homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-35

#647 2014-05-07 19:07:23

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

rona si bebicii mititei  puss  par

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#648 2014-05-07 19:09:10

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Buna ziua burtici,
Iulia, eu am avut nunta anul trecut si imi amintesc ca si eu m-am stresat cu actele, dar o sa te lamuresti pana la urma.
La noi, analizele trebuiau sa fie vechi de maxim o luna. Eu daca am fost gravi, am fost scutita de radiografie. Sotul a facut xray, vdrl, hiv. Eu vdrl si hiv.

Nu vreau sa ma bag in treburile voastre, dar esti sigura ca nu ti-ar prinde mai bine sa vina parintii lui la cununie? Poate in felul asta nici nu vei mai plange. Mie mi se pare trist, asa singuri, doar cu nasii, e motiv de bucurie. Stiu ca ai probleme cu tatal, dar viata e prea scurta si e prea plina de boli si uraciune ca sa nu ne bucuram la maxim de putinele momente cu adevarat frumoase.
Eu am avut mai multe emotii la cununie, decat la nunta.
Incearca sa te bucuri la maxim, oricum problemele exista chit ca te bucuri sau nu de un moment frumos. Si tatal tau si-ar dori sa te bucuri si sa fii fericita. Si gandeste-te la bebelina, cat de important e pt ea momentul. Veti deveni o familie.

Legat de dormit in pat, eu inainte sa nasc eram chitita sa invat copilul in patut. Era cumva socata de la frate-meu, ca maica-mea l-a invatat in pat cu ea si inca si acum doarme cu ea (pe langa faptul ca l-a leganat pe picioare pana la 7 ani).
DAAAR...fiindca am fost cu cezariana, nu ma puteam apleca la patut si l-am pus in landou, langa pat. La cateva zile dupa, cand am inceput sa pot sa stau pe o parte, am descoperit avantajele alaptatului pe o parte. Acum dormim impreuna, eu cu bebe, lipiti unul de altul si il alaptez in somn. Tati doarme singur, dar in weekend mai doarme si cu noi. Eu l-am gonit, pt ca noaptea cand se scoala bebe, eu mai aprind becurile, mai vb cu bebe, cand era sotul cu noi, mergeam tiptil si mi-era frica sa nu il scol big_smile
Acum nu as mai putea sa il pun departe. Mor fara el lol ador sa il lipesc de mine si sa dormim asa amandoi. Sau cand deschide ochii si ii zic buna dimineata si rade si gangureste. Sau cand doarme si il ma mai trezesc si ma uit la el cat de frumos e si ma topesc.
Si nu, niciodata nu m-am asezat pe el, nu i-am pus patura in cap sau etc. Ne invelim amandoi cu aceeasi patura, a mea adica. Cred ca e in instinctul matern, pt ca odata asezata pe o parte, eu nu ma mai misc in somn, doar treaza.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#649 2014-05-07 19:50:27

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

soni puss multumesc, am vb cu ea. te pupa. eu nu pot sa scriu bolduit de pe tel sad
ano..ce frumos.

iar mor de som si nici vremea nu tine cu mine. sper sa mearga devreme baba azi la somn.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#650 2014-05-07 20:22:07

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Loth, da e aiurea rau cu nasii, dar nu pot multumi pe toata lumea, nah

Ano puss asa este, mi-ar fi mai bine cu parintii doar de-as sti ca nu ii fac rau tatalui meu sad drul a specificat clar fara emotii puternice cat e sub tratament si de aceea imi este frica sa nu il dau inapoi..ia saracu la pastile de nu stiu cum mai rezista sad si prefer sa il menajez pe el decat sa il am acolo, dar de fapt absent..uof! Mi se rupe sufletul numai cand vorbesc

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#651 2014-05-07 20:45:21

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

stormulache puss si eu o pup.

iuli puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#652 2014-05-07 20:51:25

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna fetelor. am fost la medic smile deci.... mai stam o saptamana,la  37 sapt este considerat prematur si dr nu vrea sa riste,colul este f bine inchis, am facut un TNS si totul este super ok asa ca dr a hotarat el ca e mai bine sa mai asteptam... pe mine m-a busit rasul,eu vroiam sa nasc luni cel tarziu(37s 1 zi) ,eram pregatita psihic pt luni,mai erau 4 zile,deja ma incurajam singura daaaaar cand l-am auzit m-am molesit toata.... stiu ca este bine sa mai stea,mai creste, dar eu eram asa nerabdatoare sa o vad si ma dor toate cele si nu mai suport sa stau la pat... grater dar promit sa rezist! pt cretulina mea rezist inca o saptamana. pina la urma placenta mea imbatranita de la 14 sapt inca isi face treaba cum trebuie!!!! off cat am mai tras eu din cauza placentei!!! grater
Iulia eu pe 12 iunie 2010 am facut cununia civila. imi pare tare rau ca treci prin atatea suparari. e greu sa ii impaci pe toti...iti doresc doar sa gasesti o modalitate de a fi tu impacata si sotul tau,ca doar voi contati acum pt bb.
va pup fetelor. va multumesc pt.grija.
eu am patutul primit cadou dar in primele zile vreau sa doarma in landou langa mine pina ne obisnuim una cu cealalta si am de gand sa il chem si pe tati in pat cu noi,el dormind in sufragerie de la inceputul sarcinii deoarece doarme tare aiurea si nu e constient de ce face. smile mi-am furat-o de la el de cateva ori dar asa usor rotfl

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#653 2014-05-07 20:51:29

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Iulia, dar ce s-a intamplat cu tati.. Daca vrei sa spui doar, daca nu e ok puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#654 2014-05-07 21:01:21

iuliabebe
Hero member

Soni par

Oana puss las' ca e bine sa mai stea un picut cretulina la caldurica smile imi imaginez cate sentimente te incearca! Ce emotii!
Asa este, noi sa fim impacati, restul le rezolvam smile

Deno, nu-i problema, m-am descarcat de cateva ori aici la fete cu privire la tata si au fost dragute sa ma asculte smile pe scurt, a suferit un episod depresiv sever care s-a lasat cu spitalizare timp de mai bine de o luna sad iar acum are o luna de cand e acasa sub tratament, cu supraveghere permanenta sad iti dai seama cum e mama, saraca..nu stiu de care sa imi fie mai mila, nu stiu cum sa ii ajut mai bine decat menajandu-i ..desi nu prea imi iese cu mama ca o mai reped si asa de rau imi pare

#655 2014-05-07 21:31:17

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Iulia, eu nu sugeram sa ?l chemi pe tata la civil, mai ales dacă doctorul nu recomanda. Ziceam de socrii.  Pentru soț.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#656 2014-05-07 21:53:04

iuliabebe
Hero member

Am inteles, ano, dar mai rau ar fi asa pentru ca ar incepe intrebarile/comentariile si nu ar fi chiar normal unii sa fie prezenti si altii nu. Apoi nu ii pot trimite acasa, ar merge la masa si iar e pe dos. Pt sot am ajuns la un consens, vin nasii care sunt din partea lui smile
Aaa si socrii au fost chiar incantati ca nu trebuie sa vina, ca si asa nu au bani lol de parca trebuiau sa dea bani forgetit

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-07 21:55:23)

#657 2014-05-07 22:27:35

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Iulia, am inteles. Off, imi pare rau de probleme. Va fi bine pana la urma.
Cele mai inportante personaje din peisaj, vor fi acolo, adica tu si sotul tau, stiu ca e o bucurie pe care ai vrea s-o strigi in gura mare, dar gandeste-te cate cupluri se casatoresc pe ascuns de ex si ce fericiti sunt de isprava lor, ca e din iubire lol
Fii tu impacata ca asta e cea mai buna solutie pentru tati drag, si atunci bucuria va veni de la sine.
S oricum, pentru sot n-ar trebui sa vina nimeni in afar de tine. Ma refer in mod special, esti tu acolo cu burtica si asta e cel mai pretios lucru.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-07 22:28:13)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#658 2014-05-07 23:51:04

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

wave

Iulia, imi pare rau de problemele legate de botez. La mine a fost simplu.. nu m-a interesat decat sa imi botez copilul si gata. Nici petrecere n-am facut, doar o masa cu apropiatii, organizata de soacra si mama.

cAT DESPRE DORMITul in pat, in ultimul timp o fac tot mai des, ca daca adoarme in brate in timp ce il alaptez, sansele sunt mari sa se trezeasca cand il mut in landou, asa ca il alaptez din pozitia culcat si adormim amandoi asa, eventual dupa ce termina de mancat eu ma indepartez de el cu vreo 30 cm ca sa ma simt eu in siguranta...  Dar tot stau cu teama sa nu ii fac cumva rau....

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#659 2014-05-08 07:29:48

iuliabebe
Hero member

Am editat, ca dupa ce am scris o gramada a picat netul

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-08 07:31:07)

#660 2014-05-08 08:16:07

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

neata mornincoffee

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#661 2014-05-08 08:33:24

iuliabebe
Hero member

Neatza puss am revenit si nu mai reusesc sa adun ideile pe care deja le scrisesem big_smile

Multumesc, deno, elena puss sper sa le scoatem la capat cumva! Nu prea am dormit bine si am avut timp sa le intorc pe toate partile. O sa chemam fratii iar apoi dam o pizza acasa. Cred ca e cel mai bine pt toti

Pup toate fetele si zi frumoasa!

#662 2014-05-08 09:14:24

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete puss

Iulia puss off ce ganduri te macina, hai ca e bine cum v-ati gandit...si sa fiti singuri e pacat, zau!! Gata, acum ai stabilit care cum vine, relax lol aaa felicitari pt 28+ smile

Zi frumoasa fete!!

Ultima oara a fost editat de Scarlett A (2014-05-08 09:15:44)

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#663 2014-05-08 09:38:05

iuliabebe
Hero member

daaa, scarlett lol a inceput balamucul la mine! tot aseara mi-am dat seama ca mai avem o nunta cu o saptamana inainte de cununie lol suntem ruinati financiar!! azi mergem sa vb cu o tipa pentru foto/video la nunta, apoi maine la dr si dupa aceea cutreieram orasul pentru invitatii.. sincera sa fiu, eu nu prea sunt fan cununii/nunti, drept dovada ca fix pe 13 iunie facem 13 ani impreuna si nici gand n-am avut pana anul trecut lol dar deh, trebuie si asta!

multumesc! parca am mai trecut un hop! la 30+ incep sa fac si cumparaturi big_smile

#664 2014-05-08 09:51:52

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey fetele

#665 2014-05-08 09:51:53

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neata fete  puss
am cam lipsit dar am avut o gramada de treburi de rezolvat
e bine toata lumea? nu am citit nimic
va doresc o zi minunata

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.