homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-43

#799 2014-05-09 16:46:57

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Multumesc, Dreams! smile

Eu am un soft spot pentru numele cu rezonanta slava, de la patinaj artistic, iar Natalia a fost mereu preferatul meu. smile Sotul vroia Natasha, dar ne-am gandit ca poate ea nu va fi asa incantata cand va creste si a ramas Natalia. tongue

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#800 2014-05-09 16:47:57

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Blue lol
De ce nu? Smte-te rasfatata cat mai poti, apoi adio mancare la pat, sa zici mersi daca poti manca si din picioare in 2-3 reprize o mancare lol
Eu de cand mi-e rau, primesc mancare numai la pat, cred ca o singura data am mancat la masa in bucatarie tongue

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#801 2014-05-09 17:06:09

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Burtici puss

Deno, in tot ghinionul tau, ai mare noroc ca te lasa Y sa stai intinsa. Eu pot sa mor ca atata timp cat S e treaza nu pot sta culcata, nici de e sotul acasa. Ma trage sa ma ridic lol

#802 2014-05-09 17:28:16

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

iulia,si noi am avut test mare si le-am facut ca un pergament rulat si prins cu panglica, iar in loc de plic am avut cutiute hexagonale, cam ca cele de la betisoarele parfumate.
l.e.: neuronu meu de gravida....text mare am avut, nu test rotfl2

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-09 17:36:13)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#803 2014-05-09 17:51:43

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Aaa, stiu modelul dar nu m-a convins. Am tot primit asa invitatii. Eu vreau ceva pliat in 3, ideea textului fiind de 'invitatie in 2 acte' smile include si dialog..deci complicat. Mai vad ce imi pot oferi cei de la foto, daca nu, o sa ramana sa renuntam la parte din text si sa ramanem cu ideea de 'epoca'

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Publicitate

loading...

#804 2014-05-09 17:59:54

denorah00
Insomniac member

Happy lol crezi tu ca ma lasa, asa ma impinge si el, se urca pe mine si ma impinge de spate sa ma ridic si maraie grav daca nu execut. De-asta stau in dormitor, la etaj. Nu ma prea vede ziua cand e sotul acasa. Dar Yannick mereu a stat si cu altcineva, nu a fost asa legat de mine cum zici tu cu Sara. N-are probleme sa stea cu sotul sau cu tata, cu mami cand e aici.

#805 2014-05-09 18:08:01

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Deno lol si eu am avut masa la pat muuult timp si acum mai primesc, dar..totusi...acum sunt bine, ma mananca doar lenea rotfl Ma simt aiurea sa abuzez asa fara motiv lol

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#806 2014-05-09 18:11:21

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

BUna fetelor, hopsieu

Ce mult ati mai scris:D
Muco, multumesc frumos pt explicatii puss Dupa cum descrii, inseamna ca si ieri si azi am avut cateva contractii ca ma durea burta ca la menstra si apoi se facea piatra... dar nu a durat mult, cine stie, s-o mari mai mult uterul, creste bebe, cred ca e normal. SUntem bine, ne descurcam si noi rotfl  cu unele cu altele, n-or tine o vesnicie toate starile astea big_smile
Sper ca si tu esti bine puss App, in cate saptamani esti? Scuze daca poate ai mentionat dar sunt uituca rau in ultima vreme big_smile

Dreams, nu te ingrijora, ca nici eu nu-l simt cine stie ce... acum cateva zile a miscat 1 2 minute, apoi s-a oprit, ieri seara cand am baut apa rece cateva secunde si in rest nici eu nu-l simt. Azi dimineata deja ma apucase bocitul ca se facuse burtica mica mica, ma tot palpam pe sani sa vad daca mai sunt mari, tari sau durerosi..chiar l-am intrebat pe sot daca o fi bine bebe si mi-a zis sa nu ma gandesc la rau ca el e bine, creste si sta la caldurica smile
Rona, dar burtica ta a crescut, se vede tare bine in poze evolutia, eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi puss Peste ceva timp vei intreba, o mai creste mult burtica mea? lol  puss 

Emma, ce frumosi botosei ai crosetat hjarta  Avem si noi niste prieteni de familie si cand au aflat ca asteptam baietel, mi-a spus ca incepe de acum sa croseteze pt bebe, sa aiba timp sa-i faca si costumas si botosei, paturica si altele hjarta Nu-ti spun ca le astept cu sufletul la gura.

Mie imi spune lumea sa nu iau hainute ca voi primi destule, dar vreau mai multe lucrusoare in case, voua cand v-au fost facute cadou? Ca daca primesc dupa ce nasc? Ce, eu stau fara sa ii iau lucrusoare? Normal ca-i cumpar, daca n-au de gand sa mi le dea mai repede, eu nu stau sa astept dupa ei rotfl

Fetelor, maine gatesc pork baby ribs, am o pofta de ieri de nu mai pot drool  azi merg sa cumpar tot ce trebuie si maine ma pun la gatit. Sper sa-mi iasa ca eu de cate ori incerc sa fac ceva ce n-am mai gatit niciodata, normal ca nu-mi iese rotfl

Pupicei  puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#807 2014-05-09 18:17:08

denorah00
Insomniac member

Blue? Nu conteaza lol nu mai ai mult timp sa te manance lenea big_smile

Lil, exact asa mi-au spus si mie rudele, nu cumpara ca primesti etc. Sa iti spun ca nu am primit nici macar o soseta? Dupa ce am nascut la 2-3 luni am primit de la prietena mea cea mai buna niste hainute. In rest am primit de la cei f apropiati cadouri mari precum balansoar, cantar, carucior etc.
Si la botez de la nasa niste hainute superbe. Dar daca asteptam dupa primit, era in curu gol copilu multa vreme.

#808 2014-05-09 18:21:16

Lil' Star
Sr. member

Asa am zis si eu Deno, bineinteles ca voi cumpara, doar nu stau sa astept cadouri. Vor trebui sa hainutele alea spalate, calcate, ca doar nu i le-oi da asa big_smile  mai astept putin ca urmeaza sezon de reduceri curand dar eu mereu ii cumpar cate ceva cand am ocazia ca sunt asa frumoase si dragalase hjarta  Si daca iau prea multe ce? Nu las copilul doar in 2 bodyuri.

#809 2014-05-09 18:24:18

Bluemoon
Hero member

Lil lol e bine bebe, stai linistita! Asa mi-am amintit din ce ai povestit tu, ca asa facem si eu, eram toata ziua cu mainile pe sani sa vad daca mai sunt la fel de mari si ma speriam cand mi se parea ca se micsorasera, de parca in sani statea sarcina mea rotfl2 Il tot intrebam pe al meu daca sunt la fel de mari.. Eu pe bebi a mea abia pe la 20 sau chiar 21-22 sapt am simtit-o cum trebuie si nici atunci zilnic. Poate din cauza placentei anterioare. Si acum mai are momente de leneveala si se trezeste noaptea, ca nu si-a facut miscarea zilnica lol si dai bumbaceala in burta mea atunci rotfl Acum, mai nou, isi impinge cate un piciorus sau o manuta de parca ar vrea sa iese prin burta si eu o prind cu degetele si incepe sa pedaleze de zor si iar o luam de la capat rotfl2 Eu o linistesc tot tp si ii spun sa stea linistita, ca tot prin burta o sa iese lol

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#810 2014-05-09 18:31:31

Lil' Star
Sr. member

Blue, ce frumos spui hjarta  parca imi si imaginez cum misca bebelina ta prin burtica big_smile  Asa e, trebuie sa fie bine bebe, si cum am si placenta anterioara cred ca e normal sa il simt mai rar, iar acu e inca devreme. Insa cand povestiti asa frumos toate, abia astept sa il simt si eu pe bebe asa hjarta

#811 2014-05-09 20:53:22

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Fetelor cand spuneti ca se face burta pietroi,nu va mai puteti apasa pe burtica?adica nu se mai scufunda degetele in ea? Ca incerc sa inteleg ca poate patesc si eu si nu imi dau seama...imi simt cateodata burta incordata im functie de pozitia in care stau,dar daca apas pe ea este elastica,exceptand suncile rotfl
Apropo eu in prima parte a zilei am problene sa zic asa cu scurgergile,ma gandesc ca de la utrogestan,dar cateodata e ca si cum as face pe mine de ma si sperii...oare e normala secretia asta mai abundenta? Am facut la spital toate analizele si nu am infectie sau altceva...deci nu stiu de la ce sa fie,sunt cam panicoasa
Si mie mi se pare ca simt niste falfaiele in dreapta jos dar desi stiu cs bebe era acolo luni,poate a migrat...apropo ai vostri in ce parte erau la inceput sau in ce parte ati simtit primele miscari???

#812 2014-05-09 21:00:37

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Pisi puss la mine cand e burta pietroi efectiv se contracta, se intinde pielea si eu una nici nu indraznesc sa apas tare, dar la palpat e tare si sigur nu as putea impinge prea departe degetul big_smile
Cat despre scurgeri, asa aveam si eu cand luam arefam, iar acum de vreo saptamana secretia e fff abundenta la trezire chiar daca nu mai iau de mult progesteron..peste zi e mai ok, dar dimineata parca scap pe mine lol dar la fel, nu am nicio infectie

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#813 2014-05-09 22:04:32

pisiraluk
Full member

Aha...am inteles...pai eu intreb si cred ca sunt contractii,dar habar nu am cum se manifesta si nici nu imi doresc sa stiu cum sunt prea devreme...deci si pielea de pe burta se intinde la maxim si burta tare...am inteles
aceeasi senzatie o am si eu cateva ore dupa trezire de parca fac pe mine lol

#814 2014-05-10 00:12:09

Bluemoon
Hero member

Pisi, la contactiile BH se intareste burta asa tare ca nu mai poti sa apesi. Efectiv nu mai intra degetele deloc si se simte ca o febra musculara, simti cum se incordeaza muschii.

#815 2014-05-10 09:24:26

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

sunt f ocupata zilele astea,n-am timp nici sa respir.speer ca sunteti toate bine.

spre dimineata visai ca eram gravida in 7 saptamani si ma durea burta,am luat no spa,ma uitam continuu in chiloti...cred ca o sa fiu stresul in persoana cand voi avea burtica cu bebe...si zilele trecute am visat o fetita cam de un an care era a noastra,nu-mi amintesc cum...da eram ff fericita.

o zi frumoasa!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#816 2014-05-10 09:32:51

pisiraluk
Full member

Neata fetelor.
Multumesc Blue,deci sigur o sa imi dau seama cand o sa le am
Stiu ca pusese Elena mai demult o poza cu pozitia uterului pe perioada sarcinii,o are cineva salvata???
Weekend frumos! Va pup puss

#817 2014-05-10 11:09:39

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

neata
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/3717_fundal_height.png
pisi ca ai intrebat ieri, la mine la 20s statea pe lung, in dreapta cu capul si in stanga cu fundul.si acum la fel cred ca sta, de fiecare data ii gaseste inima in partea dreapta
iar sapt trecuta(parca)pusese iulia o foto cu bb care statea in dreapta

sonia puss

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-05-10 11:11:56)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.