homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-58

#1084 2014-05-14 22:18:55

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Oana, curaj burticuta, peste putin vei fi mamica puss  iti urez de pe acum nastere usoara puss
Fetelor, asa e, nu are tara noastra prea multe lucruri bune dar macar nu sunt atat de stricti cu concediul prenatal. Asta e un moment in care iminpare rau ca locuiesc in alta parte si nu in Romania sad sunt dezamagita de sistemul de aici, 18 sapt cu bebe(asta daca te duci pana in ultima clipa la munca) e extrem de putin, ca pe vremea comunistilor. Cu cine imi las eu copilul la 4 luni? La cresa, sa mi.l neglijeze altele? sad

Fetelor, sunt topita toata, am simtit cum misca bebe si cand am ridicat tricoul am vazut cum a impins in burtica... a fost minunat hjarta  l.am chemat repede pe sot si am asteptat ceva dar n.a mai vrut sa miste chicot  parca stia ca e privit big_smile micutul meu creste, parca nu.mi vine sa cred ca am prins momentul hjarta
Am postat dincolo si burtica hjarta

L.E. misca iar, numai in partea dreapta a burticii:X

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-14 23:20:37)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1085 2014-05-15 00:48:02

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Fetelor, sper ca sunteti ok toate!

Lil am vazut ca ti-a miscat hjarta

Oana, nastere usoara luni!! Curaj, o sa fiti bine@

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1086 2014-05-15 08:12:12

Lil' Star
Sr. member

Ano puss  mi.e dor de tine, parca ieri il asteptai pe V  big_smile iar peste peste ceva timp te vad iar burticuta visslar ce mai faceti voi, cum mai e ochisorul? Cu alaptatul va descurcati? Sper ca toate sunt bune puss Misca Ano, destul de des,  l.am simtit eu de multe ori dar nu l.am vazut sa impinga in burtica pana acum hjarta

Neata fetelor puss

#1087 2014-05-15 08:36:56

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Neatza puss sa fie soare!

Eu vad ca am inceput sa nu mai dorm, initial am zis ca e din cauza lui iub, dar de 2 nopti dorm singura si dupa ce merg la baie nu mai e chip sa adorm vreo 2 ore sad de durut nu ma doare nimic, nu ma incomodeaza burta, dar degeaba

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1088 2014-05-15 08:44:09

Lil' Star
Sr. member

Iulia, imi pare rau ca nu te odihnesti bine kram  Lasa ca mai ai putin si acum intri in prenatal, recuperezi din urma big_smile Si eu imi deranjez usor somnul daca merg la toaleta, dar vad ca de cand ma culc pe la 12 si apuc sa merg la toaleta inainte de somn, nu ma mai trezesc noaptea big_smile

Publicitate

loading...

#1089 2014-05-15 08:52:29

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Neata,

am vazut ca vorbiti de sistemul de CIC...asa e , in Romania tot e bine, pe bani mai multi sau mai putini, dara macar 1 an tot poti sta fara probleme, ba chiar si 2 daca oricum nu castgai prea mult nici la serviciu.
Am o prietena in usa care a renuntat la job de tot, desi a facut acolo si facultatea, avea o cariera inceputa, dar a renuntat ca sa isi creasca copiii, iar sotul ii intretine pe toti. Din fericire s-a putut pt ca el castiga bine.. e inuman sa lasi copil de cateva zile cu altcineva, nu a putut sa faca asta, copilul are atata nevoie de mama lui!!! Dar credeti-ma ca rar am vazut 2 copii crescuti atat de frumos, asa ca macar sacrificiul ei nu a fost in zadar, sunt convinsa ca e mult mai mare satisfactia pe care i-o aduc copiii decat cea pe care i-ar fi adus-o jobul.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1090 2014-05-15 09:08:02

Lil' Star
Sr. member

Total de acord cu tine Cris. Vorbeam si eu cu sotul aseara si ii spuneam ca 4 luni jumate, max 5 nu sunt suficiente sa stai cu bebe acasa si apoi la munca. E mult prea mic si are nevoie de mama lui, nu de straini sad  Pe mine ma doare sufletul numai de acum gandindu-ma sa-l las cu altcineva, fie si cu soacra. Daca am lapte ce fac? Merg la toaleta sa ma mulg acolo si copilului ii dau acasa lapte congelat si nu proaspat cum ar trebui sa fie normal? Mi se rupe sufletul sad  Poate credeti ca exagerez dar la 5 luni e inuman sa-l lasi in grija altcuiva. Ma gandesc si eu la o solutie de a sta cu el 1 an si singurul lucru ce-mi trece prin cap e sa-mi las munca. Dar mi-e teama ca din cz somajului mare de aici nu voi mai gasi curand alt job, asa ca ma simt pierduta  va

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-15 09:09:05)

#1091 2014-05-15 09:08:54

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Neata frumoase doamne  hjarta .

Iulia sa stii ca si mie mi se intampla... ma trezesc  sa merg la baie si dupa imi sare somnul ,  par .
Crisulici  par  par  par  pup fetita lu` mama frumoasa puss  puss  puss
Lil puss  ce misca bebe tau  hjarta

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1092 2014-05-15 09:14:25

Lil' Star
Sr. member

Cristinica, misca, misca, vb cu el azi dimineata sa mai faca putina gimnastica dar nu vrea cand ii cer eu ci cand are el chef lol
O sa-l simti si tu in curand pe bebe, eu prima data cand l-am simtit miscand a fost la 16+ 6z. Acum sunt sigura ca el era, atunci nu eram convinsa big_smile

Ce meniu gustos ai gatit ieri, eu tot caut pe net ce sa mai gatesc, vreau mancaruri noi big_smile Mi s-a facut pofta de supita mamei cu taitei de casa, am incercat si eu dar nu iese cum o face ea drool

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-15 09:15:50)

#1093 2014-05-15 09:16:44

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Lil, nu exagerezi...la 5 luni e tare mititel... eu si la 1 an am lasat-o cu o mare strangere de inima...desi nu se compara, la 1 an e totusi mai maricel, are deja diversificata alimentatia, e altceva..
Sper sa gasesti o solutie puss

Cristinica cu burtica puss pupam si noi burtica frumoasa cu bebe pretios puss

Mie iar mi-a venit CM... dar deja ma gandesc ca la anul pe vremea asta o sa fiu burtica iar, daca imi reuseste embriotransferul...la anul prin martie vreau sa il fac... o sa fie si fetita mea mai maricica, iar pana la nastere ar fi 3 ani diferenta intre copii, mi se pare f bine, nu e asa mare diferenta.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1094 2014-05-15 09:18:20

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Nici o mancare nu se compara cu cea a mamei de acasa...  hjarta .
Eu zic ca il simt pe bebe ... bineinteles foarte fin .. dar cred ca e el  chicot ... ca niste gadilaturi asa  lol .
Ieri a facut fata cu care stam in casa musaca.... ce-i drept miroasea bine.. gust acceptabil spre bun... dar tocatura nu face decat sa ai arsuri dupa.... asa ca fie ea oricat de buna , nu merge! lol .

L.E Cat ma bucur .. mai e putin hjarta , cu siguranta va fi bine ai sa vezi ...abia astept puss .
Lil, dar trebuie sa ai incredere in tine si in munca ta...o sa gasesti d emunca dupa, nu-ti fa griji , mai degraba ai incredere ca ceea ce faci ,faci bine!Eu  niciodata nu am avut teama ca nu gasesc de munca... am fost sigura ca ceea ce stiu sa fac poate sa ma ajunte sa gasesc servici  smile ...chiar si aici departe de casa.

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-05-15 09:26:00)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1095 2014-05-15 10:34:26

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

Lil puss pfoai, pai ma apuca groaza cand o sa intru in prenatal, daca de acum am inceput sa nu dorm cand sunt cat de cat obosita de la munca, dar cand voi sta acasa ca o floricica forgetit cred ca o sa bantui prin casa

cristina puss ce frumoase sunt primele miscari ale lui bebe hjarta asa le-am simtit si eu ca niste gadilaturi, bule care se sparg.. acum sunt suturi in toata regula forgetit

cris puss sa te ajute Dumnezeu sa ii poti aduce micutei un fratior cat mai repede!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1096 2014-05-15 10:37:01

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Neata fetelor puss
Si eu am aceeasi problema cu mersul la baie noaptea si apoi nu mai adorm decat dupa vreo ora doua,de preferat sa dau drumu la tv sa aud altcv decat gandurile mele lol
Apropo voi va mai faceti unghiile cu oja? Pana acum nu m-am mai dat cu nimic,insa mi-as face o manichiura cu oja semipermanenta dar nu stiu daca il afecteaza pe bebe...o sa studiez azi problema asta...

#1097 2014-05-15 10:57:36

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey fetele
eu am fost de dimineata la analize, am avut mare noroc ca mi-a dat cineva un numar mai bun..ca altfel stateam minim 2 ore pe acolo lol
pisi eu stiu ca nu afecteaza cu nimic nici oja semipermanenta nici gelul
iulia si eu am cateva nopti de cand ma tot trezesc aiurea si nu pot adormi la loc dar la mine e din cauza gandurilor..tie iti e mai greu ca dimineata trebuie sa fii fresh pt munca.te preocupa ceva anume?

#1098 2014-05-15 11:04:07

Lil' Star
Sr. member

Ann puss
Iulia, poate e doar o perioada scurta si apoi revii la normal. Uneori si din cz ca esti prea obosita nu te poti odihni.
Pisi, eu mi-am facut unghiile, mi-a spus doctorita ca e safe, atat oja cat si vopsitul.  puss

#1099 2014-05-15 11:26:25

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

ionela eu am presimtirea ca tu o sa ramai insarcinata lunile viitoare tinand cont ca luna trecuta parca ti a iesit pozitiv ,cred ca a fost o incercare de implantare la tine.

After all,tomorow is another day!!

#1100 2014-05-15 11:32:30

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

caty, am rasp dincolo, la aspirante. cred ca ai scris din greseala aici smile
Buna burtici si bebelusi!!! puss

#1101 2014-05-15 11:42:46

emma_arual
Full member
De la: Austria
Inregistrat: 2007-05-06

Buna fetelor,

Am fost ieri la gineco, sa-mi vad printesa.... hjarta  Scumpa mea mica are aprox. 38 cm si 1,400 kg la 30 saptamani de sarcina si o zi, dar a fost asa timida ieri ca isi tot tinea manuta pe fatesoara ei frumoasa si nu s-a prea miscat, cat am stat la control. Colul e lung si inchis, fata e pozitionata inca cu capul in partea dreapta, deasupra buricului, dar avand in vedere ca cel mai probabil voi naste prin cezariana, zicea doc ca nu e o problema asta. Insa se poate sa fie o problema cu lichidul amniotic.... Desi este inca in limitele normale, se pare ca e spre limita inferioara si trebuie monotorizat, asa ca peste 2 saptamani merg iar la control.

Loth, ce nasol ca nu iei karenzgeld....imi pare rau. Nu nasti aici?

Pupici la toate fetele par

Ultima oara a fost editat de emma_arual (2014-05-15 11:44:01)

Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014!

#1102 2014-05-15 11:54:24

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

emma hjarta ce frumos..de abia astept si eu peste 2 sapt.. ai mai ametit?ai mai avut probleme?
ionela, caty, lil puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.