homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-51

#951 2014-05-12 23:05:36

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

E ft bine Loth tummenupp nici n.are rost sa iei mai multe daca analizele au iesit bune smile

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#952 2014-05-12 23:25:17

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Oana, nu stiam de placenta pietrificata. Eu as zice sa nu lasati atunci lucrurile asa, neverificate. Mergeti la TNS, test nonstres. Nu e ecografie, dar puteti vedea cum ii bate inimioara, daca e ok, Elena facea teste d-astea dese. Si mai puteti face un eco pe la 38+ sa vedeti cresterea. Ar fi 3 saptamnai de la ultima eco, eu zic ca e ok.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#953 2014-05-12 23:45:37

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Ano am facut TNS miercuri sapt trecuta si a fost totul ok si am sa mai fac unul miercuri cand am din nou control,vedem atunci cum este. chestia este ca ma simt f bine decind mi-a schimbat vitaminele,sunt f vioaie iar bb misca la fel de mult.eu zic ca e totul in regula cu bb momentan.vedem miercuri ce spune dr. as mai rezista o saptamana daca asa ar fi mai bine pt bb dar ma tot gandesc si la faptul k bb arata ecografic cu 2 sapt mai mare,deci la 35 sapt arata de 37sapt...poate totusi vine singurica, sa nu imi mai fac eu atatea planuri smile

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#954 2014-05-13 00:52:22

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Burtici  puss

Iulia, cu putina organizare si un bebe cuminte  big_smile  o sa le faci pe toate singura, inclusiv lucru ... eu am fost doar eu cu sotul, el s-a intors la lucru dupa 2 sapt. si seara ajungea pe la 18.00-18.30, iar la 22.00 pica de somn, asa ca nu ma bazam prea mult pe el, doar cat ma ajuta la baita si sa fac de mancare. Lucrez de acasa de cand a facut fetita 7 luni, dar cred ca as fi putut incepe mai repede ( e adevarat ca ce fac eu e cu prog. flexibil si pot lucra si seara);
Referitor la tatal tau, daca imi permiti, iti sugerez sa-i gasesti un psiholog (nu psihiatru) bun si sa faca psihoterapie in paralele cu tratamentul medicamentos ... este esentiala psihoterapia ca sa isi revina.

Oana, daca o lasi, bebe vine cand are chef ... eu am avut colul putin scurtat la 23 de saptamani, dilatatie 1-2 de la 37 de saptamani si am nascut la 41 de saptamani  (la 9 luni fix, de la ovulatie  lol ).

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#955 2014-05-13 07:04:10

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Neatza fetele puss

Manu, multumesc pt incurajari! Si eu cred ca pot face fata cu putin noroc de-un bebe cuminte wink eu pot sa lucrez si noaptea, deci nu problema de orar strict si voi avea 2 termene pe luna.
Asta le-am tot zis alor mei ca in paralel cu trat medicamentos ar trebui si terapie, insa tot de la depresie isi pierde vocea si nu e chip sa interactioneze in vreun fel cu cei din jur, dar cu un psiholog fata de care are aceasta jena sad

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Publicitate

loading...

#956 2014-05-13 08:38:51

Lil' Star
Sr. member

Buna dimineata!

Iulia, sunt sigura ca va veti descurca cu bebe, o sa fie un copilas cuminte si ia sa vezi cum veti putea sa vile organizati pe toate.  puss

Oana, abia astept sa ne spui ce face bebelina big_smile  Poate se va decide sa vina zilele astea kram

Eu la 10 am programare la doctor, abia astept sa vad ce ne spune. Ii voi cere sa stau toata saptamana asta acasa si poate ma voi simti mai bine dupa. Ma ingrijoreaza ca atunci cand stau in pozitia sezut incepe burtica sa se contracte cesafac

Va pup si sa aveti o zi buna puss

#957 2014-05-13 11:03:58

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neata fete puss

da e adevarat ca daca e bb cuminte puteti face cam tot
eu nu am avut norocul acesta, fetita mea a urlat pana la 5 luni jumate, am tinut-o numai in brate, a dormit pe mine sau in brate si mare lucru nu am putut face prin casa, eram singura, iubi venea seara tarziu, statea un pic cu ea pana apucam sa fac dus si sa mai adun casa
sper ca al doilea bb sa fie mai cuminte ca ajutor nu o sa am si o sa trebuisca sa ma descurc cu cei doi copii, plus mancare, curatenie, spalat si iesit la aer
lil bafta la dr puss

am fost si noi vineri la control, bb e bine, e fetita 100% si avem 19 + si 4 zile
voi ati mai facut ceva analize in trimestrul 2?

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2014-05-13 11:05:13)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#958 2014-05-13 11:48:46

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata burtici

Muco eu nici acum nu pot face nimic, dar nimic, abia merg la baie, si asta cu plans. Si nu sta cu nimeni copilul meu, nici cu taica-su. Musai trebuie sa fiu si eu. De dormit, dupa 40 de min trebuie sa fiu langa ea. Si pana la 7 luni aproape numai in brate a stat. Nu a stat in carut, nu sta in tricicleta acum, nu in leagan electric, nu in nimic. in brate si atat, sau jos dar cu mine langa ea musai.

Eu am ceva probleme ( cred). de cateva zile ma doare burta cu tot cu spate destul de rau. Presuoun ca de la faptul ca stau mult cu S in brate si sunt ff activa.

Muco felicitari ptr fetita!!!

Ultima oara a fost editat de be_happy (2014-05-13 11:49:21)

#959 2014-05-13 11:52:01

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

iuliabebe a scris:

Neatza fetele puss

Manu, multumesc pt incurajari! Si eu cred ca pot face fata cu putin noroc de-un bebe cuminte wink eu pot sa lucrez si noaptea, deci nu problema de orar strict si voi avea 2 termene pe luna.
Asta le-am tot zis alor mei ca in paralel cu trat medicamentos ar trebui si terapie, insa tot de la depresie isi pierde vocea si nu e chip sa interactioneze in vreun fel cu cei din jur, dar cu un psiholog fata de care are aceasta jena sad

Neata burtici!

Iulia, te sfatuiesc sa mai incerci, treptat, sa accepte si ei ideea, inteleg ca fac parte dintr-o generatie care e reticenta la ideea de psihoterapie, dar de un psiholog nu trebuie sa iti fie rusine, el e cel care trebuie sa te inteleaga cel mai bine, el nu judeca, doar te asculta si te ajuta ca gasesti in tine resursele necesare:in cazul depresie, prin terapie, inveti sa gestionezi problema/problemele care ti-au "determinat" depresia. Altfel, din punctul meu de vedere e ca atunci cand iei mereu calmante pentru ca te doare o masea, dar nu indepartezi cauza durerii.

Scuzati de  offtopic  si Iulia sper sa nu te superi pe mine, dar am un pitic mare  lol  pe cei care in cazul depresiei iti dau un pumn de pastile si te lasa asa, fara sa recomande si psihoterapia ... am vazut o tanara de 35 de ani care din cauza unei astfel de abordari si-a "ratat" viata: dintr-o tanara vesela, descurcareata, cu prieteni si serviciu a ajuns sa stea la tara cu parintii ei si sa se tarasca de pe o zi pe alta.

Iar vestea buna e ca in cazul depresiilor tratament + psihoterapie au efecte ff bune.

puss  puss  puss  puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#960 2014-05-13 11:52:47

Lil' Star
Sr. member

Muco, felicitari pt fetita puss Vei avea 2 printese acum big_smile
Vin si eu cu vesti bune: placenta s-a ridicat mult, se departeaza tot mai mult de col, la 18 saptamani bebe are 15,4 cm, 200 grame. Sta pozitionagt cu capul in jos, f aproape de col si din cz asta simt atata presiune si durere cand stau mult pe scaun, nu a vazut ca am contractii la eco dar a spus sa stau acasa saptamana asta si daca atunci cand ma voi intoarce la munca voi avea iar dureri, alternam o saptamana munca, 3 4 zile concediu medical. Va spun sincer, parca mi s-a luat o piatra de pe inima acum ca am aflat ca totul e bine. Nu mi-a recomandat sa stau la pat dar sa ma odihnesc cat pot de mult, sa evit sa stau mult timp pe scaun, sa nu fac efort si am voie si la scurte plimbari si cel mai important sa nu mai fiu asa stresata. Acum nu mai am niciun motiv sa ma stresez, chiar voi profita de zilele astea sa ma odihnesc si sa gandesc pozitiv.

Mi-a dat pozica cu bebe, mi se pare ca are un profil asa frumos rodnar  imi vine sa-l pup tot timpul, nu mai pot de dragul lui hjarta Incep sa simt mai puternic miscarile lui prin burtica, ieri s-a miscat asa mult ca ma gadila  chicot

#961 2014-05-13 12:25:59

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Buna fetelor  puss
Lil applause ai vazut ca totul e bine si s-a rezolvat!? ma bucur ca te-ai linistit  puss
Muco felicitari pentru fetita

#962 2014-05-13 12:41:56

pisiraluk
Full member
Inregistrat: 2013-10-25

Felicitari Lil pt vestile bune,vezi ca te-ai linistit acum si e mult mai bine si pt tine si pt bebe sa va odihniti mai bine asa ca profita de libere si stai dimi mai mult in pat,mai putin stat in picioare si ai sa vezi ca o sa te simti super.
Tu o sa mai faci triplu test?

#963 2014-05-13 12:49:18

Lil' Star
Sr. member

Multu Pisi, Kuky puss 
In caz ca ma mai doare burtica, mi-a recomandat buscopan, o pastiluta la nevoie.
Pisi, legat de triplu test, daca ma crezi nu stiu cu ce e echivalat aici, dar voi face acea scanare de trimestrul 2 in care il va masura pe bebe. In Romania, in ce consta triplul test? De fapt voi cauta si pe net sa ma lamuresc si eu ca vad ca aici nu au aceleasi denumiri si iti voi spune puss  Merg sa-l iau pe sot de la munca, ca i-am luat masina de dimineata si apoi ma intorc la voi puss

#964 2014-05-13 13:38:05

iuliabebe
Hero member

manu, nu am cum sa ma supar! puss iti multumesc chiar pentru sfaturi insa cam greu de aplicat in cazul tatalui meu sad
a incercat cu psiholog inainte de a ajunge sa fie internat si chiar si bruma aia de incredere si-a pierdut-o.. mai mult faptul ca vorbeste fff ragusit il determina sa renunte chiar la a mai vorbi..
eu una incerc sa stau la distanta cel putin pana vine bebe pentru ca imi face fff rau sa il vad asa, dar sa mai incerc si vreo munca de lamurire.. poate dupa ce i se schimba schema de tratament sa revina la altfel de convingeri... clar este ca da, depresia l-a transformat in alt om, din omul independent, cu o viata cladita pe propriile puteri, chiar plin de el de cele mai multe ori, acum este un om absent, inchis in lumea lui si sincera sa fiu il simt pierdut sad

#965 2014-05-13 14:54:19

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

Muco felicitari pentru fetita hjarta

Eu nu ma vad avand grija de 2 copii singura, poate si pentru ca il cunosc pe Yannick ce fel de copil este. Si nu prea incape si alt copil pe langa el.. Cel putin in stadiul in care e acum. Poate pana la nastere se mai schimba, dar oricum, merg sa nasc acasa si sa fie mami in permanenta cu Yann ca eu sa pot avea grija de bb mic cand e treaz, si Y cand doarme cel mic.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#966 2014-05-13 15:13:54

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna burtici frumoase!
Noi tot pe aici suntem,am fost afara la soare,am stat pe o bancuta,asa bine mi-a prins...cred ca burtica mea a mai coborat putin,ma apasa tot mai tare jos...hmmm...vine cretulina??? rotfl
Muco felicitari pt fetita!!!! clar anul acesta este anul fetitelor!!!!
Lil felicitari pt vestile bune! profita din plin de medical si odihnestete-te,rasfatate cat poti de mult!
Iulia mai ai putin si vine bb si dupa aceea te poti ocupa si de tatal tau,il poti aborda altfel atunci. stiu ca iti este greu. eu am trecut prin ceva asemanator cu tata acum 2 ani,a fost diagnosticat cu Parkinson,dar el saracu suferise o depresie mare ca isi pierduse locul de munca dupa aproape 20 ani fara nici o explicatie si nu stia ce sa faca acasa. a fost la medic si l-a indopat cu pastile la greu,era leguma,nu mai puteam face nimic nimic cu el,nu mai manca,era cu totul altul. l-am lasat sa ia tratamentul vreo 3 luni,am vazut ca nu are nici un efect si impreuna cu mama i-am inlocuit medicam cu vitamine si l-am pus pe picioare. il lasam sa mearga la control la dr regulat si sa isi ia reteta pt ca era ferm convins ca are Parkinson si nu ne asculta...dupa cateva luni si-a revenit complet,are grija de cele 2 nepotele,le duce la gradi si la scoala,le ia la ora 12,le pune masa si sta cu ele afara la joaca. conteaza f mult pt el ca are o ocupatie,un program bine stabilit,cum il avea la serviciu si se simte util. Ai incredere .va fi totul bine. este doar o perioada! toate sunt trecatoare pe lumea asta!
va pupacesc fetelor!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#967 2014-05-13 15:14:24

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Eiii, ce citesc eu!
Ani, vine o surioara pentru Tania! smile Felicitari, sa fie bine pana la capat! puss

Burtici puss

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#968 2014-05-13 15:35:31

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey fetelor

#969 2014-05-13 16:09:14

iuliabebe
Hero member

hei puss

oana, imi pare rau sa aud ca si familia ta a trait asa un necaz sad voi macar ati stiut cauza, ati stiut cum sa gestionati... la noi e cu mai mult mai rau pentru ca nu a fost o trauma de genul asta care sa ii dea viata peste cap, ci un accident stupid in urma caruia a ajuns la urgente, dar nimic grav.. drii spun ca de fapt a fost vorba de o depresie instalata in timp care atunci a explodat sad partea cu vitaminele a incercat-o inainte de spitalizare, totul a fost incercat inainte, dar nimic nu ii recladeste increderea in viata, in el, in bine.. poate dupa a treia luna de tratament sa isi mai revina, desi am inteles de la mama ca iar nu poate dormi noaptea.. ca de aici a plecat totul, de la lipsa de somn, hrana

ma scuzati fetele de offtopic sad

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-13 16:10:16)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.