Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-30
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- samy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33
de la birou mai greu cu socializarea...
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Smart stiu ca ai zis si tu de Alex, dar Nati a mai mers la cresa, daca o intreb zice ca vrea sa mearga.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor
sa o iau pe rand : 1.testul a iesti negativ in primele 10 minute, la lumina baii...dupa 6h cand am revenit tot la lumina baii se vede o super, super vaga urma , dar tind sa cred ca e liniuta de uscare.Insa asta e, nu mai sunt sau incerc sa nu mai fiu asa stresata si cu gandul la chestia asta...adica testul nu m-a linistit , nici pe departe, sunt convinsa ca poate sa iasa si pozitiv in urmat perioada, insa merg inainte, chiar nu ma pot pune contra naturii...cine ma intreba daca ana isi doreste, chiar nu stiu, insa e in perioada cand adora bebelusii, deci tind sa cred ca ar fi incantata...insa noua ne-ar fi infiinit de greu, si simt ca as priva-o pe ea de multe chestii.
2.legat de mersul al gradi putin racit sau mai mult : la noi se mai practica, mai ales ca nu e ca la voi garga sa primim banii inapoi de la un anumit nr de zile de stat acasa, asa e facut contractul, vrei banii inapoi, platesti si mult mai mult, asa platesti mai putin indiferent cat merge...da, e ideal sa duci copilul complet refacut, dar cand iti permiti sa stai cu el acasa, pt ca la un moment dat pe langa zilele de concediu de odihna nu-ti mai ajung nici cele de concediu medical(30 pe an)......asa ca si eu am mai dus-o cu muci, cu tuse, insa clar nu cu febra peste 38...sub nu a fost cazul....de venit cu antibioticul la pachet , vin clar, eu macar o duc cu siropul cat mai natural si cu homeopate...cand am luat antibiotic clar acasa....acum depinde clar si de copil, ca pot fi copii care spre finalul bolii pot fi dusi si nu iau nimic, si altii pot lua pe fondul imunitatii scazute alt virus si se pot imbolnavi si mai rau.
3. carra sincer imi pare rau, stii cum se zice, un necaz nu vine niciodata singur...offf, multa bafta sa rezolvati cat mai usor...dar tu parca foloseai metroul? acum esti cu masina...pana la urma e o idee mai incomod, dar mai sigur cu mijloacele de transport in comun,eu tot aman reluarea condusul si numai din cauza traficului infernal din bucuresti ( mai ales ca nu am facut scoala).
4.maje sa va ajute d-zeu sa nu raciti, sau cel mult sa fie raceli usoare.
5.mai avem 4 intrari in salina, de duminica revenim acasa, iar de miercuri sper sa incepem si noi gradi, avem de facut analizele de gradi inainte...va urma o perioada de acomodare, cu trezitul de dimineata, super dimineata, iar revin saracul copil la program.
va pup pe toate, imi e dor de stat mai mult pe forum, de citit si pe la gravidutze si aspirante, dar nu am timp acum, il petrec pe tot cu ana (si e asa bine ) .aici e foarte frig de azi, nu stiu cate grade , dar clar sub 15.6 cat sunt in salina, de duminica a inceput sa ploua , dar era relativ acceptabil, de azi s-a facut si fff frig, insa diminetile cand plecam spre salina (8-8.15-8.30) sunt super, ies aburi din munti,miros de aer curat si rece.
9 ani de copilarie ....
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
hello mamici interesate, am postat niste poze cu jucarii d-ale lui r, de vanzare
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
adina... merg cu metroul la serviciu dar un weekend folosim masina. mergeam la decathlon sa ii luam lui fie-mea casca de inot. ps: noi tot te asteptam cu testul ala pozitiv - sper sa nu mi-o iei in nume de rau, sa fie cum stie Dumnezeu ca e mai bine pentru voi ... have fun in concediu in continuare.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2014-09-23 17:17:59)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
adinagrig, liniuta aceea nu se pune. Eu am avut 4 teste (diferite marci) iesite negative in termen, cu liniuta de uscare vizibila, seara, si mi-a venit intr-un final menstra la 14 zile intarziere. Nu degeaba scrie pe teste ca trebuie aruncate dupa 15 minute Te imbratisez, sa fie asa cum vrei tu.
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Nu stiu Katey, cine stie ce le-o trece prin capsorul ala mic?
L-am luat pe-al meu. A plans azi de dimi ca nu mai vrea acolo, ca mai bine merge la tataia la tara si sta acolo cu ele. Cum l-a luat doamna in brate s-a linistit, iar cand am mers dupa el a spus ca a fost foarte linistit si ca nu a plans decat cand l-a lasat sotul. Zice ca nu a mai plans pt ca azi a lipsit prietenul lui care dadea tonul la plans la toata grupa.
Adina, va tin pumnii sa fie bine!
Poke, unde le-ai postat?
Ultima oara a fost editat de smart lady (2014-09-23 18:07:00)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Fetelor Mi-e dor de voi; am incerca sa mai scriu cate ceva dar nu prea pot. sunt singura acasa, adica, cu Carol, caci sotzi este plecat la US la conferinte si st amult tare. De cand a plecat nu pot nici sa respir. Si pe voi va solicita copii atat de mult? Nu intreb mamicile cu bebelusi ca stiu cum este dar pe care mai "mari". Ma termina, am slabit 2 kg, nu mai am timp de nimic. Mi-am uat liber astazi de la job sa pot sa fac un pic de curatenie, cat de cat caci acusica fug dupa ea sa o aduc acasa. A avut si liber de la scoala ieri. Numai si numai sa ii citesc. acum este la etapa serpi si pietre. Citesc despre tot felul de roci, este pur si simplu fascinata. M-a terminat cu serpii de care mi-e frica si imaginati-va carti imense cu detalii, ma apuca groaza. Ma doare gatul, sunt tehuie de la atata oboseala. Revin un pic mai incolo cu detalii. Acum vreau sa ii spu Adinei : stai linistita ca nu esti insarcinata! S-o fi luat de la mine frica asta cu intarziatul dar la fel am patit si eu. Aveam simptome, mie mi-a si intarziat rau, am facut si super teste si exact cum a spus Blue: cand m-am linistit vazand ca testul este negativ a si venit. Luna asta iarasi este nik ca am sotul plecat.
Va pup si revin
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- pokemon
- Diamond member
smartuc aici http://forum.anticonceptionale.ro/p3001 … l#p3001018 ma intereseaza si schimburi, sa stii. ca r e satul de ele, zac prin casa...le-as diversifica si eu
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- pokemon
- Diamond member
Smart, ma bucur mult ca se acomodeaza alexutu! Cmin,voi?
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Si testul meu e negativ..maine fac 36 zile. Eu in ultima vreme eram ceas(28). Cred ca iar am chist ceva...am avut si dureri la contact. Of
Urasc salina aia adina. Cat m-am plictisit in ea......ea era ok dar cum trebuia sa stai multe zile..bleah
6 ani de dragoste
- iuliabebe
- Hero member
- Inregistrat: 2013-05-10
Hei mamici sper ca totul e bine cu voi si bebeii frumosi
Va intreb si eu ceva. Acum ca s-a racit vremea la noi in camera au inceput sa se abureasca geamurile. Avem termopan, dar este vechi iar noi de cand ne-am mutat nu am reusit sa il schimbam. Dupa nunta e prioritatea no 1. Ii dauneaza lui bebe? E vorba de umiditatea din camera? Voi cum o monitorizati?
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Poke ceva mai bine si noi..
- pokemon
- Diamond member
Iulia, sunt niste aparate antiumiditate la sano. Au pastile si apsorb excesul. Intr adevar, daca curge pe geamuri e prea multa umiditate. Cmin, ma bucur. Mie mi a zis cumnata ca era jale la grupa lui r. Cica se dadeau efectiv cu fundul de pamant sper sa se linisteasca pana il duc eu pe al meu ca el empatizeaza rapid si imediat l ar apuca. Deocamdata facem training de gradi. Il duc ziua la mami si ii zic ca plec la serviciu, ma intorc, il iau...el uitase ca mamicile mai si pleaca de acasa. Cand l am lasat prima data la mami l am gasit bazaind....si vorba aia, daca nici mami n o fi stat cu el....
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
Poke, m-am uitat, nu l-ar tenta nimic pe al meu
A avut nasul infundat azi noapte, ma astept la niste muci. Offf! Ieri cand l-am luat se auzea un copilas tusind destul de rau prin camera. Maine avem sedinta si ridic problema asta cu boala.
Cmin, ma bucur ca e mai bine. Poke, deci nu-l duci regulat? Intelesesem ca-l duci la program scurt pana in ianuarie
Time, tu l-ai mai dus azi pe A?
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Smart nu l-am dus.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|