homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-34

#628 2014-05-07 15:18:41

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

da, trebuie sa fiti amandoi. si daca vreti sa va puna pozele pe masa aia tre sa duceti si doua poze separate. la noi s-a uitat aia cam urat ca nu am vrut

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#629 2014-05-07 15:18:46

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

DA Iulia, trebuie sa fiti amandoi la depunerea actelor

#630 2014-05-07 15:21:46

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

aha, mergem amandoi ce sa facem big_smile

poze? unde? lol nu scrie de poze in lista de pe site

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#631 2014-05-07 15:33:57

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Dreams, o sa-ti pun o poza cu patutul fetitei mele. E exact cum zice Deno, patut normal cu o laterala detasabila. Salteaua se poate regla in 2 pozitii, iar cea de sus era fix la acelasi nivel cu patul nostru. Asa a dormit pana la un an si jumatate cand a inceput sa fie din ce in ce mai zgubilitica tongue si a trebuit sa mutam salteaua mai jos ca sa nu cada peste marginea patutului. Pt. noi a fost varianta ideala asta cu patutul lipit de pat.

A, eu n-am facut ragade si Natalia a avut o perioada cand peste zi nu dormea decat cu sanul in gurita. Ce dor imi e de perioada aia...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#632 2014-05-07 16:08:04

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Eu stiu ca certificatele prenuptiale au termen de valabilitate 14 zile si trebuie sa fie in termen in ziua cununiei. Daca actele se depun cu 10 zile inainte, acestea le poti scoate in ziua depunerii, sau maxim 4 zile anterior zilei cu pricina (depunerea actelor)
Nu mai stiu sa ma exprim de foame big_smile

Publicitate

loading...

#633 2014-05-07 16:11:35

iuliabebe
Hero member

da, ionela, cred ca cele 4 zile, diferenta intre 14 valabilitatea certificatului si 10 termenul de respectat pentru oficierea casatoriei, este o marja pentru intarziati smile sau pentru intemperiile vremii lol

#634 2014-05-07 16:34:58

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

`
  Buna, fetele par

Iulia, stiu ca pare suuuuper complicata treaba cu depunerea actelor pt casatoria civila. chicot Dar le descurci tu si bineinteles, in 2 saptamani o sa uiti din nou ce si cum ati procedat! Eu nu-mi maia mintesc decat ca certificatele prenuptiale se platesc sigur, ca trebuie sa fiti amandoi la depunerea actelor si ca poti sa-ti alegi ora si data casatoriei in functie de poztiile libere in listele lor.

Dreams, mai si eu cred ca multe din ideile prezentate voua la cursul de puericultura sunt cam aiurea. Fata de ceea ce au completat Deno si Loth, eu pot sa spun ca treaba cu infasatul nu e chiar asa... Daca studiezi cartea " Cel mai fericit bebelus din lume" de Harvey Karpo sa afli detaliat efectele benefice ale infasatului si demonteaza toate povestile astea cu displazii de sold.  Problemele la sold apar din cu totul alte motive, nu din cauza infasatului, sa fim seriosi.
De curiozitate, unde s-au tinut cursurile astea???

Si eu sunt adepta dormitului in pat cu bebelul, dar la noi va fi imposibil, avand in vedere ca-s 2 bebe  bebe . Asa ca vom lua un patut dublu, de gemeni. La inceput vor dormi impreuna, iar apoi trebuie sa pun o bara de separare, ca sa nu se sufoce.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#635 2014-05-07 16:48:19

Dreams_Factory
Full member
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Katey, super. smile Poate e ok si ne luam si noi. Ideea e ca toate ce le-am bazut pana acum mi se pare foarte mari. Aaaa, si am mai vrea sa aiba roti sa il pot da la o parte cand fac patul dimineata.... asta daca voi mai face patul dimineata cand ma trezesc rotfl2 dar trebuie....m-as simtit continuu ca in dormitor:))))

Rona, noi le-am fgasit pe site-ul Parinti si copii.ro, parca ii zice. Dar la treaba cu infasatul nu se refereau ca de la infasat fac displazie ci ca ii putem noi strange mai tare pe bebei la piciorute fara sa ne dam seama si sa faca displazie. Sau pot face de la nstere in functie de cum ies, sau ii scoate drul. Oricum noi nu vrem sa infasam copilul, dar nu din motivul acesta. smile Asta am auzit aseara.

Si eu as accepta dormitul cu bebelul, insa doar daca am avea pat de mijloc, cu canapea extensibila nu prea ne impacam noi amandoi, d-apoi bebe....sa cada mereu la mijloc, in spatiul acela ce ramane rotfl2 Cred ca m-as stresa si mai tare....

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#636 2014-05-07 16:52:18

iuliabebe
Hero member

rona lol iti dai seama ca nu sunt niste informatii pe care o sa vreau sa le stochez undeva, dar m-au ametit acum, mai ales ca stau prost rau la capitolul concentrare, zici ca's tampa

si eu ma vad dormind cu bebe in pat, desi deja avem un patut promis, eventual in vom folosi drept cuier lol pe iub probabil ca il vom exila in alta camera pentru ca el oricum e sensibil cu somnul si mai ales ca lucreaza in ture.. vom vedea smile

am ramas cu un gust amar sad sa va zic si voua.. cand am anuntat sarcina au sarit vreo 6 fete ca vor sa boteze, apoi s-a lasat liniste si numai una a mai deschis subiectul, aceea pe care eu oricum o vedeam nasa pentru ca asa "ne-am vorbit" din copilarie si mai ales pentru ca a fost singura pe care am simtit-o ca se bucura sincer si pe fata pentru veste.. si a venit la noi sa discutam, s-a interesat, in fine
e si acum, o alta buna prietena care intr-adevar se oferise, dar a fost atunci o simpla vorba - eu botez, da? - si care de atunci n-a mai zis nimic, se trezeste acum si o deranjeaza ca eu nu am mai zis nimic, ca ea m-a lasat pe mine sa aleg sad eu in capul meu am gandit ca e prea mare cheltuiala pentru ea, fiind singura, si nunta si botez...si daca a tacut atatea luni am zis ca e aiurea sa o iau eu la intrebari... nu va zic ce aiurea m-am simtit! nu stiu despre restul, poate ma trezesc ca se supara toate sad
culmea e ca eu vreau doar sa nasc cu bine, sa imi tin puiul in brate si pana la botez am timp de toate ... si mai mult, prin prisma mea, eu nu am avut vreo relatie cu nasa mea de botez, si nu vad in asta o relatie nasa/copil, fiind vorba de diferente de varsta atat de mari...i-am zis si ei ca mai aproape o sa fie ea de copil decat va fi nasa vreodata pentru ca eu sunt mai apropiata de ea, ma vad cu ea mai des, dar sunt relatii de prietenie total diferite
of sad ce m-am mohorat

#637 2014-05-07 17:00:14

Dreams_Factory
Full member
Site

Iulia, dar nu ii poti pune 2 nase de botez? big_smile Zic si eu, sa fie amandoua nase de botez, astfel nu vei supara pe nimeni. Adica, na, e decizia ta pana la urma, dar zic si eu....eu sincer, asa as face. Si la mine e cam aceeasi situatie, ca am doua prietene de suflet si amandoua ar vrea sa boteze...dar ma gandesc sa le spun amandorura sa fie nasa. wink Din fericire, pentru noi mai e foarte mult timp...intai sa nastem , sa stim ca suntem bine si apoi mai vedem. Nu te mai supara ca nu face bine bebelushei, se vor rezolva toate. Vei vedea.

Cum a aparut minunea

#638 2014-05-07 17:00:46

rona_persefona
Sr. member

Iulia, par  nu are sens sa te amarasti. Tu alegi persoana care crezi ca va fi fooarte apropiata de fetita ta. Uneori, persoanele care nu au posibilitati financiare sunt cei mai buni nasi de botez. Adica nu e vb de bani.Ci ac se vor implica si ami tarziu in relatia cu copilul botezat.

Si noi o sa avem multe nemultumiri in legatura cu nasii de botez. Deja sunt fooarte multi care se ofera. Dar cel mai apropiat de noi dintre toti, un burlac...care ne-a ajutat de nenumarate ori, nu prea am curaj sa-l pun nas. Mi-e frica sa nu dea de pamant cu bebe la biserica. E foarte foaret neindemanatic. Toate paharele din casa mi le-a spart si acum cand vine in vizita il servesc intr-o cana de tabla, cumparata special pentru el. chicot  chicot

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#639 2014-05-07 17:04:21

Dreams_Factory
Full member
Site

rotfl2))))))) Rona rotfl

Ultima oara a fost editat de Dreams_Factory (2014-05-07 17:20:16)

Cum a aparut minunea

#640 2014-05-07 17:19:04

iuliabebe
Hero member

dreams, asa mi-ar fi placut si mie, sa fie amandoua nase, insa ele au fost in prima faza prietene, inca din copilarie pana, apoi au rupt relatiile iar eu am ramas prietena cu amandoua, dar separat smile e un pic ciudat

rona, bani nu au nici ceilalti, doar ca stresul meu a fost pentru nunta+botez, e totusi o cheltuiala... motiv pentru care nici nasii de cununie nu s-au oferit.. si daca nu au zis nimic, nici ca i-am intrebat, tot cu acelasi gand ca ii ruinez si prefer sa nu ma urasca toata viata pentru asta smile
uf, complicat

#641 2014-05-07 17:20:24

Dreams_Factory
Full member
Site

Fetelor din Bucuresti, vreau sa va intreb daca ati auzit de dr Cheles Carmen. Mi-a fost recomandata pentru 4D, insa as vrea sa stiu daca cineva a fost la ea si cum s-a purtat. smile

Initial, doua prietene mi l-au recomandat pe dr. Adrian Pop de la Regina Maria, insa, una din ele a avut in final o experienta foarte rea cu el. A facut 4D-ul, si cand a ajuns acasa si s-a uitat in rezultat , dr-ul ii scrisese placenta moarta si hematom pe uter. La eco nu i-a zis nimic. A vazut ea cand a ajuns acasa....A mai facut inca doua eco dupa de frica... si bebe era ok....iar hematom, nici urma.

Ultima oara a fost editat de Dreams_Factory (2014-05-07 17:29:53)

Cum a aparut minunea

#642 2014-05-07 17:28:32

rona_persefona
Sr. member

Iulia, pai nu poti s-o pui pe una moasa si alta nasa? Ma rog, nu stiu cum sunt traditiile in Bucuresti. Dar eu am si moasa de botez iar nasa a fost cea de la cununia parintilor.

Dreams, de Pop am auzit si eu. Si de Herghelegiu ca e superbun.

Apropo, eu chiar o sa-i infasesz pe bebelusi.  In woombies.  smile

#643 2014-05-07 17:38:26

iuliabebe
Hero member

Rona, aici nu prea se poarta si daca propun asta o sa i se para o solutie de umplutura. In fine, o sa ii treaca probabil, si daca nu, e treaba ei smile

#644 2014-05-07 17:55:19

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

iulia kram ce aiurea...asta e motiv de suparare? la noi se pun nasii lui tati...si la cununie si la botez..cred totusi ca la noi vor fii fiul si nora nasului ptr ca nasul e in scaun cu rotile si e mai greu...asa s-au oferit destui dar noi am spus clar ca nasii lui au intaietate, iar daca nu pot sau nu vor alegerea ne apartine noua.
offtopic  Soni, imi trimiti te rog pe cosmo nr de fix a lui Buck, daca il mai ai...ca mi-am schimbat tel si nu l-am salvat pe sim...neuron de gravida ce sunt

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-07 18:13:46)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#645 2014-05-07 18:48:19

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

dreams  puss

stormulache imediat smile

va rog,daca vreti sa imi spuneti ceva,sa ma intrebati,sa imi scrieti numele bolduit,eu nu citesc decat pe fuga si poate sa imi scape.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#646 2014-05-07 18:54:15

rona_persefona
Sr. member

Soni,  par  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.