homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-44

#818 2014-05-10 11:25:34

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Hei fetele puss
Soni par eu cred ca vei fi o burtica constiincioasa, atenta cu tine si cu burticutza

Dap, galusca mea se inghesuie in dreapta hjarta acum la eco era cu picioarele in dreapta unde buseste cel mai mult, si capsorul in stanga..acum nu imi dau seama cum reuseste ea sa se incolaceasca in dreapta, dar cand face valuri burtica eu ma gandesc mereu ca se roteste

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#819 2014-05-10 11:31:02

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

multu Annabel, vroiam sa vad cam pe unde ar trebui sa fie dupa saptamanile de srcina pe care le am, pt ca sapt asta a fost prima eco abdominal si am vazut cam pe unde era dar eu zic ca oricum la varsta asta a sarcinii este ok, si da era la cativa cm de col dar ma gandesc ca toti bebeii sunt acolo pt ca nu au unde sa fie in alta parte mai ales ca au inceput migrarea dintro parte in alta a uterului....

#820 2014-05-10 12:14:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

anna  puss

iuli  puss da,si asta cu siguranta...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#821 2014-05-10 13:15:49

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

salutare burtici puss
soni puss kram

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#822 2014-05-10 13:20:20

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Fetele, cochetele puss !
Sonia, o sa fii o graviduta superba! Si stresata, chicot  dar e normal sa-ti faci griji dupa ce astepti atata timp sa ai burtica. De-abia astept sa te vad cu burtica!

Pisi, eu habar n-am cum sunt bebelusii. Unul e in stanga si mai sus..altul mai in dreapta si mai jos. Parca astazi am simtit ceva miscare in zona, dar nu sunt sigura!

Anna, Iulia  puss

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

Publicitate

loading...

#823 2014-05-10 13:39:57

sonia30
Moderator

stormulache  puss

rona  puss multumesc mult pt cuvintele frumoase...da,asa e,o sa fiu si fericita si speriata zilnic.tu faci clexane parca,nu?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#824 2014-05-10 13:50:52

pisiraluk
Full member

sonia si eu fac injectii, fac innohep de 0.35 si vroiam sa o intreb pe rona cam prin ce zona ti le faci, adica cam cat lateral de buric, stiu ca sunt off topic...sorry....dar oare cam la doua palme lateral de buric are ceva daca le fac???

#825 2014-05-10 14:01:32

sonia30
Moderator

pisi,de ce sa fii offtopic?sunt multe fete care fac heparina.nu aici,dar,crede-ma sunt groaznic de multe.eu am facut clexane in stanga si dreapta buricului,nu f aproape,la cativa cm.

#826 2014-05-10 14:10:38

Lothraine
Insomniac member

pisi puss ce dulce esti...cum sa fii offtopic? poi nu ptr burtica le faci?..iti raspund eu, se fac oriunde la nivelul sau sub nivelul buricului, f iportant e sa aduni intre degete cat mai multa piele si grasime, deci unde ai tu cel mai moale si mai grosut strat.

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-10 14:19:41)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#827 2014-05-10 14:20:05

pisiraluk
Full member

pai ziceam asa pentru ca aici nu suntem decat eu si rona cred, iar eu abia le-am facut pe primele 10 si nu le-am facut toate singura si vroiam sa stiu mai multe dar nu cunisc personal pe nimeni. va multumesc fetelor puss

#828 2014-05-10 14:23:14

Lothraine
Insomniac member

pisi, tot ce tine de burtica nu e offtopic, chiar daca altele nu fac unele lucruri... poi doar nu vom zice ca deno e offtopic ca e singura cu disgravidie emetizanta...aici poti vb despre orice te framanta

ps: deno, sa nu te superi..ai fost prima care mi-a trecut prin cap ca si exemplu.

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-10 14:25:31)

#829 2014-05-10 14:26:35

rona_persefona
Sr. member

Soni, da, dar eu am schimbat de pe clexane pe fraxiparine...ca nu mai gaseam nicaieri clexane. E mare criza cu el. Nu mai stiu tu si PAI si MTHFR ai homozigot?

Pisi sa nu te indepartezi prea mult in lateral de buric pentru ca risti sa nimeresti intr-un vas se sange si cand faci asta , pur si simplu tasneste sangele afara.
Sa nu treci in sus se linia buricului, ca se fac vanatai mari. Eu le fac in general la 2,3 cm sub buric si 2,3 in stanga sau dreapta. Acolo e mai mult tesut adipos.
Sa tii cuta din piele pe toata dura injectarii. Si dupa ce ai terminat cu injectarea, poti sa tii seringa cat numeri pana al 5 si apoi s-o scoti.
Eu aveam tendinta sa strang putin cuta inaintae injectarii, de teama ca o sa ma doara, dar daca faci asta, riscul e mare de vanatai.
Si neaparat gheata dupa injectare. Asa nu te vei mai invineti.
Tu ce mutatii ai?

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#830 2014-05-10 14:37:07

pisiraluk
Full member

rona mc de sfaturi puss
eu am factor v leiden; faza e ca primele injecti asa mi le-a facut o asistenta la 2-3 cm in lateralul buricului, insa la cateva zile m-am uitat pe prospect si era hasurata zona din imprejurul buricului cam la 5 cm lateral si vreo 3 cm sus-jos unde zicea ca a se evita zona hajurata pentru injectii...de asta am inceput sa le fac mai departe putin si spre linia chilotului
cat a fost internata mi le-a facut in mana si tot m-am invinetit putin; faza ca tin pliul si bag serul incet si cand bag si bula de aer de la sfarsit o simt cum intra si ma gadila....

#831 2014-05-10 14:42:55

iuliabebe
Hero member

Fetele puss

Eu sunt in ceata, am iesit pana la piata si in timp ce mergeam am avut impresia ca s-a intarit burta ca atunci cand stau intinsa pe spate si am simtit de parca misca bebelusa, dar durea..m-am speriat un pic cu gandul ca poate nu sunt contractii BH, adica astea apar si in mers?
Sau o fi lovit bebelusa mai tare? Asta undeva in stanga, mai sus de buric
Mi-e teama ca nu o sa fac diferenta intre contractiile false si cele reale supa

#832 2014-05-10 14:51:54

rona_persefona
Sr. member

Pisi, bula de aer e taaare neplacuta! Ideea e sa ai curaj, sa bagi cu miscare rapida si hotarata acul! Vezi ca sunt multe filmulete pe youtube. Eu m-am inspirat din toate, dar am si invatat din propria experinta unde e mai bine de injectat...
Si pe prospect la clexane si la fraxiparine, aria de injectare era mult mare mare, insa eu am restrans-o dupa ce am facut vanatai fff urate si am si nimerit vase de sange.Injectezi unde e mai multa grasime, cum zicea si Loth.
Ah si inca ceva. Este f importanta pozitia corpului in mom injectarii/ Ori stai pe canapea sprijinita de spatar, ori in pat sprijinita pe perna.
  Te descurci tu, stai linistita. Si eu le intrebam pe Elena  si pe Cris8 la inceput...ca nu intelegeam de unde am asa vanatai. Eu asociez si cardioaspirin..si cred ca de acolo.

Iulia, eu nu stiu ce sa zic. Si eu am temerea asta cu contractiile...Nu poti sa suni la medicul tau?

Eu mi-am comandat mop cu aburi, sunt curioasa daca isi face treaba. Si niste carti de bebelit. Si ma bag la un film. Sa aveti o sambata frumoasa!

#833 2014-05-10 14:57:17

iuliabebe
Hero member

Pai nici n-as sti sa ii explic dritei smile posibil sa fi fost doar o miscare mai 'violenta' a bebelusei pentru ca acum stand intinsa nu mai simt nimic. Urmeaza sa plec iar si o sa fii atenta sa vad daca se repeta

#834 2014-05-10 17:35:56

Lothraine
Insomniac member

pisi, ar fi bine sa scoti bula de aer inainte de injectare. bagi acul rapid la 90 grade si serul lent ca sa se imprastie si sa nu faci noduli. si neaparat nu  freci, nu apesi dupa.

#835 2014-05-10 17:57:30

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

pup fetele!
iulia, contractiile BH apar si in timpul mersului si cand misca mai energic bebe. nu trebuie sa doara, dar oricum le simti cand se intampla. daca te opresti din mers si astepti cateva secunde, simti cum se relaxeaza burtica.
Soni, vei fi o burtica f grijulie si extrem de stresata, numarand zilele big_smile dar asta e absolut normal, la cat ai asteptat si ti-ai dorit copilasul. Si eu la inceput mergeam des la baie sa verific si nu pot sa-ti spun prin ce stres am trecut. Dar vei fi bine si abia astept sa te vad cu burtica si mai ales sa ne plimbam minunile impreuna prin parc.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#836 2014-05-10 18:14:49

pisiraluk
Full member

Loth am inteles ca nu trebuie scoasa bula, ca nu face rau, asa mi-a zis dr...si nu prea pot sa bag acul la 90 grade ci il bag oblig si incet, mai mult imping burta in ac decat acul in burta lol  serul il bag lent si incet si nu am facut galme deocamdata....multumesc pentru sfaturi puss  si tu faci injectii?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.