homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-60

#1122 2014-05-16 00:04:07

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Nici eu nu am dr cu care sa nasc supa  ma simt asa pierduta uneori, e greu sa mergi la un dr care ajunge sa te cunoasca si apoi sa schimbi cu altul care habar nu are de tine. As vrea sa nasc acasa sa nu mai am grija doctorului...

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1123 2014-05-16 00:16:36

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

puss burtici

Oana, sa ai nastere usoara! Hi hi, mi-am amintit de nasterea Emei. Tot pe luni o lasasem si eu cu cezariana dar bebe scump a vrut sa iasa duminica. Sa nu iti faci griji pentru drum daca se intampla mai devreme ca durerile nu sunt mari la inceput.  puss  si micutei din burtica sa stea cumintica pana luni.

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1124 2014-05-16 00:24:19

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Storm, Oana, da, cred ca prin Buc. faci inca pe-atat.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1125 2014-05-16 00:30:28

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Multumesc Blue...pupici multi si voua!
eu sper ca o sa stea cumintica,faza este ca nu prea stau eu cumintica,azi am fost mi-am facut manichiura si pedichiura iar sambata avem un botez la care vreau neaparat sa fiu prezenta,macar la biserica... sper sa ma simt bine si sa pot merge.
am o stare asa ciudata,sunt tare euforica,ma bucur mult ca o sa nasc,nu imi este frica de nimic...habar nu am ce ma asteapta...eu ma gandesc doar la momentul cand o sa o vad... si toata lumea ma intreaba daca mi-e frica,ma incurajeaza dar eu sunt asa high...nu realizez... rotfl

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1126 2014-05-16 00:43:35

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Oana vezi(cel putin aici) ca n ai voie cu oja la maini, poate iti pune chestia le deget si tre sa ti stearga unghiile puss
Ce faceti voii?
Lil, ai atata treaba inainte, de ce a chinuiti de acum cu nasterea?

Publicitate

loading...

#1127 2014-05-16 03:01:34

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Da. Jac sper sa nu uit sa iau acetona cu mn sau poate le sterg de duminica. Nu mi-au spus nimic  in legatura cu asta dar am citit ca asa ar fi bine sa le am fara oja.eu le am  facut si l maini in ideea ca merg  l botez.
Ce faceti voi? Cresteti cresteti..... pupici multi.

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1128 2014-05-16 07:55:53

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Katey inca nu I-am zis ca vreau sa renunt la el, parca nici nu-mi vine sa-I zic, ma simt prost pt cat m-a ajutat ; imi amintesc si acum ca eu mai mereu ma duceam fara programare si saracul se chinuia sa-mi fac loc mai repede ca sa nu astept mult pe la usa sad si multe alte lucruri cu care m-a ajutat si m-a facut sa am incredere in el.
Oana de Bolintin nu am auzit nimic, nici de rau , nici de bn. Dar la inceputul anului am fost internata acolo pt ca mi-a facit dl doctor histerosalpinografie, iar mie nu mi-a prea placut spitalul , desi sotul zice ca nu-I diferit de alte spitale de stat, ca na, asa e la stat , nu-ii ca la medlife. Atunci cand am fost internata acolo doctorul s-a purtat super, a coborat chiar el sa ne ia din curta spitalului pt ca nu gaseam intrarea ( sunt mai multe sectii intr-o curte), iar toate asistentele erau cu zambetul pe buze si s-au ocupat mereu de mine. Problema e ca eu n-am ajuns sa vad exact cum e acolo salonul pt femeile care nasc, dar ma gandesc sa-I propun doctorului sa merg sa vad iar apoi sa iau o decizie.
Lil, tot pierduta ma simt si eu grater ma macina 1000 de ganduri

Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-05-16 07:58:45)

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1129 2014-05-16 08:52:51

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata,

Alex, eu as fi nascut oriunde ar fi fost doctorita mea. Dar eu am facut fiv cu ea, i-am fost pacienta 3 ani, am facut si inseminarile, si chiar mi-a fost alaturi in toata lupta asta, mult mai mult decat o face orice medic. Am plans la ea in cabinet, ea m-a mangaiat, s-a straduit sa imi gaseasca schema potrivita de tratament pt fiv, chiar a pus suflet in ce facea, si s-a bucurat enorm cand am reusit. Oricum eu voi merge la ea ca medic ginecolog toata viata. Culmea e ca tot nu am nascut cu ea ca era si ea gravida cu o luna in urma mea lol dar am nascut cu sotul ei, iar pt mine el sau ea era acelasi lucru, sunt minunati amandoi.
Dar...in mod normal, daca nu as fi fost atat de atasata de medici si nu ar fi facut atatea pt mine (au fost mereu disponibili la orice ora din zi sau noapte pt mine ca gravida, nu stiu cati medici sunt..si multe altele..) eu as fi lasat medicul ca sa nasc la privat.

Deci..concluzia e ca numai tu stii cum te simti mai confortabil.Pt ca uite, desi eu voiam sa nasc la privat, daca medicul mi-ar fi spus ca nu poate decat la stat, eu mergeam la stat si gata, clar nu nasteam cu altcineva, mai ales ca voiam cezariana. Exista si la stat posibilitatea de a-ti lua rezerva privata contra cost, si ai conditii f bune de cazare. Dar oricum ar fi, stai linistita ca va fi bine. puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1130 2014-05-16 09:30:06

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

neata mornincoffee Alex,Lil ...nu va mai stresati ca nu e bn ptr bebe... mai e asa mult pana nasteti... nu veti ramane nici fara medic nici nenascute. o sa nasteti cu bb si cand il veti tine prima data in brate va va fi indiferent cine si in ce spital s-a uitat la pasarica voastra si v-a vazut transpirate de dureri.
veve puss
fetelor, voi pana cand ati luat acid folic? ca eu mai am 5 pastilute si parca se lua doar in primul trimestru...sa vad maine daca il prind pe medic la tel ce zice...asta de fam din At zice sa nu mai iau.

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-16 10:00:25)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1131 2014-05-16 09:56:53

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Neata fetelor puss
Deno am vazut cand a intrat la teo in emisiune si a intrebato direct despre nastere si travaliu...oricum nu mai conteaza,bine ca sunt sanatosi
Eu inca nu stiu cum voi naste,vroiam natural dar aqm cu trombofilia poate nu voi reusi,desi elena a nascut natural...si mai este atata pana atunci...si 90% voi naste la spitalul de star care e modernizat de vreo 2 ani si mi se pare ca arata foarte bine,rezerve de 2,3 paturi cu toalete in cameea;caldura la greu iar personalul asa si asa,ca peste tot...10% ma voi duce la o clinica in alt oras dar ma indoiesc ca o voi face,ma voi simti mai in siguranta in spital.

#1132 2014-05-16 10:34:07

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Neata fete puss puss  puss  puss  puss
Loth  puss mie saptamana trecuta mi-au zis sa continui cu vitaminele , printre care si acid folic si mi-a dat de inteles ca toata sarcina si ... mi-a zis ca si dupa ce nasc daca dau san la fe sa contnui sa le iau.

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1133 2014-05-16 10:52:43

Lil' Star
Sr. member

Neata fetelor puss  eu abia am facut ochi, m-a trezit un carcel la picior lol 
Loth, m-ai facut sa rad  rotfl App, de acid folic, mie mi.a recomadat toata sarcina, nu doar in primul trimestru. Si mi-a zis ca il voi lua si cand voi alapta.
Jacq, Loth, stiu ca mai e o groaza de timp da sunt genul de persoana care planifica din timp ca sa stea linistita mai incolo, oricum, vb voastra, nu raman eu cu bebe in burtica, cum necum, il voi naste..ce mai conteaza unde, sunt atatea femei care nasc pe lumea asta si poate nu le mai pasa asa mult big_smile

Fetelor, m-am trezit cu o pofta mare de o prajitura cu crema, dar nu una banala...as manca ceva bun bun bun:))) hai ca v-am lamurit rotfl

#1134 2014-05-16 11:07:07

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey fetele
le "cert" si eu pe lil si alexandra..
alexandra sunt multe variante..la tine e mai greu pt ca ai fost dezamagita de f multi doctori.asa ca un prim pas ar fi sa vorbesti cu dr tau si sa vizitezi saloanele unde nasti, unde stau femeile care au nascut..totusi zici ca a fost ok cand ai fost tu
lil, eu toata sarcina merg la o doctorita(sunt multumita de ea..dar nu exista o chimie intre noi sau altceva) pt vizitele lunare(verificat col, bataile inimii cu dopplerul, pozitia lui bb prin palpare, tensiunea, prescris analize/ecografii), la ecografii am mers de fiecare data la alt spital deci la alt dr(acum sa vad cum va fi peste 2 sapt, dar de fiecare data am fost tratata suuuuuper bine), iar de nascut voi naste cu dr care va fi de garda.dar m-am documentat f bine despre spital, doctori, moase si asistente incat nu am nici cea mai mica emotie.ei sunt acolo sa aiba grija de noi, sa isi faca meseria cel mai bine. asa ca nu te stresa inutil! baby steps! (eu as fi mult mai "relaxata" stiind ca nasc intr-un spital cu atatea cadre medicale langa mine, decat acasa lol )
dreams n-a mai intrat
loth eu iau niste pastile care contin toate vitaminele+acid folic si trebuie sa le iau pana nasc..ba chiar scrie ca sunt bune si pt alaptare(ca la cristina).vorbeste cu dr sau daca poti sa te uiti pe prospect, ar trebui sa scrie
yey si eu in trim 3 yikes lol

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-05-16 11:08:50)

#1135 2014-05-16 11:20:37

Lil' Star
Sr. member

Ann puss  Felicitari pt trimestrul 3 puss 
Faza cu nascutul acasa a fost doar in gluma, nu sunt asa curajoasa.  big_smile Si sa stiti ca ma gandeam si eu la ceva zilele astea, in caz ca se naste un copil prematur la clinica unde merg eu, ghiciti unde-l trimit? Fix la spitalul unde  voi naste eu, caci au o sectie performanta pt prematuri. Nu spun ca asta se va intampla la mine dar macar ma linisteste sa stiu ca e un spital bun. Doar ca la spitalul de stat nu ti se pace epidurala, e singura regula pe care o impun si daca ma intrebati de ce habar nu am nustiu  Asta cred ca ma sperie mai tare, voi putea suporta eu durerea aia despre care nici nu am habar cat de dureroasa e? big_smile Iti poti alege rezerva ta, personalul cred ca e de treaba, habar nu am lol  eee,  am atata timp in fata sa ma bucur, las fricile mai la sfarsit big_smile

Acum ma gandesc ce sa-i mai cumpar lui bebe, ma gandesc la o perdea big_smile  ca n-am mai luat nimic de 2 saptamani big_smile Ce trece timpul, acum ajungem si noi la jumatate al9leacer Asta mi se pare cea mai frumoasa perioada, nu tu greturi, bebe e asa activ si cand misca sunt cu ochii pe el sa vad cum impinge in burtica hjarta Ieri am filmat burtica vreo 11 min ca misca continuu dar nu am reusit sa prind momentul, erau mai slabe miscarile lui decat cele de acum 2 zile hjarta  Parca nu-mi vine sa cred ca bebita se face baietel mare hjarta

#1136 2014-05-16 11:31:05

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

pai vezi lil? esti 100% sigura ca nu se poate face epidurala?nici contra cost?eu zic sa intrebi la ei direct..eu de epidurala nu stiu ce sa zic..aici toata lumea imi zice sa fac..dar..la ce am citit de la ioana, jaq&co..imi cam pun un semn de intrebare..oricum nu eram si nici nu sunt convinsa 100% cu sau fara epidurala..sunt la mijloc..sa vad ce ne zice si la curs

#1137 2014-05-16 11:32:32

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Neata si de la mine  cascat   puss

Am dormit foarte prost azi noapte dar am mai recuperat dimineata dupa ce a plecat sotul la munca insa nu foarte mult pentru ca nu mi-a dat pace caldura. este minunata vremea aici, avem 22 de grade  happydance
Anna felicitari pentru trim 3  puss
Va pup pe toate  puss  puss

#1138 2014-05-16 11:36:47

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

neatza si de la mine puss eu am tras un bocet de dimineata, asa ca sper ca soarele de afara sa imi schimbe dispozitia

fetelor, bucurati-va de sarcinutele care sunt inca micute si nu va stresati unde o sa nasteti, pentru ca da, asa cum zice si loth, nasteti sigur undeva..e asa frumoasa perioada sarcinii si e pacat sa incepeti de pe acum cu asa stres smile e timp destul si la cate pot aparea pe parcurs, asta sa ramana grija cea mai mare, unde si cum nastem

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1139 2014-05-16 11:45:28

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Lothraine, chiar m-ai facut sa rad rotfl2 imi dau seama ca in momentele alea nu mai conteaza nimic , doar sa fie bebe.
Eu sunt stresata cu doctorul tocmai pt ca am ramas f greu insarcinata, am ovare polichistice si  un chist de aproape 4 mm pe ovarul stang , si asta e un motiv pt care as vrea sa raman la al meu, imi stie toate aceste probleme.
Ai dreptate mai este timp , insa sunt constienta ca nu ma pot duce la alt doctor la jumatate sarcinii pt ca nu te primeste oricine. De exemplu cand am fost luna trecuta la dr Toderici Ina la Regina Maria, eu am mers doar sa-mi dea sa fac niste analize acolo pt ca ieseam mai ieftin decat la Medlife, si doctora mi-a zis sa ma decid unde raman pt ca fiecare doctor da alt tip de analize, iar in cazul in care raman la ea, ea  vrea sa stie ce are in burtica cand merge in sala lol exact asa s-a exprimat.
Annable, cand am fost eu era acceptabil, nu prea mi-a placut ca sa zic asa, dar poate in sectia de maternitate e alfel.
Eu de azi am intrat la program redus, de 6 ore. Uraaaa
Va pup, burtici  puss

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1140 2014-05-16 11:54:41

Lil' Star
Sr. member

annabel a scris:

pai vezi lil? esti 100% sigura ca nu se poate face epidurala?nici contra cost?eu zic sa intrebi la ei direct..eu de epidurala nu stiu ce sa zic..aici toata lumea imi zice sa fac..dar..la ce am citit de la ioana, jaq&co..imi cam pun un semn de intrebare..oricum nu eram si nici nu sunt convinsa 100% cu sau fara epidurala..sunt la mijloc..sa vad ce ne zice si la curs

Si eu am vazut ce a patit Jacq si acum daca ma intrebi nu as vrea, dar poate atunci s-or schimba lucrurile. Ma voi interesa mai bine si la spital, poate se face contra cost.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.