homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-53

#989 2014-05-13 20:50:21

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Rona puss camasuta e tare frumoasa, nu se vede in poza dar e un roz frumos in carouri marunte. Toate sunt marimea S dar abia acum cu burta mare mi se par si mie potrivite, cand am fost cu burtica mica nimic nu mi-a placut.
Dar si cand vor incepe sa valseze mititeii tai hjarta

Loth puss sper si eu sa nu se agraveze. El acum pare receptiv la ce ii propui pt ca noi toti il luam usor, dar cand zice da, sau cand chipurile reactioneaza la o gluma e doar de fatada, ochii si expresia lui spun altceva, ceva de genul 'ce rost are?!' Si nu iese din zona lui de siguranta, adica iese la plimbare cu mama dar daca de expl ar implica interactiunea cu alti oameni in afara de noi refuza

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#990 2014-05-13 21:02:33

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Iulia, dragutza si camasuta! Eu nu stiu daca voi mai putea purta camasi si bluzite in culori asa deschise.  supa Am observat ca transpir fff mult la axila. Nu are miros transpiratia, dar e foarte multa. Doar la axila. Probabil la vara va fi jale...

Fetele, eu ma retrag, va doresc o seara frumoasa! Pupici la toate! puss  wave

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#991 2014-05-13 21:06:11

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

iulia puss conteaza mult sa fie implicat in viata voastra si act voastre chiar daca e doar fizic...ca ptr voi e tot tata chiar daca intr-un fel nu e el.
cris puss
rona, multumesc. duminica schimb

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#992 2014-05-13 21:16:39

iuliabebe
Hero member

Seara frumoasa, rona puss

Loth, asta incercam toti sa facem, eu ii povestesc toate tampeniile si niciodata nu arat grijile care ma bantuie atat cu privire la el cat si la sarcina smile de cele mai multe ori e falsa bucuria afisata fata de el dar si un zambet de-al lui merita efortul..cred ca fiecare boala e urata, dar asta e printre cele mai rele..pentru ca efectiv nu sti ce e de facut..stiu ca nici el nu stie si cand imi dau seama ca nu vede sens in nimic, ma face sa ma intreb daca nu are dreptate, daca viata asta poate tranti un om la pamant si il poate lasa acolo

#993 2014-05-13 23:03:33

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Hello fete, eu vin cu vesti proaste. Am fost la doctor sa se uite pe analize si mi a zis ca am o infectie urinara si o infectiela col, ceva de genul sad si mi a dat ampicilina 5 zile si azitot ( asta Iinteleg) inca 5 zile sad
Ce pareri aveti? A mai luat cineva asta in sarcina? Ms si o seara buna

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

Publicitate

loading...

#994 2014-05-13 23:20:44

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Iulia, eu zic sa privesti partea buna a lucrurilor. Snt oameni cu cancer, ce au pe langa ei copii sau nepoti sau soti sotii si stiu ca in scurt timp MOR! Si-ar dori ei putina depresie sau mai multa, dar sa nu plece.
Din afara pare ca vezi mult mai dramatica situatia decat este. Cred ca este cumplit, dar trebuie sa va imbarbatati singuri ca va fi bine, nu moare din asta.
Cineva apropiat familiei mele a trecut prin asa ceva si are 2 copii de crescut. Nu avea suportul familiei deloc, al sotului nici atat, nici nu o credea ca trece prin ceva atat de greu, zicea ca are fite. Si ia tratament si singura si-a dat toata silinta sa iti revina, motivata fiind de copii pe care nu-i poate lasa in voia sortii.
Se vedea pe ea ca era intr-o stare cumplita, devenise pamantie la fata, total transfigurata, acum dupa aproape un an este bine, mai are rar caderi.
Ea a patit din frica de doctor. A avut de tratat ceva si fiindu-i foarte frica, s-a ales cu nenorocirea asta..

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#995 2014-05-14 00:24:31

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Rona puss ma bucur ca esti bine  hjarta .
Alex puss nu sti ce sa iti spun dar ai incredere in medici , trece si va fi bine puss
Deno puss, Loth puss, Iuliba foarte frumoase hainutele ... azi mi-am luat si eu pantalonasi  big_smile .

Rona mie mi-a zis ca ar fi bine sa merg la inot sau pilates,gimnastica...Cat despre mancare eu as manca multa pizza ... foarte putina mancare gatita chiar daca incerc sa mananc cat de cat cat pot acolo.
Mai am ceva pe care "mi s-a pus pata" -aici se numeste gazpacho.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/91390_gazpacho_2.jpg
o idee de prezentare chiar daca eu imi pun intr-o halba  lol
Se face din  2kg rosii coapte bine+1-2 castravete+ardei verde+putina ceapa ,usturoi. sare si ulei de masline.. toate se taie maruntel si se paseaza cu blenerul bine de tot ... dupa se dau prin strecuratoarea fina si ramane o supa-crema care se mananca/bea rece .... Mie imi place la nebunie si pe langa faptul ca are legume sunt naturale e si sanatos. smile .
In rest maine am de gand sa fac o supa de pui... felul doi inca nu stiu maine mai vad ce idee imi vine.

Va pup dragele mele puss, eu am fost putin la plimbare si acum la somnic. par

Sper sa nu fac pofta fetelor .. sa ma atentionati si nu mai pun... huh

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-05-14 00:25:56)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#996 2014-05-14 07:06:20

iuliabebe
Hero member

Neatza fetele puss eu n-am mai avut somn si ma incearca si o raceala sad m-a tras curentul si vad ca ma doare urechea si in gat..sper sa ma lase gatul cu lamaie si miere

Ehe, Deno, de cate ori nu am repetat asta, chiar si lui in incercarile de a-l motiva, ca sunt probleme extrem de grave cu care multi lupta sad si ca trebuie sa vada partea plina a paharului, ca are o viata cat de cat lipsita de probleme, a iesit la pensie dupa zeci de ani oarecum multumit, are ambii copii asezati la casa lor, copii care si-au vazut intotdeauna de treaba..ehee si inca multe! Si cum ii spui toate astea unui om care nu mai vrea sa traiasca? Care nu mai vede scapare si face chiar si un gest nebunesc in sensul asta? Cei bolnavi de cancer lupta! O fac pentru ca pot 'vedea' cu ce lupta! Pentru ca stiu cu ce lupta! Dar un om care s-a prabusit ce face? Renunta. Probabil nu suntem noi un motiv destul de bun pt a lupta cu asta, eu stiu ce sa zic...poate e asa cum zic drii, ca depresia e instalata de mult dar nu si-a permis luxul sa renunte pt ca avea 2 copii de crescut ..cine stie cum functioneaza mintea omului

Alex puss si eu am luat tratament 7 zile cu antibiotic pt streptococ, care momentan a disparut, dar cu zinnat..presupun ca ce ti-a dat tie tot antibiotic este..dar nu am luat in primul trim..acum nush ce sa zic

Zi frumoasa sa avem!! Ca tot ploua big_smile

#997 2014-05-14 09:00:48

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Neata,

Rona, puss ma bucur ca iti place mopul, si eu sunt ff multumita de el, tocmai pt ca tin casa curata fara sa spal cu detergenti, iar bebeii oricum stau numai pe jos. smile
Felicitari pt 4 lunite, vai cum mai trece timpul...parca ieri ma anuntai ca ai reusit.

Cristinica puss lasa ca se arata el bebe, sau ea chicot important e ca e bine si creste mare

Eu ma mir zilnic de fetita mea cat de mare a crescut si cum ne intelegem acum, imi aduce tot ce ii cer, imi da pupici, ma ia de mana si ma duce sa imi arate cate ceva, daca o intrebi cati anisori are ridica un degetel hjarta e atat de minunata, ii multumesc lui Dumnezeu zilnic ca mi-a dat-o.

Sunt asa o binecuvantare copiii... chiar cea mai mare bucurie a vietii. Dar pana nu ii ai nu prea iti dai seama.

pup burticile puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#998 2014-05-14 09:01:29

Lothraine
Insomniac member

neata puss mornincoffee

Alexandra puss infectiile urinare si vaginale sunt f frecvente in sarcina si trebuie neaparat tratate.  eu zic sa iei tratamentul.
Iulia kram
Cris puss n-am facut de mult Gazpacho....acum aici e f frig, dar cum se incalzeste fac.
Soni trombon hai la mornincoffee

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#999 2014-05-14 09:26:40

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata  wave

stormulache  puss acu intrai si vazui trombonu lol  mornincoffee sunt prinsa cu treburi,de nu-mi mai vad capu.sper sa scap cu bine.

cristinica frumusica  par ia si baga bunatati pt bebe cuminte kram

rona numai bine in continuare!si luni de sarcina de vis! puss

nu am citit nimic,sunt praf cu oboseala si timpul smoke2 da sper ca sunteti bine.

o zi calda!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1000 2014-05-14 09:29:56

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

neata fetelor

#1001 2014-05-14 09:33:58

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Buna fetelor puss
A facut vreuna triplu test??? Sau direct morfologia?

#1002 2014-05-14 09:34:51

Lothraine
Insomniac member

soni puss mornincoffee perfuzabil

anna puss

#1003 2014-05-14 09:42:49

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

pisi eu n-am facut nici dublu nici triplu test..doar morfologica
puss loth
rona de la ce firma ti-ai luat mopul?si cat a costat?eu am doar gresie..daca ziceti ca e asa bun..mi-as lua si eu

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-05-14 09:44:30)

#1004 2014-05-14 09:56:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata anna,raluk puss

stormulachis par multumesc.

ma taiai la buricul degetului adanc..de fapt taiai din el.tin apasat.nu stiu daca mi se opri,ca curgea sange rau. bang

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1005 2014-05-14 09:56:57

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata

Pisi si eu tot doar morfofetalele le voi face. doar daca e ceva in neregula cu ele ma gandesc sa fac dublu/triplu

#1006 2014-05-14 10:01:58

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Offf soni,ce naspa...tine apasat pana amorteste ca sa nu mai curga sange
Am inteles...eu am facut dublu si m-a chemat acum pt triplu...o sa il fac cred
Si pe mine m-ar tenta mopul acela mirific ca si eu am gresie multa si parchet in camera si fara covoare

#1007 2014-05-14 10:04:36

iuliabebe
Hero member

pisi, eu am facut si dublu si triplu inainte de morfo, dar cred ca dublu e suficient, din cate am inteles de la dr...

loth, anna, soni, happy, cris puss pup toate fetele

trebuie sa reiau discutiile din urma, dar mi-a ramas gandul la niste body-uri de la hm si erau asa micutze..as lua 2-3 pentru spital si ma gandeam ce marime e mai indicat? pe ele scria 1-2 luni, dar nu am fost atenta daca era si alt gen de marime indicata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.