homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-64

#1198 2014-05-17 12:25:25

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

off deno. la tine e si mai complicat..sora-mea a primit suplimentele perfuzabil..absolut tot ce iesea nasol la analize ptr ca nu putea sa retina nici o tableta...btw..am vb azi cu ea si zicea ca pe ea au ajutat-o putin tabletele naturiste cu extract de radacina de ghimbir...in sensul ca in loc de 20 de ori voma de 10...si putea sa bea apa si sa manance un pic cam la o ora dupa ele. nu stiu daca ajuta pe oricine dar am zis ca nu strica sa iti spun.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1199 2014-05-17 12:29:00

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Salut fetele! Mai apar si eu pe aici big_smile Sper ca sunteti bine cu toate, nu am apucat sa citesc nimic.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1200 2014-05-17 12:30:17

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Loth cat am stat in spital mi-au dat si mie. Si ei ma mai asteapta, dar nu merg eu. Am si mintit ca le pot lua pe gura, ca sa nu ma puna sa merg la spital.
Cat despre ghimbir, am incercat la prima tot. Si mai rau imi faceau. Si de la vitamine vomam mai mult, de-asta am renuntat.
Si gandeste-te ca acum iau 16 mg de ondansetron pe zi care imi reduce varsaturile de la 20 la 10, uneori doar la 12-15.
Citeste despre substanta si vezi ce puternica este. Mai puternic decat atat numai narcopsihotice ar trebui sa iau, care sunt total interzise in sarcina, dau malformatii.
Daca pana nici asta nu ma ajuta, m-a ajuta ghimbirul, mandarina si lamaia si alte leacuri...
Aa, inca ceva. Eu pot sa mananc, chiar imi face bine sa mestec si sa i gig, sunt singurele momente in care nu mi-e rau. Dar dupa ce am inghitit ma ia o senzatie de voma atat de puternica de vomit. Uneori vomit si in timpul mesei si apoi continui si cand termin vomit iar.
In cazurile foarte bune rezist si o ora dupa ce am mancat, apoi vomit.
S-a intamplat sa rezist si 3-4 ore dupa mancare dar apoi vomit tot nedigerat. Cred ca si asta e problema, in sarcina nu diger mancarea.
Tin minte ca in sarcina cu Y, intr-o zi pe la 20 sapt mancasem la 11 dimineata supa de fasole. Toata ziua mi-a fost rau dar m-am abtinut. Seara tarziu nu am mai putut si am mers sa vomit. Am vomat fasolea exact cum am mancat-o dimineata. Am ramas socata lol
Sa nu mai zic ca de cand am ramas insarcinata am fost la baie pentru kk de fix 3 ori. Adica de aproape 2 luni. Pur si simplu nu apuca sa treaca mancarea in intestine, ca o vomit inainte..

Soni puss

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-17 12:35:59)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1201 2014-05-17 12:48:04

Lothraine
Insomniac member

blue puss
deno, nasol.sora-mea nu putea a manance nimic. ea vomita de cum lua in gura...perfuziile le-a facut ambulator, nu s-a internat. mergea doar pentru perfuzie si revenea acasa.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1202 2014-05-17 12:55:08

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

moon esti bine? puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#1203 2014-05-17 13:00:15

denorah00
Insomniac member

Loth, difereente. Parca stiu ca ziceai ca ea a si slabit f tare. Eu nu. 6 kg, dar apoi am luat 14.  Multe au fost apa, ca pana la 30 si de sapt aveam luate doar 7. Dar la sf m-am umflat ca un balon.
Eu nu as putea sa merg ambulator, nici nu stiu daca ar face asa aici, dar abia merg la eco o data pe luna, n-am mai iesit din casa de la ultima eco...
Nu pot sta in picioare sau umbla mai mult de cativa metri ca ma ia lesinul.
Abia astept sa imi mai revin. Stiu ca in prima sarcina la 28 sapt am mers la hajdu o zi si m-am simtit acceptabil.

#1204 2014-05-17 13:00:33

Bluemoon
Hero member

Sonia puss sunt bine, am devenit chiar vedeta la ziar lol Sper sa nu ajung si pe la TV lol
Sunt f ocupata, suntem cu casa cu curu'n sus si sper sa mai astepte mitza mea pana rezolvam cat de cat incurcaturile big_smile

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#1205 2014-05-17 13:03:32

sonia30
Moderator

moon,ce facusi de ajunsesi vedeata? big_smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1206 2014-05-17 13:07:21

Bluemoon
Hero member

Eeeeee, nu multe, important e sa te pui de-a-n curulea (ma scuzati) vointei CAS-ului lol si sa nu asculti de "ordinele" unor pupeze de acolo. Si eu cum sunt cu capsa pusa si stiindu-ma in regula cu toate, dupa ce m-au plimbat aiurea pe drumuri pana am crezut ca nasc in fata lor, le-am explicat sa se aranjeze pt ziar si tv. Si urmatorul meu drum a fost direct la ziar, acum vad ca o dau pupezele inapoi, ca daca ma calca iar pe bataturi, va anunt cand sa va uitati sa ma vedeti la TV rotfl2

#1207 2014-05-17 13:12:12

sonia30
Moderator

asa,moon lol ca doar de-aia suntem din inima olteniei lol

#1208 2014-05-17 13:14:40

denorah00
Insomniac member

Blue rotfl
Tin minte ca ai povestit atunci, dar nu ma gandeam ca esti "asa a draq" sa le dai la ziar! Bravo!!! Cineva trebuie sa si actioneze in tara asta ca prea sunt sictirite fandositele, si noi am patit una tot cu cas-ul, recent..

#1209 2014-05-17 13:22:37

Bluemoon
Hero member

Aoleu Sonia lol s-au pus cine nu trebuie, au gresit adresa lol Dupa ce am stat vreo 2 ore pe acolo, de ma cracansem toata, ma tineam de ghiseul ala sa nu ma imprastii pe jos, in situatia in care sunt cu absolut toate platile la zi, imi zice o analfabeta de acolo: "da' ce ai pazit 9 luni de zile sa nu-ti platesti datoriile?" Si atat mi-a trebuit lol Nah, eu nu ma las pana nu e ca mine, daca am dreptate, mor cu ei de gat, dar tot nu cedez rotfl

#1210 2014-05-17 13:29:02

sonia30
Moderator

si eu la fel,moon rock  wink

#1211 2014-05-17 13:38:10

Bluemoon
Hero member

Deno lol apoi, stie tot financiarul situatia mea si imi dau dreptate, ca am dreptate si mor cu ea cu legea in mana, ca CAS-ul nu voia sa ma vada asigurata dupa 6 ani de cotizatii si eu habar n-aveam. Ma trezeam in spital ca ma dau aia afara ca nu sunt asigurata, dupa sute de milioane de plata si asta ca mai voiu niste bani, care nu imi apar niciunde ca datorie. Nici nu vor sa imi dea o hartie la mana ca as avea datorii, ca efectiv nu le am. Vor niste bani la negru ca sa dea un clic sa ma asigure. Nu pot sa-mi iau concediu, sa intru in spital, etc, deci era groasa situatia si ele mizau ca sunt presata de timp si cu burta la gura. M-am umflat de plans zilele astea ca nu mai suportam stresul, dar am zis ca eu cum vor ele nu fac si nu cedez. Le-am spus ca le dau in judecata pt hartuire, santaj, abuz in serviciu, ca oi avea eu fata de proasta, dar ele nu ma calca in picioare cum vor si imi zice o balena, cik directoare pe acolo: da ce draga, ne ameninti? I-am zis si eu ca "draga" cu ea nu sunt si nici "tu", atata timp cat eu ii vb cu dvs si ca doar o informez in legatura cu ce urmeaza sa fac, sa nu o iau prin surprindere lol

Soni, asa si trebuie!

#1212 2014-05-17 13:47:58

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Felicitari Blue,ai avut ceva curaj si bataie de cap dar este nevoie de oameni ca tine sa se mai faca dreptate si sa inceteze anumite abuzuri...si eu sunt rea cand stiu ca am dreptate,dar in afara sa ma cert si sa le conving ca am dreptate si sa le cer caietul cu reclamatii rotfl la ziar si tv nu m-am gandit pana aqm rotfl

#1213 2014-05-17 13:51:51

denorah00
Insomniac member

Blue, fa-te peste cap sa ti se dea dreptatea si drepturile, dar nu mai plange fata pentru niste incompetente!!!!
Asta merita alea?

#1214 2014-05-17 14:05:18

Bluemoon
Hero member

Pisi, ia sa incerci, stii cum se schimba situatia brusc, cum isi amintesc legile? Eu acum am obtinut asigurarea ca sunt gravida si aveam dreptul legal la ea, fara plata si refuzau sa ma asigure, dar eu am platit si vreau concediu prenatal si sa vezi show luni daca mi-l refuza pe motiv de neplata sau alte bazaconii lol Vreau sa le vad cum demonstreaza acum ca pe cnp-ul meu, figurand ca sunt asigurata, cum or sa-mi refuze concediul. De reclamatii sunt satula, ca le-am facut si ma sterg cu ele undeva.
Deno, ce stres cumplit e sa te trezesti ca nu ai asigurat nimic, ca nu poti sa iei bani pt copil, cu toate ca te-ai indoit de plati ani intregi, ca esti batjocorita de niste nenorocite, care le preocupa doar ce oje/genti/pantofi si-au mai luat..Urla ca sunt bugetare si nu le ajung banii, iar eu de muncesc pe cont propriu de-mi sar ochii din cap sa le intretin pe ele sa-si frece c.. pe niste scaune si platesc taxe si impozite de nu mai stiu de mine, mai sunt si umilita si tratata ca un gunoi si depind de poftele, ambitiile si cheful lor de moment.

#1215 2014-05-17 14:32:47

denorah00
Insomniac member

Stiu blue, stiu...
Eu am patit-o cu 2 sapt inainte sa nasc, o idioata nu a vrut sa-mi dea un examen desi m-a vazut ca mai ca nasc in fata ei, si mi-a nenorocit tot viitorul. Aveam treapta de anul 4. Asa din cauza ca cica nu i-am raspuns complet, m-a invitat sa repet anul si sa invat mai bine sa-l iau. In conditiile in care raspunsesem la 7 intrebari din 10, aproape perfect.
2 saptamani am umblat dupa ea si dupa interventii sa ma lase sa mai dau examenul o data atunci, dar nu a vrut. Si nici decanul nu a vrut sa imi aprobe sa fiu examinata de alt profesor.
Am plans si eu alea 2 sapt de am crezut ca ma stric de cap si pana la urma... Dar n-a meritat vaca aia sa plans din cauza ei. Siu ce inseamna stresul mare si neputinta... Imi pare rau ca fix inainte de nastere ai parte si tu de asta sad

#1216 2014-05-17 14:50:29

Lothraine
Insomniac member

deno, a slabit 25 de kg... a inceput cu 74 si a nascut la 49 ... plecat acasa cu bb la 44 de credeau pustanii in parc ca isi plimba surioara

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.