homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-36

#666 2014-05-08 09:56:24

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Te cred Iulia, nici mie nu imi place sa fac pregatiri de nunta and co. lol dar lasa ca trec ele. Eu m-am apucat de cumparaturi deja smile cateva hainute pentru moment...trebuie sa-mi schimb canapeaua ca sa pot aduce patutul si sa dulapul pt bebe, iar astea cred ca luna viitoare...inca nu stiu sigur...dar le fac eu pana nasc smile

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#667 2014-05-08 10:18:06

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata burtici
scarlet puss puss sa ai spor la cumparaturi de bebe

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#668 2014-05-08 10:37:41

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Neatza, fetelor! kram puss

Iulia, relax puss Important e sa fiti voi fericiti. La mine e o alta situatie, eu nu as vrea sa ii chem pe ai mei deloc cand vom face cununia....daca o vom face lol Cred ca cel mai important lucru e sa va iubiti voi si sa fiti voi impacati cu ziua aceea. Restul vine de la sine. Relaxeaza-te, bucura-te de bebe, de iubirea ce va tine. Multi ani inainte!!!Uaau ...13 ani!!!O iubire de-o viata , ca sa zic asa. Va doresc numai fericire, putere sa puteti infrunta toate greutatile si cat mai multa iubire!

Scarle, spor la cumpararturi! Abia astept sa incepem si noi cumparaturile big_smile kram

Anorien, cat de frumos ai descris! kram Va si vad impreuna. Abia astept sa imi vad bebelina, sa o tin in brate, sa ma bucur cu ea big_smile restul, ne adaptam noi.....nici nu mai conteaza!

Elena kram baietelul dragutz.

Ultima oara a fost editat de Dreams_Factory (2014-05-08 10:39:20)

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#669 2014-05-08 11:09:38

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Neatza, fete dragi! puss

Eu sunt putin ingrijorata. Pe bebelusi nu-i simt, va tot aud pe voi ca-i simtiti si eu nimic. Si la mine mai sunt si doi....
  Plus ca si burtica mi se pare destul de mica. In afara de faptul ca mi s-a latit talia....nu prea vad schimbari. Zica ca sunt putin grasuna in talie. Si am luat mai putrin de 1 kg in greutate pana acum.  supa  supa  Chiar imi fac grji daca bebeii mai sunt bine in burtica....offf

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#670 2014-05-08 11:10:02

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

scarlett, noi nu prea facem modificari in casa, spatiul pentru patut a fost lasat de cand am mobilat dormitorul smile iar dulapior cred ca atunci cand nu vom mai avea loc in sertarele noastre vom face ceva, pana atunci eliberez niste sertare de la comoda si gata.. de fapt noi inca nu am terminat de mobilat casa, mai aveam sufrageria si bucataria care sunt pe jumatate big_smile eh, dar la fel, vedem noi
eu vreau sa ma apuc de listuta pentru spital, dar la fel cred ca luna viitoare dupa cununie

dreams puss asa este, suntem impreuna de tinerei big_smile mie nici acum nu-mi vine a crede cand spun 13 ani, dar au trecut forgetit cat despre cununie, eu una mi-as fi dorit parintii aproape mai ales ca intr-un fel pentru ei m-am hotarat sa fac nunta cu tot tacamul, dar asta era anul trecut cand tata era bine
te inteleg si pe tine, depinde f mult de relatia care exista cu parintii smile eu m-as lipsi de socrii, sincera sa fiu forgetit care oricum sunt mai mult absenti

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Publicitate

loading...

#671 2014-05-08 11:20:11

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Rona puss am o verisoara care e insarcinata cu gemeni fix in 15 sapt ca tine si nici ea nu simte nimic.
Fiind 2, ei sunt mai micuti oricum, si la nastere vor fi maruntei.
Majoritatea mamelor simt in jur de sapt 20. Chiar azi citeam un post pe fb, o mamica intreba la cat au simtit lrima sarcina si raspunsurile au fost intre 17 si 20.
Si, chiar daca ai simtit o data, asta nu inseamna ca din ziua aia simti zilnic. La inceput simti o data la cateva zile. Si eu am patit asta, eu pe Yannick l-am simtit la 13 sapt, si la 15 eram in spital si brusc am avut prima zi in care nu vomasem deloc, era 11 seara cand mi-am dat seama ca nici pe bebe nu l-am mai simtit de cateva zile. S am inceput sa plang, ca pana ieri vomasem 5-7 ori pe zi sub tratament si in ziua aia deloc.
O asistenta m-a vazut si a chemat dr care mi-a facut eco pe la 1 noaptea ca avea nastere, si era totul f bine.
Nici nu m-a crezut ca eu simt ca misca copilul la 15 sapt, a zis ca dupa 18 incolo.

Eu te vad foarte zvelta la corp, ai zis ca ai facut si balet mult timp, posibil sa ai muschii abdomenului foarte puternici si asta te impiedica sa simti.

Eu nu am facut sport niciodata, si muschii mi-s fleasca, n-am putere sa incord nimic, insarcini am si slabit mult la inceput si de-asta simt repede.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#672 2014-05-08 11:24:21

iuliabebe
Hero member

rona, subscriu la ce a scris deno smile eu am inceput sa simt bebelusa undeva dupa 17+ si la fel, nu a fost continuu, ci erau 2-3 miscari dar nu chiar in fiecare zi.. la fel spun si eu, ca fiind 2 sunt mai micuti si nu cred ca se simt la fel cum se simte unul singur. Stai linistita ca sunt bine mogaldetele, si se misca, doar ca nu suficient de puternic pentru a-i simti tu hjarta iti dai seama si cand vor incepe sa aibe miscari regulate! ioi, ce te asteapta!

#673 2014-05-08 11:31:06

rona_persefona
Sr. member

Deno, Iulia  multumesc mult, dragele mele. Ma panicasem si am tras si o tura de plans...

Sa fiu sincera, aseara am pus si o lanterna mica pe burtica, m-am gandit ca lumina poate ii pune in miscare.
Si vreau sa va mai intreb ceva.

Eu chair am disconfort abdominal noaptea. Simt burtica ca pe un elastic...parca ma strange. Mai ales cand ma intorc de pe o parte pe alta. Sunt stresata sa dorm mai mult pe stanga, dar mai revin si pe spate..si atunci chiar simt ceva durerei. O fi normal asa ceva? De vreo 3 zile ma tine asa toata noaptae. Ziua n-am probleme...

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#674 2014-05-08 11:43:07

iuliabebe
Hero member

si eu patesc asa noaptea, in stresul meu de a dormi mai mult pe stanga reusesc sa ma agit de nu mai imi gasesc locul si atunci cand stau pe spate - ceea ce incerc sa fac cat mai putin, dar mai stau si asa - se intareste burta si la fel simt ca ma strange, dar e tare ca piatra.. si atunci iar schimb pe parti... pe dreapta efectiv intepenesc la sold, parca e semn ca trebuie sa schimb pozitia lol ca la balamuc! bebelusa misca tare noaptea, ma buseste cand stau pe parti iar cand stau pe spate face valuri.. uneori schimb pozitia gandindu-ma ca nu ii este ei bine pentru ca loveste tare

#675 2014-05-08 11:53:41

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna fetelor,

As vrea sa va intreb, luni fac 4D, credeti ca ma vreo sansa sa vad ce este bebe? De obicei la cate saptamani se vede sexul copilului?
Si inca ceva, luni trebuie sa fac si dublu testul, doar ca il fac dupa ce fac 4D si asta e la ora 13, am voie sa mananc? Nu cred ca rezist atat nemancata..

Multumesc, Va pup puss

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#676 2014-05-08 11:59:47

Scarlett A
Sr. member

Angelina puss puss multumesc!!

Iulia in mod normal nicieu nu ar trebui sa fac modificari pt bebe, dar asa m-am hotarat in final lol Noi avem 3 camere, cate un dormitor pt fiecare copil si in sufragerie stam noi, am marit bucataria si am transformat-o in living si acolo primim oaspeti. Am zis initial ca iau dormitorul baiatului si stau cu bebelina, dormitor destul de mare unde am loc sa pun si patut si dulapior de haine, dar nu vreau sa exilez baiatul lol asa ca ma mut cu bebe in sufra, schimb coltarul care e mare si iau canapea si gata smile asa e cel mai bine! Mie dulap imi trebe' neaparat...avem multe haine noi astia mari si eu stiu cate se strang si la un bebe...

Ronna draguta de tine!! Nu te mai stresa ca ebine puss Asta e perioada cu cele mai mari temeri pt ca inca nu simtii copilasii si parca nici rau nu iti mai e ca inainte sa te linisteti ca e totul ok, dar trece si ai sa vezi ce frumos va fi cand ii vei simti mai des smile

#677 2014-05-08 12:01:18

denorah00
Insomniac member

Mai nu va mai stresati sa dormiti pe stanga, dormiti cum va este voua MAI COMOD. Oricum pe spate dupa un timp nu veti mai putea sta. Pe mine dupa 1 minut de stat pe spate ma apuca lesinul in pat. Eu alternam dreapta cu stanga ca alta optiune nu aveam, dar nu tineam cont de parte. Acum inca reusesc sa dorm pe burta si este singura pozitie care ma linisteste, pe parti si pe spate imi vine sa vomit toata noaptea.
Daca voua va este comod cum stati, si bebelui ii este bine. Cand voi nu sunteti ok cu pozitia, nici bebeii nu prea sunt, asa va dati seama de discomfortul lor, daca voua nu va e bine.
Nu puteti dormi pana la 40 exclusiv pe stanga ca va anchilozati lol plus ca sunt diferite conformatiile de la persoana la persoana, nu toate sarcinile sunt pozitionate la fel, nu apasa in aceleasi locuri.
Dormiti cu incredere cum va simtiti bine.
In plus, nu stiu la iulia, dar la tine rony, uterul este inca jos, nu apasa pe niciun vas important, care sa micsoreze fluxul de sange la bebe.

#678 2014-05-08 12:11:10

rona_persefona
Sr. member

Scarlatel drag puss Faceti voi loc pentru bebelina. Chiar voiam sa et intreb, ce varste au copiii tai? Sunt marisori, nu? 
Noi avem un dulap maare de haine pentru noi in dormitor, camera e mica..si obligatoriu tre sa mutam dulapul in sufragerie ca sa incapa 2 patuturi. Mare bataie de cap va fi.

Deno puss  M-am gandit si eu la asta... Adica bunica-mea dormea ea pe stanga?? Habar n-avea saraca. Si muncea pe camp toata ziua. Si a nascut doua perechi de gemeni... Nu stiu, mai fetele. Ma gandesc cateodata ce-ar fi sa ma duc si eu sa muncesc pe camp acum. Oamenii erau caliti odinioara, nu ca noi.
Dar sa stii mai Deno ca eu incet incet m-am obisnuit sa dorm pe stanga. De asta am si inceput de acum... smile

Am vb cu doctorita, zice ca burtica elestica noaptea ar fi contractii usoare si sa iau in continuare nospa.

AcAlexandra,   poti sa papi inainte de dublu test. Sa nu ai emotii, ca o sa fie totul bine! Mie taaare frica mi-a fost!
Tot la 12 s am facut si eu morfologia si nu s-a vazut sexul bebeilor. Bine, la noi nu s-a vazut nici la 14s. Astept saptamana viitoare, poate ni se dezvaluie bebeii!

#679 2014-05-08 12:12:31

iuliabebe
Hero member

ee, scarlett, pai voi sunteti multi wink noi suntem singurei si nici dulapurile pe care le avem deja in casa - 2 la numar - nu le-am umplut pentru ca inca mai profit de spatiul ramas la mama unde inca depozitez si haine si ce mai apuc lol

deno, la concluzia asta am ajuns si eu, ca mai bine dorm cum imi este bine pentru ca abia atunci o simt pe galusca mea ca misca finut si nu se agita, dar pe spate nu mai pot deloc pentru ca se face beton burtica si nu mi-e bine.. le mine cred ca uterul e mai sus, deja unoeri o simt f sus fata de cum o simteam inainte la linia chilotului

alexandra, la cumnata mea s-a vazut sexul la 11 sapt si asa a ramas, cu cuc big_smile deci sanse sunt.. cat despre dublu test,  eu am mancat pentru ca tot asa l-am avut tarziu si doar nu lesinam de foame pana atunci goodluck

#680 2014-05-08 12:16:54

rona_persefona
Sr. member

Feteleee, mi-am comandat pe net niste hainute asa frumoase de graviduta...Dar nu stiu ce-oi fi avut in cap cand am luat eu jeansii marimea 12 uk... Bineinteles ca-mi sunt mari. Mai sunt  si boy fit. dumbom  dumbom   Oare sa-i trimit inapoi sau sa mai astept ca paote imi vin mai tarziu??

#681 2014-05-08 12:20:30

Scarlett A
Sr. member

Rona da, copiii mei sunt mari, Iuli 15 ani si Stef 12 ani smile i-am facut de tinerica lol acum deja imi spun ca sunt expirata si voi fi batrana cand bebelina va creste mare lol ei se mandresc cu mama tanara smile

Iulia da, noi suntem multi smile

Aaaa eu inca pot dormi pe spate, nu mult, dar asa mai stau  cate putin ca amortesc foarte repede pe parti lol si aseara nu stiu cum eram cam pe burta, pozitia mea preferata si ma trezesc cu niste suturi si zvacnituri lol am linistit-o imediat, i-am zis ca voi avea grija de acum sa nu o mai inghesui lol

#682 2014-05-08 12:21:50

denorah00
Insomniac member

La baieti se vede mai repede sexul, ca e proeminent lol

Rona dar tu mai vomiti? Ca daca da, sa nu ai niciun dubiu ca bebeii sunt bine.

#683 2014-05-08 12:26:31

rona_persefona
Sr. member

Scarlet, ce copilasi maricei ai! Sa-ti traiasca! O sa ai doua ajutoare de nadejde! puss

DEno, mai vomit, dar rar. O data pe zi. De exemplu, pana la ora asta n-am avut niciun incident...E grav daca nu mai vomit???

Daca nu s-a vazut nimic pana acum, inseamna ca eu voi avea doua fetite??? Ar fi minunaaaat! dance  dance

#684 2014-05-08 12:30:50

denorah00
Insomniac member

Nu e grav lol odata si odata tot trebuie sa termini si cu vomatul, nu? Doar nu vrei sa-mi ti companie pana la sfarsit tongue
Eu ieri am vomat de 12 ori, cu tot cu medicamente sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.