homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-52

#970 2014-05-13 16:56:32

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

happy te inteleg perfect, exact asa a fost si tania si la baie mergeam cu ea ca daca nu iesea cu scandal
nu statea cu iubi nici macar 5 min ca plangea dupa mine daca nu ma vedea, asa ca stateau langa mine in bucatarie pana faceam o mancare rapida
si ca sa-ti dau sperante, sa stii ca s-a schimbat foarte mult, acuma ii zic "merge mami pana la baie, vine imediat, da?" si ea zice da mami. acuma mai sta si in living sa se joace, dar vine in bucatarie la fiecare 5 minute sa ma verifice ce fac, daca sunt acolo
in schimb e foarte geloasa si mamoasa, o sa fie super geloasa pe bb2, doarme cu noi in pat si as mai putea sa-ti povestesc foarte multe ... chicot
tot ce pot sa-ti spun sa mai ai rabdare ca se va schimba dupa 1 an jumate puss

lil multumesc  puss ma bucur tare pt vestile bune, sa fie tot asa pana la termen rugaciune
kuky multumesc puss
iulia  puss
deno  puss  neaparat sa ai pe cineva langa tine dupa nastere, mai ales ca tot ceza o sa faci. cum te simti? ai intrat in trim 2?
oana  puss  ce putin mai ai  hjarta profita acum de tot ce poti
katey puss mersi, da  hjarta
ana puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#971 2014-05-13 16:59:53

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Iulia, subscriu la ce a scris Oana, tatal meu parca a intinerit de cand e bunic. El ia tratament pentru colesterol si hipertensiune arteriala, iar anul trecut i-au iesit analizele perfect pt. prima data in aproape 3 ani.
Eu cred ca va fi bine tatal tau si isi va regasi pofta de viata. smile

Pe de alta parte, nu stiu daca e cea mai buna solutie sa stai la distanta. Pt. el vreau sa zic. Inteleg ca iti face raus a il vezi asa, dar poate se simte respins? Nu stiu...

Ani, asa ii spun si eu Nataliei "merge mami pana la baie" sau "mami merge sa incalzeasca papa". Daca e in toae proaste cica "Nu, nu, nu!", daca e in toane bune ma lasa sa plec dar la 5 minute o aud" "Mamiii!"

Ultima oara a fost editat de Katey (2014-05-13 17:02:16)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#972 2014-05-13 17:10:36

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Muco, la fel de rau ma simt. Dar mai am si cate-o zi cu mai putine varsaturi.
Vineri am 12 sapt.

Yannick nu sta niciodata singur, mereu e in picioarele noastre, cu el impreuna se spala vase, se face mancare, curatenie, stat pe budish, dus, si absolut orice activitate. Nu conteaza ca mai sunt 3 adulti in casa cu el, daca unul gateste, sau mananca sau orice face, trebuie sa stea in sufletul lui, in brate, sau pe scaun langa.
Mai noi ne cheama foarte mult sa ne jucam, ne impinge de pe canapea sau ne trage de la activitatile noastre si ne duce la jucarii. Daca initiem un jos si apoi incercam sa ne ridicam de langa el imediat tipa si da din maini, sa nu plecam.
Dar mie nu mi se pare greu asa, nu stiu. Sntem mereu lipiti unul de altul, dar ne-am obisnuit, de la nastere e asa.

Happy, cand sara va unbla bine, va veni ea dupa tine si n va mai fi asa greu.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#973 2014-05-13 17:23:58

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Muco puss multumesc de incurajari. cumva trist e ca S va avea abia 1.7 ani cand se va naste bebe 2. Voi avea ajutor oricum, singura n-as face fata.
Pe mine nu m-ar deranja sa stea langa mine cand fac ceva, dar ea nu accepta sa fac nimic. Nici sa sterg praf nimic. Trebuie sa o tin in brate sau daca sta jos sa stau langa ea.
Sincer, nici nu mai cred ca se va schimba vreodata. Cred ca asa e ea. Voi vedea pe parcurs.

#974 2014-05-13 17:30:05

denorah00
Insomniac member

Happy, cum sa nu se schimbe lol e o etapa. Are abia un an, nu poti avea pretentii sa fie independenta deja. Dar se va desprinde, peste 1-2-3 ani, dar o va face cu siguranta.
Se va schimba mult si odata intrata in colectivitate. Fii optimista puss

Publicitate

loading...

#975 2014-05-13 17:32:18

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Deno pai oricum se schimba sau nu, o ador asa cum e!!
Dar daca zici si tu, atunci cu atat mai bine. E mica inca, dar tot o compar cu ceilalti copii din anturajul nostru. si niciunul nu e ca ea

Mda, sa nu vb de colectivitate ca sunt tare frustrata pe subiectul asta bang

#976 2014-05-13 17:32:51

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Iulia, zic si eu ca poate i-ar face bine tatalui tau dar si tie daca l-ai vedea mai des. Ca poate atunci cand il vezi rar e socul mai mare pt tine si suferi si mai mult. Treceti printr-o perioada grea dar trebuie sa va adunati fortele cu totii sa il aduceti pe drumul bun. Un psiholog l-ar ajuta mult dar ianinte de asta nu e cale sa-l faceti sa-l accepte? Ca nu e rusine sa accepti sfatul unui psiholog, nu e ca si cum ai apela la un psihiatru. Sper sa se rezolve toata problema asta si sa se bucure de nepotica lui atunci cand va veni kram
Oana, asa voi face, voi profita din plin, am si dormit de la la 2 jumate, vai ce bine a fost big_smile  Insa ma simt prost sa stau acasa, ca ma platesc si eu nu fac nimic, nu stiu de ce gandesc asa.  dumbom
Muco, multumesc puss
Deno, eu tot sper pt tine ca odata intrati in trimestrul 2, sarcina cu bebe 2 sa fie una diferita (intr-un sens mai bun) fata de cea cu Y. puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#977 2014-05-13 17:46:41

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

salutare puss... Iulia puss kram ce bine te-nteleg... daca nu vine de la el vointa de a se ridica e f f greu sa il ajutati... eu o am pe mama lui D...sta cu noi, dar e absenta.. in plus pe langa TDR mai are si influente maniaco-isterice cu pseudo-tentative suicidale si dependenta de atentie...cat despre psigolog...prefera legata la psihiatrie cand face crize decat la terapie....uneori nici nu stii cum e mai bine sa reactionezi
any puss felicitari pentru fetita...sunteti la jumatate
lil puss ma bucur ca ai vesti bune
oana majoreta acusi acusi auzi "poc" chicot
deno,katey,anna si restul fetelor pusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-13 17:50:55)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#978 2014-05-13 17:57:25

denorah00
Insomniac member

Happy, sti ca si eu il tot comparam. Am renuntat sa mai fac asta, pentru ca dupa 1,2-1,3 ani a inceput sa se dezvolte atat de diferit, si ma uimeste zilnic cu cate ceva nou, cu cate o atitudine noua. Si tot nu e ca majoritatea copiilor. E atipic dar nu intr-un sens rau.
Am vazut cu cresa dincolo... Doar atat neutral

Lil puss voi sunteti mai optimiste ca mine lol
Va fi o ameliorare dar nu in trm 2, stiu sigur. Spre sfarsitul lui, cam asa.
Raul meu este declansat de la sensibilitatea f mare la mirosuri. S asta nu se va schimba atata timp cat sunt insarcinata. Si daca ridic mana mai brusc si agit aerul din jurul meu, vomit. Pentru ca percep imediat alt miros. Mie toate miscarile imi sunt foarte bine calculate, respir in alt mod fata de cum respiram normal, ca sa nu vomit. Daca as lasa diafragmul relaxat, mi s-ar contracta stomacul non-stop.
Este f greu de explicat lol nu stiu cat intelegeti. Ca si cei ce ma vad se mira, ca ei nu simt niciun miros si eu vomit zicand ca de la mirosuri. Cred ca ma crede lumea oleaca dusa...

Loth puss

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-05-13 17:58:00)

#979 2014-05-13 18:11:29

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Buna ziua fete puss
Oana , poate vine cretulina saptamana asta  hjarta .
Rona parca erai acasa... sau cel putin asta tin eu minte, esti bine ?... Felicitari pentru 16+ .... 4luniiiiiiiiiii par  par  par  par  par  par

Eu azi am fost toata ziua plecata si prin medici.
Bebe meu e bine.... e lenessssssss lol  si ... din cauza asta nu ne-a lasat sa ii vedem sexul. Medicul a vazut el ceva dar nu a vrut sa imi zica pentru ca nu era sigur .M-a apasat de ma durea ca sa il faca sa se miste.
Asa ca.... luna viitoare sigur aflam si noi ce ascunde burtica mea minune hjarta .
Las si eu progesteronul treptat ca in 10zile sa "scap" de el.

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#980 2014-05-13 18:19:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

burtici puss

any, felicitari pt fetita!! majoreta cred ca esti o mamica tare fericita, cu doua fetite hjarta. eu mi-am dorit tare mult 2 fetite... prima a iesit baiat chicot.

any, happy, ma regasesc in ce povestiti voi. in primele luni nu puteam sa merg la baie cand voiam, iar cand in sfarsit ajungeam, ma intorceam si il gaseam plangand sad. acum plange mai rar; sunt si dati in care ma intorc inainte sa planga, dar si dati in care ii siroiesc lacrimile pe fata pt ca am lipsit 2 min de langa el. la fel si eu, nu reusesc sa fac nimic cat sutn singura cu el, toate treburile le fac in cateva ore pe seara, cat sta sotul cu el.

deno, eu inteleg ce zici cu mirosurile. partial, caci eu n-am vomat. insa imi amintesc ca faceam dus cu sila, respirand pe gura, ca sa nu simt mirosul sapunului (gelurile de dus erau prea parfumate). la servici, mi se parea ca holul mirose intr-un anume fel (gretos) si respiram pe gura cand treceam prin el. si chiar si asa aveam impresia ca inca simt mirosul. toata sarcina am fost asa, cu greata la mirosuri. culmea ca n-aveam nimic cu mancarea ori mirosul de mancare, ft putine mancaruri imi faceau greata. in schimb cosmeticalele sau obiectele pe care in mod normal nici nu le percepi ca avnd miros, erau oribile. nici acum nu suport unele mirosuri de care m-am ingretosat in sarcina.

#981 2014-05-13 18:24:46

denorah00
Insomniac member

Anca si mie imi place foaaaarte mult mirosul de mancare. Cat mai multe prajeli si ceapa si usturoi sa simt, sau mirosul de vinete coapte, ma termina, m-as droga cu mirosul ala.
Noi toti din casa folosim de cand a inceput sa imi fie rau, numai chestii fara parfum. Gel de dus, pasta de dinti, deodorante, detergent fara parfumuri.
O periaoda pana am gasit detergent fara parfum, baga sotul la spalat cu apa goala.
Eu inca o luna dupa nastere am vormat de la mirosuri. Si ocazional, pana la 7 luni.

#982 2014-05-13 18:58:23

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Fetelor, pt tata e egal cu zero daca ne vede sau nu, ba chiar cred ca prefera cat mai putina lume in jurul lui. Atunci cand trec pe la ei se chinuie sa mentina cate o discutie banala despre ce e la tv, sau despre vreme, dar cunoscandu-l stiu sigur ca prefera sa nu il vedem asa iar uneori chiar cred ca nu ii pasa de nimic din jurul lui sad faptul ca stau la distanta e tot ce pot face pt el pt ca stiu ca il doare sa ma vada cu burtica si sa nu se poata bucura de asta. Cand va veni bebe nu stiu cum va fi, dar faptul ca acum e atat de absent ma face sa cred ca nu va schimba prea mult vederea nepotilor tocmai pt ca e dureros ca nu se poate bucura de ei

Cat despre a accepta sau nu un psiholog, el deja a fost internat la psihiatrie dupa toate incercarile la psiholog, a acceptat ce nu credeam vreodata ca o sa accepte, deci nu mai e vorba de rusine, jena ci pur si simplu de lipsa de incredere ca va rezolva ceva mergand

Of Doamne, Loth sad ce bine te inteleg chiar daca nu s/a ajuns asa departe cu tata sad e atat de greu si eu mereu ma pun in locul lui, incerc sa inteleg dar e atat de greu..e atat de dureros sa iti vezi tatal la pamant, pe cel care a fost figura pregnanta toata viata..

Ca sa schimb nota, am gasit si eu in sfarsit hainutze de gravidutza la hm smile ajung acsa si ma probez

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-13 19:00:12)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#983 2014-05-13 20:08:22

iuliabebe
Hero member

Si parada modei big_smile

http://i59.tinypic.com/1jqljc.jpg
http://i60.tinypic.com/24gtv82.jpg
http://i59.tinypic.com/2dsinbd.jpg
http://i59.tinypic.com/14o3xc0.jpg

Aia neagra, gen fusta nu am inteles daca e chiar fusta big_smile ca eu daca o ridic peste sani e fix rochie lol

#984 2014-05-13 20:12:10

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna, burticutele par

Cristinel drag par  puss  kram  multumesc muult!
Nu-mi vine sa cred ca am 16+. Ce-a trecut vremea...Pupicei pt bebelinul tau iubit! Joi merg si eu sa vedem daca ne-o arata ceva burtica . Si la mine bebe A e mai lenes, in schimb bebe B e tare iute, de-abia il putea masura la eco.  chicot
Sunt in concediu medical acasa, dar n-am mai prea intrat pe net. Azi am zis sa intru sa schimb semnatura.
Apropo, am facut si eu azi ciorba de linte rosie. Am facut-o dupa o reteta turceasca, am servit-o cu lamaie si patrunjel a iesit o minunatie, a papat sotul 2 portii. chicot  Se plange ca s-a ingrasat 5 kg de cand sunt eu gravida. Eu comand mancare la restaurant si nu mananc, plus ca am diverse pofte,si fac acasa, dar nu pot papa prea mult. Si papa el...
Sa-mi mai zici ce gatesti tu, ca ma inspiri.

Azi a venit si mopul cu aburi, Cris8imi palce tare mult de el, i-am facut deja o proba prin casa, de-abai astept sa vina bebeii, o sa fie totul curaaat si dezinfectat fara chimicale. Pupici pentru tine si printesa ta.

Iulia, esti foarte frumoasa. Sa le porti sanatoasa. Din Vitan le-ai luat?

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-13 20:20:05)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#985 2014-05-13 20:26:11

iuliabebe
Hero member

Rona puss din Unirii, acum chiar aveau mai multicele fata de cand am fost eu ultima oara
Ce tare cu 2 bebei miscaciosi chicot iti dai seama busituri cand mai cresc hjarta abia astept a te citesc povestind

#986 2014-05-13 20:32:48

rona_persefona
Sr. member

Iulia, puss , sa le porti cu maxima placere, toate imi plac. La Unirii cand am fost eu nu am gasit decat o pereche de jeansi skinny, nu prae aveau hainute.
Cat despre bebelusi, sunt ei miscaciosi..dar eu nu-i simt deloc. Azi iar m-am inselat. am simtit pulsul meu, sub buric si am crezut ca-s ei. spranceana

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#987 2014-05-13 20:41:06

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

iulia puss iti doresc din suflet sa nu ajungeti acolo. il vad pe D cat sufera, mai ales ca noua ni s-a spus clar ca TDR-ul ei e cronicizat si nu se mai poate lucra decat pe influente. oricum oribil. E f. important sa il intrebi ce vrea. nu direct, ci in genul: ai vrea sa ne petrecem dupa-amiaza  impreuna? sau ce spui daca luam cu totii cina? si f. important sa ii respecti dorinta..zice nu, atunci nu, zice da, atunci da chiar daca el e doar fizic prezent
rona puss felicitari pentru 16+

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#988 2014-05-13 20:47:38

rona_persefona
Sr. member

Loth, puss  multumesc muuult!
Felicitari si tie pentru 15+. Tu in ce zi schimbi saptamana?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.