homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-40

#742 2014-05-08 23:26:58

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Blue, cand era in burtica juca sarba pe vezica mea. lol

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#743 2014-05-08 23:32:35

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Katey, da, si eu am zis ca e devreme supa dar sunt asa numai dupa ce stau 9 ore la birou pe scaun. Ca in weekenduri nu am nimic, ma mai intind in pat, mai ies la o plimbare, e altceva.  Ii voi spune dr sa vad ce zice si ea. Aaa, vara mereu am problema asta, am mostenit ceva bun, mereu se umfla e la caldura, nu intr.atat incat sa se vada dar sa le simt e dureroase sii pulsand. Tot din cz asta am si pe piciorul drept 2 3 spider veins. Eu am o crema bio pt ele, oare o pot folosi si acum in sarcina? Sau sa o intreb pe dr inainte?
Ce fetita frumoasa ai hjarta  e asa dulce... legat de patut( scuze ca ma bag), asa e si al meu,  se detaseaza laterala si la fel il voi folosi si eu big_smile

Blue, multumesc pt sfaturi puss si ma bucur c esti bine, tine.o tot asa puss  mie mi se intareste burtica diar noaptea dupa pipi si iau si magneziu zilnic.

Loth,  tummenupp  pt starea buna puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#744 2014-05-08 23:33:06

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Deno, mai ai putin si vine trim 2, poate o sa fie totusi mai binisor! Eu iti tin pumnii. Incearca sa te hidratezi cat poti de mult, chiar daca vomiti, baga apa la greu, incearca sa mananci compoturi. Nu stiu cat e de adevarat, dar citeam zilele astea intr-o carte, ca poti ameliora greturile si varsaturile, printr-o hidratare corespunzatoare.
Loth, ah si eu urasc telefonul big_smile abia scriu de pe el si eu am mai incercat si la fel da erori.
Oana big_smile imagineaza-ti si era numai scandal acolo, toti tipau si erau nemultumiti din cauza nesimtirii angajatilor de acolo, te pun pe 10 drumuri sa aduci nu stiu cate acte si cand veneau oamenii cu ele, le ziceau ca nu sunt bune sa aduca altele..si unde nu voiau sa munceasca si sa verifice ceva, foloseau expresia magica standard: eroare de sistem si ia si te mai plimba rotfl2
Lil, nu cred ca e ceva in neregula si eu am mai avut asa dupa ce urinam, dar nu f des si dispareau repede si pana la urma a disparut de tot, fara sa fac ceva anume..

Katey lol si eu o mai patesc, parca ma ciupe de vezica lol si ma opresc pe strada in loc si ma gandesc sa nu ma scap pe mine rotfl Si eu am patut asemanator, dar l-am lasat intreg, nici nu as putea sa-l lipesc de pat, dar e ff aproape de pat, sper sa ne descurcam.

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-05-08 23:39:28)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#745 2014-05-08 23:39:44

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Blue, beau cat pot de mult, dar nu ma ajuta ca daca beau dupa ce mananc, sunt mai mari sansele sa vomit decat daca nu beau, si daca beau fara sa mananc, vomit imediat. Si vomit repetat la 5-10 min, pentru 2 guri de apa, vomit de 10 ori mai mult lichid.. Si uite-asa deshidratarea.
Chiar nu pot sa retin lichidul, il vomit imediat, de orice natura ar fi, am incercat tot, apa minerala, plata, sucuri de fructe, sucuri proaspat stoarse, compoturi, siropuri cu apa. N-am reusit nimic din pacate.. Oricand beau, vomit.
Stiu si eu ca mai e putin pana in trim 2 si stiu la fel de bine ca nu va fi nicio diferenta. Pana spre trimestrul 3, dar apoi vor urma alte greutati la care nici nu vreau sa ma gandesc ca ma apuca depresiile..

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#746 2014-05-08 23:55:39

Bluemoon
Hero member

Deno, ce optimism debordezi lol Cred ca e groaznic sa fii in asa stare, dar lasa depresia pt altii big_smile Finalul e cel mai important si cu multe satisfactii kram

Fetelor, eu am primit o gramada de biberoane plus sterilizator big_smile Am luat si eu unu ieri, mai mult ca mi-a placut big_smile am luat lingurite, o lenjerie de patut galbena, care mi-a placut mult, cu minnie si mickey mouse si al meu a luat o suzeta fosforescenta rotfl nu s-a putut abtine.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

Publicitate

loading...

#747 2014-05-08 23:55:40

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

deno incearca cu supe creme din legume cu cont mare de apa: telina, sparanghel,ciuperci,dovlecel...si salate proaspete

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#748 2014-05-08 23:55:50

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Trebuie sa fie bine Blue  big_smile
Deno, te intele cu lichidele, eu care am avut doar greturi imediat cum beam apa simteam cum vine inapoi, atunci ma fortam sa beau ca sa fiu hidratata dar tu saraca, vomiti atat de rau si te si deshidratezi. Vb lui Blue, Doamne ajuta sa se intample  o minune si in  trim 2 sa treaca tot raul asta kram

Eu cand va scriu ziua sunt de pe tel si il urasc rotfl iar acum tot pe tel sunt ca am ramas fara baterie la tableta iar sotului ii las laptopul ca oricum eu stau intinsa.
Am baut acum un pahar cu apa rece si a miscat mititelul meu hjarta

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#749 2014-05-09 00:00:58

Lothraine
Insomniac member

eu nu mai am laptop ca a decedat sad...doar tel.
deno, incearca si sa nu bei imediat  dupa ce mananci ptr ca se creaza efectul de reflux plus incetinire digestiei.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#750 2014-05-09 00:04:56

denorah00
Insomniac member

Loth, nu pot nici asta din pacate. Nu imi plac supele creme, mi-e greata de ele dintotdeauna.
Mananc supe normale, dar mai rar, cand vine mami, ca nu are cine sa le faca.
In rest, e foarte limitat meniul meu, trebuie sa fiu foarte atenta la ce mananc pentru ca vomit repede dupa si chestiile uscate, legumele crude si salatele sunt ffff greu de vomat, in plus irita esofagul suplimentar si ma aleg cu dureri de gat care tin 2-3 zile, usturimi si in urechi, vai steaua mea.
De ex daca mananc un sandwich, beau impreuna cu fiecare imbucatura, o gura de ceai, astfel se mai inmoaie si cand vomit nu e asa de rau.
Mai mananc gris cu lapte, asta e usor de vomat, portiocale fara pielite.. Cam astea.
Mai poftesc la paste, cartofi prajiti, gratare, si mananc uneori, dar numai dupa ce ma pregatesc bine psihic ca dupa ce vomit am parte de dureri si discomfort mare in gat.

Blue, nu sunt deloc optimista, recunosc. Incerc, dar nu imi iese..

#751 2014-05-09 00:09:47

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Lil, exact aşa şi eu, ?n fiecare vară mi se umfla de la căldură. Iar sarcină au ?nceput pe la 22 de săptăm?ni, iar la 29 m-a internat doc ca să stau ?n  pat şi să-mi facă Mg.
C?teodată simteam că plesnesc aşa umflate erau, purtam cu 2 nr mai mult. sad

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#752 2014-05-09 00:11:41

Lothraine
Insomniac member

off aiurea cu supele, dar legumele efectiv fierte si sa iei cate o gura asa ca pe snack-uri? imp e sa aiba ele continut mare de apa si sa eviti tot ce dezhidrateaza: cafea, ceai (scade absorbtia de fier), cacao, fainoase
va pup,noapte buna

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-09 00:16:48)

#753 2014-05-09 00:14:51

Bluemoon
Hero member

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/57525_20140508_234937.jpg Mi-e asa drag de ele... nu stiu ce naiba o sa fac cu atatea, dar mi-e drag sa le am, sa ma uit la ele hjarta O sa fac poza la dulapioarele cu haine, incerc maine, ca am spalat, calcat si aranjat tot, sper sa nu va speriati. Mama spune ca e clar ca trebuia sa am tripleti pt cate hainute am rotfl2

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2014-05-09 00:15:32)

#754 2014-05-09 00:15:30

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata big_smile
blue puss ce arsenal ai lol

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#755 2014-05-09 00:18:02

Bluemoon
Hero member

Angel puss daaa sunt dotata rotfl2 Eu l-am luat pe cel mare cu ciupercuta. De fapt, ciupercuta m-a convins lol

#756 2014-05-09 00:19:22

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

sunt frumoase foc
eu abia acum am inceput sa folosesc biberon, isi bea lapticul inainte de culcare

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#757 2014-05-09 00:19:42

denorah00
Insomniac member

Loth, singurul ceai ce il pot bea e de-ala granule lol eu in mod normal nu beau ceai.
Deci beau apa cu chimicale practic, nu cred ca are ala rol de ceai..
In rest nu consum ce-ai zis, decat paste dar rar.
Uneori nu pot manca ore bune, dar vomit tot la 10-15 min, fara sa pun nimic in gura, un lichid ca apa acrisor. Destul de mult cantitativ. Banuiesc ca e suc gastric ala? Si cum se acumuleaza asa de mult tot la 15 min? Banuiesc ca asta e apa din corp care o pierd, nu? Sau cum nustiu

#758 2014-05-09 00:23:53

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Feteee  puss puss puss va pup si multumesc mult, da 15+ saptamni minunate .... iar de pe acum incepe burtica sa creasca vizibil.Mi se spune ca se vede  hjarta  si nu mai pot de drag  rodnar .
Rona  par  sa sti ca a crescut burta fata de ultimile poze  hjarta , bebei sunt bine. Se vede ca stai acasa... iti faci griji -ca n`ai ce face  lol .Hai ca e bine  kram .
Bluee par  multumesc, deja 31+ cum trece timpul.... acum te vad cu bubulina in brate  hjarta .Vai cat arsenal ai rotfl2 ... sa le foloseasca cu placere, si pe toateee!!! lol .
Am vazut poze cu pui mic si frumos, sa-ti traiasca Katey ! e scumpa foc hjarta
Nu mai tin minte , iertati-ma !! buga

Eu am avut niste zile mai incarcate... alergatura la medic,moasa,somaj... si saptamana viitoare cam la fel o sa fie pana imi  iau medicalul.
Va pup , somn usor par  par  par

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-05-09 00:25:06)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#759 2014-05-09 00:32:40

Bluemoon
Hero member

Multumesc fetelor! Angel, pup frumusetea mica!
Cristina, ma bucur ca esti bine puss A trecut timpul repede, nici mie nu-mi vine sa cred, ma tot uit pe calendar, ca mi se pare ca am gresit numaratoarea, ca nu are cum sa fi trecut asa mult big_smile

#760 2014-05-09 07:23:33

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Uau fetele ce-ati mai scris! smile in mare, vad ca toata lumea e bine si voioasa! Vine weekendul deci o sa fie si mai bine!
Noi acum mergem la dr, abia astept sa imi vad mandrutza! hjarta vad ca s-a trezit si ea odata cu mine, desi dimineata e cam obosita dupa cat valseaza noaptea forgetit

Durerile de care vb le am si eu, chiar si aseara le-am avut dupa ce m-am enervat putin. Nu stiu daca are legatura, dar pana nu m-am potolit nu mi-a trecut.
Tot ieri m-a busit galusca in timp ce mergeam pe strada, dar asa tare ca m-am speriat. Uoof, cum as putea sti cand ii e bine si cand nu? Daca loveste asa tare, e semn ca nu-i e bine?

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.