homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-45

#837 2014-05-10 18:49:27

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Pisi are dreptate dr tau. Bula de aer NU SE SCOATE.
Pune gheata dupa si nu vei avea nicio vanataie.
Dupa o perioada mai lunga de injectare pot aparea un fel de galme sub piele, dar alea sunt depozite de calciu, sa nu te sperii.

Fetele, eu am o intrebare. Voi in ce dormiti naoptea? Aveti pijamale speciale pt gravidute? nustiu

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#838 2014-05-10 18:59:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

rona eu am Leiden cel mai nasol,da din fericire totusi heterozigot si MTHFR A  homozigot.din ce am citit o combinatie urata.dar trebuie sa reusesc!si sora mea a reusit sa duca sarcina pana la 38 de sapt cu clexane de 0,6.bine,are mai multe kg ca mine.dar oricum voi face antiFXA si voi sti ce doza sa iau.intai sa vina bebe.de-abia astept sa ma injectez pt burtica mea!daca m-am injectat eu singura pt a avea burtica,cand in trecut doar cand ma uitam la ac lesinam!....

moon  par si eu de-abia astept...sper sa fie si ceva la capatul acestei lupte.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#839 2014-05-10 19:25:29

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey din nou..ar trebui sa ma apuc de cina
sper ca sunteti bine
rona eu in tricou si o pereche de pantaloni de pijama de vara
iulia ce a crescut burtica!! si a mea zilele astea e de nerecunoscut

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-05-10 19:31:32)

#840 2014-05-10 19:53:26

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Buna ziua fete puss
Iulia a crescut asa frumos burtica hjarta .
Sonicu meu drag  hjarta  hjarta  hjarta
Rona puss  eu  mi-am luat o camasuta de dormit si atat de bine ma simt.. nu mai suportam pantalonasi.
Pisi puss ,Iulia puss,Anna puss ,Loth puss
Fete eu aseara am tras o sperietura zdravana  spranceana .Cred ca am avut crampe ... ca niste fulgeraturi prin burtica ,intepaturi ,etc ... de era cat pe ce sa ajung la urgente.Mi-a venit ideea de a sta linistita in pat si au trecut .Sunt normale ? hmm

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#841 2014-05-10 20:08:51

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

rona, pe mine hematologul m-a invatat sa scot bula cand am facut instructajul ptr injectare. pisi, mie nu-mi fac, am avut un pacient pe care l-am injectat un an si jumatate...fetele vechi de la aspirante stiu...my nightmare Moro rotfl.
soni puss cris puss anna puss blue puss si celelalte fete pusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-10 20:11:01)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#842 2014-05-10 20:20:42

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

Loth, cum sa ma supar lol

Pisi la topicul asta niciodata nu esti offtopic, vorbim de toate pestru toti, nu numai ce tine de burtica.
Cel putin cu gasca veche de gravidute din prima mea sarcina vorbeam cate-n luna si-n stele, si sotul stie de voi, mereu ma intreaba "ce mai zic fetele" lol

Rona, eu dorm in camasute scurte de noapte, nu suport nimic pe burta, nici sub burta, pantaloni sau plapuma, nimic. Exact asa eram si la prima sarcina, orice imi atingea burta mi se facea rau.

Cris si eu toata noaptea m-am vaietat de durere de burta. Si acum ma doare si ma doare si spatele in zona lombara. Si cu prima sarcina aveam aceste dureri si nu o data am ajuns la urgente. Dar totdeauna era totul ok, acum sunt mai relaxata...

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-10 20:22:34)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#843 2014-05-10 20:23:26

Lothraine
Insomniac member

deno puss cum esti? ce face nazdravanul al mare?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#844 2014-05-10 20:25:28

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Burtici   wave
Cristina   puss ti-am lasat un mesaj legat de crampe.
Loth felicitari pentru sarcina!!!  Sa ai o sarcina usoara!

Nu am citit prea mult din urma, am prins doar discutia legata de injectii.
Eu fac clexane din decembrie. La inceput in primele saptamani m-am invinetit foarte tare, cred ca a fost si o perioada de acomodare a organismului. Aveam burti albastra. Apoi m-am invinetit doar la unele injectii, insa nu m-am speriat pentru ca dr mi-a zis ca e normal.
Mi s-a recomandat sa nu scot bulele de aer, sa nu apas si sa nu frec zona injectata. Mie mi le face sotul. Eu nu am facut nici o injectie. Si e mai ok asa pt ca stau relaxata.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#845 2014-05-10 20:30:41

denorah00
Insomniac member

Loth, azi si ieri nu am fost asa rau rau. Ba chiar am reusit sa fac o salata de vinete, am inceput-o ieri cu copt vinetele si curatat si am terminat-o azi cu maioneza si tot tacamul lol iti dai seama ce cu talent ma misc de mi-au trebuit 2 zile pentru o salata rotfl
Iubirea mea e bine, ce sa faca, prostii lol
Azi a aruncat mancare pe jos si l-am certat, i-am zis sa stranga tot si sa arunce la gunoi. Daca ai fi vazut cum s-a pus jos si a adunat firimiturile cu degetelele alea mici si a mers si a dus la gunoi hjarta
Mereu cand arunca mancare ii povestesc de copiii care nu au ce manca, asa se uita la mine de stanjenit, de parca ar zice ca nu mai face niciodata. Pana la masa urmatoare desigur lol

#846 2014-05-10 20:34:23

Lothraine
Insomniac member

madleeee pusspusspuss multumesc mult. tu cum esti?

deno :iamgonnakillu: salata de vinete :droll:

#847 2014-05-10 20:38:12

denorah00
Insomniac member

Loth lol da' nu e buna mama, e amara lol
Scuzeee, nu voiam sa-ti fac vreo pofta puss

Madle, cred ca mai ai putin pana la marea intanire... Ce ascunde burtica?

#848 2014-05-10 20:44:20

Madlena06
Hero member

Loth  par  par sunt bine. Cu peripetii inca, saptamana asta am ajuns la urgente, acum am crampe si stau in pat... dar mergem inainte cu incredere ca va fi bine pana la termen  smile. Oricum mi s-a spus ca va fi sarcina cu risc pana la sfarsit si ca trebuie sa fiu atenta la tot, sa nu fac efort.
Tu cum esti?  Cum decurge cu sarcina?

Deno  par te-am felicitat acum mult timp, nu stiu daca ai vazut. Asa ca profit sa-ti spun acum .. felicitari si sarcina usoara! Desi am observat ca ai acceleasi probleme ca si la prima sarcina  sad imi pare rau...
Mai am pana la marea intalnire, am 25 de saptamani acum. Se pare ca va fi fetita, s-a schimbat sexul la morfologica  big_smile ca pana atunci era baiat  smile
Oricum nu conteaza pentru noi. Sa fie un bebe sanatos e tot ce ne dorim.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#849 2014-05-10 20:47:47

annabel
Diamond member

madle stai la pat si sa auzim cu bine ca esti cu bebe in brate..asa macar peste 13saptamani.

#850 2014-05-10 20:48:26

denorah00
Insomniac member

Madle multumesc mul, nu vazusem.
Aveam impresia ca ai peste 30 s, nu stiu de ce. Imi pare rau de probleme, dar cu siguranta va fi bine pana la capat, trebuie sa fie bine!

#851 2014-05-10 20:59:00

Madlena06
Hero member

Annabel  par  tu ce mai faci?
Deno exact!  Trebuie sa fie bine  smile si va fi
As vrea eu sa am peste 30 de saptamani  tongue  dar trece timpul repede. Mie nu-mi vine a crede ca acusi trec in tim 3.

#852 2014-05-10 21:06:57

rona_persefona
Sr. member

Fete, kram , multumesc mult, cred ca trec si eu la camasute. Sunt friguroasa, pana acum am dormit numai in pantalonasi.

Soni, puss  o sa fie bine, draga mea. Eu am devenit atat de experta in autoinjectare... In faza de stimulare si inhibare faceam 3 injectii pe zi in burtica..Te obisnuiesti dupa o vreme.  spranceana

puss Cristinel, mie crampe fff intense mi s-au intamplat la inceputul sarcinii, cand am fost al un pas sa chem salvarea. Si acum mai simt impunsaturi si cutite, dar cred ca sunt normal. Nu ai ceva de relaxarea uterului? Progesteron mai iei?
Loth,kram  poate foloseai un alt tip de anticoagulant. Sigur la Fraxiparine, Clehan si Innohep nu se scoate bula de aer. Scrie si in prospect si toti hematologii de la noi nu recomanda sa scoti bula de aer. Imi amintesc si eu de Moro, cosmarul tau.. Chiar ce mai face?

Madle felicitari pentru fetita! kram  Ma bucur ca sunteti bine, imi pare rau ca e si la tine cu risc. Ai avut si episoade cu sangerari?

puss Deno, Anna

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-10 21:11:11)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#853 2014-05-10 21:24:41

annabel
Diamond member

madle eu fac bine..astept ecografia de trim 3..mult a fost, putin mai este
puss rona, deno, loth

#854 2014-05-10 21:26:55

Madlena06
Hero member

Rona  par multumesc!!  Da, in primul trimestru am avut maroneli. Iar la ecografie s-a vazut decolare de placenta cu 2 desprinderi. Insa cu odihna multa, stat in pat si tratament s-au reabsorbit pe parcurs. La inceput crescuse, se marea desprinderea...

Annabel acusi esti la termen  smile

#855 2014-05-10 21:29:52

rona_persefona
Sr. member

Madle, bine ca ati scapat de emotii, Doamne ajuta!  kram Acusi te vezi cu printesa ta. La ce nume v-ati gandit?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.