homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-56

#1046 2014-05-14 14:12:33

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Lil, iti dai seama ca nu le convine situatia. Iar pe tine trebuei sa te doara in dos de treaba asta.Iti iei nene medical pana nasti si dupa ce nasti nu te mai intorci la ei.

La mine e altceva, si seful cel mare si ceilalti colegi tin foarte mult la mine si ma suna des sa vada cum ma simt.  Eu in ultima zi de serviciu,cea cu sangerarea, am plecat disperata plangand in hohote de la job, iti dai seama ca s-au speriat si ei saracii. Si m-au sunat pe rand. Iar pe seful cel mare l-am sunat eu a doua zi, stiu ca era informat de situatia mea, dar am vrut sa vorbim personal, ne intelegem foarte bine si el a trecut prin asta cu sotia lui. Mi-a zis sa stau acasa cat vreaaau, luni intregi, cat am nevoie. Iti dai seama ca m-ar fi platit integral. Dar eu am vrut sa fiu ok cu toate concediile astea, chiar daca primesc mai putini bani.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-14 14:14:32)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1047 2014-05-14 14:18:14

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Lil si eu ma mai enervez la munca, dar nu am parte de asa tratament sad  indiferent cum ar fi, ca le convine sau nu, nu isi permit sa faca asemenea chestii.. si nu numai ca e vorba de mine care lucrez aici de 9 ani, ci chiar si cu mamica care e acum in crestere copil si care a ramas gavida dupa numai vreo 6 luni de la angajare, nu s-a purtat nimeni asa!
tu trebuie sa lasi astea sa treaca pe langa tine, bebe e pe primul loc, in nici un caz ei!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1048 2014-05-14 14:19:49

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Lil...aoleuuu, cum adica urla si injura??? vaaiii..pai daca ar tipa cineva la mine la serviciu, indiferent cine ar fi, i-as intoarce spatele si i-as spune ca nu avem ce discuta decat cand se calmeaza. Nu am acceptat niciodata asa atitudine, am nimerit o singura data un job cu un sef crizat, si mi-am cautat continuu altceva si in 3 luni am plecat de acolo. Iar in alea 3 luni cat am stat, la mine nu a tipat, dar nu suportam atitudinea oricum..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1049 2014-05-14 14:27:09

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Pisi, dar dublul cum a iesit? Ca daca a iesit ok nu prea mai are rost sa faci triplu. nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1050 2014-05-14 14:36:12

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Lil nu are sens sa te stresezi pentru niste oameni care iti vorbesc urat si nu te apreciaza si nu iti inteleg situatia. tu fi egoista si fa asa cum consideri ca e mai bine pentru tine si micut pentru ca pe ei nu ii intereseaza daca tie iti e bine sau nu (se pare), asa ca nu vad de ce tu ar trebui sa fi la cheremul lor atunci cand vor fara sa tina seama si de aspectele din viata ta care orice om normal le-ar putea sau ar trebui sa le inteleaga.

Publicitate

loading...

#1051 2014-05-14 14:36:25

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Rona, poate e greseala mea ca nu am sunat, nu stiu supa  vreau sa vb si cu sotul sa-i spun si lui ce s-a intamplat sa vad daca intr-adevar am procedat gresit. Din cate spui, ai parte de oameni intelegatori, nu ca la mine. Ce bine ca te sprijina..cat despre alt concediu medical, nu cred ca voi mai lua.Doctorita mi-a zis ca daca atunci cand ma intorc imi e la fel rau e din cz atator ore de stat pe scaun si pot avea contractii. Cand am fost ieri la control nu aveam, dar mi-e teama supa

Iulia, Cris, asa e la mine, se vede ca sunt alti oameni, cu alta mentalitate, si nu numai cu mine fac asa, cu toti colegii. A fost atat de greu la inceput cand urla seful la alti colegi...Prima data cand am auzit asa ceva am ramas masca, am ieist pe hol, mi-am sunat seful si i-am zis ca plec. Apoi am urmat eu, alti colegi, chiar si fata ce vine sa faca curat la birou, vai ce i-a facut odata... tipa la ea si apoi cand venea sa curete iar intreba cu frica, e seful tau aici? Era si ea romanca, rar am mai vazut-o de atunci, cred ca mai vine cand nu poate vreo colega de-a ei. Si cel mai rau e ca incerci sa-ti faci munca si gasesc ei motive sa te acuze de ceva chiar daca te straduiesti si iese bine. Niciodata nu ma mai incurc cu arabi, sunt cumpliti neutral

Kuky, as vrea sa pot face asta, dar in general sunt sensibila si daca-mi zice cineva ceva, sufar. Asa e, astia ar vrea sa fii mereu la cheremul lor, chiar acum ceva timp mi-au zis ca nu conteaza la ce ora si ce zi e, sa am telefonul langa mine ca daca e ceva urgent sa rezolv. Si i-am zis ca eu am familie, un sot, am si eu nevoie de odihna dupa munca, acum nu mai pot dormi de frica sa nu ma sune ei? Ca am patit sa ma sune si sa nu aud si valeu ce gura au facut!!! De vina e doar colega mea, ea e divortata si a acceptat sa munceasca non stop, lucreaza si la ora 11 12 noaptea daca el ii cere asta, numai pt niste bani in plus, si din cz ei crede ca toti trebuie sa munceasca asa. neutral

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-14 14:41:43)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1052 2014-05-14 14:42:42

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Lil, macar acum nu mai pune la suflet, ca bebe e mai important. Vorba lui Loth...ai 2 urechi, scoate pe alta ce a intrat pe una lol (Loth, mi-a placut asta maxim lol )
Nu se merita, crede-ma, job mai gasesti tu, dar copilul tau e unic.

Soniiii, mi-am amintit ca nu te-am pupat, asa ca recuperez acum puss puss puss puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2014-05-14 14:44:16)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1053 2014-05-14 14:45:04

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

iulia, cred ca banii la anestezist trebuie sa-i dai inainte, iar la doctor dupa.
Cunosc pe cineva care a nascut recent si a dat banii inainte la anestezist, iar in sala cu ea, mai era o fata care nu daduse inca banii la anestezist  si au intepat-o de 4 ori pt epidurala ca nu nimereau ce trebuie si tot nu si-a facut efectul epidurala; iar prietena mea a fost super ok, au nimerit din prima si epidurala a tinut-o cateva ore bune...ca i-au bagat de 4 ori cate jum de fiola parca...
La fel si la asistentele cu igiena, cand mergi sa te spele , le dai inainte ca e mai bn , ca sa se poarte frumos cu tine, iar la celalte la fel, le dai inainte sa le soliciti ceva:) , cam asa e la stat. Prietena mea a nascut la Cantacuzino si a fost ok.
Cris ms de info, insa n-as vrea sa fac nicio rata,  avem ceva bani deoparte pt ca noi ne cautam teren, iar daca nu gasesc pe altcineva de incredere o sa luam din aia si o sa raman  la al meu doctor. Acum caut, ma interesez, daca aveti recomdari, chiar va rog; sunt din Bucuresti.
Lil nu te mi enerva din cauza serv, toti sefii sunt la fel, nu merita sa-l stresezi pe bebe pt ei.
pop:)

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1054 2014-05-14 14:48:36

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Iulia,maternitatea nu am vazut-o, am fost internata 2 sapt pe sectia de materno-fetala,la parter acum 3 ani si am fost f multumita de conditii si de asistente. in schimb am inteles de la cumnatica mea ca asistentele de sus de la maternitate sunt groaznice,se poarta f atent cu bebelusii dar pe tine ca mama te ignora total,daca ai nevoie de un calmant ceva,iti cheama alta asistenta de pe alta sectie... este mult 300 la anestezist,sincer. dar o sa iti spuna dr ta cat sa dai. banii ii dai inainte,cand intrii in sala de operatii. cum se numeste dr ta? poate am auzit de ea cat am stat acolo...
Motz tot acolo a nascut,tot cu dr Tarig dar nu a mai intrat sa ne povesteasca cum a fost... tare rau imi pare...

Ultima oara a fost editat de oana_isabela (2014-05-14 14:57:51)

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1055 2014-05-14 14:57:00

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

lil puss vb cu medicul tau. explica-i cum sta treaba si incearca sa iti iei concediu de risc pana la prenatal. iar lor poti sa le spui ca au firma in Ro asa ca trebuie sa respecte legile din Ro si sa se comporte ca atare, ca la noi gravidele se bucura de tratament special...si femeia e considerata om cu drepturi egale lui.
cris, poi asa e.eu asa faceam cu moro.si il si lasam sa urle la pereti si reveneam in juma de ora sa il intreb daca s-a calmat...macar ala era bolnav il intelegeam, dar cu unul sanatos nu stiu ce-as face...nici nu vreau sa aflu
oana puss mai o ora si mergi sa vezi ce face Mara...poate nu mai vii acasa chicot

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-14 15:02:49)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1056 2014-05-14 15:08:51

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Loth.. rotfl vin acasa,macar dupa bagaj... trebuie sa ajung acasa,nu am cum sa nasc aici,trebuie sa ajung la Bucuresti...in plus nu am nici un semn ca as naste..s-a speriat si cretulina mea de vremea de afara,nu cred ca vine pe vijelia asta... va pupacesc.fug la dus si la dr. va scriu cand ajung acasa.

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1057 2014-05-14 15:20:32

rona_persefona
Sr. member

AcAlexandra, puss  la Cantacuzino o sa nasc si eu. Cu cine a nascut prietena ta?

Bafta la dra, Oana! puss

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#1058 2014-05-14 15:21:03

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

oana, drita Parpalici Cristina e numele ei smile

alexandra, mi se pare o tampenie sa se joace anestezistul cu tine cand e vorba tousi de anestezie, nu de o injectie cu vitamine... dar ce sa ma mai mir! de aceea vreau sa dau mai mult la anestezist pentru ca nu vreau sa risc vreo nebunie

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1059 2014-05-14 15:32:03

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

kuky ai dreptate.si mie imi face la fel la fiecare vizita
alexandra bleah, ce obicei aiurea..mergi sa nasti si intre 2 Au Au si impinge impinge trebuie sa cauti plicul pt X si Y..si sincer acum chiar crezi/credeti ca de asta a intepat-o pe aia de 4 ori?ca nu i-a dat banii sau chiar nu a gasit locul potrivit?

#1060 2014-05-14 15:56:39

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Katey  dublu test a iesit bine,risc scazut la toate...insa la triplu tot masuratori si sange?? Oricum as vrea sa merg la control sa vad cum e bebe,daca s-a mai ridicat bebe,cum e colul...am sa sun maine sa ma programez pt luni

#1061 2014-05-14 15:58:16

AcAlexandra
Full member

anna, cred ca de tampiti ce sunt lol
Rona, nu stiu numele doctorei, dar o intreb si iti spun. Si sora mea tot la Cantacuzino o sa nasca, cu Dr. Toderici Ina. Eu am fost la prietena mea in vizita si era ok salonul, era curat, cald, lenjeria curata (ma refer ca nu aveam pete d`alea care n-au iesit la spalat cum am vazut la alte spitale), erau doar 2 paturi in salon si bebe avea patut langa patul ei. Mi-a spus ca asistentele sunt acre, dar dupa ce le dai ceva, altfel sta situatia lol

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

#1062 2014-05-14 16:04:57

rona_persefona
Sr. member

Alex, am auzit de Toderici numai lucruri bune. Cand naste sora ta? Eu merg la Anne Marie Dima, e o super dr, o iubesc. Eu inca n-am fost in vizita in saloane, sa vad cum arata, dar dr meu de la privat mi-a recomandat spitalul asta, mi-a spus ca e fff curat si ca nu risc sa se infecteze bebeii cu nu stiu ce bacterii sau virusi in timpul nasterii sau dupa.
  Ce mi-a atras atentia e ca erau fff multe tigancushe la spitalul asta, unele cu burtica..si multe altele asteptau pe holuri sa avorteze.

#1063 2014-05-14 16:21:45

AcAlexandra
Full member

sora mea va naste la sf lui iulie;
da, pare ok Dna Dr Toderici, am fost si eu la ea luna trecuta, dar la Regina Maria si a ramas sa ma gandesc daca raman la doctorul meu sau ma mut la ea. Cred ca ultima varianta asta e, sa ma mut la ea.

#1064 2014-05-14 16:26:18

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Loth, locuiesc in ... si legile sunt diferite, in dezavantajul gravidutelor si mamicilor. Dupa astea 4 zile ma voi intoarce la munca si ma voi ruga la Dumnezeu sa imi dea putere sa rezist pana voi naste, caci nu avem concediu prenatal. Voi suporta eu cumva supa

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-14 16:50:18)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.