homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-37

#685 2014-05-08 12:31:18

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Rona cum sa fie grav daca nu mai vomiti ? Deno voia sa spuna ca daca inca mai vomiti, fii sigura ca sunt bine gemenasii tai, dar nu e obligatoriu sa vomiti inca smile Eu am inceput ca vomit acum...am zile cand ma simt ca in primul trimestru...Vrei fetite?

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#686 2014-05-08 12:40:21

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Da scarlet, asta voiam sa zic, ca parca alaltaieri zicea ca inca vomita zilnic, de i daca vomita, e semnul cel mai bun ca bebeii sunt ok chiar daca nu ii simte ea.

Rona, nu e neaparat sa fie fetite daca nu s-a vazut.
Cunosc pe cineva, are 2 baieti mari, ca si copiii lui scarlet, si e trecuta de 40 de ani, intr-o zi o vad cu un prunc de 3-4 sapt in brate imbracat in roz. Era baiat, a zis ca pana cand a nascut i-a zis ca e fetita, erau super bucurosi ca ramasese gravi fara sa vrea, si dupa 2 baieti, isi doreau mult fetita. Si cand a iesit, era cu cuc lol
Si a zis ca nu au alte haine deocamdata, ca se pregatisera de fetita.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#687 2014-05-08 12:40:25

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Deno, de 12 ori???  va Mai, poate ar trebui totusi sa te internezi ca te deshidratezi... Doamne, saracuta de tine!!!

Scarlatel mi-ar placea sa fie fetite. Noi suntem patru surori si ne intelegem dintotdeauna extraordinar. Parintii au tot incercat sa faca un baietel. Sora cea mai mica i-a pacalit rau de tot. Tot familionul era convins ca e baiat. rotfl2  Am avut o copilarie superba, bunici minunati, parintii perfecti, nu ne-a lipsit nimic.. Din pacate, parintii ni s-au stins mult prae devreme si acum ne avem doar pe noi. Cand te lovesc nenorocirile...cred ca este ingrozitor sa fii singur.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#688 2014-05-08 12:44:23

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Buna fete dragi  puss

Iulia ma bucur ca ai ales solutia optima si o sa ai totusi pe cineva aproape in ziua cununiei  applause
Rona cu siguranta bebelusii tai sunt bine, nu iti face ganduri negre, iar legat de miscari.....nasa noastra are 2 fetite gemene in burtica si abia in jur de 20s a inceput sa le simt, deci nu e nimic de speriat, inca putina rabdare  puss legat de jeansi, nr 12 ar trebui sa fie echivalentul a 40, acum depinde cat porti acum ca sa iti faci o idee daca vor fi numai buni mai tarziu
Scarlet spor la  shopping

Va pup pe toate  puss

#689 2014-05-08 12:48:38

denorah00
Insomniac member

Snt deshidratata maxim, nu stiu cum sa mai mentin hidratarea. Eu iau medicamentele astea ca sa pot retine cat de cat lichid si sa nu ajung in spital.
A fost groaznic ultima data, 80 de ore m-au tinut fara apa si mancare. Aveam halucinatii de la rau, tremuram incontrolabil, fara sa pun picatura de apa in gura vomam de 20-30 de ori pe zi suc gastric.
Le-am zis ca ma omoara cu mana lor. Au zis ca nu, ca sunt studii care arata ca daca stomacul face repaos total cateva zile isi revine gravida. Ce repaos, ca se contracta stomacul meu de sute de ori pe zi la atatea varsaturi..
In final am mintit ca nu am mai vomat si mi-au dat mancare si apa.
Daca merg, ma asteapta aceeasi soarta si nu as mai afce fata.

Dar nu stiu cum sa mentin hidratarea, nu pot sa cresc doza de osetron de capul meu, si asa iau doza f mare, iar de o iintreb pe dr nu mi-ar da voie, ar zice sa ma internez..
Mai stau. Deocamdata fac pisu de maxim 2 ori pe zi, putin cantitativ, dar fac. S o data pe noapte. Deci nu e asa de rau inca.
Dar am pielea toata exfoliata, si ridata de la deshidratare. Cu Yannick asa am fost pana in ultimul moment. Doar dupa ce am nascut si-a revenit.

Publicitate

loading...

#690 2014-05-08 12:49:16

Scarlett A
Sr. member

Deno lol ce faza tare!! I imi spune sa am grija ce haine iau cadaca totusi e baiat lol

Ronna ce frumos ca va aveti una pe cealalta!! Si eu mai am un frate si o sora si la fel suntem foarte apropiati, ne sunam des desi fratele e in Spania si sora mea in Italia. Imi pare rau pentru pierderea parintilor sad
Si eu acum imi doream fetita smile dar iti spun ca Stefan al meu e mai fetita decat toate lol in sensul ca e tare mamos, desi se da barbat...el ot timpl e langa mine, ma pupa si ma imbratiseaza smile bine, doar in casa ca afara nu am voie sa-l pup lol
Insa Iuli e sufletul meu pereche hjarta imediat ma simte daca sunt necajita si oricum ma face asa mandra cand imi spune ca eu sunt modelul ei in viata!!

#691 2014-05-08 12:57:30

kuky
Sr. member

off mai Deno, cand te citesc mi se face pielea de gaina  sad imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie si nu pot decat sa te  kram si sa tei admir pentru puterea de a merge mai departe in fiecare zi in ritmul asta

#692 2014-05-08 13:05:33

rona_persefona
Sr. member

hjarta Scarletel, stiu ce simte Iuli pentru tine. Si este asa frumos...Asta caut si eu.
eu am considerat mereu ca mama e prelungirea mea in viata asta. Si sa fiu sincera plang zilnic si o visez in fiecare noapte... Ce poate fi mai frumos decat s-o ai pe mama langa tine cand esti insarcinata???
Mami s-a rugat atat de mult ca sa am si eu un bebe.. Daca ar sti ea, scumpa, ca acum am doi in burtica! Macar daca ar sti!
Noi am pierdut-o acum un an jumatate, foarte foarte rapid, intr-o luna s-a stins. Boala nemernica, fara semne.
Si nu-i nimic mai trist in lumea asta decat sa-ti gasesti casa parinteasca goala, parasita. Aceeasi casa care rasuna de veselie si voiae buna in urma cu putin timp...

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#693 2014-05-08 13:10:55

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Rona, draga mea, te imbratisez! Imi pare ff rau ptr mama ta! Stie ca ai 2 bebelusi in burtica si are grija de voi puss
SI linisteste-te, sunt bine bebelusii, multe mamici simt tarziu.

Deno, ce tragi si tu!!!

Eu m-am programat la morfo de trim 1 la aproape 13 sapt dupa ult ciclu, 12 dupa eco si ovulatie. Asa mi-a zis doc. Sper ca am inteles bine.
La prima sarcina era mai simplu, era aceeasi varsta si dupa eco in primul trim.
Peste dublu test sar smile

#694 2014-05-08 13:15:21

Scarlett A
Sr. member

Rona puss puss puss m-ai emotionat pana la lacrimi...Sigur va vegheaza de sus mama ta hjarta

Kuky puss

Be puss

#695 2014-05-08 13:20:08

kuky
Sr. member

Rona  grater  puss  kram

#696 2014-05-08 13:21:21

denorah00
Insomniac member

Rona grater m-ai facut sa plang. Nici nu imi pot macar imagina ce simti, eu fara mami as fi moarta, sunt si singura la parinti, tati a plecat cand aveam 5 sapt, tinem legatura dar e departe si el. Doar pe mami o am de suflet in viata asta.
Rugaciunile mamei tale au fost ascultate, si ti s-a trimis o mangaiere la dublu.. Nimic nu o sa poata inlocui parintii dragi, dar dupa ce vin mogaldetele iti va fi mult mai usor. Doamne, nici nu am cuvinte.. kram

Kuky puss

Happy, barfa la eco! Si eu am pe 26 eco normal, aci pe la vreo 20 se face morfo doar.

#697 2014-05-08 13:24:07

rona_persefona
Sr. member

Fete dragi,  puss  n-am vrut sa va intristez si pe voi. Mai ales ca suntem toate gravidele pe aici...

Happy, e ok perioada. Eu asa o am trecuta in graficul pentru ecografii.

#698 2014-05-08 13:31:17

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Deno, mersi. La noi la 20 se face morfo de trim 2. Bafta si tie!

Rona puss

Intreba cineva daca se poate vedea sexul la 12 sapt. La mine la prima sarcina s-a vazut, si era fetita tongue dar era medic f priceput

#699 2014-05-08 13:37:57

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

of fetelor cand vorbiti de parinti mi se rupe sufletul sad si culmea la radio e acum o melodie .. aia cu "vine o zi cand totul se va sfarsi.. " m-a bufnit plansul sad  mereu imi spun ca trebuie sa ii pretuiesc cat ii am in viata, dar cand ma umflu in pene la mama uit asta, iar de tata care efectiv nu mai e, desi e (absurd de-a dreptul!), el care e sufletul meu... offf, eu inca ii am si simt cum ii pierd

kuky puss

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-08 13:46:37)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#700 2014-05-08 13:55:37

denorah00
Insomniac member

Of iulia si tu... Oricum, bucura-te ca-s in viata.
Pe mine "enigmatici si cuminti" ma omoara piesa aia sad cand eram in clasa 1, la ceva serbare am fost pusa de invatatoare sa o cant, impreuna cu o colega la chitara, si n-am reusit sa ajungem nici la strofa a doua asa am rupt de plans.
Si in ziua de azi ma intristeaza peste masura daca se intampla sa o aud, am auzit-o de curand la "romania te iubesc" si n-am fost buna de nimic toata ziua sad

Ronaaaa, esti bine, da? Iarta-ne ca te-am rascolit... Nu stiam aspectele astea sad

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-08 13:56:34)

#701 2014-05-08 14:21:06

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

hm, da sad stiu melodia..
acum e timpul sa ne bucuram si noi la randul nostru de familiile noi-noute pe care ni le facem smile sa putem oferi si noi ce am primit si sa privim inainte pentru ca sigur ei isi doresc sa fim fericite, ca mai sunt ca nu mai sunt cu noi, sunt sigura ca asta e cea mai mare dorinta a lor!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#702 2014-05-08 15:41:02

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Hello burtici,

Rona, stai linistita ca sunt bine bebeii. In mod normal dispar greturile la varsta sarcinii tale.  Nu-ti face griji, sunt acolo si cresc mari. puss
Poate mai la vara ne vedem intr-un parc ceva, sa te vad cu burtica smile si vin si eu cu bebelina mea. Mi-ar placea sa ne intalnim.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#703 2014-05-08 16:09:48

Dreams_Factory
Full member
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Buna, fetelor. Hai ca mai apar si eu aici. Nu va mai intristati! kram

Happy, bafta la morfologie! Si eu am zis ca la urmatoarea sarcina, nu mai fac dublul test! O sursa de stres in plus sad

Alexandra, si tie bafta la dublu test! Sa fie fara emotii. puss

Rona, draga mea, vin si eu sa iti spun ca imi pare rau de pierderea ta puss dar mama ta , fi sigura, ca de undeva vegheaza asupra minunilor tale si numai gandul catre ea, te va ajuta sa mergi mai departe si iti va da putere sa infrunti toate greutatile. kram Cat despre bebei, stai linistita. Eu nici acum la 18s nu o simt. Luni m-am dus de urgenta la cabinet, dupa febra si dupa ce toata lumea ma intreba daca o simt....si eu nimic....m-am speriat ca naiba. dar bebe era bine, e ea mai linistita rotfl Iar de sex, noua si la 16s ne-a zis ca inca nu e sigura. Doar pare a fi fetita,, dar probabil nu statea cracanata ca sa vada bine rotfl2

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.