homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33-48

#894 2014-10-06 14:33:18

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 33

al meu e mamos, dar daca nu sunt acasa e ok si cu altcineva. Pe mine nu ma dreanjeaza, o sa-i treaca si asta, pina atunci profit din plin rotfl

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#895 2014-10-06 14:38:14

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello mamici.
anca, daca eu sunt in preajma nu mai conteaza nimeni. si asa a fost mereu.
daca nu, adoarme cu oricine..si cu sotul, si cu mami, si cu soacra si cu femeia care ne vine ajutor in casa.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#896 2014-10-06 14:41:09

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

al meu se pune pe plans daca ii e somn si eu sunt la baie pt... un dus de 10 min.

#897 2014-10-06 14:46:02

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

adina, si noua ne place la zurli:)

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#898 2014-10-06 14:49:39

pokemon
Diamond member

anca, r sta cu mine in baie si se joaca cu masinutele lol
asta-vara statea afara, acum e in casa si nu pot sa ma furisez ca vine sa ma caute.
chiar, eu pana acum nu m-am ferit de el, am facut dus cu el in baie si pipi cu usa deschisa...dar incep sa ma gandesc ca nu mai e ok. tre sa gasesc o metoda sa inteleaga ca nu mai e ok sa intre cu mine

Publicitate

loading...

#899 2014-10-06 14:52:06

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Adina,

multumim de incurajari smile . nu a dormit la gradi, dar vreau sa se obisnuiasca . spre sa ii placa smile

Anca,

in primul rand imi pare rau de toate alea prin care ati trecut sad  .
pe urma, ca sa raspund la intrebarea ta : zana mea este super mega mamoasa smile acu' la 4 ani ! rotfl nu trece cu varsta ..poate pe la adolescenta rotfl

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#900 2014-10-06 15:58:59

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

hello

Anca, probabil depinde cum e invatat copilul, daca de mic e in brate ba la unul ba la altul se obisnuieste. AL meu plange la soacra ca ii vorbeste pe un ton ridicat si ascutit si incepe sa planga..

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#901 2014-10-06 16:00:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello wave

Jacqui a scris:

Ele puss sad
Garga puss ce face Stef? Cum merge terapia? Psna la urma e autist sau nu?
Deacu ne imbracam si noi ca la 11 jumate mergem la sp

ce nu-mi place cum suna "e autist".  e un copil fain tare care are autism. mai exact TSA ( tulburare de spectru autist). Inca nu scris negru pe alb. Terapia merge bine pe unele arii si mai prost pe altele. In ultima vreme a inceput sa aiba foarte multe joculete simbolice si de rol, ceea ce este minunat; din pacate se fixeaza pe aceleasi gesturi si replici pe care le repeta pana la epuizare dar tot e un pas inainte. Si pe limbaj evolueaza constant, mai nou a inceput ca ocazional sa foloseasca corect unele forme verbale, nu credeam ca o sa se mai intample vreodata. De-alea rele nu mai zic, sunt extrem de multe probleme.
succes la analize!

#902 2014-10-06 16:12:16

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Garga kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#903 2014-10-06 16:26:16

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

garga, bine ca te-am prins
ai scris tu o reteta de un desert la pahar, ceva cu biscuite si mascarpone (?)
cred ca tu ai scris, sper sa nu confund
poti sa o mai scrii o data, pliz?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#904 2014-10-06 16:51:58

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Mamici puss

Al meu nu e mamos, sta cu oricine se joaca cu el si ii da atentie. E numai pe interes copilul meu lol cum eu sunt mai limitata la miscari si jocuri acuma, ma lasa balta pentru oricine il ia de mana sa il duca la joaca. Mi se pare perfect big_smile
Nu va zic cat de cuminte si ascultator a devenit, ma inteleg cu el ca si cu un om mare, este atat de senin, dragastos, comunicativ, ma intelege daca ii spun ca nu il pot lua in brate ca ma doare burtica si merge bietul pe jos kilometri intregi, de manuta.
Nu credeam ca va deveni asa dupa show-urile ce mi le-a facut luni de zile... Cred ca se simte comfortabil cu toate persoanele dragi pe langa el, micutul hjarta
Efectiv nu mai sunt nevoita aproape niciodata sa ridic tonul la el, intelege orice din prima explicatie.
Sa nu mai zic cat de bine a inceput sa manance iar, nu mai face lucruri ca bagatulmainilor pe gat, datul cu capul ca sa atraga atentia, nu mai are frica de ce avea inainte(sa se trezeasca singur in pat, de apa pe cap), singur vine si la schimbat pampersul, si la dus, se dezbraca singur hjarta
A inceput sa zica multe cuvinte, e de vis hjarta

Poke nici eu nu am cum sa ma feresc inca... Intra cu mine la dus, la baie, nu pot inchide usa ca s-ar speria. Si cum e numai cu mine mereu, ar insemna sa merg la baie numai cand el doarme, ceea ce imi e imposibil. El mai si arata vrabiuta cu degetul si ma intreaba ce-i? Mna neutral
La dus stau mereu aplecata sa nu ma vada de burta, dar n-am pe cine prosti, ma impinge sa ma ridic, sa stau dreapta.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#905 2014-10-06 16:52:42

pokemon
Diamond member

Nici mie nu imi place cum suna termenul, dar am observat ca sunt pers care folosesc termeni de genul, fara nici un sens negativ. In general la medici am auzit terminologia asta
Ma bucur ca faceti avhizitii. Cum e la gradi?
Cmin, smart...voi ce mai faceti cu gradi?
deNo r stie ca e pasaroca la fetite si cuc la baieti. El o are si pe verisoara si asta vara la piscina faceau schimb de imformatii lol
A fost un moment funny cand a vaz intr o carte o pasare si ii zice maica mii ca face pisu. Si mami ii explica faptul ca pasarica nu face pipi...
Replica lui a fost: ba face ca am vazut eu pasarica lu' vero cand facea pisu in iarba lol

Ultima oara a fost editat de pokemon (2014-10-06 16:57:52)

#906 2014-10-06 16:54:27

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Buna mamici!

Te imbratisez, garga! kram

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#907 2014-10-06 17:07:38

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Mamici puss

Deno si nu ti-e mila de el ca merge pe jos sau ma rog, ca accepta totul asa fara sa se supere? Eu mor de mila ei, tocmai am plans si am sufletul mic mic ptr ca sunt nevoita sa-i spun "nu pot" la multe lucruri si ea accepta dar cand ma intreaba din nou ceva o face cu o fata de miloaga de imi rupe sufletul, parca ar sti ca-i voi spune nu, dar incearca si ea. Efectiv nu mai pot de mila ei

#908 2014-10-06 17:20:40

denorah00
Insomniac member

Poke lol

Happy, nu, pentru ca ii ofer alternative. Niciodata nu ies din casa fara tricicleta sau fara masinuta cu telecomanda. Si are de ales, sa mearga pe sus in ele, sau pe jos, dar in brate nu mai pot.
Imbracat de vreme rece are aproape 15 kg, si eu am 15 kg in plus. La 1,55 inaltimea mea, cu 30 kg in brate, efectiv nu mai pot. Pana am putut cat de cat, nu i-am refuzat.

Mie mi-e mila de el in alte chestii. De ex, daca nu mai are rabdare pana se face mancarea, vine si ma pupa asa duios pe mana, crede ca ii dau mai repede sad atunci imi vine si mie sa plang. Sau cand amestec in bol sa se raceasca face asa. Am incercat sa ii ofer si atunci alternativa si sa ii iau in lingura sa ii dau sa sufle lui, dar nu sufla eficient si dupa ce sufla fix 1 data, baga mancarea in gura si se arde.

A meu e mare acum, intelege tot, si pierde tot mai mult din naivitatea si nevinovatia aia caracteristica bebelusilor, asa ca nu e greu sa nu iti fie mila, ca se vede cu ochiul liber ca intelege, dar uneori nu vrea. Si daca nu vrea, e alegerea lui, eu variante i-am dat.
La 1,6 ani cat are S acum si mie imi era mila frecvent de el din diferite chestii cand i, vedeam ce nevinovat e.
Acum testeaza limitele la maxim, cu mila mi se urca in cap.
Sa sti ca de cand are limite precise, lucruri interzise, este mult mai linistit, calm, impaciuitor si fericit.

#909 2014-10-06 17:27:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

time puss

Dana, sigur n-am scris eu. o fi fost vreun tiramisu la pahar, cu piscoturi si crema cu mascarpone caz in care faci crema ca la tiramisu si asezi in pahare un strat de crema, unul de piscoturi rupte si stropite cu cafea, iar un strat de crema etc.

Deno  hjarta  stiam eu ca asa o sa fie big_smile ( la comportamentul lui Y ma refer)

poke  rotfl
a fost bine miercuri- vineri saptamana trecuta; azi tare greu l-am convins sa mearga si acolo am inceput cu o criza urata.... " nu schimbam pantaloniiiii! nu schimbam pantofiorii!!!! mi-e frig la cap (!!!)!!!! aaaaaaaaaaaaa!!!! masinaaaaaa!!!  masinaaaaaa!!!  masinaaaaaa!!! ..........masinaaaaaa!!! " etc... toate cu urlete de ziceai ca-l tai. era si o fetita in prima ei zi saraca... nu se mai intelegea nimeni cu nimeni acolo. apoi zice educatoarea ca a fost destul de bine; a lucrat, a mancat dar cu mofturi ( doar la micul dejun a stat azi), a lucrat, a avut protestele obisnuite.

Blue kram

#910 2014-10-06 17:29:49

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

De inteles, intelege si ea tot, probabil cu o   minte mai putin coapta decat Y, dar clar intelege.
DA,  si la tot ce e legat de mancare mi-e mila de ea. Mai ales ca refuza f multe alimente, iar uneori epuizez variantele si ea cere totusi mancare...mor atunci

Si noi iesim cu trici, cu jucarii. dar e pasionata de niste bile pe care le arunca si eu nu mai pot alerga dupa ele. Sau alerg, dar dupa 10-20 de min ma iau contractiile. Ea saraca vrea doar sa se joace, dar e greu. Mai ales ca le da si sub masini, etc. Sau in casa sub pat. si nu merge cu uite ca ai alte 20 de bile, aia ii trebuie.
SUnt multe tare...cum sotul e cam 11-12 ore pe zi plecat nu prea are cine sa se joace cu ea asa cum ii place. Nu zic ce vesela e cand e sotul. Deja am impresia ca ma stie de "rea" la cate nu-uri aude de la mine

si stau prost si cu rabdarea, azi am incercat de la 13 s-o culc ( aia e ora ei de somn) si a adormit abia la 16:30. Iar eu nu mancasem inca nimic, azi-noapte a dormit pe bucatele, in rest plimbata in brate prin casa si urlat...abia m=am abtinut azi, atat de nervoasa eram...Si ea saraca n-are nicio vina ca-s eu gravida.... bang

#911 2014-10-06 17:32:18

denorah00
Insomniac member

Garga puss
Ma asteptam si eu sa se schimbe odata cu cresterea, dar sincer nu ma asteptam atat de repede si asa frumoasa schimbare. Oricum, sunt pregatita psihic si pentru alte perioade grele, mai ales odata cu nasterea, sunt sigura ca vor fi schimbari si bune si rele de-a lungul timpului, nu-i bai, sanatos sa fie.
Dar nu pot sa nu ma bucur, ca greu a fost cu el...

Ma bucur ca e ok Stef la gradi si nu l-a dat peste cap schimbarea.
App, mi-a zis mami ca l-a vazut pe fb si nu-si inchipuia ca e asa frumos hjarta

Happy, la faza cu somnul m-ai descris total si pe mine. De la 2 in pat si a adormit numai la 4, si eu muream de foame ca azi nuu mancasem nimic lol cand a adormit am coborat tremurand la bucatarie si am mancat o farfurie mare de tocanita de cartofi in mai putin de 3 minut, asa foame imi era si tremuram.
Ieri am tipat si eu la el la somn, 3 ore ne chinuise pe amandoi si tot nu voia sa doarma, pana la urma l-am lasat cu taxu, ca n-am mai rezistat.
Si mie mi-e mila uneroi ca nu are el vina ca-s eu gravida si n-am rabdare, dar ce sa fac... Am noroc ca sotul ajunge cam la 6 acasa, exact dupa somnul lui de pranz si apoi il preia el in totalitate. Intre timp la amiaza se mai joaca cu el prin curte fetele de la magazin de la mami, sau il ducem la verisori si sta intre copii.
Are mereu activitate, sunt tare multumita de chestia asta, ca in be era mereu numai cu mine, si se simte mult ca acum socializeaza, in dezvoltarea lui.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-10-06 17:46:38)

#912 2014-10-06 17:41:20

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Garga puss

poate avem sanse sane vedem sapt asta ? smile

n a mea este extreeeem de curioasa .. si mai mult de atat se gandeste sa ma alinte asa cum o alint eu big_smile .. care o mai pup prin niste locuri big_smile .
A, si o data a dat nas in ... "nas" cu ta-su care tocmai iesise mandru de sub dus .. cu un prosop pe cap rotfl a intrat urgent inapoi la baie ... dar de atunci fi-mea stie ca unele "pici" sunt "asa... care se zbangane "  rotfl2 in curand o sa vorbim mai serios despre diferente lol numai ca problema e la mine, ca sunt cam pudica big_smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.