homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-62

#1160 2014-05-16 16:31:47

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

iuliabebe a scris:

rona hjarta hjarta ce frumooos! ce poti cere mai mult de la viata!?

subscriu
rona, felicitari, mamica draga!! hjarta hjarta cred ca te-au coplesit emotiile, abia astept sa ne povestesti mai mult. e minunat ce traiesti acum, d-zeu te-a rasplatit pentru toata suferinta indurata.
sa creasca mari, sanatosi, frumosi si voiosi! de acum va puteti gandi la nume, sa le vorbiti fiecaruia in parte hjarta. ce frumos!
azi am vazut o gravdiuta si mi s-au scurs ochii dupa ea... hjarta sper sa ma ajute d-zeu sa retraiesc experienta asta frumoasa.

cristina, voi n-ati aflat inca ce e minunea mica?

buna, fetelor wave! numai bine voua si copilasilor din burtici!

#1161 2014-05-16 16:35:59

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Rona, felicitari! Nici nu se putea mai bine! hjarta

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1162 2014-05-16 16:43:18

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

rona felicitari!! hjarta hjarta
scarlet si mie acum o luna imi zisese ginecoloaga ca pare maricica bebelusa lol
emma hjarta

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-05-16 16:47:20)

#1163 2014-05-16 17:22:30

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Fetelor, am vazut acest filmulet si m-a impresionat pana la lacrimi grater

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1164 2014-05-16 17:44:31

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

rona, felicitari. eu nu am carenta de ac. folic, dimpotriva mereu l-am avut peste limita...adevarul e ca sunt si cam ruda cu iepurii chicot si am mai si luat ceva ani ac folic pana mi-a zis medicul sa nu mai iau ca deja depaseam prea tare limita si suprasolicitam rinichii.
sincere felicitari pentru perechea de gemenasi. 
emma, aici cred ca asa fac majoritatea. btw. tu unde ti-ai facut Mutter-Kind-Pass? la gine, spital sau Hausarzt?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#1165 2014-05-16 17:48:12

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Fete dragi,
Va multumesc din suflet tuturor pentru gandurile bune. par  puss  kram
Ma scuzati ca am disparut asa brusc, dar am probleme cu cablul si cu netul din cauza ploilor. In plus, am si musafiri.

A fost foarte impresionant, am plans de emotie, bieninteles...Sotul, siel emotionat.
Fetita e mai activa, dintotdeauna a fost asa. Ea e pozitionata mai sus, iar baietelul mai jos si fundic. Ambele placente sunt posterioare. Si doctorii care m-au asistat astazi (ca au fost vreo 3 chicot ) mi-au spus ca ceea ce simt nu e pulsul, nici intestinele, ci sunt miscarile bebeilor, care se simt in toata burtica. cam ca un roi de fluturasi. Adica domnisorii sunt peste tot.
La baietel s-au vazut scrotul si putzulica, la fetita nu, cam asa s-a si ajuns la concluzia c-ar fi fetita. Bineinteles, inca este devreme, sexul se poate schimba pe parcurs. chicot
Colul era ok, ei sunt dezvoltati bine, nu sunt diferente de greutate intre ei. In continuare, n-am voie efort si secs. Speram sa fie bine pana la capat!

Anca,  par Doamne ajuta sa vina repede bebe2!
Cristinica,  par de-abia astept sa ne zici si tu ce ascunde burtica ta!
  Lil, Kuky, Alex, Pisi, Iulia, Emma, Rozi, Scarlet, Katey, Anna, Loth puss

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-16 17:50:58)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1166 2014-05-16 17:55:58

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

Loth, ce traiesc eu e un cosmar, nicidecum o perioada fericita. Azi a trebuit sa am grija de Y de la 9 pana acum la 4 jumate si am crezut ca mor langa el. A stat mai mult leguma pe canapea si ma uitam neputincioasa cum plange. Vine si ma trage de haine sa ma dau jos sa ma joc cu el si daca nu ma dau plange sad
Apoi venea si ma pupa pe mana si pe gura, sa ma imbuneze sa ma joc cu el, daca a vazut ca nu merge cu plansul.
Cumplit.. Abia sa reusesc sa ma ocup de nevoile lui de baza, adica hranit si schimbat pampers neutral

Pisi, inseamna ca eu am vazut alt interviu, in care vorbea f bine, nu s-ar fi zis ca a nascut curand.

Rona, wowwww, superb! Felicitari din suflet!

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-16 17:56:53)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1167 2014-05-16 17:58:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wave

rona felicitari pt Neghinel si Neghinita! applause ii pup si iti doresc numai bine in continuare! puss

cristinica frumusica  par  puss

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1168 2014-05-16 17:59:00

emma_arual
Full member
De la: Austria
Inregistrat: 2007-05-06

Annabelpar

Anca, iti doresc sa vina bebe al doilea cat mai curand!

Rona, sanatate in continuare pt toti 3!

Loth, la gine am facut Mutter-Kind-Pass-ul. La Hausartz, doar in jur de saptamana a 17-a trebuie mers pentru un control sumar, gen tensiune etc si in sapt 25 pt testul de diabet. Dar nu toti Haus?rzte fac teste de glicemie si atunci trebuie mers la un laborator pt testul asta, care aici e obligatoriu.

Deno, Soni  par

Ultima oara a fost editat de emma_arual (2014-05-16 18:00:24)

Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014!

#1169 2014-05-16 18:00:02

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Deno, multumesc puss . Off, cred ca tare greu iti este...
Sper sa treaca mai repede starile astea. Uite ca eu sunt aproape de 17 s si tot vomit zilnic...Dar cand ma gandesc la tine, mi se rupe inima. Pupici, sa fii tare iar Yanick cuminte.

Soni puss , multumim si pupicei de la Neghinel si Neghinita!

Emma, multu!  puss La fel si voua va doresc!

Fetelor, eu va citesc pe seara, sunt prinsa cu musafirii.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-16 18:02:42)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1170 2014-05-16 18:18:01

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Emma puss

Rona puss yannick e foarte cuminte, s-a schimbat mult de cand am ramas insarcinata si u mai pot sta atat cu el, ma asculta, daca ii spun ferm si serios sa inceteze cand face crize, ma asculta, dar are nevoie de activitate, de joaca. S asa sta aproape numai in casa, si numai in sufragerie, acelasi spatiu aceleasi jucarii, e satul saracul, sa nu mai zic ce rau il chinuie caninii fix acum, azi a trebuit sa-i dau nurofen asa de rau a plans de durere.
S mie mi se rupe inima pur si simplu, el merita mult mai mult decat ii pot oferi eu acum..

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1171 2014-05-16 18:26:17

Lothraine
Insomniac member

deno kram offff... o sa fie si Y rasplatit cu un partener de joaca acum si un frate/o sora  alaturi pentru toata viata. desi acum te cred ca nu vezi luminita de la capat..inca e prea departe, dar tot Y iti da putere sa mergi mai departe si iti umple zilele care trec mai repede alaturi de el, asa se termina mai repede cosmarul.
soniuc puss ce-ti face degetelul dili?
cristinica puss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1172 2014-05-16 18:28:01

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

lil hjarta
deno, sonia puss

#1173 2014-05-16 18:52:29

anca90
Platinum member

emma, rona, multumesc mult! puss

#1174 2014-05-16 20:58:17

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Fetelor, voiam sa va impartasesc si experienta mea cu epidurala. Eu am facut-o la insistentele medicului, am stat 4 ore fara ea, dar aveam contractii la 1-2 minute si colul meu inca nici nu se inmuiase. Asa ca dupa 4 ore a venit dr si mi-a zis sa fac epi ca la cum arata colul, pot sta asa si 2 zile si ca trebuie sa bagam perfuzie cu oxitocina. Si am acceptat, desi eram impotriva ei, dar din cauza ca era tintuita in aceeasi pozitie ca eram prinsa de monitor si nu ma puteam misca in voie sa imi usurez durerile, am acceptat-o. Dar sa stiti ca acele contractii, desi eram la 1-2 minute si tineau cam 40-50 secunde, era dureroase, dar nu extrem de. Da, durea mai rau ca o crampa de menstra, dar era si pauza de 1 minut in care imi readunam fortele.

Montarea ei nu a durut deloc, m-a anesteziat local.
La mine a prins foarte bine, am auzit cazuri cand anesteziaza doar o parte. La mine nu. Din momentul ala nu am mai simtit nimic, nicio durere. Nici macar presiune. Daca puneam mana pe burta, simteam la mana ca se intarea, dar eu durerea nu o mai simteam.Picioarele le simteam, le puteam misca, am fost in stare sa ma dau jos singura si sa ma urc pe scaunul ala cu rotile.
Ce nu stiu sa va zic este cum afecteaza expulzia, pt ca noi nu am ajuns acolo, dupa cum stiti ne-au bagat la cezariana de urgenta.

Cezariana a fost efectuata su efectul aceleasi epidurale. adica nu mi-au scos-o ca sa faca rahie. La rahie se inteapa in alta parte. Doar au bagat o doza mai mare. Nu am simtit nimic in timpul operatiei. Ulterior mi-au facut analgezice direct in coloana, post operator.

In ziua plecarii mi-au scos cateterul din spate, nu am avut dureri la locul respectiv.

Nu am dureri de spate sau alte dureri cauzate de epidurala.

Rona felicitari pentru pereche si pt vestile bune. Doamne ajuta! Sa fiti bine pana la capat!

Ultima oara a fost editat de anorien (2014-05-16 21:07:29)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1175 2014-05-16 21:35:50

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

emma  puss

stormuachis  puss degetelu e mai bine.daca sunt suie.

anna  puss

noapte buna wave

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1176 2014-05-16 22:14:15

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Hello,

Ronaaaa puss felicitari din suflet mamico!!! e superb, o sa ai pereche!!! hjarta ce frumoooosssss !!!!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1177 2014-05-16 23:21:16

anca90
Platinum member

ano, prima parte din ce povestesti seamana cu nasterea mea. nici eu nu ma dilatasem si nu aveam contractii la 6 ore de la ruperea apei. ulterior am aflat ca puteam sa stau mult mai mult cu membranele fisurate si mi-a fost ciuda ca n-am fost informata sa stiu sa refuz perfuzia cu oxitocina. in fine, dupa 6 ore in care nu s-a intamplat nimic, mi-au bagat perfuzia cu oxitocina. dupa alte 2 ore, am inceput sa am contractii la fiecare 2 min. nu mi s-au parut de nesuportat, dimpotriva, inca zambeam, eram vioaie, desi monitorul arata ca erau peste 99 ca intensitate. ce m-a terminat pe mine au fost 5 ore jumatate de contractii din 2 in 2 min. in ultimele 3 ore, o contractie dura un minut iar in minutul urmator gemeam incontrolabil, tremuram fara sa ma pot opri si nu simteam deloc ca ma odihnesc si pregatesc pentru urmatoarea contractie, ci traiam un soi de ecou al contractiei, o amintire a durerii la fel de epuizanta. orele astea 3 mi le-am petrecut in picioare, cocosata, sprijinita de masa ginecologica si in imposibilitate de a ma misca. contractiile imi sugeau energia de nu eram in stare sa ma desprind de masa.
m-am incapatanat sa nu fac epidurala. a doua zi, o compatimeam pe colega de salon ca se vaita de dureri de spate si ma bucuram pentru mine ca nu trebuie sa suport si asa ceva (pe langa durerile ingrozitoare de fund).
nu vreau sa sperii pe nimeni, incerc sa va ofer o imagine realista cu ceea ce ar putea fi nasterea naturala, fara peridurala. oricat de groaznic ar parea ce am povestit, eu a doua oara tot natural si fara peridurala vreau sa nasc. deci nu e chiar asa de rau si avantajele sunt multe si se simt din plin dupa. puteti avea norocul unui travaliu scurt (sa va povesteasca elena) si atunci chiar nu se merita epidurala. eu am avut si perfuzia cu oxitocina, care a amplificat durerile. chiar si asa, nu durerile mi s-au parut cea mai nasoala chestie, ci repetarea lor pe perioada lunga. asta m-a sfarsit de puteri si practic asta a fost cel ami nasol, senzatia de sfarseala si neputinta. o contractie in sine nu-i bau bau, e o durere oarecare. repetarea lor poate fi tortura daca se scurg multe ore.

cat despre acid folic, eu n-am luat nici macar o pastiluta (l-am dozat la inceputul sarcinii si era in parametri buni) si am un copil sanatos. nici alta vitamina ori medicament nu am luat si la fel voi proceda si in sarcina urmatoare, daca ma ajuta d-zeu sa fie la fel de sanatoasa.

#1178 2014-05-17 00:33:46

Lothraine
Insomniac member

Anca, si pe mine m-a batut gandul sa nu iau deloc, dar mi-am amintit de spina bifida a lui Cris (pui de Kata) si nu m-au tinut balamalele...oricum sarcina mea e f putin monitorizata si cat se poate de nemidecalizata, exceptand ep. de spitalizare din alte cauze care au trebuit tratate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.