Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-55
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
felicitari, czuky! sarcina usoara si bebe sanatos! abia astept sa ne zici ce este .
elena, cred ca depinde de la caz la caz. pe mine nu m-a muscat niciodata de san. ma musca insa de maini, gat, fata (tot ce apuca) in eruptiile dentare si la nervi, dar la san sta foarte cuminte.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-12-09 18:52:11)
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
katey si eu am fost crescuta tot asa, cu bradul pe 24 seara chiar, insa de cativa ani am inceput sa-l fac mai devreme, sa am timp sa ma bucur de el...de craciun noi plecam, bine avem brad si unde mergem , dar eu il prefer pe al meu, sa stau asa minute in sir sa ma uit la luminite ....sper sa ne iasa frumos anul asta, bradul e destul de stufos (as fi vrut eu mai mare, dar stam prost cu spatiul), am luat si instalatie noua, decorratiiunile vor fi tot alea de anul trecut, dar mai adaugam una alta.Aseara am facut putin curat in zona respectiva, am ma dus din jucariile anei, am reusit sa facem si o plasa de dat, insa mai avem de selectat, si poate reusim in seara asta sa-l facem, daca nu in week-end clar il facem.
9 ani de copilarie ....
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetelor
noi facem bradul in seara asta, ne tot roaga D sa-l facem, ca la gradi deja l-au facut si ne conformam si noi
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Asteptam si noi pediatra de familie a facut niste ochi cand i-a zis sotul ca are 2 saptamani, ca: "si acum ma chemati?" cica pana acum ne-am acomodat
Happy, exact ca voi si noi doarme bustean si cum o pui jos cum face ochii mari si chiar de a mancat de abia respira, ii trebuie iar lapte. Nu este zi fara jeturi, acum sunt curioasa ce zice dr. Doarme bine pe piept guștera, o tine sotul. I-am zis ca n-are decat, dar eu nu mai fac greseala are deja 4 kg, imediat nu mai pot respira sa dorm cu ea pe mine. Dar am un noroc cu mami, toata noaptea a dormit cu ea, eu am avut 2 treziri, cand a cerut y lapte si o data am muls si i-am dus la mami. Am dormit de la 1 pana la 10 ce bine a fost, cred ca repetam experienta din cand in cand
Viata mea, desprinsa din povesti
- be_happy
- Platinum member
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Deno ai luat nisip ? Cum e ?
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- be_happy
- Platinum member
O sa sun si eu medicul de fam maine ca e liber si sol. Saptamana viitoare o duc la pediatru. Nu stiu cat are, n-am mai cantarit-o de cand ne-am externat. Dar sunt linistita, a pus falcute. Tot 3400 a avut si Inoke?
Tu cum te simti? Eu n-am mai avut vreo 3 zile nici urma de scurgere si au revenit in forta, abundent si cu cheaguri. Sper sa fie normal, la Sara n-am avut asa ceva.
Eu ma tot gandesc ca DD nu-ti da decat cat poti duce. N-am ajutiare dar inca rezist ok. Imi mai pierd uneori rabdare cu S dar si bea e la varsta la care imi testeaza limitele. Si sta numai in casa mititica, ce pretentii sa am de la ea?
- samy
- Hero member
bravo fetelor sunteti tari, va felicit be si deno, va citesc si ma puneti tare mult pe ganduri...as mai vrea si eu un bebe, dar imi lipseste un pic curajul, eu am 36 de ani, fata mea 6 ani...o sa fie mare distanta, eu o mama batrana ;(
- denorah00
- Insomniac member
Inoke a avut 3,400 si 55 cm. Si a scazut la 3,170. Dar se vede f tare pe ea ca s-a ingrasat mai ales la buci
Cu sangerarea exact asa si eu, nu am mai avut din spital, si de 3 zile ditamai hemoragia cred, ca nici in spital nu am avut asa abundent. Acum s-a oprit. E normal, eu am patit si la y, dupa aproape 4 sapt de la nastere sa revina sangerarea.
In rest eu ma simt bine, nu mai simt operatia aproape deloc, cand stranut ma tine si ma jeneaza putin la capete(unde sunt nodurile firului). In rest ok. Mi-a verificat si pediatra sanii, si a zis si ea ca am galme, le simt si eu si-s dureroase, dar nu se dau duse cu nimic, nu stiu ce sa le mai fac. Daca ar suge pitica eficient, sigur ar remedia situatia, dar numai suzeteaza la san si ma lasa cu ei si mai plini si tari
Ieri am fost cu mami la cumparaturi, am lipsit de acasa 10 ore. Pe sot l-am lasat c inoke si pe yannick l-a luat una din angajatele mamei de care este f atasat. De fiecare data cand sunam sa vad ce face y, ea gafaia de parca alerga la maraton cand mi l-a adus acasa am intrebat-o ca a fost greu? Si a zis ca nu greu, dar iti trebuie extrem de multa energie si rabdare cu el. Si ea este cea mai zen si energica persoana din lume. Eu recunosc ca nu mai las dupa el deloc.. Nu mai fac deloc compromisuri in ceea ce priveste buna crestere si mancarea, si deja stie ca nu-i merge cu mine. Ori face cum zic, ori e lasat sa planga. Solutiile de mijloc la el nu merg, din pacate. In plus, e scos afara f mult, i se acorda multa atentie din partea tuturor, primeste multa afectiune si intelegere si zilnic dulciuri sau jucarii, asa ca am pretentii de la el sa ma asculte macar atunci cand sunt cu mainile ocupate. Eu zic altfel, are 2 ani, ce pretentii saam de la el dar nu pot lasa nici totul ca el, ca mi se urca in cap.
Samy, 2 prietene de-ale mamei, una de 42 si una de 44 de ani au acum copii de 2 luni. Si amandoua mai au cate un copil de 20 de ani. Ce mama batrana, fi serioasa! Cu diferenta ca e mica, ca e mare, situatii tot apar, si placute si neplacute, astea nu-s motive sa nu mai faci bebe DAcA ITI DORESTI.
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-12-10 14:06:17)
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
buna
samy eu nu as gandi asa , cine stie ce ne rezerva viitorul
si eu stiu faza cu med de familie, adica mi s-a intamplat , abia am ajuns acasa si med a insistat sa vina sa vada copilul din a 2 a zi , sa il ia in evidenta, nu am inteles nici eu ce atata graba, oricum nu pun baza pe ce spune med de fam.
deno , happy, ma bucur ca va descurcati f bine
Mamica de 2 pui scumpi
- samy
- Hero member
deno, vorba vine ca sunt batrana , m-ai inteles, doar ca am devenit mai serioasa si realista dupa 30 de ani reina, deno
Ultima oara a fost editat de samy (2014-12-10 14:15:22)
- denorah00
- Insomniac member
Reina, nici eu nu vad graba si mi-a zis o multime de aberatii dar si chestii ok, de ex cum sa fac cu buricul care a luat o forma aiurea, nu e bagat inauntru ca la y, unde nu am intervenit cu nimic, s-a facut frumos de la sine.
Samy, si eu incep sa am tot mai multe ganduri legate de viitor, gen scoala, educatie, viitorul copiilor asigurat, si cand ma iau aceste ganduri si 2 copii mi se par multi...
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
buna mamici ce ti-a zis sa ii faci buricului, deno?poate are hernie ombilicala
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|