homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-41

#761 2014-05-09 09:10:15

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

neata puss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#762 2014-05-09 09:15:35

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza kram

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#763 2014-05-09 09:18:39

Lothraine
Insomniac member

anyyyyy pusspusspusspusspusskram kram ce face pitica? tu cum esti?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#764 2014-05-09 09:22:11

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Neata fetelor!
Iulia stai linistita ca e bine bb. a mea loveste asa tare cateodata de ma sperie si doare rau dar pun manuta acolo si vb cu ea si se potoleste. nu are de ce sa nu ii fie bine,doar ca nu mai are loc si depinde in ce pozitie se pune. Bafta multa la dr. sa vii numai cu vesti bune!
o zi frumoasa fetelor! profitati de soare ca am inteles ca iar se strica vremea sad

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#765 2014-05-09 09:22:55

mucoasa
Insomniac member

acum a sunt bine, au trecut greturile si voma, tania e bine, e nazdravana care nu ma lasa nici sa mananc la masa  puss
tu cum esti? felicitari pt sarcina, ti-am scris dar nu stiu daca ai vazut

5 iunie 2012

Publicitate

loading...

#766 2014-05-09 09:32:29

Lothraine
Insomniac member

multumesc. eu sunt bine, inca nu am nici un simptom de care pot spune ca sigur de la sarcina, greturi nu am avut nici nu am. sanii ma dor, dar eu cu hormonii mei ii aveam si inainte durerosi

#767 2014-05-09 09:46:02

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Neata fete! Mi-e asa un sooomn, iar bubulina mea e intr-o veselie in burta, mi-o muta in toate directiile ..

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#768 2014-05-09 10:07:02

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata!!

Iulia bafta la doctor azi, sa vii cu vesti bune! Si a mea e agitata si loveste mult, dar mie imi place hjarta

Any drag puss puss

Blue puss ce de biberoane!!

Zi cu soare fete!

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#769 2014-05-09 10:31:55

mucoasa
Insomniac member

loth lasa ca e mai bine asa
rona puss  stai linistita, e asa cum zic fetele si depinde mult si de plancenta cum o ai. legat de pantaloni, si mie imi plac cum iti vin, eu i-as pastra
scarlet ce frumos hjarta  m-ai emotionat cum ai povestit de copii tai  puss
happy puss  bafta la dublu test
deno puss  vad ca tot asa de rau ti-e  supa
iulia  puss  incearca sa te bucuri de viata, de burtica, de sotul tau.hiar si tare tongue  bafta la dr, da e de bine cand loveste, c
lil  puss cum te simti? esti mai bine? si eu mi-am luat pepeni din auchan rotfl
stai linistita ca o sa-ti dai seama cum e contractia , crede-ma. sunt ca niste dureri de cm, burta se intareste. mai poti avea si false contractii, dar alea sunt fara dureri si sunt normale
pisi puss  stai cuminte la pat si totul va fi bine
blue puss  ma bucur tare ca esti bine si ca ti-ai gasit dr de familie. bine ai facut cu tampita aia ca altfel nu am cum sa-i spun...am patit si eu o faza de genul la casa de pensii anul trecut cand am mers cu mami sa-i rezolv ceva
asa eram si eu, nu ma puteam abtine si mai cumparam cate ceva pt bb, biberoanele le-am folosit pt apa cand a inceput sa papa
katey puss  nu ti-e dor de nati de cum era mica? pe mine ma apuca acuma nostalgia  chicot parca asa de multe lucruri am uitat...
angelus puss
cristina  puss spor
oana puss  iar se strica, pfff acuma cand vine wk  mad

5 iunie 2012

#770 2014-05-09 10:32:41

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Hilau .. helau.. hola...  chicot

O zi frumoasa fete ! hjarta

Ce frumos hjarta  , abia astept sa-mi mute burta in toate directiile  big_smile

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#771 2014-05-09 10:44:32

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Oana, Scarlett puss si eu prefer sa ma buseasca decat sa nu o simt ca atunci incepe paranoia big_smile

Nici nu stiu daca vestile sunt bune sau nu, brida amniotica exista intr-adevar, dar bebelina nu s-a lipit de ea. Doamne ajuta sa nu o faca! rugaciune De disparut nu va disparea, poate doar sa se lipeasca de perete, important e sa nu se atinga de bebe si nici bebe de ea. Parca asa o teama am, desi drita a spus ca in cazurile pe care le-a avut nu s-a intamplat..uf! Apoi mi-a zis de bazinetul unuia dintre rinichi ca este la limita maxim, asta nu stiu ce inseamna..nici nu vreau sa stiu smile

Altfel, a masurat-o si e mai micuta cu cateva zile dupa calculele ecografuluiare, dar are 1 kg, ceea ce am inteles ca e normal la varsta sarcinii
Mi-a zis iar ca eu sunt tahicardica, ea nu, nu sufera de nimic numai de lene ca n-avea chef sa isi manutele de la fata
Cam asta..sunt atatea si ma intreb daca nu cumva e mai bine sa nu le stim chiar pe toate..mai ales pe cele care nu pot fi controlate si nu avem altceva decat sa stim de ele si sa ne stresam

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#772 2014-05-09 11:12:07

Lothraine
Insomniac member

si eu sufar de lene azi..cine vine sa-mi aspire? rotfl2 iulia puss sigur e bine bebelina si asa o sa fie pana la capat

eu prefer sa nu stiu nimic..doar sa ma bucur de burtica. nu fac dublu/triplu test..analizele doar uzuale...ptr ca orice ar fi tot pastram copilul asa ca de ce sa ma stresez.

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-09 11:15:49)

#773 2014-05-09 11:14:27

mucoasa
Insomniac member

iulia sa fie bine pana la 40+  puss
cristina  puss

wk frumos va doresc daca nu mai intru

5 iunie 2012

#774 2014-05-09 11:16:57

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Buna, fete dragi! puss Iata-ma si pe mine pe aici big_smile

Katey, da. Asa vreau si eu patutul. Imi poti spune de unde l-ai luat? Eu am vazut ceva cu laterala detasabila, dar mi se pareau imense. Adik cu latime de 90 cm.....e foarte mare. Stiu ca ei spun ca il tii pana la 3 ani....dar pana la 3 ani mai este...vom vedea noi mai apoi. Al tau pare mai mic....

Lil puss stai linistita. Si eu am dureri de burtica daca ma tin mult...dar eu fac asta dintotdeauna lol)de zici ca platesc ceva daca ma duc la baie rotfl2. Trebuie sa ma abtin acum si sa ma duc cand am nevoie, nu sa stau asa pana explodez rotfl Totusi, imi fac griji cand te aud ca bebe al tau misca. Eu nu am simtit nimic .... desi parca si tu ai placenta anterioara, nu? Cat as vrea sa il simt si eu pe bebe...sa fiu sigura ca e ok. Numai la eco ma linistesc...dar nu ma pot duce saptamanal rotfl

Blue, ma bucur ca esti bine! kram Eu una, nu te-am mai citit de mult.

Iulia kram optimism, optimism ,optimism smile Va fi bine, stai linistita puss

Rona, arati super. Si eu zic sa pastrezi blugii. Burta va creste, asta e sigur...depinde si de cat se intinde elasticul ala. Si eu mi-am luat unii care deocamdata ... acum 2 sapt imi erau mari la burta...cam ca la tine asa. Acum cred ca ii voi putea purta rotfl2

Pisi, imi pare rau de peripetiile tale cu spitalul sad Dar totul va merita in final. puss

Loth, nici eu nu am avut simptome. rotfl Dar nimic. Si eram in aceeasi sapt cu Lil, ea se plangea mereu de greata, de sani umflati etc ... eu nimic. Nu tu ameteala, nu tu varsatura....nimic, nimic. Pe la 10s au inceput sa mi se umfle sanii...atata rotfl Deci, e ok!

Scarlet, Anna, Muco, Cris va pup pe toate kram

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#775 2014-05-09 11:17:42

Lothraine
Insomniac member

any. puss wk frumos si tie si multi puss ptr Taniuca nazdravana
dreams puss stiu ca e ok, doar sunt gravida, nu bolnava dar parca nu mai am rabdare...nu am pus nici 100g pe mine...n-am decat burta mea de sunci, bb inca n-are forta sa loveasca prin burtoiu meu....

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-09 11:25:00)

#776 2014-05-09 11:32:30

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Cris, multumesc! smile

Ani, ba da, imi e tare dor de Nati asa mica, de fapt cred ca imi e dor de fiecare varsta a ei... smile

Dreams, sa stii ca si al nostru e maricel, 140x75, dar mie mi se pare ok asa, plus ca depinde daca vrei sa-i pui aparatori sau nu, mai "fura" si alea din spatiu, iar un patut de 60cm cu aparatori mie imi da o senzatie de sufocare (am vazut expuse prin magazinele de bebei). Dupa cum vezi noi nu avem aparatori si nici nu am avut nevoie de ele.
A, ma intrebai de unde l-am luat, noi l-am primit (doar salteaua am cumparat-o), dar am vazut si pe site-uri din astea cu mobila de bebei.

Merg sa sterg poza si filmuletul.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#777 2014-05-09 11:37:14

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna, fete dragi!

Moco, Dreams par cred ca o sa pastrez jeansii.  smile  Mai creste ea burtica.

Loth, fiecare femeie este diferita si sarcina se manifesta diferit de la o persoana la alta. Asta nu inseamna ca gravidutele cu simptome se dau bolnave. Nu cred ca alegem noi de cate ori sa vomam pe zi, de acte ori sa avem crampe etc.
Esti o norocoasa ca te simti minunat, ma bucur pentru tine.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#778 2014-05-09 11:37:56

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Muco puss asta e romanica, nu are rost sa ne enervam lol
Iulia, o sa fie bine puss Daca pana acum a fost totul in regula, asa va fi pana la capat. Oricum, mai e putin si o sa fii cu galusca in brate wink
Cristinica puss curand o sa ai scandal si tu in burtica lol
Dreams kram mai ai si tu putin si esti la mijlocul drumului. Patutul nostru are 70 latime si 140 lungime si i se detaseaza ambele laterale.
Katey lol si eu am aceeasi impresie de cele de 60 cm latime lol Mi se par minuscule.

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-05-09 11:40:02)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#779 2014-05-09 11:46:48

Lothraine
Insomniac member

rona...poate m-am exprimat gresit...n-am vrut sa spun ca va dati voi bolnave, ci doar ca stiu ca nu e obligatoriu sa te simti rau in sarcina, ca atunci cand ai fi bolnava. in fine, sper ca ai inteles la ce m-am referit. sper sa va fie si voua bine curand

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.