|
Nu esti logat.
Durere de dinti, gingie...#1 2014-07-29 14:52:30
Durere de dinti, gingie...Revin dupa mult timp, am paradentoza, de o saptamana ma doare gingia de jos, care este retrasa destul de mult. Am un strat gros de tartru, am si o mica inflamatie la gingie. De frica stau numai cu medicamente si Lidocaina numai sa aman mersul la medic de FRICA. Aud fel si fel de pareri ca nu doare, ca doare etc. De fiecare data am ajuns la medic cu dureri foarte mari care nu mai treceau cu nimic, acum cine a mai avut paradentoza si ce a facut cu frica, doare nu doare detartrajul etc. Desi stiu k tot acolo ajung eu tot aman. Daca stiu ca trebuie sa ajung la stomatolog ma apuca niste palpitatii de nu ma pot stapanii. Am auzit de clinica Morello de la Bucur Obor, ce stiti, ce parere aveti daca ati fost acolo. Offline #2 2014-07-29 15:02:00
Re: Durere de dinti, gingie...se poate face si anestezie pentru detartraj daca e necesar, mie una mi se pare ca e un disconfort (am gingiile foarte sensibile) dar nu insuportabil in orice caz... dar inteleg ca nu ai mai facut pana acum detartraj ? Offline #3 2014-07-29 15:03:52
Re: Durere de dinti, gingie...exista destule topicuri pe tema asta Ultima oara a fost editat de sub (2014-07-29 15:05:51) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #4 2014-07-29 16:40:16
Re: Durere de dinti, gingie...Da din pacate nu am mai facut, evident de frica. Cand am ajuns la stomatolog am ajuns cand trebuia scoasa vreo masea. Mi-e frica de mor sa merg, mi-e frica de durere sunt ingrozita Offline #5 2014-07-29 19:07:34
Re: Durere de dinti, gingie...Mergi la un dr. care te anesteziaza si nu o sa simti nimic. Iei un antiinflamator dupa si aia e E foarte neplacut sa mergi la dentist dar nici nu se moare din asta...iti creezi si tu o mare parte din durere prin antitudinea asta...Chill! Gaseste un dr. care sa-ti inteleaga frica/ sensibilitatea si o sa fie mai ok. Offline Publicitateloading...
#6 2014-07-30 06:35:27
Re: Durere de dinti, gingie...Ai dreptate Summer, desi stiu ca trebuie sa ajung si incerc sa imi inving teama cat de cat, imediat ma gandesc la ace,nervi,durere, fratele meu de exemplu s-ar duce in secunda urmatoare, el e altfel, oricum stiu ca tot acolo ajung, stii si cu atatea mesaje pe forumuri ba ca doare ba ca nu doare, vezi experientele unora de te sperie mai rau. Offline #7 2014-07-30 12:07:03
Re: Durere de dinti, gingie...acum se face totul cu anestezie, doar nu-ti imaginezi ca in secolul asta te supui la cine stie ce tortura medievala acolo... du-te linistita Offline #8 2014-07-31 13:28:52
Re: Durere de dinti, gingie...Stai linistita, o sa-ti pulverizeze o solutie care amorteste gingiile si nu mai simti durere, iar daca simti, ii poti face un semn doctorului si o sa fie mai atent la miscari. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #9 2014-08-12 12:51:03
Re: Durere de dinti, gingie...Am fost saptamana trecuta am facut detartraj, foarte misto dinti curati, nici un pic de durere, regret ca nu m-am dus mai devreme, am stat in halul asta. Azi am fost iar pt ca daca tot m-am hotarat cu chiu cu vai sa incep macar sa imi termin tot, detartrajul si vreo 3 carii, 2 carii mi le-a rezolvat azi pe loc dar am plomba provizorie pana saptamana viitoare tre sa mananc pe masele sa vad daca ma doare, iar saptamana viitoare m-a anuntat deja ca la cea de-a 3-a carie imi va scoate nervul ca e destul de cariata. Mai am un hop si gata sunt rezolvata, sper sa nu doara nici la omoratul nervului, ca tare bine a fost de cele 2 ori cand m-am dus. Vroiam sa impartasesc experientele mele pentru ca si eu cand am avut nevoie am cautat pe net si am gasit tot felul de pareri. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|