homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-32

#590 2014-09-24 13:40:08

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33

SI eu as accepta Smart, mai ales ptr ca mi se pare mult mai usor sa gasesti un job mai bun atunci cand ai deja unul, fie el si prost. cunosti oameni, capeti experienta, etc.
Acu eu nu stiu daca tu lucrezi sau nu deja

#591 2014-09-24 13:41:48

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

De vrut, vreau sa ma duc Time, ma doare numai ca sta copilul atat fara mine. La job ul la care am renuntat sapt trecuta, ajugeam acasa la 20. chiar 20.30 . daca mama ne ajuta cand nu putem lua copilul noi, ar fi bine, dar nu stiu daca e dispusa. Stiu ca mai bun nu gasesc momentan, sau daca e, am eu cel mai mare ghinion. Macar asta este job de birou

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#592 2014-09-24 13:50:36

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Are dreptate Be.
Smart, trebuie sa incerci. Pe urma mai rezolvi cumva si detaliile.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#593 2014-09-24 14:50:54

smart lady
Addicted member

happy,Am incercat un job luna asta , dar 13 ore plecata de acasa mi s-a parut cumplit. Efectiv in sapt aia nici nu mi-am vazut copilul. Noroc cu sotul ca a fost in concediu. Mare adevar in ce spui, teoretic e mai unsor sa gasesti un job cand ai unul deja. De multe ori mi s-a pus intrebarea de ce nu lucrez si tare complicat sa le explic ca n-am avut cu cine lasa copilul. Si din prisma cunoasterii altor oameni iarasi e mai bine.

Asa e , Time.

#594 2014-09-24 14:56:34

timean86
Addicted member

Capul sus si succes kram

Publicitate

loading...

#595 2014-09-24 15:04:26

smart lady
Addicted member

multam mult , Time kram

#596 2014-09-24 15:30:13

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

job-ul perfect, hmmm, care o fi ala, nu stiu, eu am stat cu fetita mea aproape 4 ani, dar o femeie nu inseamna numai mama, sotie si treaba in casa. pentru ca statul acasa presupune un sir lung de activitati casnice pe care le facem oricum chiar daca mergem la munca. si eu am o leafa mica din care, uneori nu-mi ramane mai nimic pentru ca ii dau bonei. nu are cine sa o ia de la scoala, nu avea cine sa o ia la pranz de la gradi, dar macar iesiti din casa, va aranjati mai socializati, un copil are nevoie de o mamica vesela, aranjata dichisita care are si alte povesti in afara de mami trebuie sa faca curat sau ceva de genul. intr-adevar timpul petrecut cu puiutii nostri este cel care conteaza dar si ei au nevoie sa stea printre copii la gradi, sa invete lucruri de la cineva specializat... stiu ca e greu, am trecut prin asta cu varf si indesat, dar toate se rezolva de la sine uneori...fiti optimiste, zambiti ca timpul trece asa de repede, si uneori in defavoarea noastra pentru ca nu stim sa-l apreciem . va pup pe toate si sper sa luati aceste randuri doar ca pe experienta unei mame de printesa de aproape 6 ani. wow! ce mare e puiul meu!!! hjarta hjarta

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#597 2014-09-24 15:32:35

timean86
Addicted member

Samy hjarta

#598 2014-09-24 16:05:02

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

samy  hjarta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#599 2014-09-24 16:07:55

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#600 2014-09-24 16:39:32

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

Am inteles, fetelor! Multumesc pt raspunsuri.
Clar trebuie sa schimbam geamul pt ca este a 3-a iarna care ne-ar prinde cu ele asa aburind, dar pana acum nu o aveam pe micutza. In fiecare an e aceeasi poveste, cum apar diferente de temp fata de cum e afara, cum se fac varza geamurile si apar si firicele de mucegai pe lateralul pervazului sad

Am incercat sa intoarcem geamul, cica ar fi fost puse invers la montaj, dar degeaba, aseara curgea apa pe ele..si ale noastre ar fi tot prima generatie, asa ne-au spus fosti proprietari
De uscat nu uscam rufe acolo, iar in afara de faptul ca e destul de aproape camera de baie, nu ar avea de unde sa se faca condens sad

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#601 2014-09-24 17:26:46

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Buna smile

smart eu as zice sa iei job-ul daca simti ca are un viitor .
In cazul in care nu poti sa fi freelancer si sa muncesti pe cont propriu nu iti poti face tu programul . ca sa vezi ca e naspa si la altii ( big_smile ) al meu e asa  :
trezit intre 5 si 6 si : calcat si sau gatit, impachetat sot  si trimis la serv, trezit copil (care nu vrea lol ) impachetat copil + propria persoana si plecat e acasa  spre gradi. drumul pana la gradi =45 de minute (o statie de metrou si 4 de autobuz ) . lasat copil la gradi si plecat la serv, in partea aialalta a bucurestiului . muncit 8-9 ore  ca un sclav pe plantatii . plecat de la bir , cu variante : direct acasa unde sotiloi a adus copchilu sau drumu invers de dimineata (ca gradinita e langa bunici ) . ajus acasa pe la 8.30 -9 , spalat si hranit copil, culcat copil. ridicat o spranceana la sot si adormit instant rotfl2

sper ca nu ti se mai pare ca ai tu tot ghinionul rotfl

mai ref la dus copil bolnav la gradi : una este sa il duci cand doar ii curge nasu nitel si alta complet sa il lasi cand poate sa dea si la altii . perioada cand e contagios este diferita de durata bolii , iar normal este sa ai grija . nu zice nimeni sa iti iei toate zilele de concediu, dar eu cred ca totusi, daca il obeservi , iti iei 3 zile de medical , cat il pui pe picioare , sa termini cu gargaunii din start si poi e ok .. daca mai prinzi si cu week .. dar asa , ce faci : duci copilu bolnav , dai si la altii si nici el nu isi poate revenii mai repede pentru ca il obosesti, transpira, etc .

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#602 2014-09-24 18:12:48

smart lady
Addicted member

Geo lol e cam de plans ce-ai scris tu, dar rad mai mult de felul cum ai scris-o. Intr-adevar, citindu-te nu mai indraznesc sa comentez nimic. Mie mi-e teama mai mult pt copil, caci vad ca nu e ingrijit cum as fi facut-o eu. Nici macar sotul nu-i acorda atentia pe care i-o acord eu copilului , il lasa ba cu spatele gol, ba murdar la gura, ba nu e atent cu el sa-l puna la pipi si nu vede ca se scapa pe el, etc. As putea face o lista pana dimineata. Adica imi dau seama ca nimeni nu-l ingrijeste cum fac eu si ca va trebui sa invete sa se descurce singurel, dar parca am o strangere de inima sa-l las. Parca e prea mic! Si mai mi-e teama sa nu ajung sa-l ia soacra-mea de la gradi ca e dusa rau cu capul si e in stare sa ia alt copil copil acasa.

Samy, e corect si ce-ai scris tu. Sunt convinsa ca inceputul va fi mai greu

#603 2014-09-24 18:47:25

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

smart stiu ce spui . din experienta mea personala, lucrurile nu devin mai bune, doar ca n s-a obisnuit cumva ca asta e .
ma intreaba in fiecare dimi daca nu cumva e weekend sau concediu  lol , ii e dor de noi , se supara pe mine, etc . unele dimineti sunt crunte si tantrumoase . altele sunt ok . in fiecare seara insa ne pupam muuult, sa recuperam . peste zi ii zice lu' buni cat ii e de dor de mine ... si tot asa .

insa asta este viata noastra in momnetul de fata . as vrea sa inevet sa ia lucrurile asa cum sunt , daca nu le poate schimba, cel putin pe moment. sa vada partea fun ..- de ex pentru ea este misto cum mergem noi dimineata o gramada, cu o mie de bagaje .. dc ajungem bine la metrou ne premiem cu o bombonica lol

o sa fiti bine puss

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#604 2014-09-24 20:44:17

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

Geo,de acord cu tine referitor la gradi.
Nici eu nu sunt absurda si nici banii nu ma dau afara din casa incat sa-mi iau bona dar e un cerc vicios daca nu il las acasa pana isi revine. Se duce apoi la gradi si da la toti apoi cand isi revine ia de la altii si tot asa.
Maine e sedinta si abia astept sa discut problema asta.

Garga,merci mult.

#605 2014-09-24 21:14:36

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

hello wave

Smart, sper sa gasesti ceva cat mai potrivit pentru voi!

Deci dupa ce am citit de Geo, nici nu ma mai gandesc sa renunt la serv, cu bune si rele e f bun al meu! de la 2 ani ai Anastasiei, direct la job ! am program  de la 7.30 pana la 3.30 super bun ca pot lua copilul la 4 de la gradinita . ca sa mai am timp si de copii.

am gasit si eu pana la urma o gradinita la care sa sper ca va avea grija de copil. e la 10 min de noi ma pot duce e jos cu ei.

Buburuza mea zice aproape toate cuvintele dupa noi, in special ii place sa spuna cocos si David. hjarta  stalcit ,desigur, dar are abia 1an si 4 luni.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2014-09-24 21:15:48)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#606 2014-09-24 21:39:48

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Tare rau imi pare si mie duoa jobul meu. De la 7 la 3 si imi placea ce faceam. Acum am sanse minime sa ma intorc pe echipa de pe care am plecat. Pe celelalte echipe e oribik programul...9-18 sau 10-19...

#607 2014-09-24 23:12:26

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Hello!

Geo, ce program incarcat ai sad

happy, felicitari pt 30+ , sunteti bine?

Like, e bine ca e asa aproape gredi. succes!

ce frumos ar fi sa fac ceva pe cont propriu, sa nu depind de programul altora ... dar nu am nici o idee

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#608 2014-09-24 23:57:04

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Cred ca ar fi mai bine sa-mi iau parerile de parinte care "n-are timp sa stea cu copilul" si sa mi le expun prin alte parti sau... deloc.  rotfl2

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.