Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39
neata katey da, la fel ca nati deno sper sa-ti treaca in trim 2 sa nu crezi ca tania ma lasa acuma sa spal vasele sau sa fac curat, cand spal vasele ma ajuta si ea, e cocotata langa mine, imi arata unde sa spun farfuriile, tacamurile la scurs....cand gatesc e urcata pe scaunel sa vada ce fac.... happy incearca sa o mai pui jos din cand in cand, explica-i ca stergi praful, da-i si ei o carpa si arata-i cum se face, sau orice faci tu. daca gatesti, da-i castronase din plastic si cateva lingurite din acelea de bebe sa nu se loveasca sa zi-i sa faca si ea papa....e greu la inceput pana se invata si o sa-si de-a seama ca e chiar interesant. nu te astepta sa te lase in pace, dar macar asa cate 5 min se va juca, si neaparat sa fie langa tine, in raza ei vizuala. loth mersi , tu ai aflat ce o sa ai? cristina ma bucur ca e totul ok, lasa k vedeti data viitoare sexul anca da mersi, ne-am dorit tot o fetita tati e tare mandru eu imi doream atat de mult sa pot iesi in parc cu caruciorul cum le vedeam pe celelalte mamici, dar tania numai in brate vroia, asa ca mi-am luat o manduca si ne plimbam asa caruciorul nostru sta sus intr-o camera, acuma spoer sa-l pot folosi la bb2 ca de nu va fi mai greu sa fug prin parc dupa tania cu asta mica agatata iulia eu nici nu stiu ce sfat sa-ti dau sa porti sanatoasa hainele ce bine areti si multa sanatate rona felicitari pt 16+ nu pui o poza cu mopul? si eu caut ceva asemanator, si eventual site-ul de unde l-ai luat si cu cat rona e normala transpiratia, eu transpir mult intre si sub sani, cu toate ca nu-i am foarte mari. sunt hormonii care-si fac de cap, sa vezi si in timpul alaptarii ce o sa mai transpiri alexandra merge ampicilina in sarcina cris sonia o zi usoara , ce mai faci? ana pisi eu nu am mai facut triplu test, doar morfologia la 19+
LE: iulia iti spun din experienta sa nu iei body din acelea pe care scrie 50 cm ca nu o sa-i vina la bb, ia mai maricele ca bb creste saptamanal intr-un ritm mare
Ultima oara a fost editat de mucoasa (2014-05-14 10:09:40)
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
sonia ai grija de tine!!(si de degetel ) iulia chiar..am uitat sa zic..super dragute hainutele. eu ma cam oftic ca in martie cand mi-am luat cele 4 tricouri m-am luat dupa mama si mi-am luat niste marimi uriase, adica si acum imi sunt mari..dar ma consolez ca si asa le pot purta pana la final 1-2 luni sunt bune(uita-te eventual si la cm daca scrie) din ce am eu(dar marimile sunt diferite de la firma la firma): 2 body 0-1(47-53cm); cele de 1 luna sunt de 53-56cm; cele de 1-3 luni sunt de 53-56-59cm
Neata fetelor,
Iulia, frumoase hainute, sa le porti cu placere Soni, am patit si eu asa, eu mi-am retezat buricul degetului mic si curgea sange de nu se mai oprea. Leaga-te bine, intinde-te cu picioarele mai sus de restul corpului si tine mana indoita in dreptul inimii. Cu rabdare se va opri Daca nu si nu, mergi la doctor Rona, noi amandoua schimbam saptamana martea Si pe mine ma intereseaza mopul tau, noi avem granit peste tot cu exceptia dormitoarelor si la fel as vrea si eu sa dezinfectez, sa nu mai folosesc detergent. Alex, nu stiu ce sa-ti zic, dar daca ti l-a dat doctorul eu zic sa-l iei Pisi, am citit despre triplu test, noi nu il vom face, vom merge doar la morfo, asa mi-a zis dr ieri. Cristinica, data viitoare sigur veti vedea sexul, eu pun pariu ca-i fetita App de pizza, si mie imi este des pofta Si de proteine la fel, am pus extra muschi peste a mea Incerc sa ma abtin sa nu-i dau des, macar o data la cateva saptamani Muco, cand povestesti de T, parca o si vad cu tine prin bucatarie. Si eu imi doresc ca al doilea bebe sa fie fetita, intotdeauna mi-am dorit pereche. Si neaparat apropiati de varsta. Cred ca dupa ce se naste bebe, la un an ne apucam iar de treaba
App fetelor, voi cand v-ati dat seama de pozitia lui bebe? Dupa 20s? Eu aveam o banuiala ca e pe verticala dar nu ma gandeam ca-i cu capsorul in jos. Aseara inainte de culcare a miscat asa muult Cred ca dadea din manute, le tine in preajma capului, ca si cum ar fi gata de lupta Cred ca e pozitia lui preferata ca asa isi tinea manutele si data trecuta, radea dr ca o sa fie luptator
Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-14 10:41:05)
... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d
Buna fetelor,
eu sunt foarte trista , in ultimul timp doar vesti rele am aflat aseara ca doctorul meu nu are contract la medlife cu Casmb, deci nu voi beneficia de discountul pe care il primeam de la stat; am cerut azi oferta la Medlife pt doctorul meu si am avut un soc, pt nastere normala platesc 4900 in loc de 3500 ron, iar pt cezariana platesc 7100 in loc de 5700 ron . Acum nu stiu ce sa fac, mi se pare ffff mult Voi unde veti naste? pup
"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit
Neata!
Pisi, eu am facut triplu test dar nu facusem dublu. A zis doc ori unul ori celalalt si cum fusesem la control la 9 saptamani a zis ca nu are rosts a vin din nou la 10 pt. dublu test, m-a chemat la 15 sau 16 (nu mai stiu exact, dar ma uit pe analize daca vrei) pt. triplu.
Alexandra, eu am nascut la stat, mi se par enorme preturile.
Any
AcAlex, nu e vorba ca medicul nu are contract cu CASMB, ca nu medicul are ci clinica, mai degraba cred ca e situatia in care medicul tau nu e angajat intern al clinicii ci doar colaborator, si atunci se adauga comisionul lui. Asa a fost si la medicul cu care am nascut eu la RM, am beneficiat de reducerea suportata de stat dar s-a adaugat comisionul lui si de aceea am ajuns la un pret mai mare. Poti sa iti alegi alt medic de la Medlife care e angajat intern al lor daca vrei neaparat sa nasti acolo. Ai inca micuta sarcina, poti sa schimbi medicul.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
Alexandra, si eu tot la stat voi naste. La clinica unde merg eu pt eco si toate cele, nasterea naturala costa in jur de 3300 de euro iar cezariana peste 3700. Cam astea's preturile pe aici din pacate... si imi pare rau ca-mi las doctorul dar nu pot plati atat, e enorm. As putea face un efort dar de ce sa nu benefiecieze asta mic de banutii astia si sa-i dau unui doctor. Asa ca se poate si mai rau, nu te ingrijora si stresa de acum, e timp destul de gandire. Niic eu nu ma simt confortabil ca nu stiu exact cu cine si unde voi naste dar daca ma agit oricum nu rezolv nimic.
... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d
Lil , aceiasi problema o am si eu, mi-ar parea rau sa-mi las doctorul, am incredere in el si m-am obisnuit cu el (, chiar nu stiu ce sa fac el mai este la Bolintin la stat , dar nu-mi place acolo deloc Katey, da e enorm si nici nu cred ca ne permitem . Cris , da pot alege un alt medic de la Medlife, dar eu am mai fost la alti doctori acolo si nimeni nu m-a ajutat sa raman insarcinata, imi dadeau doar Utrogestan ca sa-mi vina menstra , dar de ovulatie nimeni nu-mi zicea nimic...si de asta nu mai am incredere in nimeni. Chiar nu stiu ce voi face...
"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit
Lil' Star a scris:
As putea face un efort dar de ce sa nu benefiecieze asta mic de banutii astia
Cam asa am gandit si eu, plus drumul pana la Buc./Bv. In final oricum am nascut prematur...
Alexandra, poate iti spune Cris cum a procedat ea. (Cris, parca tu spuneai ca ai facut card special pt. nastere, nu?). Asta daca vrei sa nasti totusi cu medicul tau la Medlife.
Ultima oara a fost editat de Katey (2014-05-14 11:23:38)
muco multumesc! Doamne ajuta! si eu transpir extrem de tare intre sani, in special noaptea si ma dau si cu crema inainte deci e lac
anna asta e motivul pt care nu am cumparat pana acum nimic de gravida in afara de colanti, pentru ca mi se pareau huge! adica exagerat totusi, eu inteleg ca ne ingrasam, dar depinde f mult si de inaltime, de consitutie.. mie si S-ul mi se pare mare, asta pentru ca la burtica inca e loc suficient
Lil multumesc! mie mereu mi se pare ca isi schimba pozitia bebelusa, cand o simt mai mult deasupra buricului pe centru, cand pe lateral, cand mai jos e peste tot! atat cat mai are loc de zbenguiala.. dar la eco se vede cel mai bine pe unde e
Alexandra valeuuu ce scoruri!! eu tot la stat nasc si din cate am citit pe net m-ar duce cam la 2500 - 3000 lei cu totul - asta in caz de natural, ca la cezariana presupun ca e mai mult
Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-14 11:33:59)
Fete dragi, ce matinale sunteti!!!!
Cristinel, stiu de gazpacho, am mancat de cateva ori, e supa rece, nu? Foarte gustos! dar la fel ca Loth, astept sa se mai incalzeasca pe aici... Cris , cred ca e superba minunea ta mica, draga de ea, cat de multe lucruri a invatat. Cred ca av surprinde in fiecare zi. Soni, sa ai o zi cat mai usoaraaa!
Pisi, noi nu mai facem triplu test. Daca dublu a iesit bine, nu ne mai chea Anna, Muco, Lil eu mi-am luat mopul de la Philips. Asta
Dar asta cu aburi imi place mult, are si functie de asiprator.
Muco, pupici si pentru Tania dragutza!
Deno, Iulia, Loth, katey
“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi
Katey, la asta m-am gandit si eu. Daca se intampla sa nasc pematur, ma vor usca de bani asa ca am ales varianta la stat unde voi plati o suma extrem de mica (din cate am auzit cam 100 de euro pt nastere dar daca vrei rezerva ta mai platesti ceva) Si in final daca va costa 500 tot nu se compara cu tarifele de la privat. Cu parere de rau plec de la doctorita mea (i-am si spus si incerca sa ne convinga sa platim in rate si ca sa nu ne ingrijoram ca o vom scoate la capat). SI i-am zis sotului, daca plateste ea, raman cu draga inima
Rona, e super, pretul mi se pare ok, cred ca dau si eu o fuga prin magazine in weekend sa vedem daca-l au. Daca nu, il comand de pe amazon.
Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-14 11:37:23)
??? alea sunt preturi ptr nastere??? eu nu dau bani, refuz...o sa nasc la maternitatea din oras cu medicul de garda si cu asta basta...doar daca Doamne fereste s-ar ivi ceva probleme voi apela la medicul meu, care vine de la 110 km si m-ar costa doar 700 Ron...nu as da atatia bani ptr nastere exceptand cazurile speciale (FIV,IA, complicatii care l-ar pune pe bb in pericol evident) bine, eu sunt nebuna care ar naste acasa in mijlocul patului de una singura deci nu va luati dupa mine
Am inteles,pai eu ultima data l-am vazut pe bebe la cabinet la aproape 12 sapt la dublu test si m-a chemat la 17 sapt pt triplu...dar l-am vazut si sapt trecuta la eco abdo la spital si statea in cap in partea dreapta...in rest inca nu imi dau seama unde sta,mai ales ca nu il simt cine stie ce dar inca nici nu se face vreo galma