homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-55

#1027 2014-05-14 12:49:09

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

Burtici!

Iulia puss sa nu mai zici niciodata ca voi nu sunteti un motiv suficient de bun. Doar ca nu dinde de voi din pacate..
Nu v-ati gandit sa cautati si alti medici dispusi sa schimbe tratamentul?

Despre body-uri eu i-am luat 56 pentru spital si ii veneau numai bine. A avut 54 cm, pana la 2 saptamani de viata le-a purtat.
Oricum difera marimile si in functie de firma, dar cele 50 nu i-au fost bune niciodata. Si a avut doar 2,900.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1028 2014-05-14 12:50:09

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

kuki, si in At am optiunea asta chicot...dar daca nasc aici voi naste cu drag la spital cu moasa.
plus ca nu il tin pe tati balamalele de o nastere acasa. el intra in panica daca ma dor sanii sau capul...n-ar face fata travaliului

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2014-05-14 12:53:26)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1029 2014-05-14 12:50:40

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Si eu voi naste la stat. Pe mine m-a indrumat catre stat medicul de privat. De obicei, gemenii se nasc prematur si m-ar usca de bani zilele in plus petrecute cu bebeii la privat. Plus ca oricat ar zice cei de la privat, la stat sunt muuult mai bine pregatiti sa intervina in caz de nastere prematura.
E adevarat ca nu se compara conditiile...dar asta este, o sa rezist eu cumva. sper sa fie totul bine si la stat.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1030 2014-05-14 12:59:56

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna fetelor!
AcAlexandra eu nasc la Spitalul Judetean Clinic Ilfov Bucuresti cu dr Tarig,il gasesti si la Promed in privat, am pregatit pt cezariana urmatorii banuti: 800 ron dr meu,200 ron mana a doua, 200 ron anestezist,200 ron neonantolog, si cate 50 ron pt asistente(vor fi 2) deci in total 1500 ron. altceva nu mai platesc. mi-am pus deja in bagaj glucoza,calmantele si restul de medicam ce imi trebuiesc dupa operatie. le-am de la cumnata care a nascut in ianuarie tot cu acelasi dr. Eu initial am vrut sa nasc la RM dar cand am aflat de preturi m-am lasat pagubasa chiar nu se merita. si chiar zicea o mamica aici ca a nascut la privat,a dat o gramada de banuti si i-au infectat baietelul cu un virus la nastere,l-au ranit la un ochisor.... sad
Eu nu am facut triplu test, a iesit totul bine la dublu test si nu a fost nevoie.
Iulia foarte frumoase hainutele,sa le porti sanatoasa!!!!
pe mine nu ma mai incape nimic,doar fustita cea albastra dar pe vremea asta.... nici nu stiu in ce sa ma imbrac azi la control grater(
va pupacesc fetelor!

Ultima oara a fost editat de oana_isabela (2014-05-14 13:01:58)

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1031 2014-05-14 13:01:23

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu la stat am nascut prima data si la fel voi face si acum. Am fost multumita/ Cu siguranta la privat sunt alte conditii dar la cat de axat esti pe bebe atunci parca nimic nu mai conteaza.
Dar cine isi perite privat, de ce nu?

Publicitate

loading...

#1032 2014-05-14 13:02:49

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Loth, nici eu nu ma incumet sa nasc acasa si am ales spitalul, iar tati a ales sa fie cu mine pe perioada travaliului dar nu il vad prea convins de alegerea facuta forgetit

#1033 2014-05-14 13:14:27

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Ati  vazut ca a mai aparut o burticuta, la aspirante? Nico_leta are doua liniute pe test! era si cazul sa mai apara o burtica noua!!!!
Kuky ce faceti? sta cumintel bb acolo? cand il mai vezi? pupici.
Blue nu mai intrii deloc pe la noi??? sper ca sunteti bine. pupici si pt voi.
Eu abia la 16 am programare la dr si nu mai am stareeeee...am baut si o cana de cafea din cauza vremii k nu reuseam sa ma trezesc sub nici o forma...

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1034 2014-05-14 13:14:35

rona_persefona
Sr. member

Eu am tot citit si rascitit, m-am documentat cat am putut. E diferenta maaaare de tot la conditiile de la privat vs stat.
In primul rand, oamenii aia chiar se poarta cu tine civilizat. De la asistente pana la moase. Nu mai spun de doctori. Ca sa nu mai vorbim de saloane, bai etc.
Intotdeauna mi s-a parut oribil ca sotul sa-i vada pe bebelusi pe un hol rece, cand vine moasa sa-i arate, sa te strige sa vii la geam. Daca aveam un singur bebe, eu sigur nasteam la privat. Stiu ca Ano a nascut la privat si l-au zgariat pe bebe, care a contractat atunci nu stiu ce bacterie. Se poate intampal si asta... dar eu stiu si multe alte mamici care au nascut la privat si au fost extrem de multumite.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#1035 2014-05-14 13:26:32

kuky
Sr. member

Oana suntem bine multumesc  puss eu sper ca inca sta cumintel acolo cu toate ca uneori imi mai da si emotii in ultima vreme  hmm de vazut nu-l mai vad decat in bratele mele cand se va hotari sa vina hjarta  maine ne vedem cu moasa dar ii voi auzi doar inimioara, eco nu se mai fac decat in cazurile necesare. Tu cum mai rezisti? Iti tin pumnii stransi azi, sa vi cu vesti bune  kram

#1036 2014-05-14 13:40:08

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Rona, nu e musai sa nasti prematur. Nasa mea, tot cu sarcina gemelara, a ajuns la 38 de sapt

#1037 2014-05-14 13:51:37

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

oana puss multumesc! si eu tot acolo nasc, cel putin acolo stiu ca este drita mea, trebuie sa o mai intreb. eu ma gandeam sa ii dau 1000-1200 ron ei, iar ce spui tu ca dai la restul suna bine, dar cred ca la anestezist ii dau 300 smile mai sunt si asistentele cu igiena, dar alora presupun ca se da 10 lei acolo
acum ce nu stiu eu e cand se dau big_smile inainte sau dupa?

ce vroiam sa te intreb, tu ai fost sa vezi maternitatea? sau la dr mergi acolo? cum e? oare pot sa merg si eu sa imi fac o idee?

asteptam vesti bune azi goodluck

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2014-05-14 13:52:25)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1038 2014-05-14 13:53:00

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

kuky vad ca si la tine e la fel cu ecografiile..stii cumva daca atunci cand ajungi la spital iti face eco?adica sa vada cum e pozitionat bb, daca e ok pt nasterea naturala?ca in 2 luni se roteste bb de atatea ori

#1039 2014-05-14 13:54:18

rona_persefona
Sr. member

Happy, Doamne ajuta sa ajung si eu la 38s. Eu mi-am facut planul macar pentru 36. Sper din suflet sa ajung acolo...As vrea sa-i tin cat mai mult, stiu ca e elementar sa stea in burtica cat de mult se poate.

Oare eu la cezariana cu gemeni cat trebuie sa dau la dr? Habar n-am cum o sa aflu. O sa intreb pe acolo prin salon?

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-14 13:55:49)

#1040 2014-05-14 13:54:56

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Fetelor, sa vedeti situatie, m-a scos din minti bang
Ma suna sefa sa ma intrebe unde sunt!?! Si ii zic acasa, iar ea, si mie nu aveai de gand sa-mi spui? Ca nu stiu nimic de absenta ta, ca nu am fost informata.... Si ii spun, parca trebuia sa imi anunt managerul, ceea ce am si facut la care ea imi spune, care manager? Facea pe proasta cu mine de parca nu asa am facut mereu de cate ori am lipsit o zi sau 2. Niciodata nu am anuntat-o direct pe ea.Si imi spune ca am nu stiu ce treaba de facut, ca au ramas in urma, ca seful imi cere una, alta..si ca vrea sa vada hartia de la doctor. Da, cand voi veni iti dau si hartia ca doar n-am ce face eu cu ea skitarg Ar fi vrut sa merg de azi sa i-o aduc... Nu stiu, asa m-am enervat, cateodata imi vine sa dau cu el de serviciu si sa nu mai am habar de oamenii astia. Nu discriminez, dar arabii astia sunt sub orice critica, ajung sa cred ca am facut cea mai mare greseala acceptand jobul lor bang Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta dupa ce intorc skitarg

Si sa mai fac cum zice doctorita, stai acasa, nu te stresa... cum sa nu ma enervez cand vezi toate astea?Saracul meu copil, toate astea nu-l afecteaza? grater

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-14 13:59:56)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#1041 2014-05-14 13:59:31

rona_persefona
Sr. member

Lil, stai calma ca-i faci rau lui bebe. puss  E foarte mare bataie de cap si cu concediile astea...   dumbom  Trebuie sa anunti pe toata lumea. Eu mi-am anuntat sefii mai intai pe cei mari, apoi pe cei mici. Si am anuntat si o parte din subalterni(pe ei in timp, ca ma tot sunau ) Sefului mare i-am zis sa-i anunte el pe ceilalti, dar n-a facut-o. Asa ca am fost nevoita.

Nu poti trimite maine hartia de la dr pe cineva? Pe un coleg ceva?

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-14 14:00:14)

#1042 2014-05-14 13:59:48

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Alexandra, referitor la ce zice kate, sa stii ca eu am facut un card de credit cu care am putut plati nasterea la privat in 12 rate, fara niciun leu dobanda. Asta daca vrei neaparat la privat, cu medicul respectiv, si nu iti permiti sa dai toti banii odata.

Pe mine m-a costat nasterea cezariana 7700 ron, cu tot cu analizele de screening metabolic si auditiv. Insa fiind sarcina FIV si probabil singura mea sansa sa devin mamica, am zis ca dau oricat dar sa reduc la minim orice risc. Am fost extrem de multumita de tot, a contat enorm ca m-am simtit in siguranta si eu si copilul meu, am fost fff bine ingrijite amandoua, la orice ora din zi sau noapte. M-am dus sa nasc fara absolut niciun bagaj. In conditiile in care am cheltuit peste 7000 de euro in 6 ani ca sa raman insarcinata, va dati seama ca nu ma mai puteam gandi ca mai dau 1500 pt un ultim pas, mai ales ca nu stiu daca voi mai avea vreodata ocazia sa traiesc experienta nasterii . Eu personal consider ca a meritat fiecare banut, dar la mine a fost totusi altceva.

Inteleg perfect in acelasi timp si cazurile cand aleg sa nasca la stat, pt ca e totusi o suma destul de mare, si daca ai salariul minim pe economie de unde sa scoti apoi atatia numai pt nastere?? ca doar banii nu pica din cer...
Insa noi daca nu am fi castigat decent, in primul rand nu ne-am fi permis sarcina, nu numai nasterea.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1043 2014-05-14 14:03:44

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

lil kram dar ai 2 urechi iubita, scoate pe cealalta ce a intrat pe una si bucurate de statul acasa cu bebe...de-aia nu poti tu dormi de grija muncii lor?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1044 2014-05-14 14:06:02

kuky
Sr. member

Anna nu stiu sa-ti zic daca se face vreun eco in momentul in care ajungi la spital sau care e sistemul lor de operare, insa stiu sigur ca pozitia lui  bebe se poate detecta si cu mana. mie la fiecare vizita cu moasa inainte de a-i asculta bataile inimii, imi masoara lungimea uterului dupa care cu ajutorul mainilor cauta sa vada cum este pozitionat bebelusul.
Lil nu pune la suflet si incearca sa te calmezi  puss

Ultima oara a fost editat de kuky (2014-05-14 14:08:03)

#1045 2014-05-14 14:07:06

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Rona, s-a mai intamplat acum ceva timp sa lipsesc 2 zile si la fel am facut, mi-am informat managerul si apoi a anuntat si sefa si n-a fost absolut nicio problema. De as fi stiut ca asa trebuie, as fi sunat-o ca nu imi era greu. Numai ca si ei se contrazic, au trimis un mail acum ceva timp la care spuneau exact ce trebuie facut in caz de sick leave. Si nu stiu de ce tocmai acum e problema si mai demult n-a fost. Acum mi-e teama ca ma voi intoarce si vor pune si mai multa presiune pe mine, firma mea e mica, nici 10 persoane nu suntem, ne-a plecat si contabilul si mi-a dat mie munca lui si normal ca acum am eu parte de stresul pe care-l avea el, din cz asta a si plecat. Si nu tu bani in plus, nimic, doar stres si presiune la maxim si sincera sa fiu nu pot sa-i fac fata asa, cateodata merg la baie si ma descarc acolo plangand. supa
Pot sa-l trimit pe sot cu hartia, dar i-am zis ca daca e ok, i-o dau cand vin luni la munca.

Ai dreptate Loth, dar de-ai sti ce ma asteapta cand m-oi intoarce supa asa as vrea sa pot renunta supa
Kuky, incerc usor usor sa ma calmez, desi mi-a dat parul alb la cat stres am indurat aici, si e numai vina mea ca pun totul la suflet supa Ma afecteaza cand urla si injura oamenii la mine fara motiv supa

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-05-14 14:10:28)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.