Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-33
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33
Smart...accepta.iti spun asta din perspectiva unui co-orasean cate stie cum e cu joburile pe aici. Am tdfuzat di eu la inceputul verii 2 joburi din...fitze. si acum imi dau pumni in cap. Si un sLariu mai mic e mai bun decat deloc. Plus faptul ca si daca apare altceva mai bun iti dai demisia si punct. In plus, altfel negociezi un salariu cand vii de pe piata si altfel cand te ia de acasa. Eu ma tot gandesc. Cei din generatia mea au fost crescuti de bunici si ne vedeam parintii la final de sapt. Eu zic ca suntem bine educati, am avut parte si de o copilarie...cumsecade si nu cred ca suntem...neadaptati. da, poate avem niste probleme, niste sechele sau chestii de genul...dar voi chiar credeti ca ai nostrii copii vor fi perfecti din toate punctele de vedere, nu vor avea fel de frustrare sau ezitare/neicredere daca noi ne sacrificam cariera/viata pt a fi non stop vu ei? Acest mesaj imi este in mare parte adresat mie...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- bubutadana
- Insomniac member
pai ai scris ceva mai sus si n-am prea inteles drept e insa ca nici nu am citit tot ce s-a scris azi
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Am sters mesajul (parerea) la care faceam referire.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- bubutadana
- Insomniac member
oukey
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata
Ce inseamna leucocite in urina? Plus ca am 37 zile de la ultimul cm(negativ surecheck in ziua 35) plus oarecare disconfort jos...sa am o infectie ceva?
6 ani de dragoste
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Kate eu te inteleg. Nu-s in situatie si sper sa nici nu fiu, dar te inteleg.
Poke, ai dreptate... trebuie echilibru.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
cate leucocite, Janis? ai recoltat corect?
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
Geo , trebuie sa fim
Poke, am acceptat deja, de luni incep. Sper sa fie bine pana la urma. Ai mare dreptate in ce ai scris, stiu sigur ca asa e, doar ca imi vine greu sa aplic.
Azi dimi l-am dus eu la gradi. In afara a 2 copii, toti sunt cu muci. Zicea o mamica razand " al meu a dat startul" . Despre ea stiu sigur ca sta acasa. Ce sa mai zic? I-am bagat biosept si ceai de tei si astept. Il iau la pranz azi. De plans, n-a plans cand l-am lasat, dar avea o privire cand am iesit pe usa de mi-a sfasiat sufletul
Katey, nu stiu la cine te-ai referit cu parerea aia, sper ca nu la mine. Adica, esti una dintre mamicile pe care le admir . Nu am timp sa citesc acum din urma sa vad daca am scris eu ceva din care sa fi inteles ca nu ai timp de copil, sper doar sa n-o fi facut
Janis , o fi vreo infectie urinara?
Ultima oara a fost editat de smart lady (2014-09-25 09:39:07)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Succes, smart! Imi dati incredere cand citesc ca ai vostri deja s au acomodat
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Poke , bafta si tie!
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
Smart se va acomoda, asa era si Dami anul trecut, am mai pov ca am stat 2 sapt pe langa el, prin clasa, pe hol, dar s-a acomodat f bine Anul asta, surpriza, nu a plans si pare sa ii placa tare mult, eu una ma asteptam sa planga, ceva semne a nu vrea, dar de unde , ii place tare mult
eu nu ma bag la discutii, fiecare le stie pe ale lui si le gestioneaza ca atare, pot doar sa sppun ca si eu am momente cand simt ca ma depaseste situatia...si stau acasa buna fetelor
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata am avut o dimineata "faina"
in fine..raportam si noi o adaptare bunicica pana acum... adica fugea si tragea de usa sa intre in gradi.. a bazait apoi putin si am plecat ca erau la masa.. cert e ca au ramas vreo 23 in grupa din care nu vin chiar toti.. e mai bine
janis stiu ca am avut si eu fara sa fie nimic dar daca ai discomfort poate fi o infectie urinara
LE: noi acum suntem mai bine ca e gradi f aproape de casa si ne invartim cu masinile dar 1 an am facut naveta de acasa pana la jumatatea orasului si inapoi f aproape de casa la job si seara la fel... urmeasa sa ne mutam cu jobul f departe si vom face si noi vreo ora si ceva cu dus copil si ajuns la job. O sa vedem ce iese, asta e situatia, nu imi convine dar mna...
Ultima oara a fost editat de cmin (2014-09-25 10:15:55)
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
neata mamici bafta puilor gradinari
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
neata mamici si multa rabdare in tot si toate...cu bafta inainte puilor gradinari a mea fetita e clasa 0, e tot un pui de scoala si noi ne confruntam cu faptul ca trebuie sa mearga singurica in clasa pana la etajul 2 unde e clasa ei, si mami o lasa la poarta si are inima cat un purice pana la 12 la pranz cand sun sa vad daca totul e ok....
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- bubutadana
- Insomniac member
hello eu tot sper sa se mai schimbe lucrurile pana ne vine noua randul ca mi se pare crunta aceasta clasa 0
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Hello
Poke dar nu e vb ca vrem copii perfecti sau ca vor fi niste neadaptati/traumatizati din cauza fresei/gradinitei. Din pct meu de vedre e dureros sa petreci doar o ora pe zi cu familia, sa nu ai timp sa comunici, sa te joci etc. In copilaria noastra parintii nu lipseau de acasa cate 12 ore pe zi sau mai bine, weekend-urile le aveau libere. Nu pierdeau nici atata timp pe drum ptr ca nu era aglomeratia de acum. E normal sa muncim, trist e ca am ajuns sa fim sclavi, ca am ajuns sa stam zi lumina la serviciu iar ptr timpul petrecut cu familia sa furma de ici-colo cate o ora
- adrriana
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-28
buna mamici !
si la noi se petrece cu bine adaptarea in noul colectiv de copii ,am lasat-o in cateva zile la program normal 9-15.30 si invatatoarea ne-a zis ca nu are ce-i reprosa ,o asculta ,a mancat bine si a dormit ! eu tot caut sa aflu detalii ,cum a facut ? ce-a zis ? a vrut ? invatatoarea e zgarcita rau in informatii dar ma invat cu gandul ca-i e bine, ca si cand a avut ceva de zis ,imediat mi-a spus ca ar fi mai bine s-o iau mai devreme ca sa nu-i deranjeze pe ceilalti copii la somn !
ce mult conteaza ca e invatata intre copii de mica !
katey si eu sunt in categoria pe care ai mentionat-o tu mai devreme ,de fapt la mine e si mai grav ca am dus-o prima oara la 10 luni la cresa !
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|