homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-45

#837 2014-10-03 17:25:32

Corinusha
Full member
De la: Happyland
Inregistrat: 2014-09-04

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33

Eu matematica n-am inteles-o in veci. E drept, n-am luat nici meditatii, dar am zis ca de nota de trecere la examen tot stiu (si la bac si la capacitate am luat 5,40, respectiv 6,30 - mie imi era absolut suficient). Baiul e ca m-am dus la liceu la bio-chimie, ca cineva imi spusese ca scap de matematica (atunci la bio-chimie ii zicea stiinte ale naturii...probabil cine mi-a zis ca scap de matematica se referea de fapt la stiinte sociale) si am dat de...muuulta matematica. Dar cu profii de uman a fost destul de lejer fata de cei de profil, in afara de lb. romana si engleza (si bine au facut ca nu au fost lejeri cu noi). In schimb am papat bio pe paine, am bagat o groaza de chimie si fizica (materii ce nu imi placeau deloc). Eu trebuia sa merg la uman, dar am ramas pana la urma la real.

BTW, oficial merg sa ma inscriu pe lista de aspirante. Ne-am decis 100% big_smile

intrebare: trebuie sa ne protejam o vreme dupa anticonceptionale sau putem incerca direct dupa anticonceptionale? (poate stiti careva).
Multu puss

Are mama o fetita frumusica foc!
Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3

#838 2014-10-03 17:44:07

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

wow flow, ai mare dreptate

dc iti zic ca de cateva zile D ne roaga sa-l ducem la scoala rotfl

am vrut sa mai zic ceva, dar am uitat

ref la ce ai zic, cu facutul acasa, asa incerc sa fac si eu cu el, ca sa ii fie mai usor , sa se duca cu "lectia facuta" pe intelesul lui |+ ce va prinde din clasa

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#839 2014-10-03 21:10:00

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Am sters mesajul meu caci era prea lung si prea...intens smile.

Ginuta trimite-l pe D. la scoala daca asta vrea  lol . Sa vezi cum sa planga dupa un an ca vrea sa stea acasa rotfl2.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#840 2014-10-03 21:33:31

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Flow trebuia sa il lasi. Ce sa zic....sunt masca. Eu stiam doar cum e de la liceu on sus si mi s a parut ok...
In rest....fara cuvinte

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#841 2014-10-03 21:50:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna seara!

poke, mai esti pe aici?

Publicitate

loading...

#842 2014-10-03 21:53:56

pokemon
Diamond member

Sunt

#843 2014-10-03 21:55:46

anca90
Platinum member

ai scris astazi despre evolutia metodelor de adormire la razvan si tarziu mi s-a aprins beculetul sa te intreb cum a fost trecerea la prima, de la san la leganat? cum ai procedat pas cu pas, cum a reactionat el?

#844 2014-10-03 22:04:13

pokemon
Diamond member

Anca, inainte de fiecare etapa nu mai reuseam sa il adorm/ dormea ft prost noaptea.
Trecerea de la alaptat la leganat mi a aratat o el. Pur si simplu sugea ce sugea -dar manca, nu suzetea,  si adormea. Dintr o data a inceput sa nu mai adoarma, se incorda, ma impingea si plangea. Asa ca de nevoie, m am ridicat si il tineam destulde strans, la orizontala. Si adormea in 5 min... asta a fost prima data. Apoi cum era ora de somn si il puneam in pozitia respectiva, adormea instant. Dupa o per. De leganat in picioare nu m au mai tinut vertrbrele asa ca am incercat sa stau in pat. Lainceput nu i a placut varianta, dar am cautat sa ii nimeresc aceeasi pozotie.
El mereu a adormit doar intr o anume pozitie si ori strans in brate, ori stateam amandoi pe burta si eu musai cu o mana pe spatele lui si vu piciorul  peste picioarele lui. Ii place  inghesuit lol si acum doarme intre o plapuma, 2 perne si un maimutoi...

#845 2014-10-03 22:16:25

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Corinusa, succes cu bb smile

Anca, si acum adoarme la san, nu?  Al meu adoarme la san si ne e convenabil deocamdata. Cand e intr-adevar somnoros adoarme foarte rapid, in maxim 5 minute.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2014-10-03 22:16:44)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#846 2014-10-03 23:03:01

anca90
Platinum member

poke, multumesc de raspuns!
are si al meu nopti cand se desprinde de la san si vrea musai plimbat la verticala, cu capul pe umarul meu si adoarme asa, dar sunt episoade sporadice. daca incerc sa-l adorm astfel si el nu are chef, imi plange pana il pun la san.
ce tare cu inghesuiala! lol

elena, da. e foarte confortabil acum, dar ma tem ca de la sine nu-si va schimba stilul de adormit, desi multe mamici spun ca asta s-a intamplat odata cu intarcarea. eu nu vreau sa-l intarc brusc, intentionez sa-l alaptez cat mai mult, dar totodata nu mi-ar conveni ca la 5 ani sa adoarma tot la san neutral. plus ca eu acum dorm doar cu copilul in pat, sotul e exilat in alta camera si nu mi se pare o solutie ok pe termen lung. mi-e dor sa dorm si eu langa sotul meu toata noaptea, nu sa am treceri pasagere prin patul lui smile. deocamdata nu putem dormi toti 3, caci copilul are ceva de nu-l suporta pe sot noaptea, plange rau de tot daca il simte va.
de curand am fost bolnavi de herpangina (intai copilul, apoi am luat si eu) si m-am umplut de bube de herpes pe tot corpul, inclusiv pe sfarcuri. am avut niste dureri insuportabile la fiecare alaptare, imi era frica si groaza cand se apropia momentul, imi muscam limba si urlam in sinea mea de durere. atunci am regretat ca nu-mi pot adormi si altfel copilul. am incercat cu plimbari, n-a mers. a plans saracutul mult intr-o noapte, caci eu aveam rani si nu mai puteam, iar el avea nevoie de san. a fost cumplit pentru amandoi.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-10-03 23:06:40)

#847 2014-10-03 23:21:20

elena.plahatca
Addicted member

Inteleg Anca. Noi in ultimul timp dormim tot mai des in 3, ca vine ba mama mea ba tatal meu acasa si ocupa camera cealalta. SI saracul sot sta cam inghesuit..

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#848 2014-10-04 01:35:18

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Fetele al meu a adormit la san pana la intarcare...2,3 ani
Apoi din prima seara fara probleme..citit, stins lumina, mangaiat..povestit,adormit langa mine. a venit de la sine.
Eu n-as face artificii anca..nu e cazul smile

Le: aaah am citit
Pai uite, cris al lui katami nu era intarcat, avea vreo 3 ani cand mi'a zis ea ca de pe la 2 nu mai adoarme la san, pur si simplu de la sine. Ziua mai sugea sporadic

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2014-10-04 01:37:50)

6 ani de dragoste  hjarta

#849 2014-10-04 06:53:34

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Anca, am vazut mesajul da' nu l gasesx iar sa ti raspund, iti scriu pe aici ca ai sa zici ca is nesimtita lol
Ma uit si iti zic da? puss
She faceti? Noi luni la alergolog sad si cred ca peste 10 z eco si urolog, incepe distractia iar
Ma uit ca alte mamici se plang de chestii...normale, eu de ce nu ma pot plange de chestii " banale"? Tip, fund rosu? O raceala? Pai a meu daca raceste( nu a racit niciodata, el are alte idiotenii) rad ! lol pe langa ce am trecut
Pana si pedi ne compatimeste la altii medici sad
Cica ii face luni 10 chestii pe mana, oare doare? Cica il freaca cu o chestie si ii pune mai multe pe mana, dupa analizele de sange tot de asta dupa produsul pur singur neutral
Vai Anca fata sad cum asa? Mie imi iese la gurasi mor de durere sad

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-10-04 07:01:25)

#850 2014-10-04 11:22:37

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata wave

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#851 2014-10-04 11:48:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

Anca, imi pare rau ca ati trecut prin asta sad urata rau herpangina din ce citesc...

Jacq, sa aveti rezultate bune!

#852 2014-10-04 16:26:37

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

Hei mamici puss intru eu rar, dar si cand intru am intrebari smile
Va intreb si pe voi ca nu stiu ce sa mai fac! Dupa nastere am tot neglijat pedichiura si cand intr/un final mi/am facut timp sa imi tai si eu unghiile, m-am ales cu infectie la ambele degete mari de la picioare. Eu mereu am avut probleme cu unghii incarnatr, dar am reusit cu rabdare sa tin sub control.
Acum ca o fi de la organismul slabit - recunosc, nu prea ma alimentez cum trebuie - ca o fi de la vreo bacterie ceva, nu reusesc deloc sa scap de infectie!
Am incercat cu betadina si baneocin, apoi cu aloe, acum cu tetraciclina, mai nou am luat si oxacilina oral..si tot supureaza sad

Sunt disperata pt ca sambata viitoare sunt mireasa si cred ca e de mai mare rasul mireasa schioapa sau care nu danseaza sad

Ajutati-ma cu un sfat! Ce sa mai fac? Acolo, in profunzime a ramas o frantura de unghie pe care nu o pot scoate atata timp cat nu se trage umflatura si nu se curata locul..pft! Asa mi-e necaz!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#853 2014-10-04 16:42:20

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Iulia incearca cu unguent ihtiol, este o crema neagra care ajuta in astfel de cazuri. Tatal meu se mai confrunta uneori cu unghii incarnate si de fiecare data s-a tratat cu aceasta crema. Daca infectia este destul de mare trebuie sa pui mai des pe zi, cat de des poti (cum se usuca sa aplici din nou ) si ai mari sanse sa treaca pana in ziua nuntii sau macar sa diminueze semnificativ simptomele  puss

Ultima oara a fost editat de kuky (2014-10-04 16:46:50)

#854 2014-10-04 18:30:55

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

Kuky puss multumesc mult! O sa incerc si unguentul asta, sper sa dea roade. Infectia nu este mare, dar se mentine si nu imi da voie sa incerc sa scot unghia ramasa acolo sad e cel mai mare chin al vietii mele, de vreo trei ori mi s-a smuls unghia, o data am fost operata si de aceea stiu ca fetei mele nu o sa ii tai niciodat unghiutele pe rotund, sa nu pateasca ca mine

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#855 2014-10-04 18:45:10

elena.plahatca
Addicted member

Hello

Jac, succes puiulil la alergolog si urolog. Cate batai de cap aveti sad

Iulia, poate trece buba la unghie.  Vei fi o mireasa frumoasa cu siguranta hjarta

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.