homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-43

#799 2014-10-02 14:45:01

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33

eu deja imi faceam planuri cum sa lipesc paginiile rotfl2

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#800 2014-10-02 14:56:46

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Adri, pe mine chiar m-a intrebat o fetita chestia asta. Mama ei i-a zis ceva de genul: Uite draga, are un bb in burtica, si ea zice oarecum speriata:
- L-a mancat ? rotfl2

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#801 2014-10-02 15:00:04

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

time ,le-am zis glume ca pe mine m-au facut sa rad ,dar ce-am citit erau  intrebari de ale copiilor ! smile

#802 2014-10-02 15:07:45

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Pe mine m-a intrebat un copil de ce am mancat mingea rotfl
Si altul mi-a zis: iar te-ai facut grasa rotfl2
Si nepotii nu exista data sa ma vada si sa nu ma intrebe: cand scoti bebele?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#803 2014-10-02 15:11:59

adrriana
Full member

nu l-a mancat ,dar atunci cum a a juns bebele in burtica  smile  !!!!????? aici e aici .....

Publicitate

loading...

#804 2014-10-02 15:21:49

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Deno rotfl

Andri, lol

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#805 2014-10-02 15:51:24

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Fetelor rotfl2

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#806 2014-10-02 16:36:42

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

rotfl2 Ce pot scoate piticii din ei.

Ieri m-au chemat de urgenta la scoala ca nu se simte copiul bine. Nu va zic cum am alergat 8 km ca nu aveam autobuz de lagatura de la serviciu lascoala ei. Am ajuns acolo, eram uda efectiv. Ma astepta a secretariat si mi s-a parut ca este ok. O intreb ce s-a intamplat si mi-a zis exact asa:
-am vazut eu ca am temperatura. 100 de grade cred ca am si am zis sa te chem ca este mai bine acasa cu tine.

Azi i-am spus ca daca ma cheama din nou o sa mergem direct la spital, sa ii faca o injectie ceva ca sa scapam de boala. Mi-a zis "azi cred ca o sa ma simt bine, o sa am numai 80 de grade temperatura deci nu cred ca te mai chem"  rotfl2

Si aseara a mai zis astea:
1. De ce tiganii sunt saraci?
Ma gandeam de unde a scos-o dar isi adusese aminte ca vazuse in tara tigani care cerseau. I-am explicat ca nu toti sunt saraci si numai unii pt ca alti oameni ii resping si ei nu au oprtunitatea sa mearga la scoala etc ect.

2. I love you, Daddy!
Si eu le spun ca ce mult mi-as dori sa imi spuna si mie asa (nu spune poti sa o tai). Si imi raspunde: Daddy are tableta. De asta ii spun I love you care are tableta, mi-a pus joculete pe ea, am nevoie de ea. Tu nu ai decat un telefon vechi. Iti spunsi tie cand ai ceva nou, ceva sa inveti stiinta  rotfl2  rotfl2

Nu am mai zis nimic.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#807 2014-10-02 16:51:06

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

mega tare flower..
ai tableta .. existi .. nu ai tableta ...nuuuu smile

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#808 2014-10-02 17:00:53

adrriana
Full member

fiimea pe ton serios alataieri seara :
-tati ,nu ! n-o tine pe mami-n brate ,du-te si spala vasele !

sau in alta zi ne organizam cum sa petrecem o zi numai noi doi ,parintii ,ea se juca pe langa noi si nu dadea semne sa ne auda ,tasu zice - si pe ea (imi face semn cu capul  ca vorbeste despre ea , fara sa-i pronunte numele )

-pe ea o lasam toata ziua la scoala !
Iris  zice
-heei ,ai grija ce vorbesti !

Ultima oara a fost editat de adrriana (2014-10-02 17:06:08)

#809 2014-10-02 17:17:09

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

hello

multumim de urari!

Deno, succes cu munca!

Ce povestiti voi acolo de copilasii mai mari lol 

Desi l-am exilat pe tati 3 zile de acasa tot a racit puiul sad mi-e si mila sa-i fac ceva, ce tare plange cand ii dau cu apa de mare in nas, cand ii curat nasul cu batista bebelusului... mai incolo o sa-i facem aerosoli simplu cu ser, poate scapam repede tura asta ca data trecuta a durat vreo 3 saptamani...   
SI o veste buna, azi l-a hranit tati cu piersicuta piure si a papa cateva lingurite... mai diseara ii bag dovlecel sa vedem daca ii place.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#810 2014-10-02 17:22:34

flowerpot
Insomniac member

Vai Adrria rotfl2  rotfl2 Ai grija de vorbesti!!!!

Carra puss Asa este, nu ai tableta, nu existi.

Mamici unele dintre voi aveti copii de 4 si peste 4 ani deci cu acestea vorbesca acum: sunt terminata de ceva: am fost luni noapte la sedinta de board (adica o sedinta cu parintii, directorul scolii, cativa profesori...cred ca in tara este ceva de genul consiliul parintilor, nu? Ma scuzati dar pe vremeacand eram eu la scoala era un fel de comintet al parintilor). In fine, am fost si eu sa vad ce se intampla acolo. Si am zis ca lesin: parinti cu copii in SK si cla 1. au dat deja copii la tutoring. SK=un fel de clasa zero. Sunt speriata ca nu am nici cea mai vaga idee sa imi inscriu copilul la pregatire. PE de alta parte, desi am un copil caruia ii merge mintea si este destul de avansat fata de multi din clasa ei, simt ca se frustreaza pe fiece zi ca: Ariana vine cu noi tricks for reading; Angela face altfel la matematica; etc etc
Profesoara care ii pregateste in particular ($40/ora la acest nivel, mic) este din scoala si ii pregateste pe cartile pe care le citesc ei in clasa. Va dati seama ca eu si C. suntem frustrate ca ceilalti copii, de la pragatire, stiu cartile alea pt ca le memoreaza si lucreaza pe ele inainte de clasa. Nici nu stiu ce sa fac. Sunt atat de bulversata.

Sotul meu zicea ca presiunea pe copii din ziua de azi, pe cei mici, seamana cu presiunea pe cei in a 12a ce se pregatesc de facultate. Ma gandesc ca atunci cand fata mea o sa fie mama cred ca o sa isi puna bebelul de 2 zile direct la pregatire. Prea mare concurenta, prea mult presiune pe ei. Eu incerc sa o tin cat mai departe de multe chestii; nu mai merge decat la inot, 45 min/sapt, face sport mult la scoala zilnic si acasa in subsol avem aparatura si pentru ea, avem si trambulina deci se misca. In rest, nu facem decat sa citim povesti si ce imi mai cere ea si lucram pe fise la mate dar mai rar. Insa ma ingrozesc parintii. O stiti pe vecina Lina, cu 6 luni mai mare decat C. Este la pregatire si la engleza si la matematica, deci 80 de dolari pe saptamana. Ea este si mai in urma decat C. la ambele materii dar..in dine, eu sunt tare frustrata. Am plas de luni mai tot timpul pt ca nu stiu ce sa fac. Este atat de nedrept ce se intampla. De ce lucreaza profa din scoala "pe la spate"? de ce nu face de pe alte carti pregatire cu ei sa aiba toti sansa sa fie egali in clasa?
Fiecare prof. are la clasa anumite carti cu care lucreaza in clasa, carti pe care eu nu le am si nici nu le stiu ca sa mi le iau online sau de la magazin.

bebe

#811 2014-10-02 17:41:30

ginutza
Hero member

flow, cunosc sentimentul care ma mai incearca uneori,
dar sa fim seriosi au timp sa invete toata viata
eu una, prefer sa-si aduca aminte cum alerga dupa pisica si alte chestii de genul asta, nu ca statea inchis in casa si lucra pe fise
mie mi e pare ca se exagereaza si se pune prea mult stres pe spatele copiilor
azi i-am comandat niste carti despre corpul uman, urmeaza sa faca la gradi, stie despre om , dar am vrut ceva mai aprofundat si cu explicatii pe masura lui ca eu nu ma pricep, probabil ca nu vor discuta despre ficat, nici nu am pretentia sa stie, dar in acelas timp el poate fi interesat si sa ii placa
una este sa faci cu copilul pt ca cere el si ii place si alta este sa-l umpli cu chestii pe care le va uita si urat mai tarziu

aici se merge la clasa zero de la 6 ani

#812 2014-10-02 17:42:39

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

da flow asa este: este presiune mare pe ei si daca si ei iau lucrurile fff in serios de mici si nu sutem linga ei sa ii echilibram, sa le oferim sprijin, etc, ne mai miram ca la adolescenta clacheaza, iau droguri sau mai stiu si eu cu ce boli mintale se aleg.

trebuie sa fie un echilibru in toate, important este sa il vezi si sa iti dai seama cum sa reactionezi corect.
puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#813 2014-10-02 18:00:37

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Ziceti si voi daca sa nu lesin, zice ca il cheama Nic hjarta hjarta hjarta hjarta

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#814 2014-10-02 18:03:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Deno big_smile bravo Yannick! applause

#815 2014-10-02 18:13:30

flowerpot
Insomniac member

Si eu gandesc ca si voi dar este tare greu: cand turma de parinti preseaza in halul asta pe copii si cand profesori din scoala lucreaza prin astfel de metode...am observat (la vecina mea, de ex) ca prefera sa dea 80 de dolari/sapt. sa isi trimita copilul de 5 ani jumate la pregatire pe mitiv ca nu are timp. Dar cum eu am timp, ea cum de nu are? Caci fetele stau la scoala pana la aceeasi ora. Parintii prefera sa dea banii altora ca sa scape ei de obligatia de a lucra cu, copilul. Presiunea este mare din cauza notelor. Nu ai note mari nu treci mai departe si cu asta basta. Indiferent ca esti destept si se intampla sa nu iei note de "foarte bine" nu se ia in calcul inteligenta ta ci notele. Nu treci testul acela greu din cls 3-4 in care te departajeaza de restul si te trece la gifted school este terminat. Nu ai sansa ca la liceu sa fii in programul acela bun, prin care poti aplica direct la universitate. Deci ce faci in cls 3-4 este sfant. De aici parintii preseaza copii atat de mult. Si pe langa asta ii duc pe la tot fell de activitati, platescd e se rup si ii chinuie rau. Eu am zis "luam pauza" de la activitati ca daca vrea face si acasa. Daca nu, asta este, sta si fara.
Mi-e groaza cu Engl si Matem. LE stie bine, este peste nivelul ei dar se frsuteaza cum de ceilalti stiu din cartea pe care o are profesara si ea nu a atinci acea carte in veci. O sa discutam mai mult pe tema asta.

Ginuta, aici la 6 ani este in clasa 1. Obligatoriu fie ca ai fost, fie ca nu ai fost in programul JK/SK (clasa 0 se desfasoara pe durata de 2 ani).

Sper sa gasesc echilibru si sa nu ma mai uit la ce fac altii. Si sper sa nu experimentati asa ceva in veci.

bebe

#816 2014-10-02 19:29:56

ginutza
Hero member

flow , trebuie sa reusesti sa fii tare
asa este, uneori , fara sa vrei, iti compari copilul cu altul, o fractiune de sec si tot o faci, este normal suntem oameni, dar este important sa stim ce alegem pt ei
iar voi flow aveti si varianta a 2 a:univ din RO big_smile
flow, nu te poti uita cu ea pe acea carte, sau sa o ceri de la profa

va ziceam de acele carti, la interesat cam 15 min, pana si-a dat el seama ca este stat si nu sunt masini si alte nebunii, deja imi zicea ca el vrea sa plece lol, si, da m-am fustrat ca are potential dar este mai comod big_smile, dar cand am ajuns la partea cu masini, avioane nu se mai dadea dus

#817 2014-10-03 08:36:48

ginutza
Hero member

buna fetelor

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.