homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-38

#704 2014-05-08 16:46:47

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Buna fetelor! Nu vreau sa va citesc asa triste!!! trebuie sa fiti numai vesele si optimiste pt bb vostrii scumpi.
Eu astazi mi-a m scos fustita cu floricele din sertar,mi-am luat un tricout si balerinii si am plecat la plimbare,bineinteles ca am intrat in primul magazin cu hainute de bb si am cumparat biberoane,suzeta,termometru si prima jucarioara a printesei mele. si mergeam asa tantosa ca toata lumea intorcea capul dupa mine ...asa bine ma simteam. cand am obosit m-am asezat pe o bancuta si am savurat ceva bun si m-am bucurat de soare.tare frumos este afara!!!! cand am intrat in casa am facut sedinta foto smile merg dincolo sa va pun cateva poze.
va pupacesc si sper sa va molipsesc cu veselia mea smile

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#705 2014-05-08 16:56:50

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

oana hjarta asteptam foto

#706 2014-05-08 17:10:25

annabel
Diamond member

hjarta oana.mai ai rabdare acum?

#707 2014-05-08 17:15:17

oana_isabela
Full member

Anna nu mai am rabdare deloc!!!! abia astept sa o vad...as cumpara hainute multe multe dar am o gramada deja,as face ceva pt cretulina mea dar nu mai am ce,ca este totul pregatit. ma mir de mine ca ma simt foarte bine,as sta toata ziua afara,dar ma doare fundul si mijlocul de la banca rotfl
am zis ca daca o tine vremea tot asa,ies in fiecare zi la plimbare,gata cu statul la pat,un pic de miscare nu strica smile
tu cum esti?

#708 2014-05-08 17:20:56

annabel
Diamond member

te cred..am citit ce ai scris aseara..acusica vine hjarta.ma bucur ca esti bine si profita de vremea frumoasa
eu sunt bine.am terminat cu gatitul si acum ma pregatesc sa ies in parc, ca am stat toata ziua in casa

Publicitate

loading...

#709 2014-05-08 17:25:14

oana_isabela
Full member

Plimbare placuta.... e bine ca inca mai esti harnicuta si poti gati...asa sa fii pina nasti!

#710 2014-05-08 17:42:22

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna fetelor,

Spre rusinea mea, nu am citit nimic dar o sa o fac putin mai incolo cand termin de gatit. Eu am avut o zi oribila azi, de azi noapte n-am dormit bine, m-a durut burtica si nu stiu de ce, azi a fost la fel si mai mult de atat a fost o placere sa stau pe scaun atatea ore. Ma durea asa de tare ca mi-era frica sa nu se intample ceva cu bebe. In plus am si niste ameteli, practic simt cum se misca pamantul sub picioare...  supa 
Voiam sa imi cumpar un scaunel micut sa-l pun sub birou dar nu e loc bang , de 2 3 zile am picioarele umflate si dorm cu pernuta sub ele si nimic... S-au pus toate gramada pe capul meu saptamana asta dumbom

Va pup si sper ca sunteti bine cu toate puss Ma revansez cu cititul mai tarziu.

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#711 2014-05-08 17:46:39

oana_isabela
Full member

Motz ce iti face printesa? nu ai mai intrat deloc pe la noi! grater da macar un semn ca sunteti bine. mie imi este dor sa vb cu tine.
Ronny tu ce faci? ai nascut? nu ai mai intrat de ffff mult timp.
hai fetelor dati macar un semn.
Burtici voi nu stiti nimic de ele?
Lil trebuie sa gasesti o solutie favorabila pt picioarele tale.gandeste-te ca mai ai ceva si nu poti sta asa cu dureri. imi pare rau ca s-au strans asa multe pe capul tau. iti doresc sa treaca repede.

#712 2014-05-08 18:38:45

Lil' Star
Sr. member

Rona grater draga mea burtica, cand am citit ce ai scris mai in urma, am izbucnit in plans si nici nu apucasem sa ajung pana la capat. Si acum plang cand iti scriu mesajul si imi pare nespus de rau de rau..mami tau sigur vede de acolo de unde e ca ai 2 bebelasi acolo in burtica, sunt convinsa. Off Doamne, prin ce greutati ai trecut... sper ca DD sa te rasplateasca pt toate prin care ai trecut si sa iti ofere 2 scumpe fetite kram Am ramas fara cuvinte, te admir nespus pt puterea de a merge mai departe kram Legat de bebelasi, nu iti face griji, ei sunt bine si misca mereu dar nu atat incat sa-i simti tu, caci daca sunt 2 sunt mititei  puss Vei fi cea mai fericita cand ii vei simti in burtica kram  Nici eu nu l-am mai simtit pe micut de alaltaieri si atunci cand a miscat a fost pt putin timp apoi s-a oprit. Nu vreau sa ma gandesc la rau ca sunt sigura ca DD il va proteja si cand va mai creste putin va misca atunci mai bine.
Iulia, imi pare rau si de tatal tau, prin vorbele tale se vede cat de mult suferi kram  Fii tare, mamica scumpa, veti trece prin toate, acum o aveti si pe bebelusa voastra, aveti toate motivele sa fiti fericiti! Taticului tau ii urez multa sanatate si sa dea Domnul sa s efaca bine rugaciune
Scarlett, imi pare rau pt greturi, sper sa nu fie decat cateva zile si apoi sa dispara puss
puss Alexandra, nu e nevoie neaparat de 3 D sa se vada, la noi s-a vazut la 11+6 zile la eco normala si apoi cand a pus sa se vada 3D s.a vazut cuculetul si mai bine. Eu zic ca sunt sanse sa se vada, depinde si de pozitia lui bebe si de ecograful doctorului.
Deno, prin cate treci si tu, doamne...  kram
Annabel si Oana, felicitari pt conditia buna puss , asa simt si eu nevoia sa merg cum mergeam inainte, insa incerc sa ma protejez cat de cat.
Dreams, pup burticuta frumoasa kram

Rona, ca mi-am adus aminte, tu ai luat blugi de 12 UK eu de 8 UK...m-am masurat cum spuneau ei pe site si masuratorile lor erau aceleasi cu ale mele, numai ca eu port 8 in mod normal ci 10. Mi s-a parut ciudat insa dar i-am luat si acum ii tin in sifonier. Nici nu am putut sa-i trimit inapoi ca am dat comanda cu colega de munca si oana la urma nu i-a mai trimis, mi-a tras teapa.

#713 2014-05-08 19:14:27

annabel
Diamond member

ms oana!
hey lil. bei apa?mananci? pe mine de la astea ma ia cu ameteli..chiar si azi mi s-a intamplat dar eu uitasem sa iau pranzul..stiu ca tu bei apa ..eu mai putin
pe picioare nu te poti da si cu o crema racoritoare?suna/mergi la doctorita si vezi ce iti zice

#714 2014-05-08 19:18:38

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Fete dragi,  par  chiar imi pare rau ca v-am intristat si pe voi, de regula nu vorbesc despre asta, dar astazi m-a prins.
Oricum, va multumesc la toate pentru cuvintele frumoase.

Cris, de-abia astept sa ne intalnim, sa ma joc si eu cu printesa ta.

Lil, poate poti sa pui o cutie de pantofi sub birou, e important ca talpa sa nu atinga solul. Imi pare rau de probleme. Tu chiar nu poti sa iei concediu de risc??
In legatura cu jeansii, eu nu ami stiu cat port. La Miss Sixty purtam 26, la Diesel 27, la Zara 36. Acumastia clasici nu ma mai incap deloc. Si m-am gandit sa iau uk 12, adica echivalentul lui 40. Mai am unii de la hm mamma, skinny, marimea 38 care imi vin foarte bine si mi-am dorit si unii boyfriend's. Sa va pun pozici. Voi ce ziceti? Sa-i returnez si iau o marime mai mica? Sau sa-i pastrez??

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/52586_14050120.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/52586_14050127.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/52586_14050128.jpg

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#715 2014-05-08 19:47:04

Lil' Star
Sr. member

Ann, apa beau, aproape zilnic ajung la 2 litri si jumatate. Si nu ca beau prosteste dar mereu am baut apa multa, m.am obisnuitasa din timp facultatii. Mananc, promit. Nu pkec de acasa pana nu iau micul dejun, la 11 mananc ori iaurt ori un fruct, la 1 pranzul, la 3 iau un fruct, seara pe la 7, 8 cina si pt ca mi se face iar foame pana ma culc mananc iar fructe. Le ador, in special acum in sarciba, as manca non stop fructe.
Vreau sa ii spun dr de durerea la burtica, am observat ca atunci cand nu merg imediat la toaleta si ti n mai mult(noaptea mi se intampla) ma doare, dar nu e ca cea de la infectie urinara ca nu ma ustura, dar ma tine ceva in burtica, parca ar fi un elastic si e dureros pana se goleste vezica. Daca nu ma insel chiar acum 2 nopti a trebuit sa.mi tin pumnii stransi ca sa pot face pipi, asa de dureros a fost iar apou se face burtica piatra nustiu Am cautat pe net si nu gasesc o explicatie,poate fi de la placenta?  cesafac

Rona, concediu medical vou lua daca nu ma voi simti bine in continuare. Nu risc daca nu voi mai putea, voi vb si cu doctorita si sa vedem ce ma va sfatui. Legat de pantalonasi, eu i.as pastra, burtica va creste, sunt si gemenasi si va fi burtica mai mare dar daca nu ai acum ceva sa.ti vina du.i inapoi ca sa ii poti purta smile  pe acestia de unde i.ai luat? Ca sunt tare frumosi.nu.ti face griji ca ne.ai intristat, nu se compara tristetea noastra cu ceea ce simti tu cand te gandesti la mami tau kram cred ca numai tu stii ce e in sufletul tau supa  kram

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-08 19:48:16)

#716 2014-05-08 19:53:59

annabel
Diamond member

f bine lil cu mancatul si bautul apei. vai ce as manca pepene dar inca nu a aparut la mine..am vazut acum 2 sapt si atat.
si pe mine ma doare burta cum ai zis tu daca ma tin/uit/nu pot sa merg la baie..tu oricum vezi ce iti zice si doctorita
si eu zic ca va creste burtica mai ales cu gemeni.oricum sunt f frumosi..dar sunt subtiri de vara sau de toamna-iarna? in sensul ca asa ii porti din august-sept

#717 2014-05-08 19:58:26

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Off fetelor toate trecem prin momente mai neplacute...
Pe mine m-a externat ieri dar sunt in concediu si cu indicatie sa stau in patut...si asa am de gand sa fac macar pana pe 19 cand o sa merg la triplu test si cand sper ca gandacelul meu sa mai fi urcat...imi pare rau ca nu am intrebat dr cati cm are colul,desi la eco la orificiul interior parea inchis,nu stiu daca l-a masurat...am inceput ca la fiecare injectie sa ma invinetesc chiar daca nu mai iese sange dar nu imi pasa,ci imi pasa doar ca bebe sa fie bine
Voi ati simtit asa cate o durere printre picioare ca niste tepe,care vin si trec rapid,o durere scurta care radiaza...va intreb ca acum orice durere simt imi e frica sa nu fie de rau
Va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de pisiraluk (2014-05-08 20:01:15)

#718 2014-05-08 20:01:24

rona_persefona
Sr. member

Lil,

Jeansii sunt de la Next, i-am luat online, sunt modelul boy fit. Au venit in 3 zile. Am mai luat 2 bluzite si mai multe hainute pentru o fetita frumoasaaa, la care n-am ajuns la botez.
   Off, chiar nu stiu ce sa fac, i-as pastra, ca ma simt extraordinar de bine in ei, imi plac asa larguti pe picior. Ma sfatuiesc cu sotul.

Anna par  sunt subtiri jeansii. Merg lejer vara.

Lil, Daca te simti tot asa rau, mai bine iei concediu kram  kram

Lil, exact aceeasi problema o am si eu noaptea. Ma starnge burtica si am jreneaza mai ales cand ma intorc de pe-o parte pe alta.  Dar eu merg de 5, 6 ori la baie noaptea si asta de la vreo 6 saptamani. Ieri noapte mi-am schimbat de 3 ori pantalonii de pijama, m-am gandit ca ei ma strang. Dar nici gand. Azi am sunat-o pe dr si mi-a zis ca sunt contractii, sa iau no-spa.  sad  Culmea e ac numai noaptea mi se intampla...

Cristinicaaa, unde esti?  cum esti? par  puss  Felicitari pentru 15+!

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-08 20:03:11)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#719 2014-05-08 20:14:47

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Lil, rona, exact asa am patit eu toata sarcina cu Y. Dar dupa ce se goleste vezica pe mine inca ma tine durerea. Si acum e la fel. Eu imi sustin burta cu mana si cand merg la baie si cand vin, pana urc in pat. In sarcina asta inca nu mi s-a intarit burta, dar in prima sarcina mi se intarea fff des si am mers de multe ori la spital dar pe monitor nu apareau contractii, si ma tinea mult, uneori 1-2 ore, iar dr a zis ca nu au cum sa fie contractii, nu are putere uterul sa se contracte atat de mult timp fara pauza.
Desi niciun dr nu mi-a explicat ce inseamna fenomenul burta tare, imi ziceau doar n-ai contractii si ma trimiteau acasa.
La repaos, se relaxa.

Rona, din poze mi se pare mai mare burtica ta, fata de utimele poze de la pozici.
Cred ca intr-o luna isi ia avant la tine de n-o sa te mai recunosti.
Si a mea a explodat, chiar mai devreme mi-a zis sotul, wow ce mare e burtica lol
Daca stau numai sub plapuma, o vedem rar, nu ne dam seama.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#720 2014-05-08 20:24:13

Lil' Star
Sr. member

Ann, la noi au aparut pepenii, cum i.am vazut m.am si infipt in ei rotfl poate ca asa simt toate gravidutele dar pt ca la noi e prima data nu stim la ce sa ne asteptam.

Rona, pastreaza.i, poate acum nu realizezi cat de mult va creste burtica dar sunt sigura ca vei avea timp sa.i porti.Iti gin f frumos pe picior, acum vezi ce te sfatuieste si sotul. Citeam ca nu dormi pe spate noaptea, eu tin cont sa dorm pe stanga, cum imi e mie mai comod pt burtica. Eu adoram sa dorm pe burta si pe spate, pe burtica nu pot ca mi.e frica iar de la a doua jum a trim 2 voi evita sa mai continui pe spate ci doar pe laterale. Si eu patesc la fel cand ma intorc noaptea de pe o parte pe alta nustiu Multumesc pt sfaturile de mai devreme, o sa tin picioarele pe o cutie maine sa vad cum ma simt. puss

Pisi,  bine ai  revenit acasa puss eu nu am simtit durerea aceea printre picioare dar poate sunt burtici care au  avut intepaturi de genul. Nu te gandi la rau, o sa trecem cu bine peste toate, suntem puternice. puss  cate face o mamica pt puiutul ei, indura orice lucru de care i.ar fi putut fi frica inainte, in cazul tau de injectii. O sa treaca vanataile puss bebe sa fie bine.

Muco puss

Deno,  imi  era teama sa nu fie ceva in neregula cu mine, acum m.am mai linistit. Si recunosc exact ce spui, eu nu ma pit ridica pana nu trece durerea chiar daca s.a eliberat vezica. Noaptea e mai rau decat ziua dar e bine sa stiu ca nu sunt singura care simte asa ceva. Eu ma oprisem de 1 sapt si ceva sa.mi mai pu  supozitoare pt contractii si sustinere  insa ieti mi.am pus unul de frica sa nu ma doara mai tare. Eu nu stiu sa disting o durere normala fata de contractii dumbom

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-08 20:29:35)

#721 2014-05-08 20:32:06

rona_persefona
Sr. member

Deno,  puss  m-ai facut fericita! Chiar e mai mare burtica mea?? Talie nu mai am deloc, chiar par o grasana...
Tu cand mai pui pozici cu burtica ta?

Lil,  par cu placere, dr mea mi-a zis si mie de cutia de pantofi, eu imi ridicam picioarele pe unitatea de la calculator...
Asa e, eu incerc sa dorm mai mult pe stanga.. spranceana

Pisi, sunt normale durerile alea, se intind ligamentele. Stai cumintica si nu te ingrijora.

#722 2014-05-08 20:37:48

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

sper sa fie normale durerile ca nu persista si sunt rarute si trecatoare
rona tu mai faci clexane?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.