homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-57

#1065 2014-12-10 21:58:39

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34

Mamici, mi-a dat să fac exudatul faringian. Cică nu am nimic la plăm?ni dar nu-i place cum arată amigdalele şi faringele.

Mi-a dat Ospen dar a zis să fac exudatul ?nainte. Faza e că am uitat să-i zic că am luat Ospamox saptamana trecută pt măsea. Mai are rost să fac analiza? nustiu

I l-aş face şi lui N. Vorbeam cu cineva care lucrează ?n farmacie şi m-a ?ntrebat dacă i-am făcut şi un exudat av?nd ?n vedere că a făcut de 2 ori stomatita...

A, acum tuseste şi N. lol

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1066 2014-12-10 22:08:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

katey, daca a trecut macar 5 zile, desi ar fi de preferat sa treaca mai mult, poti sa faci.

lui Stefan i-a facut doc luni, un test rapid pt streptococ din nas si gat si i-a iesit negativ.
da' ma sperie ce muci are, jur ca n-a avut asa niciodata. de tuse nu mai zic... duminica facem 10 saptamani. acum pandesc sa se anuleze programari ca sa prind ceva pentru vineri, poate ne-o da avizul ca marti avem serbare  cesafac

#1067 2014-12-10 22:11:49

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Ele, nici eu nu l-as fi dat pe yannick, nici in ruptul capului. Acum cu 2, si nevoile si gandirea e altfel tongue
Si atunci am avut ajutoare dar nu am vrut sa profit de ele. Acum profit la maxim ca sa indeplinesc si nevoile lui y, ca sa pot si lucra si mai ales ca sa ma pot odihni si eu. Am tras destul cu nesomn in cele 2 sarcini si cu alaptatul dintre ele. O noapte pe saptamana daca mi-o tine mami, profit.

Timi puss sper sa reusim sa ne vedem dupa ce vine D.

Eu nu ies cu ea din camera niciodata, se mai trezeste Y, si ii spun sa stea cuminte langa tati. Daca se ezeste dimineata dupa 6 si inoke nu mai adoarme, nu mai adoarme nici el. Dar noaptea sta langa mine cat ii dau sa manance, si apoi se culca, sau se culca direct.
Vreau sa ii invat cu galagia amandurora, ca sa nu fie deranjati mai incolo. Pana acum a fost perfect asa, 90% din timp nu se aud unul pe altul in timpul noptii. Ziua ii culcam separat.

Anca depinde f mult de tine ca mama, ca fire. Eu cred ca tie ti-ar fi f greu cu 2, dupa ce povestesti acum.
Avea inoke 8 zile si am mers o zi intreaga cu ea prin mall-uri. Yannick avea 5 saptamani cand am mers singura cu el cu microbuzul 100 km la un curs, avea 2 luni si am mers tot cu microbuzul in seara de mos nicolae sa ii cumpar un cadou mamei, pe un intuneric bezna. Astea pe langa multe altele. Tu cred ca nu ai face asa ceva nici in caz de forta majora lol eu m-am dus pentru divertisment practic..
Dar asa sunt eu, asa mi-e firea, e greu in multe situatii, dar imi zic singura ca nu e greu, altii au facut avioane si-au si zburat cu ele, n-oi dovedi eu un ț?nc lol
Pe mine nu ma tine in casa nimic, nu ma tine nimic sa nu pun mancare calda pe masa, nu ma tine nimic sa nu-mi fac casa luna, nu ma tine nimic sa fac ce imi doresc.
Decand avea Y 4 luni circul singura cu el cu avionul, la 5 zile de la nasterea lui Inoke am inceput sa lucrez. Cu scandal cu sotul si cu mama ca cica-s inconstienta, dar eu am lucruri mai bune de facut decat sa stau sa ma vaiet. Ca stau in pat ca stau la masa si lucrez, operatia la fel m-ar fi durut.
Hai ca va fi bine si la tine, trebuie doar sa te imbarbatezi smile

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-12-10 22:22:24)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1068 2014-12-10 22:30:22

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Deno e super ca reusesti sa nu iesi din camera. La noi de multe ori se lasa cu plans mult daca e trezita noaptea ( la Sara ma refer) si de asta prefer sa evit. Acu de ex nici nu m-am dus in dormitor cu ei la somn, am ramas cu A si mai vad peste noapte unde/cat stau.

Vad ca A adoarme si jos si doarme bine pe burta. Azi asa am pus-o si a fost ok. Dar peste noapte oare cat e de periculos? Isi muta capul de pe o parte pe alta, ma gandesc ca nu se poate sufoca.

Si eu imi zic mereu ca ptr orice situatie e o solutie si chiar de-s singura cu ele incerc sa nu ma panichez. Astept s-o potpune in marsupi si le scot si afara. Eu am o sapt de cand n-am iesit nici pana la coltul strazii, inca un pic si devin salbatica lol

#1069 2014-12-10 22:44:27

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

noi am facut in seara asta bradul

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Publicitate

loading...

#1070 2014-12-10 22:47:15

denorah00
Insomniac member

Clar te mulezi pe copil happy. Daca plange, normal ca eviti. Yannick ce sa planga, merge direct sa aprinda toate luminile si la lada cu jucarii rotfl2

Si eu astept s-o pot pune in marsupi, mai ales ca sa pot face mai multe prin casa si sa pot iesi singura cu amandoi.

Eu o pun pe burta numai treaza. Dar stiu ca si dormitul e ok dar supravegheata. Nu stiu ce sa zic noaptea.. Eu parca nu as pune-o inca.

#1071 2014-12-10 22:54:27

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Deno, ce frumos povestesti de copiii vostri si de fam ta! Mi-as fi dorit si eu macar o parte din ajutorul tau!

Eu inca sunt la stadiul in care nici macar nu am curajul sa ma duc cu el intr-un supermarket singura.

Am avut o zi tare nasoala la munca. De nervi , am tipat la colega-mea sad . Adica de la un timp se cam sustrage de la munca, pleaca mai devreme sub diverse pretexte, i-am trasat niste sarcini pe care nu prea le indeplineste si azi am rabufnit. Imi e ciuda pe mine ca devin gretoasa ca viperele cu care muncesc...

Astazi copilul meu a lovit o fata supa . Si a lovit-o f rau, i-a dat cu pumnul in gura si i-a dat sangele. Sa fi fost eu mama fetei, as fi innebunit!!! Imi intreb copilul de ce a lovit-o si-mi raspunde ca nu a vrut si-mi cere scuze. Educatoarea spune ca din senin s-a dus la ea si a plesnit-o. Fi-miu imi spune mai mereu ca un anume copil il bate, iar educatoarea spune ca de fapt fi-miu se duce si se ia de el. Nu stiu cum sa mai procedez, nu stiu ce sa mai cred, dar parca mi-e greu sa realizez ca fi-miu minte.
si daca tot a zis Deno ca n-o face Y., se pare ca pe noi ne face al meu, caci nu ne putem intele cu el sub nicio forma acasa. Arunca, sparge, tranteste tot cand ii vine. Adica daca el in loc de cina vrea ciocolata, pai eu trebuie sa scot ciocolata caci altfel ma ia la bataie. De undeva a vazut asta, la gradi presupun ca si-a luat-o de a dedus el ca asa trebuie procedat. La momentul asta, cred ca ma cam depaseste situatia in privinta educatiei copilului. Adica inteleg ca are frustrari, ceva il determina sa se comporte asa, si oricat l-as intreba nu scot de la el mai nimic.

Katey, mai amana exudatul pana la minim 10 zile de la antibiotic.

Sa va bucurati de el intreg, Ginuta chicot

Ultima oara a fost editat de smart lady (2014-12-10 22:56:55)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1072 2014-12-10 23:04:30

denorah00
Insomniac member

Smart, sa sti ca e o provocare si pentru noi sa mergem cu el in magazine. Arunca de pe rafturi, fuge printre rafturi de nu-l mai prindem, am ajuns sa mi-l tina vanzatoarele ocupat ca sa pot sta la casa sa platesc lol dar chiar de asta, merg cat pot de mult cu el in magazine ca sa invat sa-l stapanesc si sa invete si el sa ma asculte.
Cu treaba ca nu ma face Yannick, chiar in momentul asta face figur in a-si bea laptele si sotul se roaga de el. Eu sunt langa ei pe partea mea de pat si o singura data am zis ferm: "du laptele in frigider, nu te rogi de el!" Sa vezi cum si-a luat si gur sticla si a baut-o. Stie ca nu ii merge cu mine deloc. Ii ofer intotdeauna 2 sanse, daca le iroseste, ramane nemancat, neschimbat, nedormit, ne-scos afara. M-a pus la incercare de cateva ori si a vazut ca nu cedez, acum ii e suficient sa ii spun o data consecintele faptelor lui, ca asculta. Dar nu m-am abatut deloc de la regula celor 2 sanse. Si cand am zis da e da si nu e nu.

#1073 2014-12-10 23:15:57

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Of, deno! Chiar l-am lasat si eu de dimineata sa plece nemancat caci ma rugasem destul de el. Nu-i cedez de obicei nici eu, dar imi pare ca nu invata deloc. Imi propun de asta seara sa nu-i mai cedez la nimic. Doar ca lipsesc foarte mult de langa el, si parca putinul timp pe care il petrecem impreuna sa0l aud doar plangand ma face sa ma port mai bland. Nu stiu, trebuie sa fac ceva inainte de a scapa situatia de tot de sub control.

Va las, ma duc langa el. Noapte buna!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1074 2014-12-11 00:43:55

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

Multumim smart

sa stii ca este posibil sa vina cu fustrari de la gradi, asa mai patesc  cu Dami
se duce si ii smulge din mana jucaria C, fara sa ceara si tot el face crize ca o vrea,, ca era a lui
si stiu sigur ca la gradi copii mai mari ii smulg jucaria din mana

al meu nu bate copii, dar sor-sa o va face sigur, ultima oara cand am fost a venit o fata de 5 ani la ea si ea a inceput sa o impinga , iar pe noi ne mai cafteste cu cate o palma, incet incet sper sa o corectez

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1075 2014-12-11 01:23:57

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

elena, nu e bine sa neglijezi vigantolul (o spun eu, care eram impotriva lui smile ) si iesirile afara. pune-ti reminder pe telefon...
rahitismul l-au descoperit medicii, noi nu sesizasem nimic. din februarie pana in noiembrie nu ii mai dadusem vigantol, m-am bazat pe soare. noi iesim zilnic, tin mortis la asta. din pacate, e prea putin, chiar daca toata vara am iesit cu mainile si picioarele goale. iarna trecuta reuseam sa-l culc afara, in carucior. de pe la 6 luni n-a mai tinut figura si astfel expunerea la soare a fost mai mica.
trecand peste incredere, iustin ar sta peste noapte cu mama ta? al meu plange ca taiat daca la trezirile de peste noapte nu sunt EU langa el.

Rose, noi am reinceput vigantolul (2 pic/zi) si dupa o luna analizele (cele care vizeaza rahitismul) erau perfecte. nu stiu cum au fost inainte. ii mai dau si ulei de cod.
simptomele par sa fi aparut dintr-o data. nu le-am vazut pana nu ni le-au scos medicii in evidenta: coaste evazate si moi, burta umflata (pe asta am observat-o si noi), genunchi nodurosi.
ce suplimente vrei sa comanzi? nu ii faci niste analize inainte de a i le da?

Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-12-11 01:25:40)

#1076 2014-12-11 02:07:03

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

si azi am uitat,  acu a aadormit I si mi-am amintit...

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1077 2014-12-11 03:10:40

denorah00
Insomniac member

Smart si la mine vor sa-si faca loc ceva sentimente de vinovatie ca sunt mai mereu cu Inoke in brate in fata lui si eu nu las deloc si dupa el, dar incerc sa le inving. Inainte de toate trebuie sa-i dau educatie, si stiu ca asta este calea buna chiar daca putin dura, cu el nu merge altfel.
Mai bine plangem acum de mila lor decat sa plangem peste cativa ani de mila noastra(implicit si de mila lor). Ideea este ca n-ar trebui sa ne fie mila, ii educam nu ii asuprim, si pentru ei este mai bine, psihiatra la care am fost cu Y cand nu vorbea, mi-a spus atat: " limite, multe si ferme, copiii cu limite sunt mai fericiti decat cei lasati in voia lor" si ii dau dreptate acum. Yannick este un copil extrem de fericit, singurele momente cand l-am vazut trist au fost cand lipsea tati de acasa. In rest e mereu cu gura pana la urechi copilul asta, se bucura de orice si are un fel minunat de a-si exprima bucuria. Este ffff afectuos cu noi toti, desi toti din casa aplica aceleasi reguli, atunci cand eu spun ceva copilului, si daca restul nu sunt de acord, nu misca in front in fata mea si a lui, si uite asa, Yannick a invatat ca daca eu vorbesc, nu exista cale de iesire, la tati, la buni, toti arata aceeasi indiferenta fara de crizele lui chiar daca ne doare inima pe toti. In mai putin de 1 min vine singur ca un miel si face ce nu voia sa faca de bunavoie. Si culmea, face lucrurile fericit, chiar daca inainte a fost mustrat.

De va zic ce am patit... V-am mai zis ca inoke nu suge eficient, azi am reusit sa mulg cu greu doar de 2 ori, am stat cateva ore cu pompa in mana si sanii tot plini. In seara asta, s-a stricat pompa, nu mai facea vid. Am realizat ca pompa este de vina pe la 23. De la 23 si pana la 1 am tot incercat sa o reparam, dar fara succes. Deja ma dureau sanii ingrozitor, erau rosii rau de tot si fierbinti si ma manca pielea de cat era de intinsa. M-am pus in pat plangand, convinsa ca dimineata ajung la urgente. Sotul nu s-a lasat si s-a dus in cj si mi-a luat alta pompa de la farmacie non stop. Am scos 430 ml in 10 min. Niciodata nu am scos asa cu cealalta pompa, tind sa cred ca a fost putin stricata de la inceput, niciodata nu a facut vidul pe care il face asta noua, desi sunt identice.
S ar mai iesi... Cred ca de stateam asa pana dimineata era bai mare sad

#1078 2014-12-11 07:34:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Mamici wave puss

#1079 2014-12-11 09:53:54

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

Deno si eu am patit asa cu pompa. 2 identice ca marca.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1080 2014-12-11 10:06:27

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

deno ai perfecta dreptate cu limitele, si eu incerc sa le aplic, ii dau tot asa maxim 2 alternative :,, nu vrei geaca pe tine, ok, stai asa dezbracata,, ...,, nu vrei sa iei siropul, ok plec cu el ,, si imediat incepe,, ba da, ma imbrac,, , ,, ba da iau,, ...a inceput cu faze de genul,, esti o rea, nu mai esti prietena mea,,  ...si ii zic,, ok, asta e , daca nu ma mai vrei de prietena, dar sa stiu ca eu te vreau si te iubesc,, ...si imediat se intoarce ,...acum ma ameninta si pe mine si pe sot ca ,, nu ne mai invita la ziua ei,, ... si la fel procedez,, ok, nu mai venim, desi ne dorim ffff mult, sa vedem cum o sa te descurci cu pregatirile, tortul, etc,, si apoi isi da seama ca am dreptate si revine....E greu nu zic nu, e o perioada dificila, dar si frumoasa, e asa de entuziasmata de tot ce inseamna mos craciun si cadouri, chiar azi dimineata ma gandeam cat e de fericita cand gaseste in cadouri ce si-a dorit.

garga sa stii ca si noi tusim, si cred ca avem deja 1 luna, dar gatul e ok, mucii nu prea mai are decat dimineata cand stranuta, ii  dau sirop de coacaze, miere din muguri de brad, si cam atat, tuseste dimineata la trezire si fff rar in cursul zilei.o sa mergem si noi la pediatra sapt viitoare sa o mai asculte.

ca analize in afara de vitamina d se mai fac pt rahitism? noi acum nu mai luam nimic, anul trecut am avut uleiul de peste, acum am zis ca iau si mereu uit,o sa iau lisy din plafar, decat deloc ceva ceva o ramane din asta.

nu am apucat sa facem bradul, sotul a venit tarziu, s-a apucat sa-l desfaca el, dar nu l-a terminat....sambata avem serbare, mergem si la targul de craciun si seara la o petrecere de craciun.

9 ani de copilarie ....

#1081 2014-12-11 10:26:27

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata

A a facut un pui de febra si aseara si azi dimi, tuseste, si are muci  bang  .. l-am lasat acasa cu ta-su care e racit cobza, de abia se ridica din pat  disperat  ...o sa incerce sa il duca la soacra-mea ca nu poate sta cu el, eu dimineata nu il puteam scoate ca avea febra si asa i-am lasat acasa pe amandoi  disperat  disperat  ..pana o sa ajunga acolo stau cu inima cat un purice

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1082 2014-12-11 10:30:53

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata wave

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1083 2014-12-11 10:52:37

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Cmin sanatate

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.