim al III lea!drum lin in continuare! puss

o duminica frumoasa sa aveti!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#886 2014-05-11 11:54:33

Lothraine
Insomniac member

soniuc puss eu sunt multumits wink iulia, poate vor sa se mute singuri, sa faca ceva ptr bebe..niciodata nu putem stii ce e dupa usile inchise ale unei familii... te descurci tu cu bebe sigur, cand te vezi mamica nu ai cum sa nu te descurci...o faci instinctiv
si felicitari pentru anisorul de forum implinit ieri. La cat mai multi si numai cu vesti bune.

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-11 12:00:23)

#887 2014-05-11 12:03:59

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna fetelor!
va multumesc de sfaturi. stau cumintica si vedem ce imi pregateste DD. stiu ca este decizia mea,ca doar eu ''sufar'' oricum aleg sa nasc,ei doar ma pot sprijini,nu ma mai gandesc...vedem ce va fi pina miercuri si ce spune dr.
Pisi ,da toata sarcina am simtit-o pozitionata jos iar la 31 sapt era deja intoarsa si coborase si mai jos!
Scarlett felicitari pt trim 3. sa fie bine in continuare!
Blue te pupacesc, mai ai si tu putin...cum rezisti? cum te mai simti? tot binele din lume vi-l doresc.
Katey,Cristinica,Loth,Madle,Sonia,Iulia va pupacesc pe toate.
ma credeti ca nu mai am stare? vad soarele asta frumos afara si imi vine sa ma duc,sa ma plimb sa alerg sa fac ceva! mi s-a luat de patul asta rotfl

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#888 2014-05-11 12:45:03

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Loth, si eu sunt in stare de orice pentru salata de vinete, dar acum nu o mai pot manca sad de la varsaturi mi-e foarte iritat gatul si esofagul si ma usturaaaaa rau de tot fiecare inghititura.
Oricum eu o mananc cu eforturi de fiecare data pentru ca am limba geografica si mi se umfla si ma doare de la vinete si ceapa. Da peste asta trec. Insa acum chiar nu mai pot s-o mananc sad

Oana, iti spun cum am facut eu. Obligata intr-un fel, pentru ca nu au vrut doctorii altfel, ca daca era dupa mine la 37 il scoteam... Nu mai stiam de mine de rau ce-am dus toata sarcina si na..
Dar dr nu au vrut, au vrut cezariana la cald chiar daca aveam de facut 200 km pana la spital. Eu am facut cezariana pentru ca am hernie de disc. Si am asteptat travaliul pana la 39 sapt si 5 zile. Atunci au inceput contractiile, am mers la spital cu contractii la 3 min chiar si 2, si cand am ajuns eram dilatata 1cm, exact cat am fost cu 2 sapt inainte. M-au lasat asa pana a doua zi la amiaza cand am reusit sa ma dilat 2cm. 16 ore de travaliu.
Privind inapoi sunt mandra de mine ca am reusit s-o fac si pe asta, desi atunci in sufletul meu voiam sa il scoata cat mai repede..

Despre situatiile cu familia despartita... Ce sa zic, si noi am fost in situatie si am ajuns la concluzia ca nimic, absolut nimic nu merita.
Noi am stat 3 luni eu acasa cu bebe si sotul plecat dar au fost cele mai groaznice 3 luni din viata mea, nu pentru greul cu bebe forgetit nu e greu, mie nu mi-a fost, doar alta treaba nu aveam decat sa leagan la el si sa mananc si eu.
Dar nu trecea zi sa nu vad lacrimile sotului in ochi pe web, si asta ma termina. In cele 3 luni, ne-am vazut la mijloc 10 zile si apoi a facut tot posibilul sa ne duca si pe noi cat mai repede.
Nu a fost deloc usoara mutarea asta din mai multe puncte de vedere, dar a meritat orice ca sa fim toti 3.
Dar cunosc multe familii despartite cate 2-3 ani poate si mai mult, cu copii la mijloc, fortati de imprejurari, nu cred ca sta nimeni de placere asa..

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#889 2014-05-11 12:56:52

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna burticute puss
Am intrat sa va salut si sa va urez o duminica frumoasa puss 
Nu am citit nimic dar o fac mai incolo ca acum iar plecam de acasa iar eri am fost toata ziua plimbareti big_smile

Pupici pe burtici puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#890 2014-05-11 13:12:01

iuliabebe
Hero member

Asa e loth, cumva ma voi descurca, dar in primele zile acasa tot am nevoie de mama langa mine..sper doar ca absenta ei sa nu puna vreun zid intre noi sad deja o simt pierduta in problema cu tata..culmea este ca eu bazandu-ma pe ea am stabilit sa lucrez si de acasa..in fine, om trai si om vedea
Multumesc, nu mi-am dat seama ca a trecut 1 an de forum big_smile cand am intrat pe forum incercam deja de cateva luni pt bebe si acum mai am cateva luni si vine bebe hjarta

Deno puss cred ca este fff greu despartiti, si noi am stat in urma cu ceva ani si ne era greu fara bebe, dar cu bebe. De aceea spun ca nimic nu se merita, dar da, fiecare familie are problemele ei

#891 2014-05-11 13:22:38

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Iulia, nu va fi niciun zid, te gandesti prea departe.
Eu am o mami hjarta minunata, cea mai minunata din lumea asta. Si dupa primele 10 zile cu ea in casa dupa ce am nascut mi-am luat bagajele si m-am dus la casa mea, chit ca era departe.
La primul bebe din experienta, cel mai bine e sa fiti doar voi 3. Nu ti-e greu cu nimic, cu ce te poate ajuta mama? Sa legene copilul in locul tau? Sa-l imbrace, sa-i faca baie? Sunt o placere toate sa le faci, si cand copilul urla din toti rarunchii si mama ta vine sa ti-l ia sa-l linisteasca ea, iti vine sa dai cu ceva dupa ea. Si la ea va plange la fel, si tu, mama lui ce sa faci? Sa stai sa privesti cu pruncul plange in bratele altcuiva, ca na... E randul lui buni acum..
La al doilea copil, da, e super bine venit un ajutor ca sa scoata copilul mare din peisaj si sa te poti ocupa de cel mic. Si cand doarme cel mic, sa stea cineva pe langa el sa poti sa petreci timp cu cel mare.

Loth, ti-a castigat cochita, acuma vad rotfl
Cu multe controverse, era de asteptat, dar mie piesa mi-a placut, si are super voce.
Romania in alti ani s-a prezentat mult mai bine si nu a luat asa loc bun, nu mi-a placut piesa lor deloc.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#892 2014-05-11 13:53:45

iuliabebe
Hero member

Nu stiu, deno, pentru sprijin moral, sa stiu ca nu mai e cineva aproape, cineva care a trait asta, care poate vede ceva ce mie imi scapa..nu stiu.. Si sincer as prefera sa o trimit acasa daca mi-ar sta in picioare decat sa stau si sa ma gandesc ce bine era sa fie mama langa mine..plus ca nu stiu de ce, dar asa mi-am imaginat mereu chiar si nasterea, cu ea la spital..apoi cu ea cateva zile in preajma..poate sunt eu mai rasfatata, sau prea pretentioasa

#893 2014-05-11 15:05:26

Lothraine
Insomniac member

deci daca mai scrii odata salata de vinete, cred ca-mi sterg contul rotfl
eu nu vreau pe nimeni langa mine dupa ce nasc...nu vreau sa-mi spele nimeni vasele, sa-mi dea sfaturi bine intentionate dar poate pe care eu nu le vreau...si mai ales cred ca as innebuni sa aud "eu am crescu 1,2,3"  am incredere in instinctele mele si daca am nevoie de ajutor o sa il cer, desi sper sa nu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.